Ablam kötü yola düşecek ayıp şeyler buldum nolur bakın?

Arkadaşlar ablam benim çekmeceme bir usb koymuş ve bende usb benimmi ne var içinde diye merak ettim taktım takmaz olaydım erkek arkadaşıyla münasip olmayan şekilde sevişirken videosu ayriyeten görüntüler var (Allah şahidim olsun yalan yok) ablam 26 yaşında bu arada ve aslında o sorun değil o yaşına gelmiş kendi tercihi fakat o kişi haricinde birçok erkekle konuşuyor ve ileri düzeyde hatta oturduğumuz yerde bir kişiyle daha çıkıyor adamla bile tanıştım o derece şimdide bu adamla videolarını gördüm ayriyeten kendisi ayrılma eşiğinde aylardır kocasıyla konuşmuyor ama sonuç olarak EVLİ! bizle birlikte yaşıyor çocuğuyla birlikte çocuğuda 3 yaşında şimdi ben bu durumu anneme sölesem kıyameti kopartır büyük ihtimal o gitmek zorunda kalır babamın kulağına gitse asla bu eve giremez birdaha ben annemlere sölesem bu sefer herzaman kötü ben olurum. Arkadaşlar tekrardan dediğim gibi 26 yaşına gelmiş olgun bir insan kararlarını alabilir fakat medeni durumu evli kocasıyla boşanma arifesindeler 6 7 aydır fakat bir dava yok çocuğu var haddinden fazla erkekle konuşuyor o videoda gördüğüm insan başka daha geçen gün burada konuştuğu kişi başka gecenin yarıları kaç tane erkek arıyor 2 3 tane telefon kullanıyor aklımı sıyırdım yalvarıyorum bana yardımcı olun ne yapayım allah belamı vereydide görmeyeydim..
Ablam kötü yola düşecek ayıp şeyler buldum nolur bakın?