Ablam kötü yollara düştü ve ailede bir tek ben biliyorum ablam nolur kimseye söyleme falan diyor yalvarıyor bana napmalıyım? Yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılablan 30a s dogru yol. aliyo yas olarak sen 18 yasndasn karisma bence ilerde onu alacak kisi dusunsun herkes kendisinden sorumlu ve herkes kendi kararlarni kendi verir sonucunada katlanir anliyomusun? sakin kafayla dusunursen ne demek istedgmi anlicaksin evet aslnda cok yanls bsy belkide ablani kafaya aldi ablan evlenicek diye sandi kandirmis olablr bole erkekler cok var..
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ablam evlenmekten falan bahsetmedi tamamen zevk için yaptım dedi zaten ben o anda sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılonu ilerde alan dusunsun sen kafani yorma bunun icin hata yapti sonucuna katlancak bu ona ders olmstr merak etme
Soran+1 yılYa zaten adam yurt dışına çıkmış yani ablam başkası ile evlenecek yani zevk için kızlık mı verilir ya sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılbaskasi sana kizligni verirse o durumda napcan? degsk durum ama genelde bunun suclusu erkekler oluyor bosver artik olan oldu o kizlk daha geri gelmez
Soran+1 yılDiktirsek olur mu acaba ya?
Cevap sahibi+1 yıldiktirsen sadece cani acicak. ordan bidaha kan felan gelmez distan dikis atip gondercekler ee? nolcak. hic. birsey sacma sapan seylere kalkismayin
Soran+1 yılOfff ya ablam salak cidden
Soran+1 yılYa o gün hala aklımda ablam eve resmen erkek atmıştı
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sole ailen bunun icabina baksin belki ablani bu durumdan kurtarirlar
023 Yorumla
Soran+1 yılAilem duysa öldürür ablamı
- +1 yıl
o zaman soleme ablandan uzak dur kendi basina devam etsin boşver kendi hayatını secmis bellili
Soran+1 yılAma ya her erkekle yatmaya kalkarsa? Ben buna dayanamam zaten geçen onu çırılçıplak bir şekilde adamın altında yakaladım
- +1 yıl
kararini vermis sen birak bunu o da istiomus demek istemese yapmazdi dimi?
Soran+1 yılEvet zaten o da zevk için yaptım diyor salak ya valla
- +1 yıl
tamam bosver o zaman
Soran+1 yılYa boşver demesi kolay ama aynı evdeyiz sonuçta
- +1 yıl
yapcam bisi yok ama?
Soran+1 yılYa bir de o günden sonra ablam sürekli banyo yapıyor neden acaba?
- +1 yıl
bilmem
Soran+1 yılNasıl yani sen kızsın anlarsin belki
- +1 yıl
sen kiz deilmisin
Soran+1 yılYok ben kızım demedim ki profilimde erkek zaten
- +1 yıl
hmmm
Soran+1 yıle şimdi ne alaka sorduğun bu kız mısın diye soru falan? Hem ben sana bir şey sordum dün hala cevap vermedin
- +1 yıl
internet var araştır ne bilim
Soran+1 yılAraştırdım şey diyor nette kadınlar azdığında falan hep banyo yaparlar, doğru mu?
- +1 yıl
bilmiom
Soran+1 yılNasıl bilmiyorsun sen kız değil misin
- +1 yıl
abi ben kimseyle yatmadim nerden bilim ya
Soran+1 yılYatmakla ne alaka normal mastürbasyonu diyorum
- +1 yıl
ben yapmiyom krds yapana sor hadi eyvallah
Soran+1 yılGerek kalmadi zaten ablama sordum az önce
+1 yılablani cok seviyorsan bunu babana demen lazim kotu yola dusduse olumu gormektense babana soyleki ilerde pisman olmazsin ablan cok kizcak ama oda sana tsk etcekk emin ol bunu ablan icin yap sen yapmasan abla satarlar ya da oldurler emin ol dogru kararini ver bunu ailenle paylas ablani kurtar
013 Yorumla
Soran+1 yılBabam duysa öldürür o kadar yani
- +1 yıl
peki ablanin kotu yola dusmus se buna gosmu yumcan
- +1 yıl
ben egitmem kopek biz her gun nelerle karsilasiyruz bilemezsin
Soran+1 yılÖlmesi mi daha iyi
- +1 yıl
sen yasin kac pardon ablan kotu yola dusdu derkn nasil bir yol bu bizim bildimiz seydemi
Soran+1 yılBir erkekle yatarken bastım onları üstüne sevgilisi falan da yok onun, benim yaşım 18
- +1 yıl
bak 18 yasin dasin bn ki para karsi yapti devami gelcek bir gun ablan genel evine duscek ozaman napcn soyle oldu kafani duvara vurursun ablanla konuscan abla bn senin icin urasiyrum bu isleri birak ya da baba dicm karari ver yemin et kuran ust dune diye uyarcn
Soran+1 yılAblam bir daha söz yapmam dedi zaten adam yurt dışına gitti o günden sonra takip ediyorum hic kötü şeyler yapmiyor ama bilemiyorum işte ya , ablam nolur anneme babama söyleme diyor söz bir daha olmaz diyor
- +1 yıl
ona yemin ettircen kuranin ust dune masuzdan resmini cektim yaparsan olursun abla korkut onun yasi kac ablanin guzelce korkut sen o bir tati aldi devmli ister durur
Soran+1 yıl24 yaşında
- +1 yıl
daha genc onu korkut yoksa devm eder zevki aldisa daha birakmaz sen abla korkut surat yap
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
nerden siniz
yazik sana abla de kes muhabbeti kimseyede bisey deme muhattap da olma
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım tam olarak ne dediniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence birine anlatma sonucta olunce herkes kendinden sorumlu. Onu tek uyar ve kendisinden utansin bence. Ama birine anlatma. Allah gec olmadan ona dogru yolu gosterir insallah
037 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama onu o herifin altında çırılçıplak yatarkan yakaladım ne kadar iğrenç bir durum olduğunun farkında mısın
Cevap sahibi+1 yılFarkindayim ama hic bir sey yapamazsin, yapmada. Onu ama utandir ve birdaha olmasin falan de bence ama sakin bir sekilde anlat.
Soran+1 yılAblama kaç kez sakin kafa ile anlattım ama anlamak istemiyor ben zevk için yapiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılSu an bende bilmiyorum ya. Belki annene anlatabilirsin. Icin rahat edecek birsey yap.
Soran+1 yılOfff ya ben de bilemi
Soran+1 yılBende bilemiyorum ki bir de ablam o günden sonra sürekli banyo yapıyor neden sence?
Cevap sahibi+1 yılCok disari cikiyormu?
Soran+1 yılYok pek cikmiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artik ne yapiyorsa. Belki namaza baslamistir veya baska seyler yapiyorda olabilir
Soran+1 yılAblam ve namaz çok zıt şeyler maalesef. Ama başka şeyler yapiyor derken?
Cevap sahibi+1 yılKendisiyle oyaniyip abdest almasi gerekiyor ondan sik sik dusa giriyor belki
Soran+1 yılYani çok mu azgın o şu an
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki cok zor gunler geciriyor ve yolunu kaybetmis olabilir tam ablan nasil darvandigini falan bilmedigim icin cok emin konusmak istemiyorum
Soran+1 yılYa son bir kaç gündür sürekli banyo yapıyor ve odasında sürekli inleme sesleri geliyor evden dışarı da cikmiyor öyle yani
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde baska bir erkek olsaydi ablasini o an oklavayla zevk almak neymis gosterirdi iyi sabirlisin vallaha
Soran+1 yılYa benden kaç yaş büyük ne diyebilirim ki ona hem ben şiddet uygulayamam ablama
Cevap sahibi+1 yılAblan baska bir erkekle yapmamasina yardimci olmalisin
Soran+1 yılBuna nasıl engel olacam ki
Cevap sahibi+1 yılBen olsam bunu yapardim: Aksam disari cikarsa gizlice arkasindan gelirdim. Eve biri gelince her defasinda bakardim kimin geldiginde. Eger bir defa yine boyle birsey yaptigini gorsem o adami dove dove evden kovardim bu sekilde ablamda rezil olmus olurdu
Soran+1 yılAblam yapmam artik diyor ama dur bakalim nolacak
Cevap sahibi+1 yılInsallah yapmaz eger sende yapiyorsan ablana karisamazsin ama sende hic yapmadiysan gozunu ablandan ayirma
Soran+1 yılNapiyim ya bende bazen yapiyorum offf
Cevap sahibi+1 yılOzaman karisamazsin senin yaptiklarin kizlarinda abileri, kardesleri var ondan sende ablana karisamazsin
Soran+1 yılAma o benim sevgilim ama ablamın sevgilisi bile değildi ve eve atmıştı o erkeği
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yarin eski sevgilin olabilir. Sende yaptigin icin karisma derim. Ablanin yaptigi dogru demiyorum ama sende yaptigin icin karismaya hakkin yok
Soran+1 yılO zaman napiyim mk ben mi ablamı beceriyim o evde kendi kendine oynamaktansa
Cevap sahibi+1 yılYaparmisin?
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılHic, ama dedigim gibi sen karisamazsin tek bir kisi karisabilir oda annen
Soran+1 yılHmm şimdi anladım az önce sorduğun soruyu ya ablam çok isterse neden olmasın ki
Cevap sahibi+1 yılKendi ablani?
Cevap sahibi+1 yılHani sevgilin vardi ajfjejfjzbx
Soran+1 yılEvet kendi ablam, Sevgilim de var ayrıca
Cevap sahibi+1 yılUcunuz beraber yapin ne diyim
Soran+1 yılYok grup sevmem ablam çok istekli çıkarsa onu ev boşken tek beceririm
Cevap sahibi+1 yılSize kolay gelsin ozmn
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmasin yardim alabilirsin ama belki zarar gelebilir ablana.
Nasil yani bir yerdemi calisiyor04 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturuyor hep işi yok
Cevap sahibi+1 yılErkek olsam bok gibi hissederdim sanirim
Onunla konus bir ise faln baslasin bu sekilde daha cok batar
Soran+1 yılBilemiyorum ki onu bastığım günden beri yüzüme bakamiyor
Soran+1 yılKonustum ablamla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ablanı becer şantaj yap ona
330 Yorumla- +1 yıl
Yuh
Soran+1 yılO benim öz ablam mk nasıl si*kerim onu ya
- +1 yıl
Yaparsın yapar
Soran+1 yıl@stark-mann ne diyorsun ya
- +1 yıl
Ne terbiyesiz insanlarsınız lan soruyu soran kardeşim ailenle oturun konuşun bu problemi çözün
Cevap sahibi+1 yıl@Sevimlikartanesi ablası kaş*ar olmuşsa gelen giden becerecek bence onunda hakkı yani
- +1 yıl
Hakkı ya hakkı senide doğuran bir anne var Ne yazık
Cevap sahibi+1 yıl@Sevimlikartanesi ne yani değil mi
- +1 yıl
Bigün biride seni becericek ben niye seni becermeyim ikiside aynı mantık değilmi?
Cevap sahibi+1 yıl@Sevimlikartanesi aynı değil
- +1 yıl
Aynı, aynı yaz bana özelden bende seni becereyim 💋💋
Soran+1 yıl@Sevimlikartanesi aslında şantaj iyi fikir keşke yapsaymışım
- +1 yıl
Siz nasıl insanlarsınız o kadının bedeni kaşar olabilir ama sizinde ruhunuz kaşar
Soran+1 yıl@Sevimlikartanesi napiyim mk ablam da azdırmasın beni
- +1 yıl
Aferin size devam git tecavüz et
Cevap sahibi+1 yılTecavüz etme la zaten ablan orus*pu olmuş o direkt sana verir , başkası becereceğine sen beceri nolacak
- +1 yıl
Bak işi bilen arkadaş nasıl iyi biliyor not et bu tavsiyeleri Lazım olur
- +1 yıl
Hamile bırakma başına kalır
Soran+1 yıl@Sevimlikartanesi nolacak ya içine boşalayım yeter
Cevap sahibi+1 yılAblanı kendi kadının gibi mi kullacan
- +1 yıl
Görüş sahibi sende kullanılmayı çok istiyorsun heralde fazla merak iyi değil
Soran+1 yılValla ablam izin verse onu her sabah akşam ağlayana kadar beceririm ama du bakalim nolacak
- +1 yıl
Bir ara bende becereyim
Soran+1 yıl@stark-mann kaç TL?
- +1 yıl
Ne kadar ister
Soran+1 yıl@stark-mann 250 tl
- +1 yıl
Olur yaparım
- +1 yıl
Verir mi
- +1 yıl
Görüş sahibi kardeş şimdi dediğimi anladınmı :p
- +1 yıl
Vericek mi ablan
+1 yılAblana yardımcı ol. Onun arkasında dur derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu olay sonunda nasıl arkasında duracam ki
Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Ailene derhal söylemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem duysa öldürürler ablamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl farkettin arkadaşım?
012 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle yatarken bastım onları üstüne sevgilisi falan da yok onun
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum ablam söz bir daha yapmayacam diyor yeter ki anneme babama söyleme yalvariyor , hahamlara söylersem çok kötü olur hatta ölüme kadar gidebilir yani o kadar diyim , sence napiyim peki?
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta ablan, iş kötüye gidecekse hiç kimseye söyleme.
Soran+1 yılEvet iş kötüye gider söylemeyecem ama napabilirim başka?
Cevap sahibi+1 yılAklıma bir şey geliyor ama neyse :)
Soran+1 yılSöyle ya
Cevap sahibi+1 yılSen de faydalan bu durumdan.
Soran+1 yılNasıl yani anlamadim?
Cevap sahibi+1 yılAnladın bence
Soran+1 yılHayır yani senin gibi sapıkları anlamak zor , o benim ablam nasıl böyle bir şey düşünebilirsin ya
Cevap sahibi+1 yılŞerefsize bak sapık sapık yorumlar yazmışsın ablan hakkında altta, bir de namus ayaklarına yatma
Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. Annene anlat
07 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki ya
Soran+1 yılAnnen bilse çıldırır babama söyler babam da öldürür yani
Soran+1 yılPeçete tutarsın derken o ne ki anlamadim
Soran+1 yılYa söyle lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılOklavayla döv abi
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ona farklı bir şey yapacam ama dur bakalım
Cevap sahibi+1 yılNe yapcan ki konuyu bilmiyorum ablandir sonuçta fazla üstüne gitme
Soran+1 yılKonu şu :Bir erkekle yatarken bastım onları üstüne sevgilisi falan da yok onun
Cevap sahibi+1 yılOha birde bastın şuana kadar bir sevgili bile yapmadım ama kaldıki öyle birşey başıma gelse intiharı bile düşünürüm. Aynı kandasınız sonuçta Allah sabır versin o zaman tek çözüm evlensinler
Soran+1 yılEvet çırılçıplak bir halde o herifin altında gördüm onu iğrenç bir durum maalesef
Soran+1 yılAdam yurt dışına gitti , evlilik falan söz konusu degil zaten kimse bilmiyor ablam ve benden başka
Cevap sahibi+1 yılVallahi psikolojim bozuldu ya senin yaş kaçki troll değil dimi hakkıma girmiş olursun ki ben çok takıntılıyım yaşımda daha 18 :// umarım ŞAKAdır
Soran+1 yılYa valla troll değil yaşım 18 gerçekten doğru yoksa neden profilimi gizli yapayım özel bir su çünkü ve ozelden sordum soruyu
Cevap sahibi+1 yılAnladım zor durum
Cevap sahibi+1 yılAblanın yaşı kaç
Soran+1 yıl24 yaşında
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılDetaylı anlatsana
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi anlatayım ki
- +1 yıl
Ablanın fiziğini
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılne gibi
029 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle yatarken bastım onları üstüne sevgilisi falan da yok onun
Cevap sahibi+1 yılnamus meselesi mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılkötü
Soran+1 yılMaalesef evet kötü
Cevap sahibi+1 yılduyulur sa adı cıkar söyleme
Soran+1 yılOff ya bilemiyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılbence konuş
Soran+1 yılNe diyim
Cevap sahibi+1 yılablan evlencek öyle temizlenir
Soran+1 yılAdam kaçmış yurt dışında şu an zaten kimse bilmiyor ki ablam ve benden başka
Cevap sahibi+1 yılaslanım annen baban duyar kötü olur başka biri ile evlendir öyle kabul etcek biri ile
Soran+1 yılBilmiyorum iyi fikir aslında ama nasıl bulacam düzgün bir erkeği ona
Cevap sahibi+1 yılbaşkası olsa senin cinayet işler
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşın da ablan
Soran+1 yıl24 yasında
Cevap sahibi+1 yılgenç miş
Soran+1 yılEvet,
Cevap sahibi+1 yılaslın da bende evlencek biri arıyom
Cevap sahibi+1 yılaslında ablan evlenirim istersen
Cevap sahibi+1 yılaslında ablan evlenirim istersen..
Cevap sahibi+1 yılaslında ablan isterse evlenirim
Cevap sahibi+1 yılablanı iyi birisi ile evlendir
Cevap sahibi+1 yılablan isterse evlenirim ben
Soran+1 yılSen neyin kafasını yaşıyorsun ya? Aynı soruyu kaç kez sormuşsun
Cevap sahibi+1 yıltamam sormam
Soran+1 yılİyi tamam
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim
Soran+1 yılTamam sorun değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzelde Anlat bunları
Soran+1 yılNeyi anlatacam ki sana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem