Eski sevgilime inat başkasıyla evlendim

biraz uzun olcak ama okursanız sevinirim :)

2010 un ocak ayında da birisiyle çıkmaya başladım çok sevmiştim 3/4 ay sonra bekaretimi ona verdim çok cabul oldu, o kadar çok sevmiştim ki ama, o bitürlü akıllanmıyordu hergün onun hakkında bişeyler duyuyordum, bana karışırdı ama kendi istediği herşeyi yapardı parası puluda vardı durumuda çok iyiydi ailesi falan zengin sayılırdı kendiside amatör futbolcuydu o kadar çok kız kıçına yapışıyordu ki

ilişkimizin son zamanlarında mesela kaç defa buluşacaz diye anlaşırdık ben hazırlanır ederdim sonra son dakika da arar gelemicem derdi KAÇ defa böyle oldu, artık bıkmıştım sınırımden bende başka erkekle buluştum, o beni her ektiğinde bende başkasını arardım onunla buluşurdum otele giderdik, gerçekten sınırden yapardım bunları, sözde sevgilimden intikam alıyordum

o çocukla buluşurken bile aklım hep sevgilimde olurdu, bu en az 20 defa falan oldu sonra ayrılmaya karar verdim, ayrılmamak için uğraştı ama bitirdim çünkü artık dayanamıyordum çok acı çekiyordum

bi başkasıyla tanıştım çocuk bana o kadar aşıktı ki, peşimden 3 ay koştu hiç pas vermedim çocuğa, bi türlü ısınamamıştım ona, o yeni tanıştığım çocukta benim eski sevgilimi tanıyo aynı mahellede oturuyorlardı, aileleri de birbirilerini tanıyordu yani, işte ben bu yeni tanıştığım çocuğa (ismide burak) çok soğuk davranırdım falan, arardı açmazdım mesaj atardı bişey yollamazdım onunla buluştuğumuzda hiç yüzüne bile bakmazdım sonra birden bu çocuğun sesi soluğu kesildi, anladı benim onu istemediğimi o kadar peşimden koştu birden aramamaya başladı mesaj atmıyordu artık beni blackberry ping''den silmişti falan,

bu böyle davranınca nedense ben onu blackberry ping''e tekrar ekledim konuşurken burak bana o kadar soğuk davrandı ki resmen vaz geçmişti benden bu böyle davranınca birden benim ilgimi çekti neden bilmiyorum, baya konuştuk onunla sonra sevgili olduk bi kaç ay sonra, bu arada ben HALA eski sevgilimi seviyorum, burakta onun benim eski sevgilim olduğunu biliyordu,

burakla çıkmaya başladım bana birgün şey dedi; aranızda bişey oldumu? bende ''hayır'' dedim, oda ''eminmişin'' diye sordu, ''evt'' dedim, bana; ''eğer sonradan öğrenirsem kötü olur bişey olduysa şimdiden şöyle benim için fark etmez ben seni her halinle kabul ederim '' dedi bende anlattım dedim ki' herşey oldu ama cinsel ilişki yaşamadım'' dedim yani kandırdım onu.. çünkü her ne kadar ''seni her halinle kabule ederim'' dese bile doğruyu söylemedim çünkü beni öyle kabul etmezdi sadece ağzımdan laf almak için söyledi o lafları

neyse bi süre sonra nişanlandım, ve bu mayıs ayında evlendim, ilk başta burak''ı gerçekten sevmiyordum, hani eski sevgilimi tanıyordu diye inadına onunla çıktım, ama şimdi onu delilercesine seviyorum, ve o benim hakkımda bişeyler duymuş geldi bana söyledi inkar ettim ama hepsi doğru.. burak benim bekaretimi aldığını sanıyordu ama eski sevgilimle yattım, o kadar kötü hissediyorum ki kendimi, benle ayrılmak istediğini söyledi bana napaçamı gerçekten bilmiyorm.. :(
Güncellemeler
+1 yıl
nolur yargilamayin beni, benim neler cektigimi bi ben bi Allah bilir, cok yanlis yaptim biliyorum simdide bedelini oduyorum zaten..
Eski sevgilime inat başkasıyla evlendim