Sevdiğim kız evlenmiş arkadaşlar...
4 yıldır sevgiliydik ayrıldık geri gelir sandım ama gelmedi :(
4 yıldır sevgiliydik ayrıldık geri gelir sandım ama gelmedi :(
Unutsun için yana yana 😄 unutursun güzel kardeşim benim sen 4 yıllık sevgiliydin ben 4 yıllık ilişkide bide nişanlıydım babası zengin birine verdi evim yok diye beni aşağıladılar eski nişanlım da babam haklı geçinemeyiz diyince bende nişanı attım şimdi güçlüyüm param var istesem 50 tane kızla flört ederim karakter kirletmeme gerek yok bu şekil devam ediyorum sporumu yapıyorum vücudumu geliştirdim aynı zamanda hayata yeniden gözlerimi açtım mezarımdan yeniden doğdum ✊ Üzülmeyi değil güçlenmeyi öğrendim 😎
6 yıllık eski sevgilim başkasıyla evli, yaklaşık 2 sene önce evlendi. Sen sorunca hatırladım, yani tamamen olmasa da büyük oranda unutup normal yaşamına dönüyorsun. Yaşadığın her travma için aynı şey geçerli aslında, bu da bir travma.
Benim eski sevgilim de geri gelirim diye ilişkimizi bitirmişti (bir süre sonra mesaj atıp itiraf etti). Sonrasında benim bıraktığı yerde olmadığımı anlayınca ümidi kesti çok şükür 😂 bu erkekler biz kadınları niye geri gelir umuduyla bekliyor anlamıyorum madem çok istiyorsun sen git 😂 kimse kimseyi beklemek veya kimseye geri dönmek zorunda değil. Sonunda da böyle arkasından bakakaliyorlar işte...
Bende 4 yıllık sevgiliydik. Ama ayrıyız. O beni bitirdi. Kısa sürede hemen başkasıyla sözlenmiş. Yıkılmıştım. Sonra yavaş yavaş toparladım. Şu anda gayet iyiydim. Bu sene evlenmiş mi bilmiyorum. Henüz bilgim yok. Hala engelimi kaldırmadı. Hatta bana geri dönmeyeceğini hiç sanmam.
Cevap
12Cevap
Geçmiş olsun kardeşim, unutulur dert etme
https://youtu.be/aLRletzlJ-4Benimki 5 senelikti. Ayrıldık ve 3 aya başkasıyla nişan yaptı aile zoruyla. Mantık bilmem nesi. İlk başta bağıra bağıra ağladım. Acımı yaşadım aylarca. Şimdi iyisi gitmiş diyorum. Mantık sonradan devreye giriyor. Acını yaşa ve zamanın geçmesini bekle. Her geçen gün, sen fark etmesen de iyileşeceksin.
Valla kardeşim o unutmuş gülmeye eğlenmeye yeni hayaller kurmaya başlamış sen sen ol başkasının yatağındakini aklına düşürme hayatına bak zamana bırakmak gibi saçmalıklarada inanma zamanla sadece Zaman geçer
Olan olmuş. Unutursun. Her duygu geçici. Uzuleceksen , ağlayacaksın vs ertelemeden yasa at içinden. Hayat seni beklemiyor. Başkasını başka şekilde seversin. Yine aşık olursun vs. Hayat bu ve bu gibi şeyleri çok ciddiye almamak gerekiyor.
Cok uzuldum , geri gelecek sandim dediniz.
Siz niye adim atmadinizki? Belki oda sizden bir adim gelmicegini dusunerek yoluna bakti..
Unutamazsın ama vazgeçersin
Vazgeçmek daha güçlü. Hayatına kaldığın yerden devam edeceksin etmek zorundasın. Ne olursa olsun bir şey değişmeyecek çünkü.
Dört yıl seninle olan bir kız seni gerçekten sevmiştir.. umudunun kalmadığı yerde evlenir bir kız ancak.. geçmiş olsun.. yoluna bak artık yapacak bir şey yok..
Geri istiyorduysan sen gel diyecektin kendiliğinden kimse gelmez. Sevgi emek ister. Sen emekli etmemişsin demek neden hak eden almış. Artık sana söyleyecek söz bitmiş.
Zaten olan olmuş biten bitmiş, anında silmek gerekir. Herkes kendi yoluna bakmayı seçmişse olay bitmiştir.
Yani uzucu olmus senin icin belli ama ne yapican mecbur unutmaya calis... sonucta depresyona girip yas tutacak halin yok ya
Ailenle bolca zaman geçir. Kitap oku, müze, sinema ve kütüphanelerde gez bir müddet sonra unutmuş olacaksın artık.
Aynısı başımda halen. 7yıldır evliyim eski sevgilimi bir türlü unutamadım. Her gün aklımda. Çok kötüyüm oda evlenmiş. Arada bir mesaj atıyoruz nasılsın napıosun diye. Unutamazsın mümkün degil zaten. Yanındakiyle yaşlanır, aklındakiyle ölürsün.
Sana ıyyy
Aldatmak illa cinsellikle olmuyor işte... Aynısını kocan yapsa burada gelip beni aldatıyor ne yapmalıyım vs diyeceksin. Ayrılın madem çok sevip unutamıyorsunuz ayrılın. Aldatacak kadar aşağıya düşmeyin karakterinizden.
Nasıl anladın, Instagram hesabına falan mı baktın? Eski sevgilim deyince benim eski sevdiğim kız aklıma geldi girip baktım da evli mi değil mi bilmiyorum. 🫤 yeni birini bulmaya bak yoksa hep onu düşünürsün.
oof be.. evleniyormuşsun bugün şarkısını armagan ediyorum.
Unutmazsın sadece etkisi azalır. Yeni birini bulursan geçmişin hiç önemi kalmaz..
Evlenmiş olabilir ama gerçekten birbirlerini sevdiklerini mutlu olduklarını anlaşabildiklerini nerden biliyorsun üzülmekte haklısın ama geri gelmeyecek sende artık yoluna bakmalısın
O kendi yolunu çizmiş kendine eziyet etmenin anlamı olmaz
Hacı benim 3 eski manita benden hemen sonra evlendi takma başkası çıklar karşına
Kıymet bilmezsiniz sonra elinizden gidince de böyle ağlarsınız
Ne alakası var
Çok alakası var
Doğru değil yasincim hayatıma bir tane insan girdi ve hala hayatımda
Vardır tabi ama bu arkadaşta öyle olduğunu düşünmüyorum
Arkadaş doğru söylüyor aslında benim aptallığım var
Yaa öyle işte yasincim :)
Artık başkasının eşi olmuş böyle düşünürsen unutursun.
Herkes unutuluyor bir gün
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar
Çennn 4 yıl önce bunları nerden biliyordun😂
Knk kadınlar dönmez onu unut 😀
hayat arkadaşım ne bekliyorsun ilerle ya
İleride hatırmayıp güleceksin merak etme
Cidden sevmiştim ağa
Ciğerim sen sevmişsin kötü bişey yapmamışsın hakkını vermişsin yani bırak o düşünsün
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar
Yorumlar ali Cabbar la doluştu :)
Sevseydi seninle evlenirdi hadi unut onu
Evlendiği çocuğa üzüldüm ikinci el almış
Bastan evlenseydin ayol
Çoçuk benim tam tersim ben uzun boyluyum o kısa ben kumralım o esmer
Bugun de sana yakiyorum ali cabbar
Unut gitsin.
unut bi zahmet
beni cok anmislar
Unutursun
Dayan ali cabbar
Dayan gizli cabbar
Beni bu durumda güldürdünya Allahda seni güldürsün
Amin seni de umarım başkası çıkar karşına üzülme
Tam uzuldum derken , senin yorumuna denk gelmem🤣 kiz gizli cabbar nerden geldi aklina hahaha
@Melodiieejj hahaha😂
Dayan Ali cabbar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?