Ailemin bütün parasını abim yiyor masrafı isteği bitmiyor bide kızlara yediriyor geleceğim eriyor?

Aslında gayet varlıklı bir aileyiz ama abim acayip bir insan ve babam hep onun arkasında. Telefonundan babama kız bile gösteriyor. Takıldığı kızları babamla beraber değerlendiriyorlar bence iğrençlik. Ve hani onda harcama sınırı yok. Öyle bir para harcıyor ki akıl mantık almaz. Kişi başı hesabın 70*80 lira dan aşağı olduğu yerlerde yemek bile yemez acayip egolu bir insan. Babamda ne istese yapıyor ne istese veriyor. Bugün yine elinde laptopu gelmiş babama araba gösteriyor bana bunu alalım erkek adamım baba benim ki ucuz kalıyor bu arabayla daha fazla kız götürürüm üff falan diyor babamda gülüyor ha sadece. (Ucuz kalıyor dediği araba 60-65 bin) istediiği araba 100 küsür babamda olur bakalım bunu verelim falan dedi vay anasına be. Dediğim gibi abimin kızlarlada arası iyi takıldığı kızlar var babam ona bile afferin erkek adam benim oğlum diyor. Ya kafayı yiyecem bütün geleceğimide bu ve bunun çevresindeki kızlar yiyor? Ne yapacam ben?
Ailemin bütün parasını abim yiyor masrafı isteği bitmiyor bide kızlara yediriyor geleceğim eriyor?