Kız kardeşime yapılan şey. Lütfen bakabilir misiniz?

Kardeşim 8. sınıfa gidiyor dün gece telefonuna baktım (normalde böyle yapmazdım ama son günlerde garipti sevgilisi olduğunu düşündüm) bir arkadaşıyla konuşmuş sınıflarında bir çocuk bacağına dokunmuş bir kaç kere (detayını bende bilmiyorum ama sanırım parmağıyla dokunmuş) sürekli şakayla karışık olarak böyle şeyler yapıyormuş. Arkadaşına yazdığı şeylerden biride o çocuğun onun bacağına bakmasıymış onlar daha 8. sınıf neden bu şekilde şeyler konuşuluyor anlam veremiyorum. Kardeşime yapılan şey kötü amaçlı mıdır acaba ben bu şekilde düşünüyorum sizce bu konuyu ona nasıl söyleyeceğim ve kardeşime bunu yapan çocuğun amacı ne ayrıca sanırım kardeşim 2 sene önce falan bu çocuktan hoşlanıyordu ismi tanıdık geldi çünkü hatta onu sevdiğini ama sevgilisinin olduğunu söyledi. Lütfen bir yardım eder misiniz? Olayı büyütmeden kardeşime ne diyebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı öğrendim
Kardeşim bu çocukla iyi arkadaşmış bir kaç kere bu çocuk kardeşimin bacağına düşen bir şeyi almak için falan (tam anlamadım orayı) parmağıyla dokunmuş. Arada bir bacaklarına baktığını söyledi (bunları bana söylemedi arkadaşına söylemiş) sırada otururken çok yakın oturuyormuş. Bu çocuklar daha 8. sınıf ya ve kardeşimin bu çocuktan hala hoşlandığını düşünmeye başladım umarım öyle değildir yoksa daha zor olur
Kız kardeşime yapılan şey. Lütfen bakabilir misiniz?