u +1 yılO Çocuklar hayallerini değil, hayallerinin nasıl çalındığını resmettiler. Bu kararı veren Hakim, Savcı, bilen, duyan herkes suçlu. O Çocukların ahı yakalarına yapışsın. Allah o Anne kılığındaki Canavarı da bin beter etsin. O kadar sinirliyim ki, kıyamet kopsa da, istismara işkenceye uğrayan her canlı kurtulsa dünyadaki iblislerden ve artık onların cehennemi başlasa! Madem bu Dünyada Adalet sağlanamıyor, madem Adalet çocuklar, hayvanlar ve kadınlar için değil o zaman çalınan hayallerin hayatların feryadında boğulsunlar.
23 Yorumla- +1 yıl
@gokyuzununkanadii bi çocuğun yetiştirilmesinde en büyük Rol Annenin. Çocuklarına ne iyi gelir, ne kötü gelir iyi bilmeli. Onları korumalı. Daha dikkatli olacaktı. Babaannesinin böyle birşeyler yaptığını bilip görüşmesine izin vermeyecekti. Neyse bekleyelim görelim. Çocuklar iyi olsun da.. gerisi yalan olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye nin Adalet sistemini elestirmeye gerek yok artik pek güvenilir olmadigi icin söylenecek cok birsey yok. Burda en kötü ve üzücü olan kisim bütün olup bitenler Annenin gözleri önünde olmus, Annane dövmüs, dayi taciz etmis, Üvey Baba istismar etmis, tüm bu olup bitene göz yummak icin gercekten Insani duygulardan arinmis olmak gerekli bakin Annelik duygusunu demiyorum Insan olmak yeterli bunlara karsi koyabilmek icin! Elbette Bunlari yapan Kisilerinde Insani duygulari cürümüs yok olmus! Böyle birseye normal Insanlar kalkismaz! Bizler buzdaginin görünen kismini görebiliyoruz kim bilir böyle carpik Aile yapisina sahip kac Aile var Türkiye de ve kim bilir kac cocugun daha cani yaniyor, canlarini yakiyorlar. Egitimin cok önemli oldugunu Türkiye de her gecen gün daha da iyi anliyoruz. Ayni olay Almanyada'da yasandi suanda davasi sürülüyor oda bir Anne üve Baba davasi kizi satiyormus serefsiz 15 yasinda! ve o kizi para karsiliginda yatagina alan 50 yasindaki adam Dünya pisliklerle dolu Insanlardan her gecen gün daha fazla nefret ediyorum.
21 Yorumla
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Tahmin ediyorum ki, bu olaya sebebiyet veren kişiler, hakim / savcı dediğimiz, ya da devlette çok yakın tanıdığı olan kişiler. Bunlara verilecek bir ceza / yaptırım, bu kişilerin, hakimler / savcılar ya da devlet içindeki tanıdıkları hakkında ileri geri konuşmasına neden olacak. Bu da birçok açığın gün yüzüne çıkması demek. Bu sebeple ki, bu tahliye olaylarını çok görüyoruz.
Savcılar böyle olaylara sessiz kalır ama, biri elleri arkasında türbeye girdi diye soruşturma açar. Ne diyelim, Allah'tan bulsun hepsi.26 Yorumla
Çok şey diyorum, diyoruz yeter diyoruz, masumlara dokunmayın. Ne dinlayen ne duyan var. Ortada koskoca bir ömrün yok olduğu hayatı boyunca unutulmayacak yaşamı kendisine zehir eden yaratıklar yüzünden yaşamaktan usandık bıktık. Bunlara bu fırsatı verenlere hakkımızı helal etmiyoruz haram zıkkım olsun gün yüzü görmesinler. İnsanca yaşamak istiyoruz bu soysuzlara neden caydırıcı cezalar verilmiyor.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdaletin sadece isimden ibaret olduğu bir ülkede yaşıyoruz gadası. Malesef ki kameralar karşısına geçen devlet büyüklerinin konuştuğu tek konu muhalefet şunu bunu dedi oluyor. Ülkede neler dönüyor hiçbirinin umrumda degil.
30 Yorumla
+1 yılAh gözünü seveyim.
Eski cezaevi sisteminin..
Böyleleri ile ne güzel ilgileniyorlardı.
Ah o ana kılıklıyı verecekler.
Analar nasıl terbiye ederler onu.
Size ne söylesem az kalır. Daha sizin için kelime üretilmedi.
Umarım yaşattığınız şeylerin bin misli sizin başınıza gelir.
Kuzuların benim.
Onlar artık nasıl bir birey olacaklar?
Topluma, insanlığa nasıl güvenecekler?
Bu yaşadıklarını ömürleri boyunca bedenlerinde geçse bile akıllarında, anılarında kalacak.
Rabbim bu çocukların ahını yere koyma Rabbim!!
Nice böyle olan çocuklarımızın hakkını sen onlardan al Yarabbim!!.42 YorumlaBu kararlar siyasi otoritenin oraya koyduğu tarikatçı savcılar, hakimler tarafından veriliyor. Şaşırmamak lazım çünkü bir çoğu parti kontejanında girme. Zamanı geldiğinde inşallah ayıklanıp, bu verdiği kararla suç olarak önlerine gelecektir.
100 Yorumla
+1 yılŞu ülkede adaleti halk milyonlarca etiketlerle paylaşımlar yapınca sağlıyor sürekli! Bunun dışında adam öldürsün, serbest. Küçücük çocuklara cinsel istismar yapılsın yine serbest! Ne bekleniyor anlamıyorum. Hangi kafa ile serbest bırakılıyor bunu da anlamıyorum. 3 şehirdeki adli tıp çocukların istismara maruz kaldığı kanıtlamış. Dahası var mıdır ya? Biri 7, biri 10 yaşında. Resimlerle, yazılarla anlatmaya çalışıyorlar ama sesleri duyulmuyor… Yıllarca belki aynı istismara maruz kaldılar, haliyle psikolojileri kim bilir ne halde. Hala adaletin sağlanmasını bekliyoruz, hak yerini buldu diye sevineceğimize!
” Batı bizi kıskanıyor” diyen Batının adalet sistemine kurban olsun.30 YorumlaNazım Hikmet in de dediği gibi "Dünya adaletsiz çocuk! Dünya zorba."
Allah belanızı versin, o çocuklar yaşayamadığı çocukluğuna veda edecek, büyüyecek. Hiçbirini unutmayacaklar, aileleriyle ağlamak-gülmek isteseler bir aileleri olmayacak. Annesine her şeyi anlatmak isteseler, anneleri yok. Babasıyla konuşmak isteseler, babaları yok. Çocuk satmak nedir ya, çocuk ya çocuk. Kendi torununa sosyal medyadan laf ettikleri için insanları göz altına aldıranlar, cezalandıranlar bu çocuklara yapılanlara neden susuyor? Bu sadece iki örnek, kim bilir bunları yaşayan daha çocuk var..20 Yorumla
+1 yılCinsiyeti erkek olan insan müsveddesinin a*ına k*yayım, kadın olan insan müsveddesinin ise; özellikle kadına şiddete karşıyım ama kimse kusura bakmasın, o kadına bir tokat atardım veya etraftaki kadınlara "o kadının a*ına k*yun" derdim. Çünkü hak ediyorlar. Kimse "ama o kadın, ne yaparsa yapsın ona sırf kadın olduğu için hiçbir şey yapılmamalı" demeyin. O kadın da cezasını çekmeli.
34 Yorumla- +1 yıl
Ne yani şimdi kadın suçsuz mu anlamadım? Öyle her şeye inanmamak lazım.
- +1 yıl
Anne mi doğru babaanne mi bilmiyoruz. Beklemek gerek.
+1 yılBugünden beri dişlerimi sıka sika ağlıyorum perişan oldum bu ne biçim bir ana keşke demirli bı kazık soksam da rahatlasam. Kanıt istemişler çocuklardan kucucukler ya daha bebekler.. o resimler o ifade Allahım aklımı kaciracagim o hakimin de Allah binbelasini versin şerefsiz.
34 Yorumla- +1 yıl
Keşke yarasa keşke bişey gelse elimizden perişan olduk bizimde colugumuz çocuğumuz var empati hat safhada olmasada olurdu ama anne olunca insan daha bı anliuor. Allah'tan dileğim dünyada en fena şekilde işkenceye maruz kalmalari
- +1 yıl
Amin
Ya nasıl bir zamandayız ya böyle valla Deli olucam eskiden hiç böyle durumlarla karşılaşmazdık yani akşam serinliği çöktümü bi dışarı çıkardık allaaaaah cümbür cemaat takılırdık Güler oynardık şimdi insanlar çocuğunu dışarı çıkarmaya korkuyor. Bi de şöyle bir durum var gerçekten de bazı insanlarda aşırı derece de çocuk sevgisi vardır yani yolda oynayan bir çocuğun kafasını okşayamaz mazallah taşlarlar yani adamı. Sözün özü zaman çok kötü ve Allah yardımcımız olsun.
20 Yorumla
+1 yılSosyal medyada duyuldu ya alırlar tekrar çünkü taraflı hakim savcıların olduğu bir ülkede adalet de böyle saçma şekilde işliyor. Sosyal medyada konuşulursa suçlular hak ettiğini yaşıyor. Keşke birileri indirse sevabına bunlar gibileri
21 Yorumla- +1 yıl
Amin aminnnnn
- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılolayı bılmıyorum ama ınsan utanıyor ben ınsanım erkegım demeye.
en sasırtıcı taraf ıse sucluların serbest bırakılması .
hadı dıyelım yeterlı delıl bulamadın kamu vıcdanı adına olay aydınlatılıncaya kadar turuklu yargıla ama son zamanlarda adalet sıstemı ısleyısını cmuk uygulanmasını anlayamıyorum.20 Yorumla Gardiyanları çocukları istismar edilmiş insanlardan oluşan ve insan haklarının gecersiz olduğu özel bir cezaevi yapılmalı be sapıklar oraya gönderilmeli.
Konuyla ilgili olarak ise. Aklıma lanet etmekten başka şey gelmiyor.21 Yorumla
+1 yılAdalet, kişinin kalbindeki vicdanın sesidir. Bazılarımız o sesi sonuna kadar kısmış. Bu yüzden birçok olaya karşı duyarsızca hareket ediyor. Kimler bu terbiye yoksunlarını savundu, tahliye etti bilmiyorum. Ama bunu yapan her kimse hak ettiğini yaşayacak! Elimde olsa bu vicdansızcayı denek diye sarın alır, türlü işkenceye maruz bırakırdım -tıpkı #saveralph olayında hayvanlara yapılan deneyler gibi- 📙
10 Yorumlaböylesine açık bir konuda karar verilememesi benim aklıma şunu getiriyor tokmağı vuran kişinin işitme cihazının pilimi bitti acaba bir hukukçu niye bu kararı veriyor ki. kaçıncı olay bu halk tepki verince kararı gözden geçiriyorlar bu çok yanlış tekrarı olmasın bunların artık hiç yakışmıyor bu ülkeye
14 Yorumla- +1 yıl
Okudunuz mu belgeleri
+1 yılEn en leşi de bu pazarlanan masum kücuk bedenlere dokunanlar. O kansiz 2 çift tutuklansa bile bunlar ne olacak? Aramizda gezmeye devam edecekler ve elbet yine bir gün bir yavrucağin canini yakacaklar belki de iyi bir anne babanin cocugu olur bu. .. bu tür pedofilileri bulup işgence etmeliler . Farelerke dolu bir zindanda gece gündüz yaşayacak kdr kuru ekmek verecekler full iskence o kansizlari böyle sapkınlara ibret olsun diye tüm halka gösterecekler! Pedofili sapkın kansızlar son zamanda türemiyor onlar zaten vardi bu tür cezasiz vakalardan güc alip cesaretlenip sapkınlaşıyoar kansız pire sidikleri!
13 Yorumla- +1 yıl
Ne diyim ki o cocuklara yazik babanne seytanin ta kendisiymis eger dogryysa her sekilde olan 2 masum cocuga oldu...
- +1 yıl
Kim gerçeği söylüyor bilmiyoruz lakin dediğiniz gibi her halükarda olan çocuklarımıza oldu
Toplumuzun içindeki pislikler ortaya çıkıyor birer birer. Bunlar da sadece bize yansıyan kısmı. Hiç haber olmadan kapatılan kaç dosya var veya mahalleden bile dışarı çıkmayan böyle kaç olay vardır siz hesabını yapın.
Bu kırsaldaki varoş kesime döve döve insan olmayı öğretmek şart.12 Yorumla- +1 yıl
Kırsaldaki varoş kesim derken.. Ne yani şehirlisi yapmaz mı bu tür şeyleri..
onedio.com/.../tum-turkiye-nin-konustugu-elmali-davasinda-supheli-anne-aciklama-yapti-990264
Ya bunları yargılamayanlar da kahrolsun, hayatları heder olsun en az onlar kadar hayvan oğlu hayvan onlar da. Ya hayvanlara kurban olalım bunlar nasıl canlılar ben anlayamıyorum. Bir insan nasıl bu kadar aşağılık yetişebilir nasıl bu noktaya gelebilir sinirden kuduruyorum.
Birileri de çıkıp hala adaletten bahsedince derisini yüzesim geliyor.10 Yorumla
+1 yılBu ülkede toplumun önünde hadim edilmedikçe ve idam edilmedikçe asla bitmicek ve gördüğümüz gibi pislik eller yavrularımıza degecek!! Devir o kadar igrenc, adaletimiz o kadar yokki lutfen sahip cikmayacak olan, baskalari icin evlatlarini hic edecek olan doğurmasın ve cocuk sahibi olmasin!! Belki böyle daha aza indirgeriz.. Cunku bizim hakimlerimiz bu tarz akli uckuru dışında calismayan ve minik bedenlere göz dikecek kadar aşağılık nefisleri teşekkür edercesine serbest bırakıyor!!
10 Yorumla
+1 yılİstersen güncelleme de devlet büyüklerinin açıklamalarıni da ekle çünkü kimse olayı girip araştırmaz. İki tane yoruma devlete küfür eder gider.
Davaya Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı müdahil olmuştur ve yakından takibe almıştır. Çocuklar, güvenli ellerdeler.11 Yorumla- +1 yıl
küçücük çocuğu herkesin önünde rezil eden aile ve sosyal hizmetler bakanı olan bakan mı? güldürme.
Ne mi diyiruz diyemiyiruz susuyoruz adaletsizlik devam ediyir biz susuyiruz bunu yapanlar tlyargilayanlar insan olmamali bazen kanundan ote vicdan vardir ufacik cocuklarin bunlari yasamasi hic bir kitapda yazmaz bunu yaoanlari salmak mi asla olmamali umarim yapilan yanlistan bir an once donulur
10 Yorumla
+1 yılHer geçen gün dünyadan 1 kez daha nefret ediyorum nasıl bu kadar zalim olabiliyorlar, bıktık lan bıktık kadına şiddetten,çocuk istismarından, taciz-tecavüzden. Tek dileğim var acı çeke çeke gebermeleri...
12 Yorumla- +1 yıl
Aminnnnn
- +1 yıl
🙏
Mardinlife nokta com haberine çok üzüldüm. Olay Finike'de meydana geliyor, Elmalı adliyesi ilgileniyor. Bu ilçeler Antalya'nın yüz akıdır normalde. Hepsi dindar, muhafazakar, fani hayatın zevklerinden kendini izole etmiş, maneviyatı yüksek bireylerdir. Şaşırdım doğrusu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemin ederim bugün aldığım nefes haram oldu sanki. Bunlarla aynı dünyada olmak bile utanç verici. Ağlamaktan gözlerim şişti, kızardı. Sırf o resimler, mektup bile hayatı insana zindan eder. Sosyal medya üzerinden de, devletin gerekli sitelerinden de, akla gelebilecek her yerden şikayet ve kınama yazısı gönderdim. Siz de yapın, çekinmeyin, üşenmeyin. Maalesef şu lanet olası durumda yapabildiğimiz tek şey bu! O zavallı yavrucakların sesi olmalıyız ve sesimizi bir şekilde duyurmalıyız.
40 Yorumla
+1 yılKatilleri tecavüzcüleri serbest bırakıp oy toplamaya çalıştıklarını düşünüyorum yoksa bu aptallığın başka bir açıklaması olamaz
Silivri soğukmudur acaba21 Yorumla
+1 yılBuna devlet sessiz kalmıyor, lakin birileri devlet sessiz kaldı dedirtmek istiyor. Çocuklar koruma altında. Bu dava burada bitmedi. Bakanlıklar ilgileniyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Gönül rahatlığıyla inanabilirsiniz. Haberlerini aldım.
+1 yılOlayı bilmiyorum, ilk defa senden duydum. Çocuk istismarı dünyanın en çirkin seyidir, savunulacak bir tarafı yoktur...
Ayrıca, sorunun kalkması için de bir sebep yok bence...17 Yorumla- +1 yıl
Şimdi okudum; avukat Taş söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten;
"Biz bugün çok heyecanlı, umutlu geldik, fakat bugünkü yargılamanın sonunda sözde öz anne ve üvey babaya tahliye kararı çıktı. Tahliye kararı hukuka hiçbir şekilde uygun değildir. Bu çocukların ölmesi mi gerekiyor adaletin doğru olması için. Biz bu çocukların arkasından yas mı tutacağız? Bu çocukların sonuna kadar söz veriyoruz davalarının takipçisi olacağız. 'Adalet mülkün temelidir' yazısını hepimiz bugün gerçekleştirmeyi düşünüyorduk fakat olmadı.
Üstüne benim de eklemek istediklerim var ama kaba görüş olacağından kaldırılır - +1 yıl
Ben düşünemiyorum bile... Yani, söyleyecek söz de bulamıyorum... Kelimelerin tükendiği yerdeyim...
- +1 yıl
Bir ihtimal; çok zor bir ihtimal de olsa, belki avukat elinden geleni yapmaya devam eder, o çocukları orada bırakmaz diye umut ediyorum...
- +1 yıl
Buradan yapabileceğiniz tek şey, dua etmek... Maalesef ki, bazen elimizden bir şey gelmiyor...
- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılBunlara devletin bilerek cevaz verdiğini düşünüyorum. Yoksa bu kadarı mümkün değil. Bu ülkenin savcısına, polisine, hakimine itimat etmek mümkün değil.
O yüzden hep derim, bu memleketten gıcık olduğum tipler, memur olmak isteyenler.30 Yorumla Bu ülkede yaşanılan her şeyden buna göz yuman adalet sisteminden , insanlarından yeminle bıktım yaşamak bile istemiyorum maddi olarak şartlarım olsa basıp gideceğim buradan çocuk yetiştirmeyi bırak aile bile kurmaya korkar hale geldik.
30 Yorumla
+1 yılİstismar edenleri bilipte susanlar bunları salıverenleri cezalarını hafiflenteleri alıp tecavüzcülerin oldugu kogusa atıp bunlara tecavüz ettircen
12 Yorumla- +1 yıl
Değiller zaten sıfatları bile yok bu soysuzların
Gündem konusunda 689 cevap paylaştı. Küfürlerimi yollasam ne demek istediğimi anlarsın değil mi
32 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa birde yazıyla resimlerle anlatmışlar :( burda adalet yok Allah'ım sen tez zamanda ver cezalarını. Bunların şeyini kesip alacaksın erkekliğini. Aynılarını yaptircaksin. Dicek kelime bulamıyorum artık küfür etsem yazmaya yetmez.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle çok üzüldüm okuyucna :(
Acaba o hakim su an uyuyabiliyor mu? Rahat mi? Rahatim diyorsa rahatini bozmasin halk onun isini yapar verin o kadinla adami elimize söz öldürmeyecez ama öldürün beni diye yalvarticaz ah o yavrular o iki melek 😭😭😭😭😭
20 Yorumla
+1 yılSapık kafa yapısına sahip bir devlet söz konusu fazla bir şey söylemeye gerek yok kafası biraz çalışan insan ülke de hiç bir şeyin yolunda gitmediğini ve çok uzun süre de düzelmeyeceğini görür... Allah islah etsin
20 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılValla midem bulandi utandim bi Anne olarak ama Bu soruyu Referandum icin oy veren insanlara sormak daha mantikli olur Elleri kopsun utaniyorlarmi acaba suanda.. Adama verdiler tum yetkilere istedigi gibi degsitirdi HSYKY..
20 Yorumla
+1 yılhakim ve savcılar mağdurla empati yapar diye düşünüyordum ama bizim ülkemizde suçluyla empati yapıyorlar
takım elbise giymiş
hakime saygılı
düzgün konuşuyor
verin indirimi aslanıma ceza da neymiş bir kerelikten bir şey olmaz!!!11 Yorumla
+1 yılDiyecek ne söz olabilir bilmiyorum. Artık ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Aklımdan geçen ne beddua ne küfür artık yetmiyor bu yapılanlara. Kanım donarak bakıyorum hepsine. Gerçekten bu çocuklar bunları neden yaşıyor, neden? Allah belalarını versin.
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok şey söylerim de yorum kaldırılır siz anlıyorsunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen...
Gündem konusunda 374 cevap paylaştı. Birileri hep derdi ya burası muz cumhuriyeti değil diye hah işte tam olarak buyuz adaletin olmadığı yerde ve haksız hüküm veren yargıçlardan hesap soramayan devlet benim gözümde tartışmasız muz cumhuriyetidir
10 Yorumla
+1 yılDiyecek birşey bulamıyorum. Sadece oturup hıçkıra hıçkıra ağlayabilirim halimize.
11 Yorumlaonu bırakan kim varsa hepsinin allah bin türlü belasını versin antalyada yaşasaydım eğer önce o karaktersiz babanın kemiklerini kırardım sonrada polise gidip ben yaptım derdim
21 Yorumlaacaba şöyle birşey düşünüyorum. evet elleri nefesleri gözleri miniklere değse allah belalarını versin. lakin asıl olay şu an ne bence yargını serbest bırakması.
20 YorumlaKendileri de yiyo aynı haltı, tüm güç onların elinde sapkınlıklarını neden yapmasınlar?
21 Yorumla
+1 yılDiyecek hiçbir şey bulamıyorum üstüne üstlük tahliye olmuşlar abi istismarın tahliyesi mi olur gerçekten!!
30 Yorumla
+1 yılSözün bittiği yerdeyiz. İstismar, özellikle çocuk istismarı kati suretle yumuşak davranılmayacak bir husus. Umarım o 2 insan artığı, hak ettikleri cezayı alacaklardır.
10 Yorumla
+1 yılAdalet sadeece fakirin üstünde hüküm sürüyor ben bunu anladım. Parayı saçanin vijdanida ruhuda satılmış
20 Yorumla
+1 yılBir bakan çıkıp birkereden birşey olmaz der ise sonuç böyle olur...
30 YorumlaBir anne evladına bunu nasıl yapabilir aklım almıyor
30 Yorumla
+1 yılEn kötüsü de be biliyor musun o mektup olayi onların ifadeleri degil Çanakkale de iki çocuğun mektubu
10 YorumlaBu kadar kötülük olan dünyada yaşamak zoruma gidiyor onların aldığı havayı soluduğum için kendimi kirlenmiş hissediyorum
10 YorumlaAllah binbir türlü belalarını versin
Onların hapse girip orda ard arda tecavüze uğradıktan sonra intihar ettiklerini duymadan içim soğumaz10 YorumlaBunları hapse gönderen sisteme bin kere lanet olsun bu şeytanları sadece cehennem paklar acı çekerek öldürülmeleri gerekirdi.
13 Yorumla- +1 yıl
Net bi şey yok henüz, bekleyip göreceğiz
Gündem konusunda 616 cevap paylaştı. Dosyayı gormeden bir sey demek doğru değil... cocuklarin taciz edilmesine bir hakim savci, özellikle herşeyi çok ortada oldugu gunlerde neden göz yumsun? Biraz takip edip anlamak lazım...
22 Yorumla- +1 yıl
Atladi hemen herkesin hakim savci denetleyicisi... ben sana hitap mu ettim? Uslubunu duzelt oyle konuş... iyi ki Google Twitter var, hepiniz hakim savci polis doktor astronot oldunuz... sen neyi takip ettin, aldin da dosyayı mi okudun? İfadeleri mi biliyorsun... didismek icin yorum atiyor ukala
- +1 yıl
Olayi tam anlayayim dedim diye eksi yemisim.. bu mudur fikri hür ve insanlara saygili gençlik? Anlaşılan en sevilen insan kalabalikla birlikte coşan, kalabalik ne derse alkis tutan olmak... herkes Twitterdan gordugunu biliyor, sorsan hepsi hakim savci polis... Diyecek söz yok, toplu hezeyana ayak uydurmayacaksan konusmayacaksin demek ki.. bu devrin ozgurluk anlayışı cevresine baski kurmak üzerine kurulmuş
+1 yılİnsan çocuğa nasıl tecavüz eder soyunu sktklerim serbest bırakan hakim de savcıda hepsinin Allah belasını versin orspu çocukları
10 Yorumla
+1 yılHerşey belli ortada ama biz yine sosyal medyada adalet arıyoruz maalesef. Söylenecek çok söz var da olmuyor işte. 🤬🤬
10 Yorumla
+1 yılAka Boka Fetva Veren #diyanetisleribaskanligi ve Adaletsiz #adaletbakanligi nerde diyorum sadece
21 Yorumla
+1 yılBu tarz haberlere bakınca moralim bozuluyor, hayat enerjim düşüyor.
22 Yorumla- +1 yıl
benimde
- +1 yıl
@yukseliyorum kendime bazen bildiğiniz basını takip etmeme ve akşam haber bültenlerini izlememe yasakları getirdiğim oluyor bu yüzden
+1 yılOlayı bilmiyorum ama eğer suçlu kişiler serbest bırakılıyorsa yazıklar olsun
20 Yorumla
+1 yılşaşırmadım derim sadece, yoruma gerek bile yok. herkes neyin ne olduğunu biliyor, görünen köy
20 Yorumla
+1 yılErkeklerden çocukları suçlamasını beklerdim onlar tahrik etmiştir falan gibi
10 Yorumla- Gündem konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılTwitter cumhuriyet başsavcısı harekete geçer müsterih olun.
10 Yorumla
+1 yılDaha öncesi de var olayın: Feministler "çocuk annede kalmalı" diye, eylem yapıp mahkemeye baskı kurmuşlar.
11 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat