Seçme şansınız ve herşey sizin elinizde olsa tecavüzcülere pedofililere sizi aldatanları da sayabiliriz ne gibi cezalar verirsiniz. Napardınız
🙊🙈🔪💉🚬✂
🙊🙈🔪💉🚬✂
fırlamadonjuan sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aldatilmam bir pedofili haberini ya da bir tecavuz haberini duymak kadar yakmaz canimi. Ben bunu yapan musvettelerin istisnasiz ve bahanesiz öldürlmelerini istiyorum. Asarlar mı? Ötenazi mi uygularlar bunu onlar karar versin ama kesinlikle bu assagilik canlilarin canli kalmaya haklari yoktur.
Hmmm
Bence hadım edilmeli cinselliği elinden alınmalı ve serbest bırakılmalı. Madem cinsel isteği başka insanların vücut bütünlüğünü bozuyor elinden alınmalı. Hem hapis hem hadım olmaz. Bir ceza verilmeli o da hadım olmalı.
Penisi kesicen ölemi
Kesebilcen mi
Cezayı sn vercen :))
Kör olursa ne var ne yok alırsn :))
Ben napim onu :)) lazm yerlere gönder. parca et yap istersen
Cezaların artırılması ya da işkenceye varan cezalar verilmesi yalnızca şiddetin meşrulaştırılmasına yarar, caydırıcılığı yoktur. Saydığınız kişilere yapmayı planladığınız şeyleri gerçekten yapanlara karşı neler düşündüğünüzü gözden geçirmenizde fayda var bence, ikiyüzlülük oluyor gibi.
Ölüm kurtuluştur bir erkeklere hayatlari boyunca en buyuk ceza bence Hadim
Penisi kesilsin , /keserim diyosn yanu
Şeyini keser aynı zamanda ellerini bellerini kafasını ve kesilen yerlere fare zehiri sürerdim
Baya vahşice :)) bölesi bir yorum gelmemişti. Elleri belleri kafayı da mı kesiyon şeyle beraber ;)
Hepsinin anlam ve önemi oluyo elleri iş görüyo o boku yerken aynı zamanda belide kafası ise bunu yapabileceğini düşünmesinden bide sol kaburgası onu unutmuşum
Şeyi anlaşılıyor, sol kaburga niye orayla napyo :) zehri niye sürüyon fare gelip yesin diyemi
Çünkü kalbi vardır belki diye fare zehri de zaafım var ona zehirlesin yana yana ölsün şerefsiz bende karşısında keyif sigarası içeyim
Hmm iyiymş :)) oraları kesmen kolay olmıcaktır üstüne sigara iyi gidecektir:)
Merak etme hallederiz 😂bizim çocuklatı çağırırım bir depoya bağlarlar tamam o iş bende ya
:))) bizim çocuklar. Kendin kesmicen
Yok onlar bağlama işinde yardım edicekler
Hıı pardon. İyi. Aletleri hazırla bileyle
SERIAT TE öldürülme cezasi war seklini bilmiyorum.. Seriat'te Allah'in kanunu olduguna gore haddi asmak ne olursa olsun bana dusmez.. Allah'in uygun gordugu sekilde cezalandirilmasi kafidir.. digeri haddi asmak olur.
yilanlarin icine atardim ama ölmicek ilk önce ordan cikmak icin yalvaricak sonra yavas yavas cikicak ucurumda kalicak bir kac gün... ilk önce aci cekicek sonra hakk ettigi sekilde yasicak ölüm onun icin kurtulus gibi olur. Dünya 'da kalip Cehenemmi bizzat yasicak
Direkt biyolojik hadım uygulamasi... igneyle hemen hop hadim etsinler.
İyi bu kesilmesindense
Kafasını yere sürte sürte ateş çıkarıp sonra halka vericeksin linç edecekler 😁
Sana sordum :) napan
E işte diyorum ya ben öyle yapardım öyle bir yetkim olsa
Halka linç dedin o snn yaptığın olmyo:)
Halka linç etmesi için veren benim ama 😜
Peki :) :p
Ayaklarında prangalarla en ağır işleri yapmaya mahkum edilmelerini vergilerimizle yan gelip yatmak yerine çalışsınlar ömür boyu
önce teşhir sonra hadım
Nası teşhir
Snra da kırt kırt
Böylelerine idam şart
Önce tecavüz ettirip sonra da kezzap döküp suç aletini yakarım.
Gebersin pislik..
İdam?
Hadım
Kesimi sn mi yapcan
Ya ölüm Ya hadım
Hangisinı yapcn
Hadım kesin sonuç
Penisi kesmek
İdam net!
Neden idam
Nesil gelmemesi için de bişeler yapılablr tedavi hadım vs
TM yahu