Ailem paramı yiyor ne yapayım?

22 yaşındayım üniversite okuyorum geçen sene aileme yük olmayayım diye işe girdim asgeri ücret alıyorum sabahtan akşama kadar çalışıyorum her ay aileme 8 ila 10 bin TL civarı para veriyorum annemin mesleği yok babamsa serbest meslek yapıyor ailemin kötü alışkanlıkları var hergun 2 side neredeyse iki paket sigara içiyor haftada 4 5 gün alkole para veriyorlar parayı resmen çarçur ediyorlar babam 1 haftadır sıkışıklığı parası yoktu benden 5bin TL para istedi bende verdim parayı verdiğim akşam eve 4 5 poşet bira sigara almış o akşam zıbardılar baktım ertesi günde yine bunları aldılar 3. gün dışarı çıktılar eve sarhoş geldiler yani anlayacağınız benim verdiğim paranın hepsi içki sigaraya gitti resmen benim öğrenci halimle sabahtan akşama it gibi çalışarak kazandığım parayı çarçur ettiler bügün kendime 150 TL ye tişört aldım tişörtlerim eskimişti annem hemen birsürü tişörtün var parayı israf ediyorsun dedi bana diyene bakın aileme çok fena sinir oluyorum ben ne yapacağım bunlarla resmen benimle dalga geçiyorlar ikisindende nefret ediyorum ne yapmalıyım bu durumda

Ailem paramı yiyor ne yapayım?