Sapıkları cesaretlendiren karar! İki aylık buzağıya cinsel saldırıda bulunduğu DNA örnekleriyle kesinleşen G. E. hakkında, 'mala zarar verme' suçu oluşmadığı gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. Buzağının sahibi Abdulkerim Gürbüz, 67 yaşındaki zanlının ceza almasını isterken, Antalya Barosu Hayvan Hakları Kurulu Başkanı Avukat Alev Arsan da kararın hatalı olduğunu ve suç duyurusunda bulunduklarını söyledi..Haberi okurken kanım dondu. Savcılık kararını gördüğüm ise yine şok oldum. Ülkemizde hayvanlara yapılan bu işkence ve tecavüzler için artık ne zaman dur denilecek?
İki aylık buzağıya tecavüz ederken yakalandı, savcı ‘kovuşturmaya gerek yok’ dedi! Vicdanlar rahat mı acaba?
Savcılık makamının yapabileceği bir husus yok. Kanun maddesine göre iddianame düzenleyebilir. Evet, çok vahşi ve iğrenç. Dosyayı eline alırken bile Savcı, Allah uzun ömür versin güzel kardeşim, ben şimdi sana ne yapayım diyor hırsla. Ama hiçbir ceza mahkemesi o iddianameyi kabul etmeyeceği için elinden bir şey gelmiyor. Yasaları çıkaran yer belli. Hoş bie kadına, çocuğa yapılanların sonucunu da görüyoruz maalesef 🙈🙈🙈
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anlamıyorum arkadaş insan nasıl bir canlıya tecavüz edebilir sırf kendi zevki için böyle şere*sizler olmaz olsun onlara idam bile yetmez hadım hatta işkencey*'le öldüreceksin pis varlıklar utanıyorum bunlardan git çok az*ıysan evlen ya da gen*l evine git ama tecavüz etmek nedir ya ömrü boyunca bu travmayı yaşayacak bu buzağı vicdansızlar Allah korkusu olmayan varlıklar !
Böyle kararlar alınırsan millet herşeye cesaret eder kusura bakmayın yani bi hayvanlar kalmıştı onlarada sardılar ya helal nasıl bir vicdan bunlardaki bilmiyorum daha söyleyecek çok şey var ama nasıl olsa sansürlecek 🤬 boşa söylemiyim.
Tabi ki kınadığımız istemediğimiz olaylar , geçen gün genç bir kız kendini evcil hayvanına becertiyordu neden kimse ona birşey demiyor demedi anlamıyorum
Yok artık... iğrenç ötesi.. ya bunların eşleri çocuklarını nasıl emanet edıp güvenip aynı evde yaşayabiliyor... ben anlamıyorum.. neden hsyvan Haklarında sadece para cezası var.. bu kabul edilemez böyle aslaa
Madem ceza vericekler niye dna örneği alıyorlar. ya ben asla şikayetçi olmam. gider o pisliğin şeyini keserim.. kesmezsem o. cocougum. Allah belasını versin. hayavanlara bunu yapan kimbilir insanlara ne yapıyor. P. kurusu
Gerçekten anlamıyorum. Bu kadar iğrenç olmak da zor değil mi ya? Terbiye, namus, ar diye bir şey yok mu bunlarda? Kediye köpeğe buzağıya nasıl cinsel tacizde bulunulabilir?
Allah'ım onca masum insan ölürken bu zihniyetsiz ve gereksizleri niye görmüyorsun. Bunların yaşaması bile suçken adalet, barış ve huzurlu ortam nasıl olucak‽ Adi, pis bir güruh onlar...
Kovuşturmaya gerek yok mu? Siz ciddi misiniz ya bir hayvana tecavüz eden bir zihniyetin bir bebeğe , çocuğa , erkeğe veya kadına da yapmayacağı ne mağlum? Bu insanın biz dışarda gezerken kardeşimizin , bir dostumuzun veya evcil hayvanımıza bile göz dikecek kadar alçak haysiyetsiz olduğunu şerefinin beş para etmeyeceğini bile bile onu dışarı hiç bir şey olmamış gibi salmak normal midir? Sadece soruyorum size...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayvanın değeri cansız bir eşya konumunda O yüzden adam akıllı hukuki bir madde çıkmadığı sürece bunların kökü bitmeyecek
Kadınlar , Hayvanlar, Bebekler hangisi önlendi ki bu ülkede...
Buzağıların suçu sarhoş olmaları o saat de çayır da olmaları herhalde.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok artık! Acaba kendileri de aynı şekilde şeyler yaşasa bu kadar vicdansız olabilirler miydi? Keşke biraz olsun beyinlerini kullanıp empati yapsalar..
Yav savcı diye atadıkları adamlara bak mk bunlar mı üni oluyor hoş hepsi torpilli de neyse. Beni savcı yapsalar ebelerini anlatırım bizzat kendim isgence eder tüm ulusal kanallara gosteririm mk