abi hapise atılması için elimden geleni yapardım ama eyer :) hani polis felan gelmeden önce elime verirlerse o tecavüzcüyü resmen varya yani of yani anlatılmaz işkenceler yaparım yani tırnaklarının arasına iğne sokarım suratına rovaşata çakarım :D :) şaka maka varya böyle olaylarda intihar ederim benim ailemden birinin canını yakcaklar varya şaka biyana hani gözüm alırım o adamı dorarım kıyma mekinesinden geçiririm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Şimdi detaylı detaylı yazarım da sakıncalı paylaşım diye kaldırılır onun için yazamıyorum. Ama emin ol burada kızların yazdıklarından dahi canice şeyler yapılması gerekiyor. Bir de Türk Ceza Kanunlarında tecavüzün yüz kızartıcı suç olarak dahi geçmemesi... Neyse gece gece sinirlenmeye gerek yok şimdi.
10 Yorumla
Çok fena psikolojik işkenceler uygulardım, uygulayacak adam arıyorum zaten, elime verseler bir tanesini hayır demem. Sonrasında ise hadım, fiziksel işkence gibi şeyler olabilir. Ölüm çok hafif bir ceza onlar için, kurtuluş gibi bir şey ölüm olamaz o yüzden. Ölmeyi dileyecek hale getirmek lazım.
04 Yorumla
Tecavüz eden adama ceza olarak öyle çıplak 2 tur attırdılar sizin orda peki ama çocuklarn ne suçu vardı psikolojilerinin hiç mi önemi yok. Elbet gören olmuştur. Yanlış anlamayn amacm bu tarz suç işleyen pislikleri savunmak değil ama cezada olsa çocuklar bir neslin temelidir lutfen ama...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir toplumuz biz inanamıyorum :(
Şurada yazılan cevapları okudum da, türlü türlü işkence ve sapıklıklar yazılmış ceza olarak.
Tecavüz sapıklıkta, şu yazılanlar daha mı az sapıklık?
Bir suç varsa, o suçun boyutuna göre bir cezada var kanunlarda. Ama maalesef herkes kendi orman kanununu uygulama peşinde.
Hasta bir toplumuz velhasıl10 Yorumla
+1 yılSağ bacağını alıp KAfasına sokardım sonra sol kolunu alıp sağ koluna sokardım Sokmadığım yeri kalmazdı sonra kedim var adı bulut zaten psikopat bir kedi o da tecavüz ederd, onaa :DDDD asdadasdsafsaddsdfdf
24 YorumlaİYİ FİKİR :D
+1 yılkarakterliğini kartona yazıp boynuna asardım
"" BEN TECAVÜZCÜYÜM "" gibi dehe ağır sözler söylettirirdim.
Her yere dolaştırırdım onu. Aşağılansın diye..
İnsanlar görsün diye.05 Yorumla- +1 yıl
öyle yapılcak işte :D
- +1 yıl
:SDFSDFSDFDSDFDF;d
Lisbeth gibi yapabilirdim aslında :D (bknz ejderha dövmeli kız)
012 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce tecavüze ugratılmalılar on erkk tarafndan sonra cnsel organları kesilmeli sonra son istegi sorulmalı haliyle buda ölüm olur en acısıda bu ki yaşmya mahkum klsınlarr.
02 Yorumlaişkenceli olum gözleri oyulur saçları yolunur kolları kesilir bacakları kırılır bıçaklanır en son başı govdesinden ayrılır aman allahın ne diyorum ben tabiki muebbet hapis hakkı odur
03 YorumlaÖnce işkence, sonra idam. Bu sayede korkulur tekrarlanmazdı
05 YorumlaMezarına tükürecegim filminin final sahnesini uygularım.
22 YorumlaElini sıkar başarılarının devamını dilerim :) idam ederim veya erkek ligini aldırırım canlı canlı dograttrrrm...
014 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöpekler tarafından tecavüz cezası veririm adamlar su bidonunu bile beceriyor yok artık
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi etmişler
bu tecavüz olayını hukuk açısından düşünürseniz; bir tecavüz zanlısı gerçekte bu tecavüz suçunu gerçekten işlememiş olabilir. yani her zaman bir ihtimal vardır değil mi? işte bu yüzden geri dönüşü olmadığı için ölüm cezası mantıklı bir ceza değildir.
00 Yorumla
+1 yılİdam cezası biraz fazla ama, hadım etmek çok mantıklı.
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBebeklere ve cocuklara tecavuz edene etmeys kalkana kesinlikle ölüm cezasinistiyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar tecavuzu hakedio o tarz gymleriyle tesvik edio
36 Yorumla- +1 yıl
Hakediyo abartili bir ifade ama sebep olduklari kesin
Cevap sahibi+1 yılNldu gocundnzmu bir karis mini etk. sortla gezen sonucnada katlansn iyi oluyo valla gorunce sevnryrm bile cnku mustehak
Cevap sahibi+1 yılKadin olunca gerckleri inkr etmekmi dogru oluyo?
sadece kızlara sorma direk idam cezası verilmeli maalesef idam cezası yok bunu yapanı ceza evinde namus cinayetinden adam öldürenlerin koğuşuna verilmeli...
10 YorumlaTecavüz ettiği kişiye yaptığı hayvanlıkları, kafasına ak47 dayayarak zorla annesinde uygulatırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence suçlara verilecek ceza suçlu ne suç işlemiş olursa olsun karşsındaki kişiye yaptığı şeyin aynısını tattırma ve birdaha yapmamasını sağlayacak hapis cezası falan neyse
00 YorumlaAleti eline verip, g. tüne jopu sokacaksın, elini ayağını bağlayıp ölmek üzere odaya kilitleyeceksin.
00 Yorumlaşeylerınden sallandırır ya da halka teslım ederdım :D
00 Yorumla
+1 yılonların burunlarını kesip penısıyle yer değiştirirdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Fil gibi olmaz mi o zaman :(
- +1 yıl
olsunlar haktır :D
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Devlet neredeyse ödül verecek sen kalkmış ne diyorsun azizim.
00 Yorumlaalıcaksın bira şişesine oturtucaksın öyle şerefsizleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadim. Birde o sahisa da tecavuz bakalim ne hissedicek. Birde zenci yapacak tecavuzu.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. hadım
2. onada tecavüz
3. hapis
4. idam hepsi sırayla olacak bunların bakalım bir daha tecavüz olayları oluyor mu o zaman00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYattığı süre boyunca kırbaçlama ve erkek tarafından tecavüz.
06 Yorumla- +1 yıl
oha l*n :D
Cevap sahibi+1 yılHak ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılMüstahak böylelerine :D
Hadım kuşunun tekrar öttüğünü göremeyecek sadece küçük su dökecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. çükünü keser ağzına tıkardım.
06 YorumlaOnlarda tecavüze ugrasin sonrada gebersinler
017 Yorumla
+1 yılHadim edilmeleri en uygunu
011 Yorumla- +1 yıl
Iyi yapmislar ben olsam tanga jartiyer giydirip oyle meydana salarim :)
- +1 yıl
Saygisizlik dier bayanlar icin bence ve cocuklar icin
- +1 yıl
Midem bulandi anlatma dha fazla :))
- +1 yıl
Hahahhh yuhh :Dd
hadım edilsin 10+ yıl hapis
010 YorumlaKeserim çüklerini kopege atarim onlerinde
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahah. d mantklı
+1 yılOnlara tecavuz edecek gay jigolo tutarim
15 Yorumla- +1 yıl
Haksizlik erkekte vajina yok ki
- +1 yıl
Vajina yok ama g*t var ve erkekler gotten zevk alir buda az bir ceza kalir :)
- +1 yıl
Erkegin gotten zevk almasi cok dogru ddgil ayrica gotten cinsel iliski sagliksiz
- +1 yıl
Prostat anala cok yakin o yuzden prostat masaji denilen sey var googleden arastir bayan analdan zevk almaz ama erkekler arkadan kadinin onden aldigindan bile fazla zevk duyusu salgiliyor pasif gaylerin tercih sebebi bu :)
+1 yılTurlu iskencelerden sonra idam -_-
04 Yorumla- +1 yıl
Kafasini kesselermis keske.
Çükünü kesip yedirirdim
07 YorumlaAile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. Çükünü kesip ona yedirirdim,
00 Yorumla
+1 yılidam asicaksin hepsini tek tek
01 Yorumlasopa dayak sonra adalet :D
00 Yorumla
+1 yılHadım edilsin 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Haketmis aferin mahalleye 😀😁
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönündekini keser arkaya monte ederim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunu özellikle mağdurun ve ailesinin önünde yapacaksın ki zevki çıksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılölene kadar yavaş yavaş her türlü işkence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*kini alır g*tüne... İşkence ve idam sonrasında
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha kafamda neler varda neyse
Cevap sahibi+1 yılAz yapmışlar :D
Cevap sahibi+1 yılEn büyük rezilliği yapmış zaten daha ne rezil olcak :))
Kolay ölüm yok şerefsiz kani bozuk o. couklarina
00 Yorumla
+1 yılTek yol hadim -,-
09 Yorumla- +1 yıl
Oh mustehak :D
- +1 yıl
Mustahak*
- +1 yıl
Az bile coguna :)
- +1 yıl
herkesin içinde yapılmasa ne anlamı kalır
+1 yılİdam