İcinde yaşadığım deri" Filminde kızına tecavüz eden bir adamdan intikam almaya çalışan ve psikolojik sorunları olan bir plastik cerrahın saplantıları ve insan derisini yeniden üretmek için verdiği uğraş anlatılıyor.
Bu adam kızına tecavüz eden baba tabi Antonio Banderas oluyor alttaki tecavüzcü. O cocuk bu hale geliyor yavaş yavaş
Sonra bu hale geliyorlar babası da pislik cıktı sonra.
Siz ne yapardınız peki?
Kızınıza tecavüz eden bir adama ne tür bir ceza verirsiniz?
ben bu kadar uğraşmazdım. ama acı çektirmeyi seviyorum. eğer kin kusmanın son raddelerine gelmişsem,
evvela adamı yakalar, bir güzel ellerini kollarını bağlardım. karşısına büyük bir ayna koyar, ve saçlarını kazırdım. elleri arkadan bağlı oturur, sadece kendisini izlerdi. gözlerini kapatamasın diye, göz kapaklarını kesip alırdım. ertesi gün burnunun ucunu alırdım. ertesi gün kulaklarını. ertesi gün kafasının üzerine bir çizik açar, kafa derisini yaprak gibi ikiye ayırırdım. 1 gün de o şekilde, alnının derisi burnuna inmiş, diğer kısım ensesine sarkmış olarak bekletirdim. ertesi gün de kafa derisinin her iki tarafına yaka gibi boynuna kadar indirirdim. aynada o sürekli kendisini izlerken, ben günde 3 defa kafasına tuz dökerdim. öleceği güne kadar, tüm gelişmeleri karşısındaki aynadan izlerdi.
Kızıma bunu yapan herife merhametli davranacak değilim. Alırım onu kimselerin olmadığı bir yere kapatır ve ömrüm yetene kadar onu oradan cikartmaz her türlü fiziksel ve ruhsal işkenceyi yapardım. Öldürmez, öldür beni diye yalvartirdim. Allah kimseye göstermesin.
filmi izleyen o çocuğun aslında kıza tecavüz etmediğini bilir çocukda kızda birlikte olmak istiyorlar kız sonradan vazgeçip çığlıklar atmaya kalkıyor ve korkuyor çocukta bu filmlerde üzerinde bıçakla ölü birini bulan ve bıçağı eline aldığında polislere yakalalan masum tipler gibi soruya dönersek hiç kimse kızına böyle kötü bir olay yaşatan canlıya merhametli davranmaz bulduğu ilk fırsatta o anki ruh haliyle en acımasız şekilde ödetecektir bedelini
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle zaten babası bunu bilmiyor ama zaten filmden esinlenerek sordum
Onu bağlar bir eşcinsele tecavüz ettiririm daha sonra derisini yüzüp ateşte pişiririm piştikten sonra karnını kesip iç organlarını çıkartıp içini pamuk ile doldururum ve o kısmı dikerim daha sonrada onu cinsel ihtiyacını gidermek isteyen kişilere satarım... Nasıl fikir?
pipsını keser kızartıp ona yedırırdım t*şaklarını kırar omlet yapardım yanına yıne ına ve kedılere yedırırdım bızım mahallede bır adam 5 yıl onceydı bu olay gazetelerde bıle cıkmıştı kızına tecavuz eden adama pıpsını yedırmıştı ordan aklımda yer etmış
O adamin saçlarini iyice kazitirim, daha sonra taze ceylan derisini bulur kafasina koyarim ve derinin sivisindan dolayi deri kafaya yapişacaktir. Saç uzayacak alan bulamayacaği için içe doğru uzamaya başlar ve adam can çekişerek ölür.
Filmi ilk izledigimde binidr cok etkilemistii nasil bir kurgu cok sevmistim. Ben sabirim 🔪🔪🔪🔪🔪 picaklardimm✂✂✂✂ makasla heryerini cizerdimm 🛁🛁🛁 sicakk suyun icinr atardimm
Tecavüzün her şekli aynıdır, kızı ya da başkası olması bir ayrıcalık kazandırmıyor gözümde. O insanın değersizliği aynı. Ama kendi kanından bir parçaya bunu yapacak kadar karaktersiz olması da ayrı tabi.
içinde yaşadığım deri bu filmi izledim ihtiyar delikanlı filminde adamdan intikam almak ısteyen bırısı kızını kaçırıyor küçük yaşta 20 yaşlarına gelınce ikisini tanıştırtıyor sevgılı oluyorlar bilmeden ilişkiye giriyorlar sonra adama söylüyor intakımını alıyor çok pis filmler
eski orta çağ fransasında bunların ellerini iple bağlayıp şeylerini farelere yediriyorlarmış snra bir süre bekliolar tekrar iyileşince bidaha yapıolarmış. güzel yöntem
Öldürürdüm. Bu arada film cidden insanın psikolojisini bozuyor izlemeyenlere öneririm. Desperado'dan beri hayran olduğum Banderas'tan nefret ettiğim film 😄
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben o kadar etkilenmedim sadece konusu farklı geldi 😄
Öncelikle ALLAH o günü yaşatmasın.. Öyle bir durum karşında yaşattığını yaşaması için suç aletini keser kıçına sokardım baktım yetmedi kazığa oturturdum ! Ne ekersen onu biçersin !
adam çocuğu kıza çevirdi ona aşık oldu. . film konusu iyiydi ama sonunda vasat bence garip yani. . Ayrıca çocuk kıza tecavüz etmedi. . kizda istedi. sonra atak geçirdi. Yani bence.
Allah düşmanımin başına vermesin böyle durumu. . Hadım ederdim.
Hadım ederek organını dipten kesip eline veriridim.. Başka bir şeye gerek yok.. ömür boyu yediği haltın ızdırabı ile yaşasın veya gidip kendini gebertsin.
Oylesine izlediğim bir film neden psikolojik bir yara açsın bende :) benim ruhsal saglım bir film ile bozulmaz babamın ölüsünü gormus insanım teşekkürler düşündüğünüz icin
bu filmi izlemiştim evet. ilk başlarda piskopat deli sanırım diyordum ama sonlarına doğru kızına tecavüz edilen bir adam olduğunu ve intikam o adamı yakalatıp penisini falan kesmişti..
o kadr güzel bir film değil ve bilmem sever misin az çok müstehcen sahneler de var.. bu filmin benzeri 90 lı yıllarda çekilmişti zaten.. ordaki tecavüzcü polisti.. izleme derim vakit kaybı..
Psikoloji flimlerinin klasiğidir kafa karıştırmak kurgu hiç beklemediğin anda değişir tüm olaylar bir anda farklı haller alır ama sonu dediğim gibi vasat flim zevkim iyidir ben bu flime 7 veriyorum geriye kalan 3 puanıda umutlarımı finalin saçma bitmesiyle kırdığı için :)
Ben olsam o erkek iken sonradan kadın yaptıkları karakteri adamı öldürdükten sonra annesinin yanına değilde çok uzaklara doğru yola çıkmasıyla finali yapardım ki 2. serisi merakla beklensin ve flimin 2. serisinde tekrar erkek karakter yapardım eski cinsiyetine çevirirdim :)
Ya sen benim kafami allak bullak ettin simdi bu tecavuzcu adami kadin yapmis ameliyatla dimi? Kadin yaptıktan sonra bide bakmis karisina benzemis. Ee. Bu zorla kadin olan adam nazil bunla yatağa giriyor onu anlamadim ben.. Sonuçta dişi kadim görünümünde olsa da içi erkek
Zaten öldürüyor sonunda antonio banderası başta alısamıyor kendiboğazını falan kesiyor intihar etmeye kalkışıyor iki defa sonra değisik davranıyor kadın gibi davranıyor falan.
En sevdiğim şey diyebilirim. Özellikle kisin koltuğu tvnin önüne çekerim battaniyenin içind. Kucagimda patlamis midir tabagi isiklari kapatip karanlik bir ortamda.. Filmi yaşayarak izlerim resmen
Genelde bu tarz siradisi filmleri ve ozellikle korku filmlerini seviyorum.. Ama yalniz yasadigim için hemen arkasından etkisinden cikmak için çok defa romantik komedide izlediğim olmuştur...
bende cok severim farklı filmleri cok izledigim icin normal filmler çerez geliyor yani beni şaşırtacak merak ettirecek seyler izlemeyi severim genelde. Korku filmi izlemeyi uzun bir süre once bıraktım nedense önereceğin guzel film varsa izleyebilirim 😊
Evet yaaa:)) o kadar çok izlemekten.. Filmde beğenmez oluyoruz.. Ya o siradan filmlerin çoğunun daha başından sonunu tahmin EDEBİLİYORUM artik.. ters köşeye yatircak film dedigin.. izle izle sonunda ben senaryo yazip film cekicek hale gelicem sanirim::))
En İyi Cevaplar