Sapık herif 27 yaşındaymış.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmış.

Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor böyle pislikler çok aramızda hatta en yakınımızda kimse görüldüğü gibi değil aileler her zamankinden daha fazla dikkatli olmalı bu yaş grubu çocuklar için yakalanmış ama ne kadar sevndirici olur bilmem
Aynen öyle çok dikkat etmeliler
Allah binbir belasını versin yatacak yer bulamasın şerefsiz!
en iyi ceza hadim etmek ve sadece bunun gibileri degil yani tecavuz suclularinin hepsine hadim cezasi vereceksin bak o zaman bu tur suclar nasil %99 azaliyor
Tipe bak a. k boq atsan yapismaz
ahahahahahaha
Cevap
58Cevap
tipini sktiğimin kokarcası. vallahi sinirden ensem ağardı. yok mu kızın çevresinde 2 tane delikanlı şunun çükkünü kesip boynuna kolye yapacak
O pis suratını bununla parçalayasım geldi..
Ya da parmaklarını keseceksin tek tek ve yavaş yavaş..
UIan ben karıncayı bile incitmezdim, herif nasıl bir pislikse valla delirtti beni..
www.eneshan.com/.../24705713.jpg
Hiç 18 gibi durmuyor şerefsiz bir de kıza yaşan atmış köpek diye düşünmüştüm. Nitekim 27 yaşındaymış. Çocuk bir de demiş 10 yaşındayım diye kazık kadar adamsın... Allah belasını versin bunların
İğren birşey ama. 10 yaşındaki bir kızı masum saymakta çok akıllıca değil. o kızın ailesi nasıl yetiştirmiş hiç küçükken tanımadığın adamlarla konuşma dememişler mi?
10 yaşında çocukta suç bulmayı nasıl başardın ya...
Şimdiki nesil çok akıllı 10 yaş hafife alınacak birşey değil, eğer bir hata yapmışsa, bunu büyüklerde yapıyor alkollüydüm yok azmıştım yok kendime engel olamadım vb. O 10 yaşındaki kız çocuğu herşeyin farkında çocukluğuna vermek doğru değil
sadece 10 değil 17 yaş diye küçümsediğiniz yaştaki kız/erkekler neler çeviriyor biliyor musunuz onları masum sanmayın küçüklerden korkun asıl
Senin de pedofili eğilimin var.
@holyclitoris Gereksiz yazma aklını kullan
Ben de aynısını sana önerilerim. Küçük çocukların yetişkin gibi davranması büyüklere özendiği anlamına geliyor, bilinçli olduğu anlamına değil. Bilinçsizce yaptıkları şeyler yüzünden çocukları suçluyorsun?
@holyclitoris Büyüklere özenmiyorlar yaşamak istediği şeyleri yaşıyorlar
10 YAŞINDA
Evet insanların en tutkulu oldukları yaş 10 ila 18.. Herşeyin farkında oldukları yaşlardır ama masum gözükürler. Düz mantık düşünmeyin tamam kendi kızınız öyle olmaz, benim kızımda öyle olmaz istemeyiz, ama insanların geneli normal değil. Herkes melek değil. Bu büyüyünce sapık olanlar küçüklükten başlıyorlar bilin istedim.
Ne zaman pedagog oldun sen mk?
@holyclitoris ben yüksek eğitim görmüş biriyim. düz mantık düşünmek herkesin yapabildiği birşeydir öyle yapmayın
Farkında mısın bilmiyorum ama ergen psikolojisi hakkında bir halt bilmeden sallayan sensin. Türkiye'nin milyonlarca diplomalı cahilinden sadece bir tanesi.
@holyclitoris İşte işler sizin bildiğiniz gibi olsa dünya bu kadar kirli olmazdı. Demek ki bilmediğiniz gibi işliyor. ve siz bundan bir habersiniz
Sapık yerine mağduru suçluyanlar hapse atılsaydı yeni sapıklar ortaya çıkmazdı.
@holyclitoris Çok bilmiş gibi konuşma, mahkemelerde tecavüze uğrayan kadın dar pantalon giydi diye tecavüzcü indirim alıyorsa. bilinen birşey vardır sizin bilmediğiniz. Öyle vay efendim öyle şey mi olurmuş isteyen istediğini giyer gibi düz mantık konuşursanız komik duruma düşersiniz, Hakimler savcılardan daha akıllı değiliz hiçbirimiz.
Mahkemelerde alınan kararlardan biraz ibret alın. sizin düşünceleriniz doğru değil mahkemenin düşüncesi doğrudur, ha bu adama pedophil suçlaması ile ceza verilir, ama mantıken o kız masum değil anladın mı? Adam dudağını emeyim diyor tövbe kız da öğret diyor. 5 yaşındaki kız bile buna itiraz eder
Ingiltere'de yaşıyorum, burada öyle bir şey yok. Sizin toplum ahlaksız ve kadın düşmanıysa demek ki...
Beyinsiz mal 10 yaşındaki veletle 17 yaş aynı şeymi olgunluk denen bişey var ya 13den sonra aklı her şeye yatıyor ama 10 yaşındayken değil çok çocukla ilgilendim ve bu böyle hiç çevrende velet yokmu
Adam 25 yaşından fazla ama annede de hata 10 yaşında çocuğa whatsapp mı açılırmış polise şikayet edildi mi
Edilmiş
Allah belasını vermiş zaten tipe baksana, darvini haklı çıkarır cinsten mkoduğumun canısı..
Yetkililer görmüyor mu yaa. Yakalasınlar bu şerepsizi.
Yakalamışlar sanırım
Çok şükür bari.
Telefonu Sansürlemen Lazımdı Kalkar Bu Soru Nereden Buldun?
Kaldırılmamıs
Allah'ın belası. Bunun gibileri hadım edip bırakmalı.
Adam zaten hakareti hak ediyor. Ama 10 yaşındaki kızın elinde telefon , bir de whatsapp'ı var?
hep merak etmişimdir insan boğazlamak nasıl bişi diye ben bunda deneyebilirmiyim izin var mı kasap hayvan kesince suc olmuyorda bu hayvanı kesince neden suc oluyor bıçağımı bileme zamanıdır
Bu katli vacipdir Oldur qunahi yok boyle rosspu evladinin
Bunun neresi 18 lan bu bildiğin +25 ayrıca 10 yaşında çocuğa whatsapp mı açılır nasıl bir şey bu ya
Allahim koru ya. Kucucuk cocuktan ne bekliyosun subyanciya bak. Ay cok sinirlendim
kimbunumara. com üstünde yorumlarda bunu ifşa etmişler bugün fark ettim.
Bunlara eski usul ceza vereceksin. Namus davasından içeri girmiş babalrın yanına atıp onlar orada gereken cezayı keseceklerde o babayiğitler kalmadı ki artık içeride.. Bu Şerefsizin tayfası ile dolu hep...
Ben de paylaşmıştım buna benzer bir şey kaldırıldılmıştı. Kaldırılır bu da. Allah akıl ve hidayet versin, yazık günah ya iğreniyorum artık. Ne tiksinç varlıklar ya!
Öyle, şrfsz lerin profilini öyle bir güncellerdim kiii. o bile tanıyamazdı kendini. bu yaşanmışlığın sonucu nasıl bitti peki.
10 yaşında ki kızın eline telefon veren annenin de ben..
Adı üstünde : Sapık. Böyle sapıklar malesef çok var ama bence ebeveynlerin de suçu var 10 yaşında bir çocuğa whatsapp kullandırtmak ne demek
Tipini... ktgm. canısı iste Duyarli olman cok guzel 👍
ya p*içi ş*erefsiz dediği şeylere bak. Tipini s*ikmek lazım böylelerinin ay sinir oldum.
bunu bir erkek olarak ben bilmem mesela, hiçbir erkek yapmaz bu işi, en güzeli bir eşeğe yaptırmak bu işi ;)
Sifata bakar misin, tanri olsam yaratirken 86 defa dusunurum ak.
Allah sizi kahretsin pislik herifler siz olduğunuz sürece bizler rahat rahat büyüyemeyeceğiz en ağır cezanın verilmesi gerekir bunun gibi şerefsizlere.
Kapat hemen bu sorunu! Hem yasal degil hem de bunun gibi serefsizlerin aklina getiriyorsun bu pisligi
Bu nasıl bir yokluk bu ne igrenclik ya bu çocukların ailesinde hata 10 yaşında çocugun telefonla ne işi var biraz kontrol bu kadar ihmalkarlik olmaz
Adı üstünde yokluk. Ne kadar ulaşamıyorsan o kadar düşersin.
Gordum bugün okudum daha oncede buna benzer birsey okumstum instagramdan yazmsti buseferde birisi Allahdan oncekide buda yakalndi Allahdan cidden cok kotu sapk ruhlular kendi cocuklari yaknlari yok mu bnlarin
milyonlarca iç çekesim var geri getirmeyecek, lütfen çocuklarınıza 14-15 yaşına kadar telefon vermeyin, böyle ruh hastaları olduğu sürece.
Bunların yakalanıp hadım edilmesi lazım. İğrenç yaratıklar.
ne diycemi bilemiyorum bunlarla aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyrum
Tipini eşekler miksin senin. Böylelerini ibret olsun diye sallandırmak lazım yeminle.
Söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçekten içler acısı bir durum
ya şu tipine soktuğum yamyamını bana versin devlet pompalı tüfekle delik deşik edeyim
Tompalı tüfekle ölmek kolay olur ama?
İt oğlu it.. yav gel de küfür etme şimdi.. böylelerine küfür etmekten bıktım vallahi bıktım
Bende gördüm bunu böylelerini ilk önce dövecen sonra işkence yapacaksın adam değil bunlar şerefsiz
Söylenecek çok şey var yapılacak çok şey var. Ama hiç kimse bu durumu önemsemiyor.
Serefsiz adi kopek. Polise sikayet edin birsey yapin bunu, boyle birakmayin. Soysuz kopek
sonuc ne polisler enseledi mi onu söyleyin memlekette oçocukları cok
@Evsizköstebek bunu duyduguma sevindim 👍
yorum yaparsam kaldırırlar en iyisi içimden söveyim
bunun penisini keseceksin öyle yaşasın kalan hayatını
Tam kanka tipi var şerefsizin. Allah belasını versin böylelerinin
Tipsiz maymun evladı. Bunları yakalayıp odunla dalacaksin varya.
Bu *rospu çocuğunun *mına kyım küçük çocukları telefonun başında pek tutmayalım böylelerinin anasını avradını ****!!!
lan adamın tipinde hayır yok ya bide 10 yasında ki kıza yavsıyo
Evet teknoloji ve zararları, ya eline telefon vermiceksin ya da takip ediceksin.
Telefonun değil, pedofil eğilimli herkesi içeri atmamanın zararları.
@holyclitoris En basit önlem benim ki yinede. senin dediiğin zor insanın alnında yazmıyor ki.
Tipe bak at hırsızı gibi tam sapık tipi var boyleleri evlenmesin nesilleri çurusun mal herif😒
10 yaşındaki kızını eline telefon verilmemeli bence
Bu aksamda her yerde bu yuzu gordum
İgrenc yaratik
10 yaşındaki çocukta telefonun işi ne ya? Ebeveynlerde suç.
O kısım da yanlış ama tamamen onları suçlayamayız
"gece 3'te dışarda ne işi varmış" zihniyetinden ne farkı var bunun?
Gercekmi bu ben. Kız dalga geçiyor die 10 dedi sandim
Twitterde gördüm tutuklanmış galiba
Aynen sanırım
Ramazan ramazan agzimi bozmak istemiyorum bu nasil bisidir ya.
Penisini kesip ağzına vereceksin annesiz p e zeveng
Bunun gibileri zikecen ibreti alem olsun dıe kanks
ağır kardeşim olduğunu düşünüyorum mikini kesip eline vermek lazım bunun gibilerin
Allah belalarını versin artık
Allah islah etsin ne hale geldik
kardeşim. Bugün ben de okudum bu yazıyı.
O r o s p u ç o cuğu yazmıştım kardeşime çevirmiş ahahahahha 😄
18 im diyo bir de utanmadan işte bu yüzden çocuklara telefon verilmemeli onlar çok daha savunmasız
tam kurdo la tipe bak hakkarili falandir bu kesin
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar