Sizin adaletiniz ne ceza verirdi katile tecavüzcüye
Edit: idam
Edit: idam
Tecavüz edip öldürdüyse idam.
Tecavüz edip öldürmediyse fakat itirafçı olmadıysa hadım, kimyasal değil ayrıca anestezisiz.
Tecavüz edip öldürmeyip pişman olup itirafçı olursa bir defaya mahsus af, ancak farklı bir af:
Bu kişiler gündüz devlet tarafından belirlenen yerlerde çalıştırılacak.
Gece kendilerine özel hapishanede kalacaklar.
Maaşlarının yarısı tecavüz ettikleri kızlara, yarısı da eğitimin iyileştirilmesine harcanacak.
İdam çözüm değil, eksikliği ne ise psikolojisi neden bu durumda ise çözülmeli ve halk içinde böyle bu seviyede insanlar bulunmalı gelecekte büyük sorunlar yaşanmadan önlenmeli şu da var ülke cinselliğin afrikasi.
Cevap
7Cevap
Idam degil. Once tum parmaklarinin, daha sonra el ve ayaklarinin, daha sonra kol ve bacaklarinin, daha sonra kulaklarinin, daha sonra dilinin kesilmesini en sonunda da gozlerinin cikarilmasini istiyorum. Bu acilari iliklerine kadar hissetsinler istiyorum. Hepsinde, her defasinda ayri ayri aviyi hissetsinler istiyorum. Bundan sonra da atin bi kenara yasar belki. Iple asmak, elektrikli direk falan olmaz o isler.
tecavüzcünün çükünü kesip tepesine dikmek lazım. Katili de ölene kadar bomboş bir yerde aç bırakacaksın
Bir psikopat bulur tarantino filmlerinden birisini açar psikopat'a filmde gördüklerini tecavüzcüye yapmasını söylerdim.
Ölüm böyle kişilere ödül olur. Hadım edeceksin erkekliğini kaybetmesi o kişiye ölümden daha büyük ceza olur.
Dikenli tel ile vincin ucunda asılıp, halk meydanlarında ibret - i alem için sergilenmeliler. . .
Bende tecvz etmiştim masum bir kıza ama kız şikayet etmedi ve bendende nefret ediyor
tecavüze uğrayan belirlesin
Boş konuşmuşlar cidden.
kisasa kisas
İdam gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?