Evliyken eski sevgilisini unutamayan var mi akıl almam lazım?

Ben 15 yasimda tanıştım onunla ve 30 yaşındayım halen o var. Soyle ki biz bi ara tartıştık ve sonra 4 yıl inatla gecti hic yüz yüze gelmemiştik sonra evlenelim boyle olmayacak dedik yas tabi 25 bu arada.. evlilik kararı aldık birden bi gece yine bi kavga ettik. artik olmayacak unutmam lazim diyerek ondan hoşlanan bi kızla görüşüp yıldırım nikâhı yapıyor. Ona bi söz vermiştim evlenmezse asla evlenmeyecektim. Evlendiği icin ilk gelene evet dedim ve ben de evlendim. (Aslında ben eşimi seviyordum. asla onu harcamadım. ama o beni harcadı hamilelikte doğumda yalnız bıraktı. sanal olarak aldattı yalanlar söyledi. ) tabi ben de nPtim böyle dedim sonra kulağıma geldi ki o da çok pişmanmış. Ben mesaj attim ona görüştük eşekler gibi pişmandık ama ikimizin de çocukları vardi. Ben eşimden darbeler yediğim icin onu daha çok arar oldum. o zaten en başından beri umutsuz vaka. Ama çocuklar var o yuzden beraber olmamız imkansız. ve ben çaresiz hissediyorum. Ben ona hata yapmadim sevdim sadece. evlendi diye evlendim. evlendim eşimi sevmek istedim ama o ise hep acıttı kalbimi. Eski sevgilim beni cok iyi tanıyordu ya da ben alışmıştım. Onun sevgisine tüm günüm guzel geçebiliyor. Ama bu böyle olmamalı olmaz. Arafta kalmak bunun adı. bu arada hic görüşmedik konuşmadık sadece 4 yılda 3 kez mesajlastik Siz ne yapıyorsunuz başa cikmak icin bu yükü nasil taşıyorsunuz. lutfen elestirmeyin inanin basima gelene kdr ben de çok saçma bulurdum. Geride bırakamayacaksanız yalnız kalın yine de evlenmeyin aklım olsa oyle yapardim sanirim. Bu arada eşime itiraf ettim haberi var. Kendisi cok ilgisiz bıraktığı ve değer bilmediği icin boyle biseye yeltendigimi telafisiniyapacağını söyledi. yani gizli sakli bisey yok yapamam zaten böyle biseyi.
Evliyken eski sevgilisini unutamayan var mi akıl almam lazım?