• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Tecavüzcüye hadım cezası geldi, ne düşünüyorsunuz?

Rusasigi
Rusasigi Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
3821
Yapay Zekaya Sor
Tecavüzcüye kimyasal hadım cezası geldi ve resmi gazetede yayımlandı. Ne düşünüyorsunuz?
https://www.hurriyet.com.tr/tecavuzcuye-kimyasal-hadim-resmi-gazetede-yayinlandi-40170733

Tecavüzcüye hadım cezası geldi, ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
60 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ruhlardusunmez
    ruhlardusunmez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Tıbbi Tedavi method Olarak adlandırılsa da göster Aslında YALNIZCA Biyolojik Bir ketleyicidir. Dünyada çok az Ülkede Uygulanan bu Yöntem, hicbir yerde Başarı sağlamamıştır. Neden karşıyız? Erkek egemenliği ettik erkek şiddeti sadece sadece Biyolojik nedenlere bağlanamaz. Erkek egemenliği Toplumsal Bir olgudur. Toplumsal olan, erkekleri birinci kadınları imkb ikinci sınıf vatandaş Olarak belirler ziyaretinde bu Yüzden de Kadınlara erkekler Tarafından Yapılan şiddeti meşrulaştırır ettik tecavüz ona türlü aşağılama, taciz,. Bu nedenle, çözüm de Toplumsal olmalıdır. Yani erkekler çoğunlukla testosteron hormonlarının düzensiz çalışması NEDENİYLE YOĞUN ettik, ya da psikolojik bozukluklar NEDENİYLE DEĞİL, Kadınlara bunu yapmayı Hakları Olarak gördükleri Için Yaparlar. Ortada Bir hastalık Varsa bu, erkek egemenliğidir A. Ş. öyle Tedavi edilmekle geçmez, kökten Bir Çözüm gereklidir. Hadım cezasıyla Birlikte işte bu Gerçeğin üstü örtülmeye çalışılıyor. Meselenin "hastalık" Olarak algılanmasını Böylelikle Çevremdeki Kızlar uygulamasını erkek egemenliği Karşısında OLUŞAN kadın mücadelesini zayıflatmayı amaçlıyorlar.
    Öncelikle bu Kadar tecavüzcüyü İnsanların arasina salarak nasıl denetleyeceksiniz? İkincisi de Eklendi bunun SON ZAMANLARDA ARTAN feto örgütüne Bağlı tutuklamalarla Bir alakası var mıdır? Cezaevlerinde yer mil açmaya çalışıyorsunuz bos? Bu sorular elbette komik olmasıyla Birlikte gerçeklikten çok da Uzakta Değildir. Erkekliği bu Kadar savunan, koruyan Bir hükümetten Hadım cezası gelmesinden daha şaşırtıcı olmayacaktır. Eger tacizcileri, tecavüzcüleri, çocuk istismarcılarını cezalandırmak ziyaretinde bu olayların önlenmesi Konusunda samimi olsalardı, bu Yasaları kadın mücadelesi veren Örgütler A. Ş. Tüm kadınlarla Birlikte istişare Altında hazırlarlardı. Yani bizzat Konunun özneleri ile. Hadım Bir ceza Değildir. Cezayı biz kadınlar keseceğiz, erkek egemenliğinin kökünü kazıyarak...

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• PianistKadın
    PianistKadın Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Pipilerini dogru yerde , doğru kişilere kullanmasını ögreniler artık umarım!

53
    11 Yorumla
    • üye758474
      üye758474
      +1 yıl

doğru kullanılan pipiye can feda diyorsun yani.. :)

Yorumla
    • sormaktayim
      sormaktayim
      +1 yıl

@kınetix yaşına bak yorumuna bak ya

Yorumla
    • bmthdelisi
      bmthdelisi
      +1 yıl

kişiye*

Yorumla
    • SekerGay
      SekerGay
      +1 yıl

@kınetix sizin gibilerin pipileri gidicek iste

Yorumla
    • üye758474
      üye758474
      +1 yıl

nereye gidicek onun belli yeri var belli işi var yıllardır don kişot kendisi :) işine o kdr sadık ki her sabah ben kalk demeden kalkıyor hemde benden önce :)

Yorumla
    • ensorl
      ensorl
      +1 yıl

@kınetix lan alemsin haaaa :)

Yorumla
    • aşkvesavaş
      aşkvesavaş
      +1 yıl

Bnde diyorum anahtar deliğine sokunca niye olmuyıo yanlıs yarede kullanmıyomusum ya la

Yorumla
    • PianistKadın
      PianistKadın
      +1 yıl

Ahh en sevdigim , thanks yavru :*

Yorumla
    • Rusasigi
      Rusasigi
      +1 yıl

Ne demek canımm 😘

Yorumla
    • Pisqogirl1901
      Pisqogirl1901
      +1 yıl

23 yasinda kadin olmus azgin sari fare😃

Yorumla
    • KorkuAta99
      KorkuAta99
      +1 yıl

@bmthdelisi ne alaka hayatı boyunca tek bir kişiyle mi beraber olacak benim hayatım boyunca 120’den fazla partnerim oldu ve henüz 18-24 yaş arasındayım aynı anda 2-3 kadınla beraber olduğum oldu üçlü yaptık dörtlü yaptık en uzun ilişkim 6 ay sürdü ama o ilişki içerisinde bile başka kadınlarla ve erkeklerle birlikte oldum çok saçma ve sığ bir yorum olmuş “kişiye*” yorumu

Yorumla
  • SPEARMINTPLAYBOY
    SPEARMINTPLAYBOY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52 , eic 38%
    +1 yıl

Bilemiyorum, çünkü tecavüzlerin bence az bir kısmı cinsel isteği karşılamak için oluyor, bence büyük kısmı Şiddet suçu, içindeki ezikliklerle, komplekslerle yapılan sadistik suçlar.
    Yani Psikopat, kötülüğe eğimli biri olmadıktan sonra sadece abazalık yüzünden bir kıza zarar verecek (hatta işkenceye varan, öldürmeye varan) kişi olduğunu düşünmüyorum. İçinde bastırılmış kompleksler ile sadistçe yapılan bir şey bu. Çoğunda tecavüz ile bir baskınlık yapmaya çalışsada kızı dövüyor, işkence ediyor bunlar, hatta iktidarsızlıklarının, cinsel güçsüzlüklerinin, kızların yüz vermemelerinin, değişik eziklik ve komplekslerinin toplumdaki güçsüz bir bireyden intikam almaları gibi.
    Bence cinsel açlık yüzünden, abazalıktan bu hale gelmişlere uygulanabilir; ama asıl kötü olan bu yukarıda yazdığım gibi şiddet suçlularına hakettikleri daha ağır cezaları veya toplumdan tecrit veya eğer iyileşeceklerse psikiatrik tedavi verilmeli, hadım olmak bunları durdurmaz, daha da agresif, topluma düşman yapabilir.
    Neyse, yazmış bulundum da bu sadece görüşüm, tam bir bu konuda psikiatri uzmanı değilim, herhalde uzmanlar daha iyi biliyordur.

1
    0 Yorumla
  • DaRko
    DaRko Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Art niyetli kızlara da gün doğdu!

www.hurriyet.com.tr/tecavuz-iftirasi-atan-universiteli-kiza-5-yil-hapis-25293798

www.ensonhaber.com/...ini-karartti-2016-04-11.html

www.haber32.com.tr/.../...a-attim-dedi-92213h.html

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

417

Cevap

321

Cevap

• DijitalŞizofren
    DijitalŞizofren Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 754 cevap paylaştı.

şimdi bu yok mu?
    tarimaletleri.onlinemakina.com/.../...i-288841.jpg

neyse hiç yoktan iyidir kimyasal da olsa

23
    3 Yorumla
    • Rusasigi
      Rusasigi
      +1 yıl

İnan senden daha çok istiyorum ama maalesef.

Yorumla
    • Resif_canlısı
      Resif_canlısı
      +1 yıl

Keske olsaydi.

Yorumla
    • üye758474
      üye758474
      +1 yıl

onu görünce korkuyorum sünnetim aklıma geliyor :)

Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Genelde hümanizm yanlısı olsam da, hümanist olmak için human (insan) lazım diye düşünüyorum. O yüzden hümanist arkadaşlar gibi cezaya karşı çıkmadım. Ortada insanlıktan çok hayvanlığın bulunduğu bir diyarda böyle cezalar iyi bir cevaptır.

Ama su da var ki şimdi adamın cinsel hislerini azaltirsan (kimyasal hadim bu demek oluyor) ve bu şekilde sokağa salarsan kendine yapılanın hesabını sormaz mı? Yine şiddete başvurmaz mı? Aklıma bunlar da geliyor. Bu kişinin sokağa salınmasını yine tehlikeli buluyorum.

6
    0 Yorumla
  • SibelErdem
    SibelErdem Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 78%
    +1 yıl

Kesinlikle olması gereken birşey. Günahı vebali olmayan kimselere git tecavüz et. Sonra ortada hiçbirşey yokmuş gibi s... sallaya sallaya gez. Yok öyle bir dünya. Bence en büyük ceza onlara halkın önüne versinler onlar gerekeni zaten en iyi şekilde yapıcaktır :)

24
    3 Yorumla
    • SoMeDaYS
      SoMeDaYS
      +1 yıl

en acık net sekılde boyle anlatılabılırdı... tebrıkler

Yorumla
    • erdalyasin
      erdalyasin
      +1 yıl

tebrikler

Yorumla
    • fastfree
      fastfree
      +1 yıl

kesinlikle Sibel Erdem

Yorumla
  • gisimsiz
    gisimsiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 78%
    +1 yıl

iyi olmuş. ancak bazı fahişeler de suç atabiliyorlar herkesle yatıp kalktığı halde saf birini görüp onun üstüne suç atmak istiyor. yani günahsız da olabilir. bunun iyi ayarlanması lazım. çok emin olmak lazım. küçük yaştaki 15 ve küçük yaştaki o.. lar bunu yapıyorlar. bir tanıdığımın başına gelmişti. temyize gitti hala netleşmedi. yaş küçük olunca hemen cşddşye alıyorlar. Allahtan kızın ne bok olduğunu bilen şahitler varmış yoksa içeri atılırdı çocuk şişlenip öldrülürdü hiç yoktan suçsuz bok yoluna... Allahım evlerden ırak

2
    0 Yorumla
  • MSeyfettinCAN
    MSeyfettinCAN Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 81%
    +1 yıl

Kimse yanlış anlamasın ama bu sadece caydırıcı bir önlem. Bence çok da bir işe yaramayacak. Bana göre küçük yaştaki erkek çocuklara kadınlara nasıl davranılması gerektiği öğretilmeli, kibar olmanın ne demek olduğu öğretilmeli, karşı cinsi mutlu etmenin ne demek olduğu öğretilmeli. Saygı kelimesinin ne demek olduğu öğretilmeli.

İster kimyasal hadım cezası olsun, isterse de idam olsun fark etmez. Bu cezalar iş işten geçtikten sonraki işlemler. Önemli olan, asıl önemli olan, erkeğin o işi yapmamasını sağlamak. Bu da cezalarla değil, anlayış, sevgi, saygı gibi kelimelerinin anlamlarının küçük yaşta öğretilmeye başlanması ile mümkün olur.

Suç işlendikten sonra cezayı herkes verir. Önemli olan suçun işlenmesini önlemek.

3
    2 Yorumla
    • HarleyQuinnzel
      HarleyQuinnzel
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum

Yorumla
    • MSeyfettinCAN
      MSeyfettinCAN
      +1 yıl

@HarleyQuinnzel Teşekkür ederim.

Yorumla
  • EsnekMaymun
    EsnekMaymun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Medyaya bakıldığında her zaman tek mağdur kadınlarmış gibi görünse de kadının suçlu olup erkeklerin araya gittiği bir çok olay da var, yakın çevremden biliyorum. Kadın bir hata yapar, kendisi ve ailesinin itibarı zedelenmesin diye olaya bir kılıf uydurup yalancı şahitler bulur ve suçu masum bir erkeğe atar. Bakın özellikle kızlara söylüyorum nefretinizin sizi körleştirmesine izin vermeyin. Kardeşlerinizin tecavüzcülerden çektikleri onca şeyden sonra bu cezanın içinize su serptiğini düşünüyorsunuz. Suçsuz insanlar cezalandırıldığında ne olacak peki? En basiti, biz idama neden insanlık dışı vahşet gözüyle bakıyorduk? Özünde ikisi tamamen aynı şeyler. Sadece sakin olun ve düşünün

1
    0 Yorumla
  • LargoAntalya
    LargoAntalya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Tecavüze karşı hadım 1 çözüm değildir !

Zaten Türk Ceza Kanununda tecavüzcülere verilecek cezalar belli iken birçok suçlu ya ceza almadı ya da ceza indirimine gitti o zaman neden kanun uygulanmadi?

Yine söylüyorum Tecavüze karşı hadım 1 çözüm değildir!

4
    0 Yorumla
  • bamya21
    bamya21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

bu ülkede çocuğunun arkadaşından hamile kalan kadın serbest bırakıldı çocuğun ailesi şikayetçi olmadığı için, ayrıca tecavüzcülern yaşlarına bakılınca çoğu pekte cinsel performansı olmayan kişiler, tecavüz cinsel değil piskolojik bir rahatsızlıktır ve bu uygulama daha ileri derece sapkınlıklar yaratabilir, ayrıca adaletten söz ediyor isek iftira durumunda aynı cezanın idda sahibine uygulanmasıda gerekir gerçek adalet budur, kadın beyanı önemlidir diyen mahkemelerin vereceği kararlar adil kabul edilemez

1
    0 Yorumla
  • livaneli
    livaneli Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Gündem konusunda 379 cevap paylaştı.

adalet sistemi oturmamış biz gibi ülkelerde çok tehlikeli bir adım...

7
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.

Umarım caydırıcı olur. İnsanların ruhlarına ve bedenlerine karşı yapilan buyuk bir saldiri ve buna kimsenin hakki yok. Arsızca kadınlara dokunabileceğini zannedenler için gelmesine memnunum.

58
    4 Yorumla
    • Sharkyeno
      Sharkyeno
      +1 yıl

Yani olması gereken budur tabi. Cezalar her ne kadar suçu %100 önleyemeseler dahi, devrin şartları da göz önünde bulundurulmak şartıyla maksimum düzeyde caydırıcı olmalı. Bana kalırsa komple erkekliği bitirilmeli elbette ama tahrik unsurları da göz önüne alınmalı. Yani söz misali zengin olan belirli bir miktar para cezası ile ya da denetimli serbestlik ile gözetim altında tutulmakla yırtmamalı, azmettiriciler içinde maksimum düzeyde cezalar sabitlenmelidir..

Yorumla
    • Sharkyeno
      Sharkyeno
      +1 yıl

Özür dilerim yanlışlıkla yorumunuzun altına yorumu yazmışım..

Yorumla
    • _nil_irem
      _nil_irem
      +1 yıl

Kim eksilemiş lan kızı!!!

Yorumla
    • TüylüBamyaaa
      TüylüBamyaaa
      +1 yıl

@_nil_irem eksileyenler potansiyel tecavuzcu

Yorumla
  • Bjornikof
    Bjornikof Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Suçluyu öldüremiyorsak ortağını uyutmak lazım :) Yerinde bir karar olmuş, kullanmamaktan mercimek kadar işlevi kalmamış beyinlerine yoğunlaşır, geliştirirler belki.

26
    0 Yorumla
  • birdelikadın
    birdelikadın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

Cok cok iyi olmus !

Yalnızca gözleriyle bile insanın kaçacak yer aramasını sağlayan pis yaratıklar var bu ülkede bu cezalar az gelir tecavuzculere!

Umarım korkarlar
    Umarım bu caydırıcı olur ve yapmazlar bir daha
    Ve kimsenin umudunu dünyasını hayatını bitirmezler artik!

Lanet olsun oyle insanlara !

3
    0 Yorumla
  • sugulu
    sugulu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 70%
    +1 yıl

belki hadım kadar değil ama kesinlikle cezalar arttırılmalı bizim ceza kanunumuz avrupaya göre düzenlenmiş ama avrupada bir kadına tecavüz etmek dövmek gibi bişey halb ki bizde öyle değil çok ağır bişey. yeri gelir bir hırsızlığın cinayetin bile mantıklı açıklaması olabilir belki ama tecavüzün asla olmaz bu çok iğrenç ve mide bulandırıcı bişey

3
    0 Yorumla
  • KizÜye_
    KizÜye_ Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

Bir yandan iyi bir yandan ürkütücü... her ne kadar sinirlenince bende bu cezalar olsun desemde... resmen Iran gibi olmaya basladik... Idam etmek, hadim etmek, yakinda hirsizliktada hirsizin elini keseriz olur biter... insan haklari, fikir özgürlügü, hukukun üstünlügü, demokrasi bunlar sözden ibaret artik...

3
    7 Yorumla
    • Patron12
      Patron12
      +1 yıl

Tecavuz et, oldur, cal sonra insan haklari adi altinda hapishanede ye ic ne rahat ozgurluk ohh

Yorumla
    • MehmetNeb4
      MehmetNeb4
      +1 yıl

Ben sizi harbi anlamiyorum yaa

Yorumla
    • KizÜye_
      KizÜye_
      +1 yıl

@Patron12 Insan haklari ve hukukun üstünlügü bu durumlarda gereken cezayi uygular! Hücrede yasasin suclu ! Ama yasasin! Ben bir insan olarak bu tür cezalari dogru bulmuyorum.
      Cünkü birde söyle düsünmen gerekir, Bir kendini Allah yerine koyuyorsun ve bir canliya ciddi zarar ve hatta idam ediyorsun, iki suc isleyen o cani ile ayni seyi yapiyorsun, yani ondan bir farkin kalmiyor... Iki ki bu bence en düsünülmesi gereken nokta, ya karsindaki, suclu diye ilan ettigin kisi masum ise? Ozaman ne olacak? Sen bir masumun kanina girmis olacaksin! Bunun bir affi dahil olamaz!
      Bu konuyu bu kadar basitlestirmeyelim!

Yorumla
    • KizÜye_
      KizÜye_
      +1 yıl

@MehmetNeb4 Diger üyeye yaptigim yorumumu okuyabilirsin...

Yorumla
    • MehmetNeb4
      MehmetNeb4
      +1 yıl

Bak saygi cercevesi icinde konusuyorummm Ozgecan aslan vakasi gibi otobuste yakilan cesedi dere kenarlarinda bulunan nice genc kizlarin ailesinin cektigi seyi allah sana yasatmasn ne sana ne ailene devlet hukmu yapilana karsi verir. olenler katil zanlilarina biseyler yaptigi icin mi boyle cirkin bir duruma maruzkaliyor? Hangi insan haklari su islam dusmanlarinin her yasadgi kotu olayda arkasnda parmaga olan insan haklarimi yoksa masum yere canice katledilen insanlarin haklarimi? Kuranda kisasa kisas vardir. yapilan sucun karslgi verilir. bence konuyu basitlestirme noktasina getiren sey senin arkadasa yazmis oldugun yorumun saygilar

Yorumla
    • KizÜye_
      KizÜye_
      +1 yıl

@MehmetNeb4 Islami yahut baska dinin kurallarina göre Devletler kurulmuyor, kurulamaz, zira hicbir ülke sirf bir dine mensub degildir. Azinliklar mevcuttur.
      Ayrica örnegin islamdaki kurallarin hepsini hadmetmis ve uyguluyoruzmus gibi yapma lütfen. Hangi islami kurala göre yasiyoruz? Zina, hosgörüsüzlük, ve nice diger islami kurallara uyulmuyor, bilerek ve isteyerek.
      Hergün hepimiz islamdaki kurallara aykiri yasiyoruz!
      Ben magdurlari ve ailelerini anliyorum, yasadiklarini hicbirsey zaten mesru kilamaz! Ama madem ki kendimize bir hukuk devletiyiz diyoruz, bunun geregini yapmamiz gerekir! Bizilerin suclulardan bir farkimiz olmasi lazim.
      Ben Allahin bir kulu olarak, onun verdigi cani ne olursa olsun alamam! Bu kimseyede düsmez!

Yorumla
    • MehmetNeb4
      MehmetNeb4
      +1 yıl

Beklentiler ve istekler celisiyorsa ayni noktada birlesmemiz ya cok zor olur ya zaman alr :)

Yorumla
  • foreveres
    foreveres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

yalnız buna pek de hadım denmiyor aslında, hadım daha ağır bir şey. bunda cinsel dürtüler azaltıldığı için zaten adam zorlanmıyor, istemediği bir şey i de yapmamış oluyor ama hadım da adam istese de yapamıyor ki bu en büyük ceza. yıllardır istediğim cezaydı bu. hayırlı uğurlu olsun.

2
    0 Yorumla
  • BLackEagleClaw
    BLackEagleClaw Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 64%
    +1 yıl

Beğenmedim bu olayı. Kimyasal değil harbiden fiziksel hadım yapsınlar hatta artan parçayı da döte monte etsinler pamuk niyetine. Dışarı çıkamasın lavuk. Bol bol beslesinler. İç zehirlenmeden ölsün. Böylelerine yaşamak haram. Sokarım onların psikolojik hastalığına...
    Hasta ama öyle deme tedavi etmek lazım...
    Yok yok evirip çevirip bunları töbe töbee...

2
    0 Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Şükürler olsun, biz bunu 2012-13 yıllarında defalarca cevaplarımızda yazdık, inanmayan xkhats kimyasal hadım diye arama yapsın Google'da.
    www.kizlarsoruyor.com/.../q2557604-sizce-idam-cezasi-tekrar-getirilmeli-mi

2
    0 Yorumla
  • uclukalem07
    uclukalem07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Ayriyetten fecavuz sahneleri ceken dizilere ve yonetmenlerede bu ceza uygulanmali cunku tecavuzculerin cesarefini bunlar getiriyof

16
    0 Yorumla
  • DeliKadınnn
    DeliKadınnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Bu ülkede hakkıyla adil bir biçimde işleceyeğini sanmıyorum bu ceza sisteminin fakat hiç yoktan iyidir elbet.

23
    2 Yorumla
    • ramond
      ramond
      +1 yıl

bende katılıyorum size, cinsel suçlarda hep basit cezalar veriliyor...

Yorumla
    • The_Queen
      The_Queen
      +1 yıl

@ramond hatta verilmiyor, üstüne mağdur olması gerek yani gerçekte mağdur olan kadın suçlu bulunuyor hatta belki de küçük kız çocuğu..

Yorumla
  • zelihasuna
    zelihasuna Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 76%
    +1 yıl

İlaçla tedavi ile ile diyor ama bence yine de yeterli değil. Suçlu bence daha uzun yıllar hapiste yatmalı ( ya da infaz edilmeli) . Öyle ki bir daha kimse bu suçu işlemeye kalkışmasın.

8
    0 Yorumla
  • BgmBğr
    BgmBğr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Abi biz bunu derste tartıştık o kadar. Yok hümanistlikmiş yok kişinin bedenine dokunma yasağıymış... Gelmez dendi bize. Şu hale bak. Öğretilenle uygulama yemin ederim tam zıt.

8
    5 Yorumla
    • BeygirliPrens
      BeygirliPrens
      +1 yıl

Beşerî/Aklî hukukta; "olmaz", olmaz...

Yorumla
    • BgmBğr
      BgmBğr
      +1 yıl

@BeygirliPrens Evet maalesef. O eksileyen bacımız da herhalde , tecavüzcüleri savunduğumu felan sanmış sanırım...

Yorumla
    • BeygirliPrens
      BeygirliPrens
      +1 yıl

Anladığını sanmıyorum.
      Okuduğuna da "belki" derim :)

Yorumla
    • BgmBğr
      BgmBğr
      +1 yıl

@BeygirliPrens Beni görünce eksilemiştir gizli hayranım :P

Yorumla
    • BeygirliPrens
      BeygirliPrens
      +1 yıl

Hehe çok seviyorsun Bursalı :)

Yorumla
  • entelman
    entelman Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Kimyasal hadımın geçici süreli olarak cinsel dürtü ve isteğin giderilmesi olduğunu bilmeden, herkesin tecavüzcünün geri dönüşümsüz olarak hadim edileceğini sandığı cezadır. Anlayacağınız, suçu işleyen kişinin cinsel organı sadece belli bir süreliğine mühürleniyor.

1
    0 Yorumla
  • akvnc
    akvnc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 81%
    +1 yıl

Ben bir erkek olarak iyi olmuş diyorum fakat fırsatçı kadınlarında önüne geçilmesi lazım şu an için bile bir kız bu bana taciz etti diye dava açsın ( örnek: sevgililer ayrıldılar sonu kavgayla bitti kız nefretinden taciz davası açtı) erkek hiç birşey yapmamsına rağmen en az 5 yıl yatıyor.

13 yaş altı kızlara tecavüz edenlere idam getirseler süper olur.

1
    0 Yorumla
  • farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

tecavüz orta çağdan kalma bir eylem gerçekten çağ dışı ve yanlış bir şey fakat bu tarz bir insanın yakalanıp hadım edilmesi kesin bir çözüm değil yani çünkü bu adamın sorunu beyninde sen bu adamı hadım edip salıcaksın bu adamın beyni duruyor ve daha sinirli olucak gidip birini öldürücek bana göre bu tarz kişileri asmaları lazım tedavi olabiliceklerini veya hadımın bir çözüm olucağını düşünmüyorum hayvan her zaman hayvandır...

1
    0 Yorumla
  • comp89
    comp89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Şeriata alıştırma adımları. Hırsızlık yapanın elinin kesilmesine paralel bir düşünce. Herhangi bir hakim hatasında geri dönüşü olmayan mağduriyet yaratabilir. Çağdışı bir cezalandırma yöntemi ile ömür boyu hapis verilip kişi tamamen toplumdan uzaklaştırılabilecekken bu tip yasaların amacı toplumun piskolojisini şeriata alıştırmak diye düşünüyorum. Ve de insan hakklarına aykırı. Kişi suçlu bile olsa vücut bütünlüğüne dokunulmamalı.

1
    0 Yorumla
  • entegrasyoncugaci
    entegrasyoncugaci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Hic bir t3cavuzcunun hadim cezasini alacagini zannetmiyorum "2 tane gozu var, o yuzden iyi halden hadim cezasina carptirilmamasina kefaletle serbest birakilmasina karar verilmistir" cumlelerini simdiden mahkeme salonlarinda duyar gibiyim. Malumunuz bizim ulkemizde kuçuk cocuklara ozelliklede kucuk erkek cocuklarina baya bir egilim var eeee koskoca tc nin onde gelen isimleride yandaslarini bu zevkten (!) Mahrum birakacak degil ya dimi..

1
    0 Yorumla
  • HayatıCiddiyeAlma
    HayatıCiddiyeAlma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

tam bir hadım sayılmaz ilaçla tedavi yöntemi adı altında suçları azaltma girişimi başlıkta daha fazla tık alma daha fazla reklam gösterime sunma daha fazla para kazanmaya yönelik. hadımın ne olduğunu biliyoruz yani haberin içeriği ile hadımın uzaktan yakından bir ilgisi yok

1
    0 Yorumla
  • Ambition
    Ambition Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

yani olması gereken birşey. cinselliğinde adını karalıyorlar, insanlar şu 2 şeyi birbirine karıştırıyor

1- istek üzerine yapılan ilişki
    2- zorlama ile yapılan ''tecavüz'' türü ilişki.

Herşey dozunda güzeldir, fazlaya kaçmamak gerke. sonra çükten olursunuz...

1
    0 Yorumla
  • disipsikopat
    disipsikopat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

Ne yazık ki başlık olarak sevindirici ve mağdurun yanında gibi görünen bir yasa olsa da koşullara, şartlara ve uygulamaya detaylıca bir bakınca öyle olmadığını anlayabildim. Bu ceza geçici bir ceza oldukça hafif bir ceza. Bir süreliğine tedavi edici diye nitelendirilen cinsel istek azaltıcı vs ilaçlar kullanıp denetim altında tutulacak tüm ceza resmen bundan ibaret. Bu ülkede ne zaman suçlular gerçekten cezalandırılacak umutla bekliyorum maalesef

1
    0 Yorumla
  • Arrowette
    Arrowette Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Geç kalındı. Ama geç olsun güç olmasın diyelim. Cezanın gelmesi uzun sürse de umarım hakeden kişilere uygulamak konusunda da uzun süre beklemezler.

9
    0 Yorumla
  • oguzzaslan
    oguzzaslan Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Bence yanlış karar. Ölüm cezası verseler daha iyi. Zaten tecavüz edicek kadar psikolojisi bozuk bir insanı kimyasallar vererek daha da psikolojik travmalara sokucaklar ve tekrar topluma salıcaklar. Bu kararı yerinde bulan insanlar yıllar sonra pişman olucaklar bence

1
    0 Yorumla
  • Desmera
    Desmera Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Aynı zamanda 15 yaş altına cinsel içerikli her suçun tecavüz sayılmasını da kaldırdılar yani 12 yaşında bir cocuga tecavuz eden sapık rızası vardı diyebilecek
    Bundan haberiniz var mı

2
    4 Yorumla
    • Desmera
      Desmera
      +1 yıl

Detayları bilmiyorum ama bu yasa ymarım her tecavüz sucunu kapsayacak kadar geniştir de bu yaratıklar hesap vermeden kurtulamaz

Yorumla
    • Desmera
      Desmera
      +1 yıl

Bu yaratıklar anca bundan anlar o yuzden cok faydali bir yasa olmus diyorum

Yorumla
    • Desmera
      Desmera
      +1 yıl

Meclisimizi tebrik ederim şu günlerde duydugumuz en iyi haber

Yorumla
    • Rusasigi
      Rusasigi
      +1 yıl

Tamam canım anladım

Yorumla
  • alcasar
    alcasar Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.

Cezanın süresi az olmamalı ki etkili olsun ve sadece tecavüz değil adam yaralama, öldürmeye teşebbüs etme ya da öldürme gibi cezaların çıkışlarından sonrada polis merkezlerine bu kişilerin dönem dönem yerlerini bildirmeleri lazım. Yani özetle kontrol altında olmalı böyleleri sürekli.

1
    0 Yorumla
  • Sharkyeno
    Sharkyeno Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Yani olması gereken budur tabi. Cezalar her ne kadar suçu %100 önleyemeseler dahi, devrin şartları da göz önünde bulundurulmak şartıyla maksimum düzeyde caydırıcı olmalı. Bana kalırsa komple erkekliği bitirilmeli elbette ama tahrik unsurları da göz önüne alınmalı. Yani söz misali zengin olan belirli bir miktar para cezası ile ya da denetimli serbestlik ile gözetim altında tutulmakla yırtmamalı, azmettiriciler içinde maksimum düzeyde cezalar sabitlenmelidir..

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 758 cevap paylaştı.

keşke zamanında aileler evlatlarına düzgün terbiye verebilselerdi erkek çocuguna ayrı muamele kız çocuguna ayrı muamele etmeselerdi bugün daha bilinçli bir toplum olurduk suç oranımız düşük olurdu hayırlısı olsun bundan sonra bu tip uygulamalar esas alınırda bayanlar dışarıda rahat hareket eder..

3
    0 Yorumla
  • Alooğ
    Alooğ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

Benim istedigim cezalandirma sekli bu idi. Ben dogru bir karar oldugunu dusunmekteyim

10
    0 Yorumla
  • The_Queen
    The_Queen Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Bence olması gereken hatta çok geç kalınmış ve de bu nedenle çok kişinin canının yandığı bir konu.

10
    5 Yorumla
    • ramond
      ramond
      +1 yıl

ülkemizde malesef hep sonradan gelir herşey, illaki birinin canı yanar, birileri zarar görür, ancak o zaman düzenleme yapılır...

Yorumla
    • The_Queen
      The_Queen
      +1 yıl

@ramond Çok doğru. Neyse en azından geldi. Yani elbette canı yananlar için çok üzülüyorum. Ama belki artık başkalarının canı yanmaz ya da hiç değilse daha az kişinin canı yanar ve de suçlular cezasını bulur.

Yorumla
    • ramond
      ramond
      +1 yıl

umarım dediğin gibi olur, cezalarını bulurlar, ama sosyal medya hatta özellikle tvler çok bozuldu, birilerinin bunlara dur demesi lazım, cinsellik iki bacak arasına indirgendi, herşey o işmiş gibi ,

Yorumla
    • The_Queen
      The_Queen
      +1 yıl

@ramond Evet çok doğru. Normalleştirildi bir çok şey..

Yorumla
    • ramond
      ramond
      +1 yıl

olması gereken şeyler bunlar, ama malum ülke olarak bazı şeyleri geriden takip ediyoruz...

Yorumla
  • celis
    celis Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 429 cevap paylaştı.

Harika olmuş, uzun zamandır böyle keyiflendirici haberler okumuyorduk

21
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

ne güzel işte bu habere sevindim erkekligi ile övünenler erkeklikleri gidicek

17
    1 Yorumla
    • marduq
      marduq
      +1 yıl

Erkekliği ile övünenin erkekliği gidecekse eğer, bu sitede de var birkaç övünücü arkadaş. Onlarda mı kırt?

Yorumla
  • hiiamrichardzk
    hiiamrichardzk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

Gerçek mi bu haber? Sonunda alınan doğru bir karar.

15
    3 Yorumla
    • EventusBonus
      EventusBonus
      +1 yıl

Alınsa bile uygulanma oranı ne olur ki..

Yorumla
    • hiiamrichardzk
      hiiamrichardzk
      +1 yıl

@EventusBonus valla bilemiyorum, ama kararın alınmış olması bile bir adımdır. Eksileyen arkadaş da tecavüzcü sanırım.

Yorumla
    • EventusBonus
      EventusBonus
      +1 yıl

Aynen öyle.

Yorumla
  • mihribann1
    mihribann1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Geldi ama faydası pek olmaz tek çözümü kesmeleri lazım bence

23
    6 Yorumla
    • AlperBek12
      AlperBek12
      +1 yıl

zaten kesmiceklermi hadm geldiyse?

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      +1 yıl

@AlperBek12 Hayır ileçla azgınlıklarını azaltacaklarmış

Yorumla
    • AlperBek12
      AlperBek12
      +1 yıl

peki azaltma geçiyomu yoksa hep kalıcımı

Yorumla
    • mihribann1
      mihribann1
      +1 yıl

@AlperBek12 Ben ne bileyim

Yorumla
    • üye758474
      üye758474
      +1 yıl

kesmek derken ben dışında herkesin sünnet olduğu bir coğrafyada benim bildiğimden daha derinden kesmek sanırım..

Yorumla
    • blackrose6134
      blackrose6134
      +1 yıl

Kesseler adam neresiyle iş.. cek :D

Yorumla
  • yarıçılgınbiri
    yarıçılgınbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Caydırıcı olacağını hiç sanmıyorum, bir suçu önlemek için insanların o suçu neden işlediğini öğrenmek lazım , yani çocukluktan yetiştiriliş tarzına , çevresine vs vs çok faktör var bir erkek çocuğu kızlardan üstün olduğuna inandırılarak büyütülürse böyle suçlar işler. Çekeceği cezada pek umrunda olmaz zaten onu düşünmez bile. Ama yinede gelmesi iyi oldu.

1
    0 Yorumla
  • MerveKOYUN
    MerveKOYUN Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Süper olmuş :)
    Bunun devamında da polise askere kurşun sıkan itne pkk'lılara ve hırsızlara ceza gelmeli ki şöyle:
    -Pkk mensubu her hangi biri çatışma esnasında sağ yakalanırsa, polise kurşun sıktığı el kesilmeli ve hapse atılmalı.

-Hırsızlıkta da aynı durum geçerli. Gerçekten çok acil ihtiyacı yoksa (mesela kızına eczaneden ilaç çalan baba dışında hariç) hırsızlık yaptığı parmaklarından birinin ucundan kesilmeli ki bir daha yapmasın.

3
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Düşünceler hadım edilmediği sürece milletin s*kini kessen ne fayda?

56
    3 Yorumla
    • SoğanlıPuding
      SoğanlıPuding
      +1 yıl

Şunu biri eig yapsın mk.

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

@SoğanlıPuding aynen bu kesinlikle eig

Yorumla
    • Arslanzade
      Arslanzade
      +1 yıl

S*kini kesmek değil bu. Kimyasal hadım.

Yorumla
  • ebru_çitlenbik
    ebru_çitlenbik Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

siz aptallarda kusura bakmayın arkadaşlar ama iyi olmuş deyip durmayın. Bu ne böyle? Yok idam, yok çin işkenceleri. Demokrasiden bahsediyolar D'si bile yok onlarda, olmayan akıllarıyla kararlar alıyorlar, herşeylerine kulp uyduruyorlar.
    Böyle beceriksiz yönetimle böyle şeyler iyi işlemez. Hepsinin kafası asmak, kesmek, kin dolular yaa kendileri insan olsunlar ki olmucaklar, sonlarını hazırlıyorlar da haberleri yok.

2
    0 Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Hadimi hala organ kesme olarak bilen birçok insan var , en azından haberi okuyun zahmet edipte

Ayrıca bazı kadınlara da bu tarz cezalar verilmeli

16
    4 Yorumla
    • unhappy20ben
      unhappy20ben
      +1 yıl

Kadınlara niye?

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

@unhappy20ben öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmen bozuntusu gibilere misal

Yorumla
    • HarleyQuinnzel
      HarleyQuinnzel
      +1 yıl

resmi gazetede "tıbbi yöntemlerle cinsel isteği azaltma veya yok etme" denmiş, kadınların da cinsel isteği yok edilebilir özellikle belirtilen bir cinsiyet yok

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

@HarleyQuinnzel bizleri aydınlattigin için sana minnettarız

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

ehliyet gibi düşün, kullanmayı bilmiyorsa alsınlar elinden.

25
    0 Yorumla
  • aycandemir
    aycandemir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Böyle bir kararın çıkması beni çok şaşırttı. Çünkü en son baktığımda çocuk tacizcilerinin işine gelecek kararlar çıkıyodu. Bence hadım çok iyi oldu. O tecavüzcülerin kadın-kızların hayatını çalmalarının karşılığı birkaç yıl hapis olması hiç adil değildi.

4
    0 Yorumla
  • Bella92
    Bella92 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Iyi bir ceza ama malesef bu onlar psikolojisini degistirmiyecek, kafalari ayni sapiklikta kalicaklar! En iyisi kafadan kesme oyle "insanlar" yok olsun.

4
    0 Yorumla
  • Betülvişne
    Betülvişne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Tecavüze yatkın abazalar önceden tespit edilip hadım edilirse çok iyi olur

13
    1 Yorumla
    • Theseashadows
      Theseashadows
      +1 yıl

Oh ülke böceklerden temizlenir.

Yorumla
  • ramond
    ramond Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

gayet mantıklı bence, ülkemizde yasalar caydırıcı olmuyor malesef, cinsel suçlardan tutuklananlar çok fazla tutulmuyor, bu da bağlayıcı olmuyor, tacizciler de bundan dolayı ortada cirit atıyor, böyle bişey uygulanmaya başlansa ortalarda sadece volta atarlar artık...:)

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

çok şükür..
    aynı zamanda çocuk istismarcıları da nasibini alsın..

17
    0 Yorumla
  • Theseashadows
    Theseashadows Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Şu devletten yıllardır bunu bekliyordum, böyle yaptıkları zaman kimsenin cesareti olmaz. Sorun ortadan ancak böyle kalkar, hapis nasıl olsa kolay girip çıkarsın hadi şimdi yapsınlar cesaretleri varmıymış görürüz.

2
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

cinsel anlamda doyumsuz olanlarin hepsine isteksizlik ilaci ürehani
    iradesiz olanlar viagra iciyorsa cinselige doyamyanlarda isteksizlik hapi kulanmali
    cogu evli erkek ski elinde kapi kapi dolaniyor hastalik saciyor bunlar

2
    0 Yorumla
  • Kensai
    Kensai Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Hadım olunca adamın penisini koparmayacaklar neticede. Kısırlaştıracaklar. Kısırlaşan adam çocuk yapamayacak. Çocuk yapamasada cinsel birlikteliğe girebilecek.. Bu da onun halen tecavüz eylemlerine devam etmesine olanak tanır. Aslında "tecavüz edilen kişinin tecavüz eden tarafından hamile bırakılmasına" bir engel bile değildir. Çünki tecavüz vak'a sı gerçekleştikten sonra hadım edilse ne edilmese ne..

1
    0 Yorumla
  • yendimkızbaşıma
    yendimkızbaşıma Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Bence kimyasal hadim hic bir sekilde bunun onude gecmez adam fantezi duskunuyse biryerleri kalkmasa da arzulari olur yine saldirir😶ruhunu da hadim etmeyecekler ya.. tecavuz illa birlesme degildir saldirsa dokunsa opse hapsetse bu da bir tecavuzdur

2
    0 Yorumla
  • aslanagzi
    aslanagzi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

İdam gelmeliydi. Hadım cezasi uygulanan bir suçlu, kendisini şikayet eden kadına ikinci kez bir aletle tecavüz etmisti. Gazete okumuştum haberi. Hadım cezasi uygulansın ama yeterli değil. Özellikle çocuk tecavüzcüleri idam edilmeli diyorum

2
    1 Yorumla
    • Patoo
      Patoo
      +1 yıl

idam edilmeli kesinlikle !

Yorumla
  • Almenda
    Almenda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Kökten cözum olur ne guzel...

16
    11 Yorumla
    • ramond
      ramond
      +1 yıl

kökten çözüm olacağını sanmıyorum ama büyük oranda azalır...

Yorumla
    • _Dila_
      _Dila_
      +1 yıl

4 tane eksi verilmiş. Sapıkmısınız nesiniz.

Yorumla
    • Almenda
      Almenda
      +1 yıl

@_Dila_ sen simdi yazinca farkttim canim. Demekki tecavuzu tacizi bile destekleyen isteyen insanlari var 😬

Yorumla
    • _Dila_
      _Dila_
      +1 yıl

Pislikler. Erkeklerse çıksınlar karşıma bu yorumlara katılmayanlar. Neye dayanarak eksi veriyolar. 😡😡😡

Yorumla
    • Almenda
      Almenda
      +1 yıl

@_Dila_ benim tahminime gore soruyu soran @Rusasigi da eksi verdi. Kendisini benden pek haz etmez gordugu yerde eksi veriyor 😬 umurumuzda sanki. Tacizci tecavuzcu kendini bilmezler..

Yorumla
    • Rusasigi
      Rusasigi
      +1 yıl

Hayır ya 😡 Ben eksi atmadım bak yazıyor orada soran sevdi diye 😒

Yorumla
    • Almenda
      Almenda
      +1 yıl

bende bir sey yazmiyor.. Sizinde bu sitede uslubunuzu biliyoruz @Rusasigi sirf kizlar icin buradasiniz yorumunuzdan uye adinizdan dahi belli.
      Ben konuyu uzatip seviyenize inmek istemiyorum ama tacizci ve tecavuzculeri savunmayalim lutfen...

Yorumla
    • Rusasigi
      Rusasigi
      +1 yıl

Şakacı ablam 😘

Yorumla
    • Almenda
      Almenda
      +1 yıl

Evet saka yaptim ama bayan dayanismasi boyle bisi canim :)
      Aen gordugum en degerli en kiymetli ksisisin sitede hep boyle kal...
      Ve bu konuda duyarli olsugun icin bir erkek olarak tebrik ediyorum.. :)

Yorumla
    • GezenAdam89
      GezenAdam89
      +1 yıl

Kesinlikle kökten çözüm rus aşığı işine gelmedimi hemen eksi yapar ya da engeller benim eski hesapla çok tartışırdık kendisiyle

Yorumla
    • ensorl
      ensorl
      +1 yıl

@ramond şaptan daha iyi olur etkisi

Yorumla
  • Uzaykizi
    Uzaykizi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 91%
    +1 yıl

Caydırıcı olmasını umut ediyorum söylenecek pek bir şey yok. İnsanlar artık hapse girmeyi falan çocuk oyuncağı gibi gördüğü için artık bu tür cezalar daha farklı ve caydırıcı olabilir.

3
    0 Yorumla
  • Geanuxer
    Geanuxer Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

ya bırak ne kimyasalı direk giyotinin altına vurucaksın penislerini kanamayı durdurmak içinde dağlicaksın bak bakim bir daha tecavüz oluyomu bu ülkede

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (678)
Devamını Gör(723)

7 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Tecavüzcüye hadım cezası geldi, ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tecavüz suçuna hadım cezası gelmeli mi sizce? 8 cevap verildi
Tecavüz suçlusuna 3 yıl ceza verildi isveçte ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
Peki bu adamın tecavüzden yargılanması? 17 cevap verildi
Cinayet ve tecavüz suçunu işleyenlere af geliyor, yaparsa akp yapar siz ne düşünüyorsunuz? 6 cevap verildi
Sizce tecavüze katile ne gelmeli? 12 cevap verildi
Tecavüz İftirasından 1 sene masum yere hapis yatan erkek de, iftiracı kadın da serbest... 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Renault kadjar nasıl araba sizce?
  • Kedi yavrularını izlemeyi sevenler burada mı, mama saati videoları da hoşunuza gidiyor mu?
  • Menemen soğanlı mı soğansız mı seversiniz, sizce hangisi daha güzel?
  • Selams canım napıyorsunuz?
  • Karaca markası nasıldır?
  • Ne kadar zeki siniz?
  • Sizce ilişkide karşı tarafı daha çok değiştirmeye çalışan kimdir kadın mı erkek mi?
  • Çok mu seçicisiniz?
  • Aşkta temas önemli mi?
  • Sesiniz kısılır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨