AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
kardeş kendini çok sıkma, kg varken de iyimişsin yüzün temiz güzel
sen kg alsan kaç yazar
ne diyeti yaptın?
rastgele bir diyet.yani ismi sanı yok :D
Helal olsun bende 2.5 ayda 10 kilo alabilsem keşke ... :)
alırsın ya yöntem basit.yiycen yiycen :D:D şaka maka saglıklı al kas olarak.yoksa bir işe yaramıyor
:)
Burdanda anlasiliyorki herseyin basi azmetmek. Helal olsun kardes =)
sagol yorum için :)
şimdi fark ettim farklı kişiler sanki kaşlar hiç uyuşmuyor gibime geldi
yok kardeşim kilo verdikden sonra saçlarım sarıya yakındı şimdi karamel oldu kaşlarım sarıydı siyah oldu ten rengim beyazdı kumral oldu :D saçlarım düz sanıyordum kıvırcık çıktı.ergenlik hormonlarınada etki etmiş şişmanlığım.onun için biraz gecikmiş bu belirtiler.
helal olsun panpa benim gibisin aynısını bende yapmıştım :D
:d kader ortagımsın demek
aynen :D 84 kilodan 61 oldum :D 2 ayda
eski halinde iyiymiş yakısıklıymış yeni halinle de yakısıklı olmuşsun. tebrikler. karizman giderin atarın herbiseyin var.
iiyi vermişin derim devam edersen ha bide body de iiyi gelebilir
bodyde yapcam inşallah :D
Hırs yapmışssın iyi de yapmışsın sağlığın için.Tebrik ederim :)
yorum için teşekkürler :)
Azmine hayranım bende 10 kilo verdim o 1 laf yüzünden.
Sonraki halin çok tatlıı :D <3
işte budur.kendisine hakim olmayı başaran bir adamın başaramayacağı hiç bişey yoktur.
aynen cok katılıyorum
97 kioyum nasıl verdın o kiloları cevap ver 179 boyum :D
:D basket +yüzme :d
Yaptigin diyet bana tuhaf geldi süt ürünleri13 saat basket 5 km yyüzme biraz abartili degilmi ne dersin bana inandirici gelmedi
sen onu birde bana sor.öldüm öldüm dirildim.
Hmmm gercektenmi :)
Neyse herkes inanacak diye bir kaide yok sporu ve dieti bilirim
bende 4 ayda 26 kg verdim. şuan 185 cm 100 kg yum. ondan önce 185 cm 126 kgydim. bu halimi daha cok seviyorum ama 10 kg daha vermem gerekiyor
:) bii kalmamıs verirsin
haha helal sana aga kilo verdikten sonra ssende büyük evrimleşme olmuş yakışıklısın yolun acık bahtın güzel olsun saygılarla
sagol o güzel yorumun için teşekkürler :)
ö.d
olaya iyi yönünden bakarsak sana sağlıklı olmayı kazandırmış tebrik ederim azminizden dolayı amaçok hızlı vermişin spor yap bunun yanında :)
hamur ekmek rafine gıdalar bizi şişmanlatıyor
süt ve ürünleri insanı zayıflatıyor
bu gerçeği herkez bilmeli
şişman insanlarla dalga geçme genelde bir cahilliğin sonucu
bende küçükken söylerdim fakat karşıdaki insanı kırdığımı farkedemezdim
en çok kilo aldıran şey kesinlikle şeker.istedigin kadar ekmek ye almıyorsun inan bana.
ekmekte bir şeker değilmi
helal olsun birader bu ne hız böyle 2.5 ay :) azmine hayran kaldım ne diyim. bu arada son güncellemen çok iyi bir öğüt olmuş onun içinde tekrar bir helal olsun.
teşekkürler yorum için :)
sonrası 1 ve 2. fotoğraf çok tatlı. kilo verince değişmişsin bence iyiki de vermişsin kardo
sağol panpi .P
hacı müthişin gerçi eski alin sanki daha sempatikmiş :D
eyvallah kardeş :D
Arkadasım cok tesekkur ederım bende 3 ayda 20 kılo verdım bu bana cok destek olucak.
insallah kardeşim cok sevinirim destek olduysam
helal olsun müthiş bir değişim olmuş :D o sürtüğede iyi ders vermişsin :D
aynen .))
Evrime inandım.
Helal yavru aslan bir kaç tüyo ver şu popişi eriteyim bende yua =/
:)
Çok ketum çıktın soran...
:D basket + yüzme
Spora gitsem yetmez mi ?
yeter ama fazla bir kilon yoksa.kesinlikle normal düz koşuyu önermem.basketbol veya yüzme gibi diğer kaslarınıda calıstıracak şeyler olmalı ki daha sağlıklı verebilesin ve sarkma olmasın
Anlıyorum, bölgesel zayıflamak amaç hacı. Yorumda belirttim
o zaman yeterde artar bile.ama popiş kalsın yalnıs anlamada popişsiz kız tatsız tuzsuz yemek gibidir :D
:D Hmm doğrudur tabi
sonrasındaki 1. link en iyisi
diğerlerini salla :D
zayıflamak güzeldir, güzeldir zayıflamak fgjfhngk
O kadar da sisman durmuyomussun. Hem de dalga gecilcek bir yanini goremedim. Gayet sevimlisin. Ama kilo verince hem tatli hemde yakisikli olmussun. Masumiyetini kaybettigini dusunme. Boyle de cok masum gorunuyosun :D
Ama sen cook yakisikli olmussuun tebrik ederim supersin sen 1 numarasiin! :)
Ve sonrasi 2 favorim :)
tebrik ederim seni :) bende oldum olası kiloluyumdur laf yapan çok oluyor ama ben takmıyorum br başkası için değil kendm için kilo verdm bnde snn kinin yanında lafı ble olmaz benim verdiğim kilonun :)
Hacı kilonun sağlıkla ne alakası var ki? Bide iyi olmuşun ;)
Neden?
yok iyi olmussun demişsin ya onun için :D kopy past yaptıgıma bakma hepsini okuyorum
Bende 10 gün icinde 63 kilodan 56 kiloya inmistim tebrikler :))
gebermedinmi peki ? günde 1 kilo vermişin nerdeyse ortalama
inanilcak gibi degil, o kiloyu 10 gün icinde verdiysen sadece su ve kas kaybetmissin, o kadar kisa sürede o kadar yag yakmak gercekten saglikli kilo vermek imkansiz
Hemde ne günde yarim elma yiyordum ve bardak du iciyordum 35 derecede
Zaten tatlıymışsın, şimdi daha bir iyi olmuşsun. Tebrikler.
Çok hoş olmuş :)
Ama tombiş halin daha tatlı cidden tabii sağlık açısından düşünmediğimizde..
yorum için teşekkürler :) evet haklısın
harikasın sakın eski haline dönmee tombis olmaa zayıflık iyidir
böyle kalcam ilerde yaşlandıgımda alırım belki :D
Helal olsun kardeşim. Sonradan daha karizmatik olmuşsun. Tebrikler :)
çok sagol kardeşim :)
süpersin ama kalp hastalığı riski var azmin için tebrikler.
kil overince boyunun uzaması garipte eger vermeseydin dahda uzun olabilirdin sanırım eger diet falan uygulamışsan yinede tebrikler 2.5 ay çok kısa bir süre ayda 13 kilo falan..
baba resimelre baktımda baya yakışıklı olmuşsun o tipten bu tipe geçmen çok şaşırtıcı fakat sırf yakışıklılık için degil saglık için kiloya dikkat edilmeli bence..
haklısın ama o an düşünemiyorsun bunu.koşullanmıştım bir sene boyunca buna
kaslarını yakmışsındır büyük ihtimal protein yagdan geç yakılır sürekli et sütle beslenmen yaglarını yakar ama sabah 9 akşam 10 ( ne boş adammışsın arkadaş 13 saatin boşmuş..) spor yapıyorsan kesintisiz komple kas yakar o dahası kaslarını telafi edemezsinde hızlı kilo vermenin anlamı yok saglıklı olmadıktan sonra görünüş biçim nasıl olsaa degersizleşcek
kilo saçma ve boktan bişe verebiliyorsanız verin duygu sömürüsü yapmayın lan.
:D duygu sömürüsü degil sisman arkadaslar varsa moral olsun diye actım.
ay ne alaka zayıflasınlar. çok tatlı olmuşsun.
Kardeşim on numara beş yıldız olmuşsun.yemin ediyorum hiç benzemiyor.biri sempatik tatlı bir çocuk,diğeri model arkadaş...
sağol yorum için :))
valla benimde 20 kilo vermem lazım ama dayanamıyorum nasıl o kadar kilo verdn içten içe tebrk ettm seni yani helal olsn sana :)
teşekkürler yorum için :)
harikasın kardeşim tebrikler ben de 3 ayda 15 kilo vermiştim fakat benim kilo sorunum pek yoktu sadece canım sıkıldığından verdim
:) cok tesekkür ederim yorum için.
Helal olsun. Bakın kızlar bakın da örnek alın. Adam çalışmış sabretmiş ve başarmış
:d mermer paramparça :d
süper olmuşun :) vallah iyiki kızlar senle dalga geçmişler
Tebrik ederim valla, azmin sonuçları güzel olmuş. :) ilk halinde, ikinci halinde şirin.
Gerçekten helal olsun zor zamanlar geçirmişin ama kimseyi takma başkalarının düşünceleri önemli değil senin düşüncelerin önemli kendin için yaşa bu hayatta başkalarını umursama bile onlar hep yorum yaparlar.
bende 73 kilodan 49 a düştüm ama ben 1 sene içinde insanlar çok acımasız.evet normalde bu yaptığını onaylamazdım kıza ama durum başka çok iyi yapmışsın.masumluğu saymazsak bu halin daha erkeksi
ya o kiloyu nasıl verdn canım ne yaptn yani
kardesm merhaba bende bugün basladım günde en az 2 saat basket oynuyorum 1 saatde futbol yani toplam 3 saat spor yapıyorum ama bu sadece kışın yazın yüzme felanda giricek devreye baya yapıcam yani yedigim sunlar mesela 2 gündür sabah 3 tane peynir bir bardak su ya da bir tane yumurta yiyorum sonra 17:00 gibi bir çorba tarzı bisey içiyorum ya da salata yiyorum sonra 18:00 dan sonra hic bisey yemiyorum tahminen 3 ayda kaç kilo veririm ben? Teşekkür ederim şimdiden.Saygılar ve tebrikler.
Yok artık harika bir değişim gerçekten tebrik ederim . 1. ve 2. resmi açınca dedim başkasının fotoğrafını koyup kekliyo mu ne falan diye sonradan farkettim :D Keşke bu azim bende de olsa
Kiloyu gectımde guzel omus tamam ama nıye oglen suratını tuhaf sekıllere sokuyorsun psıkolojımı bozdun !
kaslarını yemişsin kardeşim. sağlıksız bir şekilde vermissin . direncin azalacak ve çok çabuk yorgun düşeceksin. 2 ayda imkansız sağşık bir şekilde 30 kilo vermek..
kardeşim aldım kaslarımı geri.spor salonuna gidiyorum yag oranım ve kas oranım tam normal degerlerinde.
Helal olsun sana azim ve hırs giriyor burada devreye neler yaptırmıyor ki insana önceki halinde iyi ama bu halin daha iyi :)
nasıl verdin ya bir yardım et :( bende senin durumundayım
Basketbol,yüzme,diyet + azim asla vazgeçme
Ben de yavaş yavaş 1,5 senede 30 kilo verdim baya bir süre 50 kiloda durdum tabi kilo vermekle uğraşmadım. 2-3 aydır hedefim 40 kiloya düşmekti 43 oldum şuan. Beni şaşırtan 30 kilo vermen değilde sarkmadımı hiç vücut? Kaslara noldu?
yok gerçekten 0 sarkma var :D bu soruyu hala bulmana şaşırdım :D
ben beş kiloyu veremedim .inşallah bana ilham olursun .
inşallah :D
ilk kez şişman haalini daha çok seven birini gördüm. Tebrik ederim bu arada güçlü iraden var
çok haklısın gercekten çok düşüncesiz insanlar var bu arada eski halindede problem yok yeni halinde iyi sağlığın yerindeyse problem yok :)
okadar cok cevap gelmişki iniyorum iniyorum kendi cevabımı bulamadım neyse rica ederim :)
valla tebrik ederim azimlisin :D zayıfladıkça yakışıklı olmussun D
çok sağol yorum için :)
iii yapmışsın dewamm:Dcok yakışmış bole kal hemde sağlık açsndan en once
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler, dikkat et geri alma
:D sagolasın kardeş
kendıne cok dıkkat et arkadasım bende 22 kılo verdım 4.5 ayda fakat vıtamınler cok onemlı yoksa hasta olursun hatta ölürsün bıle
Bende istiyorumm :( Benimle de dalga geçiyolar tombiş diye... Size ulasmam mümkün mü?
tabi ama dalga geçenlere cevabın benim gibi zayıflayarak olsun.görceksin ki kendini daha iyi hissetceksin.ama bir müddet sonra eski halini özlersin muhtemelen benim gibi.yada garipsersin bu hayatı.eskiden bir kız bile bana bakmazken sevgili anlamında şu 1.5 sene boyunca sayısını hatırlamıyorum.işte masumlugun gidiyor bir yerden sonra.ama duruldum Allah'a şükür.tek fiziki görüntün değil hayatın değişecek ona göre kendini motive et
Mesaj attım size biraz konusmamız mümkün mü?
döndüm :)
2,5 ayda 30 kilo gerçekten inanılmaz.
tombişken okadar tatlıymışsın ki :)
ama bu şimdiki halin daha iyi.
bu kadar değiştiriyor kilo demek insanı :)
yakışıklı olmuşsun ama
amcam tanıyamadı mesela :D
:) doğrudur ama bir ara farklı kişi gibi geldi bana kaşlar gözler aynı değil sanki
o yüz yapısından dolayı.kilo olunca gözler daha küçük duruyor kaşlarsa seyrek.aslında pörtlek iri gözlerim ve uzun kaşlarım var :D
burdada hiç tanımazlar diye kıyafetide aynı çekildim :d
:)evet kazak aynı