3 aylık evliyim ama hala eski sevgilimi unutamadım aslında unutamamda esiminde payı var evdeyken benimle ilgilenmez yatar uyu hemen ama eski sevgilim hala arayıp soruyor o evlenmedi hala seni bekliyorum diyo 5 senedir birlikteydik ama işte onunla olmadı ama biliyorum eşim beni onun kadar çok sevmiyor eşimle hiç bir iliskimizde yok hem şimdi gidelim burdan diyor kafam çok karışık napim nolur yardım edin bir akıl verin önce gitmeyi kabul ettim hala gitmek istiyorum onunla ama bazende ailemi düşünüyorum eşimi değil lütfen yargılamayın başına gelmeyen bilmez
Cevabın nedir?
+1 yılBu posizyonda.. bu duygularla.. evlenmeniz zaten hata imiş.. siz evlilige hazir degilken bir evlilik gercekletirmişsiniz. Ama suda var. Hayati lutfen bir başkasi icin yasamayin. Bu anne babani dahi olsa boyle.. Yani aikem uzulecek diye mutsuz bir evliligi sonuna kadar surdurmeye calismak nasil bir mantik. Birakin aileniz bir kaç gun uzulsun. Yoksa sizin omrunuz zehir olacak. Ustelik henuz cocugunuz da yok. Pili pirti toplayin da kacin demiyorum elbet. İlk once ailenize acin konuyu. Simdiki esinizle mutlu olamadiginizi.. onu benimsemekte zorlandiginizi.. onun yanliş karar verilmiş bir kacis olduguna ailenizi inandirin. Aikenize konuyu acin ve okeyini aldiktan sonra.. konuyu esinize de acin. psikoloniz bozukmuş rolu yapin. Yani kaçarsaniz olmaz. kactigniz kisi ile huzurlu olamassiniz. cunki kovalanacaksiniz. Hep birilerinin eli ensenizde olacak... ve hukikende suçlu konuma duseblir siniz. Gelecekte sevdiginiz erkekten olsun evlatlariniz. Hiç bisey ici geç degildir. Herkez hata yapablir. Belki sevmedigniz biri ile evlenmeye tesvik edildiniz. Karisk bir ruh hali ile oturdunuz nikah masasina.. kesinlikle yadirgamiyorum. Evliliginiz henuz cok yeni. ve siz bu yasta 3 aylik evlilkten bahsediyorsunuz. Size karsi cok ilgisiz oldugu konusunu dahi ayrik sebebi olarak gostereblirsiniz. Sizde mutlu bir yuva kurun. saglikli nesiller yetiştirmek konusunda bilinçli bir aile olun derim.
13 Yorumla- +1 yıl
Nişan, eş adaylarının birbirini tanıması ve başkasının talip olmaması içindir. Anlaşılırsa evlilik gerçekleşir. Anlaşılmazsa nişan bozulur. Yeni adaylara yol açılmış olur.
Ancak elalem ne der endişesiyle zorla evlilik yaptıranlar gençleri düşünmüyor. Çevredeki insanların saçma fikirleri ve yargıları bunları yaptırıyor insanlara. Elalem mi önemli evladının mutluluğu mu?
En İyi Cevaplar
+1 yılYa ablacığım o imzayı attığında geçmişini bırakacaksın eğer onunla olacak olsaydı emin ol evlenmezdin. Eşine gelince onu eşine karşı ilgili şefkatli sevgi dolu birisine dönüştürebilirsin bu senin elinde. Her sabah sevgi dolu uyandır yüzüne karşı gülümse onunla evli olduğun için mutlu olduğunu belli et. Biraz ona yakınlaş ama sırf yapmak için değil içinden gelsin samimi ol eminim ufak ufak onda da değişmeler olacaktır. Bunu uzun bir süre sürdür bak sonra eski sevgili diye bir şey kalıyor mu onunlada görüşme lütfen. Kendine ve eşine saygın olsun.
00 Yorumla
seçeneğini yapmalısın bence ;bu kararı verirkende pişman olmayacağın bir karar olmalı , burada sana sadece fikir verilir ama karşındaki insanın karakterini bilmediğimizden pek sağlıklı bir fikir olmaz , evlenen birini hala bekleyen bir adam , ilginç biraz yani beynimizin duygusal yönünü değilde mantık yönünü kullanırdam pişmanlık yaşamayız die düşünüyorum...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Keske esin seni mutlu etmeyi başarabilseydi kaçmak çözüm degil hatta cok buyuk bir hata olur esin den ayrıl tamam herkes 3 ay ayrılmak icin cok erken diyebilir fark etmez sen mutsuzsun o yuzden ayrıl basta ondan sonra ne yapmak istiyorsan onu yap hem Özgür olursun hem de kararın o zaman a kadar daha da kesinleşir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın kendisine yaptığı eziyeti ve yanlışı şeytan bile yapmıyor.
Madem bir başkası ile uzun süreli ilişki var, ve hala seni istiyor, neden bir başka insanla evleniyorsunuz? Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi?
Neyse; bu şekilde bir ömür geçmez.
Her şeyi göze alıp birlikte mutlu olacağınız insanla birlikte bir yolculuğa çıkacaksınız.
Eşine de yazık, o da kendisi gibi birisini bulacaktır.
Fazla düşünmeden harekete geçmelisiniz..20 Yorumla Açık söylemek gerekirse sevgilim tam bir şerefsizmiş. Ve neyine dersen iddiaya varım seni kullanmak için tamam diyor. Hiç bir erkek evli kadına gel gidelim demez. O nasıl adam ki evli olduğunu bildiği halde kocanla aynı yatakta uyuduğunu bildiği halde kabul etmez. Sevgilin için çok mantıklı bir seçimsin. İşini bitirip dönüp arkasını gitmeliksin. Bunun yanında sevmediğin adamla ne diye evlendin o da senin engin karakterine kalmış.
00 Yorumla
+1 yılbence sen sevmeyi denemiyorsun. aklın hala eski sevgilindeyse, eşini sevmeyi denememişsin. eskileri kenara bırakıp eşinle ilgilensen, saygı göstersen, mutlu etmeye çalışsan o da en azından senin kadar emek gösterecektir. yani sevmese bile saygı duyup senin yanında olmaya çalışacaktır. problemleri başkalarında aramaktansa biraz empati yaparak nedenini araştırmalısın.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPekiii bişi sorsam?
Sen eşinle neden evlendin, zorlamı oldu evlenmeseydin sevmiyorsan...
ya da yol yakınken ayrılmaya bak böylede yanlış evlisin ve eski sevgilinle görüşüyosun ya eşin öğrense ozaman nasıl olacak?02 Yorumla- +1 yıl
Sen eskisinin acısını başkasında dindirmeye kalktın üstelikte evlenmişsin bide acelen neydi onu anlamadım bari adamı deneseydin bir süre... :/ ?
+1 yılNiye evlendin peki hic bir sevgililerin ilerde evlenecek diye garantisi yoktur. ama ayril demem bari cocuk yapma senin icine cin kacmis. sevdigin zaten tam seytan. ama aglayanin mali gulene sinmez bunu aklina koy
00 Yorumla
+1 yılUnutamadığın biri varsa, sevmediğin ve seni sevmeyen biriyle niye evlendin ki?
Ailen izin vermese bile kaçsaydın. Evliyken başka adama kaçmaktan daha uygun olurdu :)
Ama dünyaya bir kere geliyorsun. Bu adamla beraber olmak istemiyorsan, boşan.00 Yorumla
+1 yılcinayet sebebi. bazilarinizi bosuna gebrtmiyolar iste. ulan kadin muspettesi. evlenmis baskasinin namusu olmussun. yaptigin agir suc. sana herturlu kufur hakaret mustehaktir. neden evlendin zavalli adamla yorgun argin eve geliyodur. namussuzluk ininemi isledi senin. kopek.
10 YorumlaCocugun varsa gitme
Yoksa git. Cocugun kalırsa geride. Çok şey kaybedersin. Ömür boyu mutlu olamazsın.12 Yorumla- +1 yıl
Git o zman. Nerde mutluysan oraya git. Smdi bn sana gitme desem dahi senin içinde hep bişeyler kalacak. Ama o seni bkleyen sevdigini söyleyen admda sana sonra. Sen bana başkasndan geldin filan gibi seni sonradan sonraya iş işten geçtikten sonra. Senin gidecek yerin kalmadıktan sonra bu lafı söylerse. Hiç şaşmayacaksın. Ys susup o lafı yutacaksın ya da hiç gitmeyeceksin. Karar senin pnpa
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak 2 seçenek var ya kabulleneceksin hayatını oyle boyle eski sevgilinle goruseceksin yakalanırsan daha beter olacagınıda unutma
diger seçenek ise boşanacaksın bu kadar basit zorla güzellik olmaz...02 Yorumla- +1 yıl
maden boyle olcagını biliyordun neden evlendin şu anki eşinin günahına ahını almıyacakmısın birde oyle düşün 3 aylık evlisin tamam iyi hoş güzelde neden evlendin adamın basını yaktın kendi basını saymıyorum...
+1 yılbence eski sevgilin artık seni sadece kullanır..
sonrada ceker gider..
boşanmadan sakın eski sevgilinle bir araya gelme20 Yorumla
+1 yılKocan seninle ilgilenmiyorda sen onunla ne kadar ilgileniyosun bunu bir sorgula bence. eski sevgilim diyosun aranızda bişeyler olması gerekseydi 'eski' olmazdı zaten. artık onunla bir gelecek düşünmemeye çalış ve evindeki huzuru onda arama.
00 YorumlaKimin yaninda mutlu olacagina inaniyorsan onun yaninda ol illa ailen veya elalem ne soyler kaprisini unutun sonucta herkes mutlu oldugu yerde kalir sende mutlu oldugun yerde olmalisin
00 Yorumlamadem mutlu değilsin eşinle neden evlendin? yani bu beni ilgilendirmez ama sevmiyorsan mutlu değilsen ayrıl kocandan. daha sonra eski sevgiline dönersin...
00 YorumlaSon zamanda bu ülkede yaşayan insanların ortak bir sorunu var kendilerini haklı göstermek için. Sık sık ama, fakat, ama kem küm gibi laflar edip duruyorlar. Senin yazında bunlarla dolu. Yani bir nevi kendi vicdanını rahatlatma çabası.
00 Yorumla
+1 yılöncelikle iyi düşün v eilişkinin başındasın hala. bunu eşinle konuş ilgi meselesini. ve öncekiyle iletişimini kesmen lazım ki bu düşünce olmasın.. ha baktın olmuyor çoçuk falan olmadan boşan eşinle öyle kaç kaçacağını başını derde sokmadan...
02 Yorumla- +1 yıl
huyu böyledir o zaman
+1 yılcevabı yanlış yerde arıyorsun. insanların kafana girmesine izin verme. sen onunla gidince herşey düzelecek mi sanıyosun. ya sen onunla gittikten sonra, o başkasına sana yaptığını yaparsa ? o zaman nolucak... iyi düşün
00 Yorumlaablacım esinle mutlu degilsin zaten bence ikinizde daha fazla acı cektirmeyin kendinze bosanmalısın sevmiyorsun böyle bir evlilik ileriye gidemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten ihanet içindesin Nasıl Mutlu etmeyi be Mutlu olmayı bekliyorsun.
Eşinden habersiz fırıldak çeviren bir garı
Madem çok seviyordun neden başkasıyla evlendin yazık değilmi önce sevdiğini sattın şimdi eşini satma derdindesin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eşini bırakıp gitmez olmaz. Ya boşanırsın gidersin. ya da eski sevgilini mazide bırakırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa madem çocuk olmadan boşan, niye evlendin ki? İlişki derken cinsel iliş ki mi?
00 Yorumla hayatı kendine işkence haline getirme. yüreğini dinle
00 YorumlaImm esin seni mutlu edemiyorsa aldatmaya yonelirsin tabi canim ama seni mutlu edemeyen bir erkekle yasamak yerini brak ama kacarak degil bosan daha iyi
04 Yorumla
+1 yılYuvana sadık ol ki başını Allah tarafından bir bela gelmes8n derim. Hattını varsa ulaşılacak herşeyi değiş. Sen iyi bir kız olmasan evlilik nasip olmazdı. Yuvana sadık ol
00 Yorumlahiç eşine atma suçu eşin sana birini unutturma sözü mü verdi? ne istediğini bilmiyorsun yazık ona da ne diye evlendiysen artık...
00 Yorumla
+1 yılKızım sen adamı aldatmak istiyosun.
Senin derdin o.
Git aldat. Saçma sapan bahanelerle kocanı suçlayarak da günah çıkartmaya çalışma.00 Yorumlaeşinin ne günahı var. Sırf kendi arzun için eşinimi terk edeceksin.
00 Yorumlane malum senin eşin onun kadar sevmiyor ne kadar eminsin
019 Yorumla- +1 yıl
Aslında söyle diyim 1 buçuk sene sürdü eşimle evlenmem sozdu nişanda düğündü 1 buçuk sene toplam bu sürede hep dedim ayrılalım ben seni sevmiyorum diye ama hiç ayrılmadı çok cabaladim eski sevgiliminde mesela hiç bişeyi yok ama hep birlikte olunca hep yaparız dedik artık biz mutlu olalım diyoruz sonra bir korku sarıyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılne z*k aramaya evlendin ozaman bu adamla şimdi adamı küfür ettiriyosun?
00 Yorumla
+1 yılMademki eski sevgilini cok seviyordun neden evlendin?
00 Yorumla
+1 yılkardeş kendine yazık ediyorsun ya gerçekten zor bir durum üzüldüm sana neden evlendinki?
10 Yorumlaeşinin duygularınla oynadıgına inanamıyorum. oynamadım diceksin şimdi birde madem oynamadın ne işin var o adamın mahreminde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. sevgilini ya engelle yok et. Ya da git ver kurtul dicem ama müptelası olursan yandın
00 Yorumlaevlenmeseydin o zaman evlendikten sorna kaçman büyük sıkıntılara yol açar
00 Yorumla
+1 yılboşan ozaman istemiyosan bukadar basit aslında orospuluğun alemi yok onu boşa onu al
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu bende yaşıyorum uzun zaman olmuş sonuç nedir ne yaptın?
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin sende
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılişte o yüzden geçmişi temiz kız bulmak şart yoksa böyle yollu ola biliyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlenmeden önce eşin senle ne kadar ilgileniyor du?
00 YorumlaSizin gibilerden birşey olmaz. Yok ailem izin vermedi mecbur evlendim. Bilmem ne. Yazık ya.
00 Yorumlaçok büyük bir yanlış yapıp sevmediğin biriyle görücü usuluylemi evlendinki
00 YorumlaZor bir durum esimle iliskimiz yok derken cinsel anlamda da sana ysklasmiyomu yani hic bir ortak noktaniz yok mu esinin yaninda kendini rahat ve guvende hissedemiyomusun?
011 Yorumla- +1 yıl
Yani bekaretini kocana teslim ettin ve o adam senle hic ilgilenmiyo ve sana tam anlamiyla sahip cikip kadinim deyip sana guven vermiyo ve sende bu guven sevgi eksikligini sevgilinde bulucani dusunuyosun aslinda kocan senin biraz daha ustune dusse ilgi alaka gosterse sen gecmisi unutur evliligine bakarsin
+1 yılkeşke en başta evlenmeseydin şuanki eşinle
00 Yorumla
+1 yılYaş 33, beyin yaşı -33
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Madem unutamıyordunda niye evlendin o zaman?
00 Yorumla
+1 yılBir de suçu eşine atıyor ilgisiz diyor.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin o zaman bacım
00 Yorumla
+1 yılKahpeliğin Bahanesi Olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlendin ki o zaman
00 Yorumla
+1 yılkiminle mutluysan onla ol. gerekirse ayril
11 YorumlaEsine hic adim attin mi? Neden ilgisiz sana karsi
00 YorumlaNiye evlendin ki o zaman
00 Yorumla
+1 yılne durumda evliliğiniz nasıl yürüyo
00 Yorumla
+1 yılyazık acıdım su an evlı oldugun kısıye
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanlar keşke hiç yaşamasa
00 Yorumla
+1 yıltroll paylasim sanirsam
00 Yorumlayazık günah yaa harbi yazık günah...
00 YorumlaKiminle mutluysan ona git
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin?
00 Yorumla
+1 yılBosan napiosan yap.
00 Yorumlayanlış yol
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zman☺
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz