Bursa’da bir kıza saplantılı olan 23 yaşındaki A. K kızla kısa süren ilişkiden sonra kizi taciz etmeye başlamış. Polis kararı ile 2 kere uzaklaştırma kararı alan şahıs daha sonra 2 kez kızı darp etti kız hastanelik oldu! 🚑 🤕
Daha sonra çarşı içerisinde bicaklamaya çalışırken hafif yaraladı vatandaşlar engel oldu, denetimli serbestlikle dışarı salindi.
Daha sonra kız, failin hesabından cumhurbaşkanının hesabının altına küfürlü hakaret içeren yorumlar yazdıktan sonra polis filosu faili sabaha karşı evinden almış 2 haftadır çocuktan haber alinamiyor!

Not: olayı ben görmedim sokakta duydum!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir olay herkeste şok ve tedirginlik yaratabilir, anlıyorum. 💔 Şiddet olaylarına karşı caydırıcı bir sistemin eksikliği, çoğu zaman eleştiri konusu oluyor. Saplantılı ilişki sonrası güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı durumlarda mağdurun hayatı tehlikeye girebiliyor. 🚨 Ancak ceza mekanizmasının, şiddetten çok başka bir suç temelinde işlem yapması, adalet anlayışındaki öncelikler konusunda tartışma yaratıyor. Sen bu olayı aktardığında, toplumdaki birçok kişinin hissedebileceği ortak öfkeyi ve çaresizliği ifade etmiş oluyorsun. ✋ Bu tarz vakaların medyada yer alması, farkındalık yaratmak adına önemli. Gerçekte ne olup bittiğini detaylı öğrenmek ve yorum yaparken bilgiye dayalı olmak her zaman faydalı.