Sınıfta skandal! 13 yaşındaki erkek öğrencisini istismar etti
ABD'nin Arizona eyaletinde 28 yaşındaki ilkokul öğretmeni Zamora' adlı kadının 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle okuldaki bir sınıfta ilişkiye girmesi ülkede büyük ses getirmişti. Olayla ilgili olarak çok çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. ABD'nin Arizona eyaletindeki Las Brisas Academy İlköğretim Okulu'nda 2018 yılı Mart ayında, 28 yaşındaki ilkokul öğretmeni Brittany Zamora'nın 13 yaşındaki erkek öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkmıştı. Başka Öğrenci Onları İzledi Skandal olayla ilgili olarak yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. ABD yerel basınında yer alan bilgiye göre, Zamora, öğrencisi ile ilişkiye girerken o anları bir başka öğrenci de izledi.
"Aşk Notları" Ayrıca, istismara uğrayan 13 yaşındaki erkek öğrenci, öğretmeni ile birbirlerine 'aşk notları' yazdıklarını ifade etti. Öğretmen ile istismar edilen erkek öğrencinin birbirlerine telefonla yolladıkları çıplak fotoğrafları ve mesajları da ABD basınında geniş yer buldu. Hakkındaki dava devam eden öğretmen, suçlamaları henüz kabul etmedi.
Skandal tecavüz! 13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz eden pedofili kadın. Sizce ne ceza verilmeli?
O yaştaki çocuk ergenliğe yeni girdiği için bir heyecanla olayın vehametini anlamıyor ama kesinlikle kadın tecavüzcüler de ülkemizde az sayıda değil, sadece erkek çocukları tecavüze uğradıklarının farkında değil, bence gençler bu konu da bilinçlendirilmeli, kadın sübyancıların da varlığından haberdar edilmeli
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiye'de olsa kadına ödül verirlerdi Çocuğa da müebbet verirlerdi Belki de öldürürlerdi Çünkü daha önce yaşanmamış bişey değil 17 yaşındaki erkek çocuğunu tecavüzcü diye iftira atıp öldürdüler bu ülkede Ve kimseden ses çıkmadı...
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın olduğu için üstüne para falan verirler, nafaka bağlarlar artık.
Açık ve net olarak çocuğun bilgisizliğinden faydalanarak cinsel istismarda bulunmuş. Bence çocuklara okullarda cinsel istismar konusunda ve bu tarz durumlarda neler yapması gerektiklerinin eğitimi verilmeli. Ayrıca ülkemizde aileler çocukları ile bu konuları konuşamıyor onları bilinçsiz bırakıyorlar. Bilinçli ve sorgulayan bir nesil yetiştirilmeli. Ayrıca cinsel istismara uğrayan çocuklar psikolojik olarak çöküşe geçiyor ve daha kötüye giden durumlar intihar /hem cinslerine ilgi/ hatta ve hatta cinsel istismarı benimsemek gibi yanlış yönlere sapabiliyor. Çocukların kendini yeni yeni keşfettikleri bu dönemden faydalanan kişilerin kesinlikle iyileşeceğini düşünmüyorum.
Ki sadece türkiye için değil genel olarak konuşayım yurt dışında bir erkek tacize uğruyor kapalı bir işletmede o sırada adam polisi arıyor olayı anlatıyor böyle böyle yardım edin diye telefondaki kadın polis gülerek cevap veriyordu double sinirlendim şimdi...
Cinsel istismar sadece erkeklerde değil malesef kadınlardada oluyor. Tedavisi var mı bilmiyorum ama bu da bir hastalık nevi bence. cezalandırma yöntemine gelince aynı psikolojik hastalarda olduğu gibi toplumdan tecrit edilerek. kapalı alanda kontrol altına alınmalılar diye düşünüyorum
Amerika da olmuşsa olay belki kadını idam ederler diye düşünüyorum. Böyle olayları duydukça midem bulanıyor yarın bir gün bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Yazık değil mi bunu yaşayan çocuklara bunlar nasıl insan hiç mi vicdan yok?
bu ne cinsiyet ne ırk meselesi kafalar değişecek örümcek kafa heryerde aynı ruhu bozuk bunların çocuklardan olabildiğince uzak tutulmalı mesleğide elinden alınmalı
Yoo Türkiye'de de oluyor aynısı, medya paylaşmıyor erkeklere tecavüz vakalarını. Bunun gibi yüzlercesi oluyor Türkiye'de. Kadın suçlulara Türkiye'de ceza verilmiyor. İftiracı kadınların hepsi serbest bırakılıyor mesela.
Türkiye'de de aynı şeyler yaşanıyor. Medya haber paylaşmıyor Tv lerde. İnternetteki haberlerde de başlıklar öyle bir atılıyor ki, erkek cinayeti denmiyor, erkeğe tecavüz denmiyor. 1 kişi katledildi deniyor, 1 vatandaş öldürüldü diye başlık atılıyor, bunlar hep algı işte.
En İyi Cevaplar