Giresun'un Güce ilçesinde 2012 yılında yaşanan bir tecavüz olayında tutuklanan Adem Efe, 1 yıl 9 gün suçsuz yere hapis yattığını belirterek, tecavüze uğrayan B. Y.'nin 2 yıl sonra gerçek tecavüzcüyü itiraf ettiğini söyledi. Efe, kendisine iftira atan genç kızın da yargılanmasını istedi.
"Ben kendimi akladım , kız ondan sonra itiraf etti."
İftira ile birlikte sevdiği kızı da kaybetti
"Evlilik planım her zaman vardı, bu olaydan öncede hayatımda biri vardı fakat şu anda evlenmemiz de imkansız gibi. Çünkü böyle bir suçtan içeride yatmış bir adama kız vermezler" diyen Efe, "O zamanlar kız arkadaşım vardı, bu olaydan sonra hayatımda kimse olmadı. O da hapisten çıktığımda evlenmişti. Milletin zevkine cezaevinde yattım. İnsanoğlunun kaldıramayacak olduğu bir suç. Zevk için insan cezaevinde yatmaz ama ben kızın veya oğlanın zevkine yattım. Aşırı stresten hasta oldum. Beni 25 yıl ile 30 yıl arasında yargılıyorlardı, kıza verdikleri 6 ay ceza. Bu bir suçsa ve ben suçsuz yere yatıp beni ne kadar ceza ile yargılıyorlarsa kızın da aynı şekilde yargılanmasını istiyorum. Annesinin, babasının da bilinçli şekilde bu iftirayı attığı için onların da aynı şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer