Ailem paramı yiyor ne yapıcam ben?

Arkadaslar 18 yaşındayım bir sirkette çalışıyorum ilk başta stajyerdım sonra is teklifi geldi kabul ettim Stajyer likle birlikte 9 ay oldu orda olmam ama her seferinde aldığım para eve gitti aldigim para eve gitti ya hu bende insanım bende gezmek istiyorum üniversitede arkadaşlarımla takilmak istiyorum mecburen çalışıp açıktan okicam bir şey oluyo Nazlıcan parasından alican Nazlıcan parasına yapıcaz ya kaç aydır benim canım çıkıyo her ay benim cepime giren tek para 50 lira ulan ben o parayla yola mi gidiyim kendi eksikliklerimimi tamamlıyim ulan bende insanim bende yoruldum şimdi bide beyefendiler benim üstünden kredi çekmeye çalışıyolar kendi keyifler için sonra ben kalıcı ortada öde kaç yıl krediyi artık yemin ederim yoruldum tamam evin durumu sıkışık biraz ama herkesin kafasında tek bir şey var Nazlının parası Nazlının maaşı kimse eve para gelsin diye bir şey yapmıyo kimse emek harcamıyo düşünülen tek şey Nazlının parası inanin yoruldum artık ulan bu sene üniversitem var ne bok yicem millet geziyi tozuyo 18 yaşında ben burda köpek gibi çalışıyorum
Ailem paramı yiyor ne yapıcam ben?