Öz ablam evli çocukları var 16 yıllık evli bi gün bana sevgilisi olduğunu söyledi eşinin göstermediği ilgi alakayı başkası göstermiş tamam dedim sesimi çıkarmadım iki yıldır sevgili aynı adamla ama boyutu değiştiriyolar artık adam gurup falan istemiş gizlice öğrendim bunu şimdi anlamadım ablam açık resimlerini birine göndermiş yazışmaları gördğm karşı taraf atmış buna kadın resimleri ve demiş sende yüzün gözükmeden vücudunu at falan diye bunlar hep o adamdan sonra oldu yakalanırsa ablamda kötü olacak benim bu işe el atmam lazım ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
merhaba durum bayağı kötü , ben olsam anneme söyledim ki çünkü ablam doğru yolda değil belki annem düzeltir tabii annen anlayışı bir işe 🤷
Anlayışlı tabiki ama söylesem ortalık çok karışır ablam çok dik başlı dinlemez kimseyi
ama ablan kötü yolda
nasıl olacak ya kocasına yakalanırsa?
Yakalarsa öldürür yani yerinde kim olsa öyle yapar o yüzden kimse duymadan rezil olmadan ablamında ben olduğunu bilmeden bişey yapmak istiyorum napsam sosyal medyada feykten her ikisinide tehtit mi etsem
yok bence öyle şüphelenecek çünkü biliyor senin bildiğini değil mi
Evet biliyor ama benden başka arkadaşalrıda biliyor ve o adamın çevreside biliyor bunları yanyana gören bile çok olmuş
bilmem ama böyle de yaparsan yine seni kandiracak konuşmuyoruz felan diyecek öyle yani
Sen işe el atarsan gruba alırlar ailecek cıkamazsınız
Ciddi bi soru sormuştum bu durum gerçekten canımı çok sıktığı ve sessiz kalmak istemediğim için
Cevabı vericem. Reşit misin önce?
Ben 24 yaşındayım ablam33
Tamam şimdi ablanı tehdit ediyorsun eşine söylemekle kozları elinde tut kanıtlar elinde ablanın işi yoksa nafaka bile alamaz
İkna olmaz benim söylememe söylemicemi bilir ve konuşmayı kestiğini söyler kandırmaya çalışır
Söyliceksin o zaman
Ben olduğumu bilmeden söylesem
Önce ablana söylemen lazım ama ben yaptım eğer devam edersen daha kötü olur diye. Ufaktan anonim olarak enişteye çıtlat özelden ara falan işte karına dikkat et diye baktın ablan akıllanmıyor olduğu gibi anlatırsın korkma hiçbir şeyden
İnan bu dediklerin hepsi oldu bi başkası aradı eniştemi resmen benim söylemek istediklerimi söyledi ama eniştem ablama aşık olduğu için ablamın onu kandırması uzun sürmedi
Kanıt göster o zaman
Bunların evine gizlice göndersem kanıtlarımı? Yani resim falan
Olabilir ama önce yavaştan başla sonra tamamen gösterirsin enişteye
Çok teşekkür ederim fikirlerin için yapıcam bunları
Kendi hayatına bak o yoldan çıkmiş bundan sonra ona biley yapamassın anca kocasına yakalanırsa felan burakır onun harici birakıcanı sanmıyolur. Kocana söylerim diye tehtit et
ya da ben olduğumu söylemeden tabi o adamada bunada tehtit içerikli mesaj atsam adamda kaba saba ama ötleğin teki
Karışma kendi hayatına bak
O tercihini yapmış artık başına bela gelmeden dönmezde
O belayı ben mi getirsem diyorum işte aileler öğrenirse kan çıkar
Çıkmaz kimsede karışmaz emin ol
Yolunda olan insana kimse bulaşmaz
Sen yolla burdan birkaç kişiye onu belki ifşa olunca utanır dicemde kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma sözü aklıma geliyor..
Ama tek gerçek şu karışmamak
Ablam bide ya öz ablam gönlüm el vermiyor susmaya
Bazen susmak gerekir..
Bunu başarabilirsen ne mutlu sana
Yerimde olmak istemezdin sustukça onların günahına ortak oluyorum gibi hissediyorum
Nelere sustuğumu bilemezsin
Lütfen birdaha böyle deme
Önce ablanla konuş ve bunu derhal bitirmesi gerektiğini söyle
Bitirmezse esine ya da annene söyleyeceğini söyle
Yani ona bu durumu düzeltme şansı ver
bitirmiş gibi yapacak
Aynen öyle yapacak daha önce denedim
@ajdaozdemir illaki yine yakalanır o zaman anneye babaya söylenir
walla bilemem yani başka seçeneğin yok Allah yardımcın olsun canım
aynen bende diyorum
@ajdaozdemir öncelik onun yetişkin bir birey olduğunu unutmayın
Siz uyarmakla mükellefsiniz size düşen bu
Devam ediyorsa senden daha yetkili merciilere söylenir
@ajdaozdemir amin ya allah razı olsun allah kimseyi bu durumlara düşürmesin ablam ama iğreniyorum aciz bi insan çünkü
nasıl ya ablası doğru yolda olmadığı halde de mi ya öğrenirlerse ablasına Allah kursun nolur yetişkin biri olsaydı zaten bunu yapmazdı evet anlıyorum bir sebebi var boşansın daha iyi değil mi şimdi ya öğrenirse kocası napar?
rica ederim bitanem amin inşallah Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor
@ajdaozdemir 33 yaşındaki bir kadın neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir
Bile isteye bunu yapıyorsa hesabını o verecektir ve bedelini odemeyi de göze almıştır
Keske bosansa ama vazgeçemediği durumlar var ve malesed kötü sonuclanacak kendi bitirmezse
@ajdaozdemir tabikide yani boşanmıyorda iğrenç bi yol aldı tanımadığınız için beni şu an burda söylüyorum çok rezil bi durum gidp kimseye anlatamam ki zaten
yok canım ne rezil olacaksın burda seninle birlikte çözüm arıyoruz
@ajdaozdemir çok teşekkür ederim ama şimdiye dek sustuğum için böyle oldu susmamam gerekiyor sanırım
Aklı başında olsa böyle bişey yapmazdı diye düşünüyorum
İnsan nefsi aklını susturur
Hic yapmayacağı şeyler yaptirir
aynen eğer ki kocasından sevgi ilgi görmediyse boşansaydı ve bunu özgür bir şekilde yapabilirdi
olabilir ama akılıca yapar insan kendini zora sokmadan diye biliyorum
@ajdaozdemir nefis bir kereden bişey olmaz diye başlatır tatlı bir sohbet der
Ama elini veren kolunu kaptırır
Sınamadiginiz imtahanlar hakkında ahkam kesmemeyi tavsiye ederim
Herkes bulaşabilir buna
@ajdaozdemir boşansa bile erkek arkadaşı olabilir bunu herkes normal karşılardı ama diyorum ya gurup diyo ve telefonunda yabancılara resm atmış onu gördm galerisinde de kendi resmleri vardı
hayır ben ahkam falan kesmiyorum bildiğim kadarıyla konuştum burda olabilir herkes bu duruma düşebilir ama akılıca davranmalı insan neden Allah bizi hayvanlardan farklı kılmış aklımız var diye düşünebiliriz neyin doğru olduğunu neyin yanlış olduğunu da değil mi?
@ajdaozdemir bunda hemfikiriz ama nefisi inkar edemeyiz
Bu doğrudur demiyorum
Ama nefis bazen akla üstün gelir
ne diyebilirim ki konuşsam ahkam kesiyor oluyorum
Başına çok musibet geldi akıllanmıyor ama
@ajdaozdemir :))
Dua edin ve uyarın yapacak başka bir şey yok
ama benden sana tavsiye ablam doğru yolda değil ve farkında da değil bunu yarın öbür gün anlarsa çok pişman olacak eminim o yüzden sen ablani kurtar annene söyle annen çözsün bu olayı
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için bunların hepsini düşünücem
rica ederim canım 💜😘
Ablasını tekrar uyarmadan bunu yapmasın
Eger devam ederse annesine söylesin
özele gel sana bir şey anlatacağım eğer mümkünse
@ajdaozdemir ben mi?
hayır soran kişi
@ajdaozdemir mesaj göndermem için 2x falan diyo gönderemiyorum
ha TM canım anladım neyse kısmet olmadı
@ajdaozdemir takip attm sen atabiliyorsan at
Şahintepe olan mi?
Ablanın bu durumunu annene paylas
Dinlemezki annemi anca korkutsam anlar diye düşünüyorum ben olduğumu bilmeden tabii
O zaman şunu yapacaksın, gittiği evi takip edip o adresi polise o an ihbar edeceksin fuhuş yapılıyor diye
Yaa bak bu aşırı mantıklı biliyorum gittiği yeri konum atmıştı ama polislerden bana ucu dokunurmu veya bulabilirlermi beni
Sarhoş yıkılan a kadar gitsin
Sonrası şantaj ve rezillik çok ileri gitmiş
Ondanda korkuyorum
Hiçbisey gelmez elinden
acilen kocasına demen lazım
Sen ablanın yakalanmasını mı istiyorsun.
Evet ya da kimse bilmeden onu korkutmak istiyorum isimsiz bi şekilde benden korkmaz çünkğ
Şöyle söyleyim ablanla aran iyimi yani bu yakalanırsa sen bildiğin için senin yaptığını düşünür seni suçlar aranız bozulur falan
Benden başka bilem bir sürü insan var ve o insanların içinde şu an düşmanlarıda var
Peki enişten bu olayı öğrenirse tepkisi ne olur bir fikrin var mı
Soruyorum elimden geldiğince yardımcı olucam.
Herşey yapabilir aklına ne gelirse ve bu şekil yakalanırsa eniştem ne yaparsa yapsın kimse bişey demez çünkü burda anlatmadığım bşr sürü iğrençlikleri var biri duyulsa çorap sökğğü gibi gelir devamı
Şöyle ki ablan pek akıllanıcak gibi gözükmüyor benim açımdan çünkü böyle şeyler yapmaya devam ediyor bilmeyen tek kişi ailen ve enişten olmuş.
Enişten ile aran iyi mi
Çok iyiydi son zamanlarda çok değil gene konuşur ederiz ama mesafeliyiz ablamdan ötürü yakalanınca suçunu bana atıyor hep bende evli çocukları var diye kabul ediyorum öyle yani
Şimdi cocuklar da etkilenebilir bu durumdan ablanın hataları devam ediyor sanırım. Eniştenle aranı iyi tutmalısın
Ablanı korkutsan akıllanır mı peki
Çocuklar mahvolur eniştemle çokda kötğ değiliz ama ya aklıma şey geliyor ablam önceden böyle değildi çünkü o adamın karısına feykten mesaj atsam kocan seni aldatıyo takip et desem ablamın evinede kanıtlar göndersem ailene söylicem diye tehtit edip gizli biri olarak
Ben olduğum öğrenilirmi ama oda var
Sen olduğunu düşünebilir
Hem adamı hem bunu etsem korkarlar adam ötlek zaten
Korkut ama bu çözüm olur mu bilmiyorum. Enişten açısından da düşün hiçbirşey bilmiyor bilmek hakkı diye düşünüyorum.
şu an arama geçmişine baktım goggle ve iyice doldum söyle mi diyosun yani?
Bence akıllanıcak gibi gözükmüyor o yüzden bilmesi en doğrusu
Doru söylüyosun yarın ilk işim eniştemi arayıp bi yabancı gibi tüm olayı anlatmak yine ben olduğumu bilmesin
Fikir olarak söylüyorum öncelikle allah sana sabır versin büyük bir yük taşıyorsun. İnanması için öncelikle elinde kanıtın olsun. Senden öğrenmesini istemiyorsan da bilen biri yakının varsa ondan rica et. Senin sesini enişten tanıyabilir. O yüzden en doğrusu yazman olur.
Sosyal medya kullanmıyor başka birine söylerim dediğin gibi ya da kendi ses tonumu değiştirir bişey yaparım
Bol şans dilerim o halde umarım bu yükten kurtulursun bir an önce.
Çok teşekkğr ederim allah razı olsun
Rica ederim ne demek yardımcı olmuşumdur umarım.
sen bence hiç karışma iyi yere cıkmaz bu iş zaten
Başına çok kötü şeyler gelecek biliyorum ben olduğumu o bilmeden ayırmak istiyorum onları
ayrılıyorsa ablan dırek ayrılsın dedıgım gıbı basına ıyı seyler gelmez senınde o işten
Ablamda ona yapıştı işte ayrılmıyo ama feyk atsam bunların ikisinede diye düşünüyorum mesajdan sonra hesapları silerim zaten bulamazlar
zzor durumda kalmada sen bilirsin ablan onu bıraksa baskasını bulurmus gıbıme gelıyor
Bulur ona eminim ama iyi korkarsa bi süre yapamaz yani ablamıda başkası gibi tehtit edersem ama önceliği bu adamla bitirmesi
sen bilirsin kendini zora sokma bence
pekı ablan sana acık bırı mı herseyını anlatırmı?
Anlatır bu gurup meselesini anlattı ilk güya ablam istemiyormuş o çok istiyormuş ben kızınca şakasına söylemiş bana falan dedi kıvırdı bidahada açmadı konusunu ama mail hesabını geçirdim ele arama geçmişi bu tarzlarda hep
pekı sana ıcını dokmeye mı anlattı dert yanıp yardım ıstemeye mı
Her ikiside diyelim
pekı soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm konu uzun cunkı
Özel mesaj atamıyorum malesef
hadi
Yok mesaj atamıyorum 2x olman lazım falan diyor
tamam senbana ısteat benordanyazarım
gelmedın
senbana ıstekatsan benyazarım sanatmm
Tek yakalanması eksik
Bunu istiyorum bendee
İşin zor keşke ogrenmeseydin