Ailem paramı yiyor mu sizce?

size bir sorum olcak ben 2 senedir çalısıyorum aylık 1000 maaş ile ve tekstilde ailem herhangi bir mağazaya girmeme izin vermiyor illaki tekstil diyorlar ailem dediysem annemi kaybettim 2 sene önce ve mecburiyetten. babamın yanına geldim üvey annem var bu evde çalışmadan önce rahat yoktu bu evde şimdi yine iyi eski halnden sorum şu çalıştığım kendi emeğimle kazandığım parayı eve veriyorum komple kendime alamadan alırsam kızıyorlar çünkü bu evde yiyip içiyosun diyolar bende bir ara babama her maaşımdan 50 lira kendime ayırıcam ihtiyaclarım oluyo dedim ihtiyaçların olunca biz alıyoruz diyorlar yalan söylüyorlar hiçbir zaman aldıklarını görmedim hep kendım aldım kıyafetlerimi abimde çalısıyo 1400 de o veriyo aylık karısı hakkınız bana geçmiyor diyo sizce geçmiyor mu sonuçta evşn kirasını ve faturalarını bizim maasımızla ödüyorlar her çamaşır makinesine elbise attıgımda deterjan parası kesiyor odamın bütü temizliğini ben yapıyorum zaten karısının aldığı günlük haşlık günlük 30 lira yani benim bir aylık maasım o kadının haslıgına gidiyor polise git demeyin çok gittim hiçbirşey yapmadılar sürekli babamı arayıp beni eve geri gönderdiler napabilirim arkadaşlar delircem bu evin içinde babam taksici abimde seneye asker olucak gece babam evde olmuyo abimde askere gidince abim olmcak sürekli kavga edicez bu kadınla korkuyorum kafayı yedim yardım edin.
Ailem paramı yiyor mu sizce?