Merhaba, benim olayım biraz karışık o yüzden biraz detaylı anlatacağım. Sıkılmadan okuyup bana akıl verebilirsiniz umarım. Bundan 7 sene önce kadar A şehrinde yaşarken bir sevgilim vardı birbirimizi çok seviyorduk birbirimizin yaralarına ailevi sorunlara vs. iyi geliyorduk. Daha sonra üniversiteye geçeceği için benden ayrıldı benim daha 2 senem vardı. Bu yaptığı ilk ve en hafif hatasıydı. Sonrasında ara ara iletişime geçtiğimiz oldu ve bana birkaç tane daha hatası oldu ve bende ondan nefret etmek istedim onu düşünmek istemedim. O her aklıma geldiğinde farklı şehirde yaşayan tanıdığım birisini düşündüm ve yanlışlıkla 3 sene ona platonik olduğumu sandım. Eski sevgilim benimle her iletişime geçtiğinde eski duygularım hemen geri geliyordu hala onu istiyordum. Eski sevgilim B şehrinde ikinci üni (askeri) okurken bende C şehrinde üni okuyordum. Aralarında ki mesafe max 3-4 saattir. Her neyse biz her iletişime geçtiğimiz de beni B şehrine çağırıyordu tüm masrafları falan ödeyeceğini söylüyordu. Açıkçası beni cinsel olarak arzuladığını bildiğim için gerçekten görmek istediği için mi yoksa bir şeyler yaşamak için mi diye güvenmeyip hiçbir zaman gitmedim. Her konuşmamızda benim sevgilim olmasını istemediğine elimin erkek eline dokunmamasına geliyordu konu, çünkü o kızlarla yatıp kalkacak bende onu bekleyecektim ve o benimle evlenecekti kafasında ki plan buydu. Beni her aradığında bunları söylediğinde hep hayatında birileri vardı ve gururuma yediremiyordum söylediklerini de kabul etmiyordum sevgilisi varken beni aramamasını söylüyordum ve iletişimimiz bir süre daha kopuyordu. Bir ara ikimizinde tatilleri denk geldi ve A şehrinde ayrıldıktan 3 sene sonra görüştük. Üni okuduğum şehirden gelmiştim ve terminalde buluşup bir kafede birkaç saat oturmuştuk. O gün ki sarılmamızı bakışmamızı hala unutamıyorum içim sızlıyor.1 hafta sonra akşam geri dönerken koşa koşa terminale gelip beni uğurladı en son görüşmemiz o zamandı. Hayatıma falanda hep saçma sapan insanlar falan giriyordu aslında ben hiçbirini sevmiyordum bir kusur buluyordum. Bir akşam onsuz olamayacağıma karar verdim ve onunla iletişime geçtim. Her şeyi unutmaya hazır olduğumu konusunu bile açmayacağıma işinin de benim için önemli olmayacağını söyledim. (Asker karısı olmam diyordum öncesinde ona bir şey olursa dayanamazdım çünkü) Ben yaptığı hataların hepsini görmezden gelip ona bir şans vermek istedim ama o daha zamanı var deyip karı kızla yatmaya devam etmeyi seçti. O gece sabaha kadar ağlamıştım kendimi çok değersiz hissettim. Daha sonra ki zamanlarda şu an 2.5yıldır evli olduğum eşimle tanıştım. Beni çok sevdiğine ve değer verdiğine inandığım için ailevi sorunlarımdan ötürü onu kaybetmek istemedim ve 7 aylık sevgiliyken evlendim. Evliliğimin ilk aylarında eski sevgilim iletişime geçti bir defa arkadaş gibi konuştuk artık evli olduğumu ve benimle iletişime geçmemesini de söyledim. Zamanla eşimin de gerçek kişiliğini tanıdım ve evlendiğime pişman olmaya başladım. Kendisi çok manipülatif birisi olduğu için her hatasında ben haksız çıkıp özür diliyordum ve bu yüzden de acaba haksızlık mı ediyorum diyordum.2-3 sene böyle gitsin duruma göre ayrılırım diyordum. Çünkü o an zamanlar dönüp gidebileceğim bir yer yoktu ailemin istemediği bir evlilik yaptığım için benimle konuşmuyorlardı. Her neyse eşim hormonları bozuyor diye doğum kontrol yöntemlerini kabul etmiyordu ve benim maaşım yattığı gibi hepsini aldığı için kendimde alamıyordum. Tam spiral taktırmaya ikna ettim derken 9 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim. sonra eski sevgilimle iletişime geçtim. Devamını yorum olarak yazacağım sığmayacak
7 ayKötü bir durum gerçekten, öncelikle geçmiş olsun. Ama bence olayın başlangıcında biraz senin de payın olmuş. Tabii eşinin yaptıkları asla doğru değil; kesinlikle ondan ayrılmalısın ve en kısa sürede kendine ayrı bir hayat kurmalısın. En kötü ne olabilir ki? Şu anki halinden daha kötü olmayacak sonuçta. Orada kalıp daha fazla sıkıntı ve stres yaşamak yerine, yeni bir başlangıç için biraz strese girmek çok daha iyi olur.
Bu eşinle ilgili fikrimdi.
Gelelim eski sevgiline… açıkçası o tam bir fiyasko. Üzüldüm ama bence senin onu unutamamanın sebebi aslında sevgi ya da şefkat görmek isteğin. Çünkü o kişi sana gerçek sevgiyi hiç vermemiş. Bu yüzden onu tamamen unutmalı ve yaşadıklarından ders çıkararak tertemiz bir sayfa açmalısın.Unutma, artık bir çocuğun var. Şu anda saf bir şekilde sevgiyi gösterebileceğin, sevgiyi en gerçek haliyle hissedebileceğin tek kişi o. Ona ve kendine yetmelisin; çünkü sen artık bir annesin.
Zararın neresinden dönsen kârdır, o yüzden bir an önce dönmelisin.
Eğer kafandaki düşünceler seni çok bunaltıyorsa, bir psikologla konuşmanı öneririm, emin ol sana çok iyi gelir. Maddi durumun elvermiyorsa da, en basitinden arkadaşlarınla konuş; sonuçta onlar ne güne duruyor, değil mi? :)02 Yorumla
Soran7 ayAslında eşim şu anda gayet iyi birisi kendisini düzeltti genel olarak bazen ufak tefek şeyler oluyor ama eskisi gibi olaylar değil. Yeni bir hayat kurma düşüncesi de çok korkutuyor bir tane daha yanlış karar vermekten korkuyorum. Bu düşüncelerimi anlatacak ya da beni anlayacak bir arkadaşım yok maalesef. Son yıllarda çok yalnızlaştım ve farklı bir şehirde kimseyi tanımadığım bir yerde yaşıyorum bütün evde bebeğimle ilgileniyorum. Hiçbir hobim falan da kalmadı. Eskiden olan kişi değilim sanki başkasının hayatını emanet yaşıyorum gibi
- 7 ay
Tam olarak bahsettiğim şey buydu zaten güzel bi söz vardı Bazen Yürekli Kayıplar Korkak Zaferlerden Çok Daha Önemlidir diye tam uyuyor aslında korkmanın bi anlamı yok kendine güvendiğin sürece sen sensin çocuğun büyüyecek elbet ona bir hayat sunman lazım
En İyi Cevaplar
7 ayHepsini okudum yorumlarda dahil öncelikle neden kendine bunu yaptın sevmek böyle bir şey değil sevgilin aklinda varken zaten evlenmek doğru değil sanada eşinede zulüm olur bu belki diycen o zamanlar unuttum sandım sevmiyorum sandım ama bunu az çok bilir insan kendinde söyledin yazdığında yine duygular oluyordu gibi bişey neyse şu an evlisin ve bunu sakın unutma her evlilikte sorun olur belkide eşin ona olan davranışıni sevgini hissetmiyor bu yüzden böyle sevgilini düşündüğünü bilmese bile hissediyor ona karşı soğukluğunu bu olabilir bişey insanın zorunada gider ve anladığım kadarıyla o sevgilindede pek bir şey yokmuş gerçekten seven başkasına yar etmez bırakmayi herşeyi geç aklından bile geçirmez düşüncesi bile deli eder ve hep sen koşmuşsun onun peşinde o değil aklı karı kızda olandan hayır gelmez o yüzden önceden sevgili vs yapmayın deniliyor işte böyle içinde kalıyor hep eşinle bir kıyaslama o olsaydı böyle olmazdı vs o olsaydı çok güzel olurdu gibi gibi şeyler öyle bir şey yok canım hayal dünyasında yaşamıyoruz o olsaydıda sorun olacaktı o olsaydıda sen üzülebilirdin hatta belki şu an olduğun durumdan bile daha kötü olabilirdin neyse senin yaptığın hata bana göre evlenmek için acele etmiycektin çünkü evlilik basit bir şey değil duygulardan vs emin olmadan aklı başkasindayken evlenmek çok yanlış yine de üzülme ve eşinle sorunları çözmeye çalış o sevgilinide boş ver gerçekten eşin senin helalin ve bir yuva rahat kurulmuyor öyle hemen yıkılsın iyi düşün her yolu dene ve bebeğinizde olacak bosansan o sevgilin seni almaz emin ol siz sevgiliyken evlenmemis seninle bide dul ve çocuklumu kabul edecek hiç sanmıyorum yanlış anlama beni niyetim kırmak değil ama öyle bir imaj veriyor anlattığına göre yani sen öyle ortada kalakalcan ailende istemiyor eşininde ailesi madem siz teksiniz sorunu çözün onu sev ona şefkat göster anlayışlı ol oda sende birbirinizin kıymetini bilin ve dünyada sadece erkek olarak oda sende tek kadınmışsin gibi baksın sana çünkü insan öyle görmeli doğru olan bu ihtimalleri düşünürsen ziyan olup gidersin acaba deyip kendini yıpratma ve Sevgi gerçekten iyleştirir bunu unutma 🌺
04 Yorumla
Soran7 ayMerhaba, öncelikle uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Eski sevgilim beni gerçekten çok değersiz hissettirmişti ve ona güvenmiyordum her şeyin sonucunda. Eşimle tanıştığımda da sevgiliyken de gerçekten onu çok seviyordum en sonda dediğiniz gibi sevgi iyileştirmişti onun bana verdiği değeri sevgiyi ailem yüzünden kaybetmekten korktum. Onunla çok mutlu olacağımıza ve herkesin gıpta ile baktığı bir çift olacağımızı düşündüm. Hiçbir şey düşündüğüm gibi gitmedi ve bende eski sevgilimle olsaydı bu kadar da olmazdı diye kendimi yiyip bitirmeye başladım. Hamile olduğumu öğrendikten sonrasında da iletişimin sıfır olması beni her yerden engellememesi gibi şeyler de bir çok hata yaptı ama onun için farklıydım yani en azından ben öyle düşünüyorum konuşmalarımızdan dolayı, o da içinde bir yerde beni kaybettiği için üzülüyor ve uzak durmak istiyor gibi düşündürttü. Dediğiniz gibi çocuklu bir şekilde isteyeceğini sanmıyorum devam yorumunda da yazmıştım. Çocuklu kabul edememe getirmişti ailemi kuracağım vs demişti. Eşimi tekrardan sevmek için kendimi zorluyorum ama eski sevgilimi kafamdan atamıyorum. Çünkü ben hep onunla evleneceğimi düşünmüştüm her şeye rağmen ama gururum izin vermedi
- 7 ay
Rica ederim Eşinle tanıştığında nasıl sevmişsen yine sevebilirsin sonuçta o zamanda yeni tanıdığın biriydi şu an tanıyorsunuz daha dikkat edip birbirinizi kirmamalisiniz geçmişte hatalar yapmışsınız belkide bu bir süreçtir imtihandir geçicektir ve konuşmak isterseniz size bir şey anlatmak istiyorum ama burdan yazmak istemiyorum
Soran7 ayZaten şu anda onu çok iyi tanıdığım için ısınamıyorum. Ne anlatmak istiyorsunuz tam olarak? Konusu nedir?
- 7 ay
Konu böyle şeyler zaten siz bilirsiniz yinede
Gizli Üye(30-35)7 ayYa bakma ayrıl birlikte olalım denilenlere ki zaten seni istese seninle evlenirdi maksat senin aklını bulandırıp sen boşanacaksın sonra ona gittiğinde o diyecek sen çocuklusun olmaz ama seks yapabiliriz diye çünkü kimse çocuklu kadın istemiyor
03 Yorumla
Soran7 ayAilevi sebeplerden ötürü aceleyle evlendiğimi biliyordu ama tam detaylara hakim değildi. Onu dediğinde de ben yeni hamile olduğumu öğrenmiştim. Bana geri geçmiş falan dedikten sonra hamile olduğumu söyledim ama inanmak istemedi, aylar sonra ortak arkadaşlarımızdan öğrendi. Çocuğum olacağını öğrendikten sonra da bana bir mesafe aldığının bariz farkındaydım zaten her yerden engelledi de aylar önce
Soran7 ay*bana geri dön dedikten sonra hamile olduğumu söyledim*
Cevap sahibi7 aySonuç olarak sen onuda unut bence eğer evliliğinde mutlu değilsen onuda boşa sonuçta senin mutluluğun daha önemli ki banada diyen oldu ama asla kafam karışmadı bende aceleyle evlendim
Gizli Üye(45 üstü)7 ayMerhaba,
Paylaştıkların gerçekten çok yoğun duygular içeriyor. Geçmişte yaşadığın bağ, hem sevgi hem de hayal kırıklığı açısından seni derinden etkilemiş gibi görünüyor. Bu kadar güçlü bir geçmişin ardından farklı bir evlilikte kendini sorgulaman da çok anlaşılır bir durum aslında
05 Yorumla
Cevap sahibi7 ayŞu anda hem geçmiş ilişkine duyduğun özlem hem de evliliğinde yaşadığın hayal kırıklıkları arasında sıkışmış gibisin. Bu durumda hissettiğin suçluluk, pişmanlık veya kararsızlık duyguları çok insani. Bunları bastırmak yerine fark ediyor olman, aslında içsel gücünün bir göstergesi
Cevap sahibi7 ayAnlattıklarından, uzun süredir duygusal olarak yalnız hissettiğini ve anlaşılmadığını anlıyorum. Öncelikle, kendi ihtiyaçlarını —duygusal, psikolojik ve fiziksel— fark etmek, bundan sonraki adımların için çok önemli bir başlangıç olabilir
Cevap sahibi7 ayBirkaç şeyi degistirmen gerekebilir yaşadığın eski ilişkiden herhangi bir beklentin var mı mevcut evliliğinde değiştirmek istediğin durumlar var mı kendine güven konusunda endişen var mı veya kendine güvenmek için olumlu neler yapabilirsin
Cevap sahibi7 ayBu sorular, hem içinde bulunduğun duygusal karmaşayı anlamanı hem de ileride alacağın kararları daha netleştirmeni sağlayabilir. Unutma, geçmişte yaşanan hiçbir şey senin değersiz olduğunu göstermez Sonuçta her insanın farklı bir hayatı var ve herkes kendi hayatını yaşamakta hem özgür hem de tutsaktır
Cevap sahibi7 ayYani anlattıklarından şimdilik çıkarabileceğim sonuçlar bu kadar
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar karmaşık ve yoğun bir durumu içinde yaşamak eminim ki çok zor ve duygusal anlamda seni yıpratıyordur. Öncelikle yazdıklarını okurken hissettiğin duygularını hissetmeye çalıştım ve seni tamamen anlıyorum. Hayat bazen böyle çetrefilli yollar sunabiliyor, insanın kafası karışıyor, kalbi durmadan başka başka yerlere çekiliyor… Ama şu an asıl odaklanman gereken şey tam olarak "şu an" ne istediğin.
Eski sevgilinle olan bağlarını geçmişteki duyguların, anıların besliyor gibi görünüyor. Ancak onun seni üzmüş olması ve şu anki niyetlerinin ilişkiniz için sağlıklı bir temel oluşturmaması da ortada. Şu anki evliliğinde kendini yalnız ve değersiz hissetmek de çok üzücü bir durum. Ama bu meseleleri birleştirip tüm yükü tek başına taşımak yerine, profesyonel bir destek almayı düşünmen belki de en doğru yol olur. Hem senin düşüncelerini berraklaştırabilmen için, hem de hayatında nasıl bir yön çizmek istediğine karar verebilmen için bir terapi süreci oldukça faydalı olabilir.
Unutma ki senin mutluluğun bir tek senin elinde ve hayatının iplerini tekrar eline alabilirsin. Kendine değer verdiğin güzel bir hayat kurman mümkün. Peki, sen şu anda içinde bulunduğun durumun seni en çok nerede zorladığını düşünüyorsun? 👀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hepsini okudum tek tek sen çıkmazda değilsin aslında seçim. Yapmak zorundasın ya yuvamdan vazgeçeceksin ya da sevgilinden ama bunları yaparkende olacak olumsuzukları düşünmen gerekiyor
Yani pat deyince ayrılmak olmuyo belli bir bedelleri var biliyosun015 Yorumla
Soran7 ay“ Bunu okuyan terminatör çıkar mı bakalım” yorumunun altında devamını yazdım.
Soran7 ayArtık yeni bir yanlış karar almaktan korkuyorum ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum o yüzden
Soran7 ayTekrardan onu nasıl sevebilirim ne yapmam lazım
Soran7 aySeviyem yeterli olmadığı için mesaj gönderemiyorum
Soran7 ayTakip atınca yazabiliyor musunuz?
burada eski sevgilin seni yedekte tutmus asla seninle ciddi ve evlilik düşünmemiş zaten burgun benim olur mantığıyla yürümüş sonra ne oldu peki
011 Yorumla
Soran7 ay“ Bunu okuyan terminatör çıkar mı bakalım” yorumunun altında devamını yazdım.
Soran7 ayYorumun altında devam yazım gözükmüyor mu anlayamadım? Bu durumdan bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim bir tavsiyeniz varsa okumak isterim
- 7 ay
Aslinda eski sevgilinden de sana hayır yok Şu an sadece eşinden sevgi bulamadigin için ve sende ona soguksun bu yuzden eski sevgiline kayiyor gönlün burada eşinle devam edip etneyecegini iyi dusunmen gerek birde hamilesin zor bir cikmazdasin sevgilin belki anlik sana iyi gelebilir ama sonu husranla biter daha cok üzülürsün
Soran7 aySizin için yorumu kopyalayıp buraya yazayım. İletişime geçme sebebim son bir defa konuşup kendi içimde tamamen vedalaşmak içindi. O gün bana ona geri dönersem beni kabul edeceğini falan söyledi. Bende eşimi sevdiğimi ve hamile olduğumu söyledim. Bana inanmadı inanmak istemedi. Ben, hayat bu belki sende evlenirsin çocukların olur ama bir gün boşanıp tekrar bir araya geliriz dedim. Öyle olmaz ben ailemi kuracağım dedi. Her neyse gerçek yüzünün birazını gördüğüm eşim hamilelik ve lohusalık döneminde adeta bir canavara dönüştü. Çok ağır psikolojik şiddet görüyordum sürekli ağlıyordum bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyordum. Bir gece bebeğim daha 5 aylıkken gece yarısı bizi evden kovdu. Büyük bir şehirde yaşıyoruz ve ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor. Her neyse ailemin evine gittim kesin boşanmak istiyordum ama babam beni ve bebeğimi istemedi. Eşim de dönmemiz için baya uğraştı bende mecbur dönmek zorunda kaldım. Şu an ona karşı içimde bir sevgim kalmadı çok soğudum. Yaşattığı şeylerin hiçbirini hak etmedim evinde tek bir eşya yokken evlendim yeri geri geldi aç uyuduk okulum yarım kaldı çok fazla fedakarlık yaptım. Şimdi ona sarılmak bile zulüm gibi geliyor. Sürekli eski sevgilimi düşünüyorum onunla olsaydı bu kadar olmazdık diyorum. Eski sevgilimde beni her yerden engelledi sevgilisi var.
Soran7 aySürekli acaba beni sevdi mi dediklerinde ciddi miydi bir gün tekrar beraber olabilir miyiz diye düşünüyorum. Acaba bir defa iletişime geçip içimde ki her şeyi dökmek mantıklı olur mu tekrar bir araya gelmek için değil ama neler yaşadığımı hissettiğimi onun farkında bile olmadan bu evliliğe ittiğini söylemek istiyorum. Eşimde eskisi gibi değil baya değişti genel olarak bir sorunu yok şu anlık benden başka ailesi de olmadığı için vicdan yapıyorum ömrümün sonuna kadar mutsuz olacağım bir evlilikte olmak istemiyorum. Şu anda maddi bir imkanım yok destek olan kimsem de yok. Bir yanımda belki mutlu olabiliriz her şey düzelebilir diyorum ama eski sevgilimi tamamen noktalamadan olmayacak gibi. Bana lütfen akıl verin çok üzülüyorum çok mutsuzum artık fiziksel sağlığımda etkilenmeye başladı. Şu anda 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bebeğim de neredeyse 9 aylık
- 7 ay
Anliyorum seni yani icinde hep uhde kalmasin diyorsan son defa görüş sevgilinle ama bu saatten sonra ondan fayda gelirmi zor çünkü bekarken arkanda durmamis bu evliyken baska sekilde seninle konusur gibime geliyo ama tabiki sen daha iyi tanirsin eşine gelince bur insan nasil böyle olur ya anlamis değilim
Soran7 ayAçıkçası eski sevgilim için ne ifade ediyorum bilmiyorum. Kafamı karıştıran şey de bunu bilmemek. Olabildiğince detaylı önemli her şeyi yazmaya çalıştım ama illaki her şeyi sığdıramam. Mesela bazı şarkıları dinlediğinde, ikimizin beraber gittiği yere gittiğinde beni hatırlatacak şeylerde gerçekten kötü hissettiğini söylemişliği var ve ben evliyken demişti. Bir taraftan da bana çok fazla hata yapmış hali var o yüzden sevgisine özlemesine hiç güvenemedim. Benim hakkımda gerçek düşüncesi neydi bilmemek hep içimi yiyip bitiriyor. Eşime gelecek olursakta sevgiliyken hayallerimde ki eşti resmen o kadar sıkıntı yaşadıktan sonra Allah’ın bana bir lütfu gibi düşünmüştüm. Herkesin isteyeceği karakterde, tipte birisini bulduğuma inanmıştım. O da falso çıktı
- 7 ay
Erkeklerin dusuncesini tutturabilmek zordur ama seni biraz sevse belki seviyodu ama ask insani degildi belki seni elde etmek icin sana dedigi sözler bunu bilmek zor evlilik yaptın kurtulmak icin bazi seylerden ama yine olmadi kendi icinde bence sorgula eski sevgilini tart olc biç gerekirse buluş konuş duygusal olarak degil artik mantikli bakış açısı kullanmalisin
7 aykocanda eski sevgilinde anladigim kadariyla cop eski sevgiliyi unutmalisin kesinlikle kocandan da ayrilmak istiyorsan ayril
07 Yorumla
- 7 ay
eski sevgilin guvenilir biri degil acaba diye dusunme bile. sen Şu an herhangi biriyle bi beraberlige hazir degilsin bosluktasin yanlis karar vermeye cok meyillisin Şu an . babanda destek vermedigine gore mecburen ayaklarinin ustunde bisekilde duracaksin bi is bul ayri eve cik sonra bebeginle beraber
Soran7 ayEski sevgilim adam olsaydı şu an bu durumda olmazdık zaten. Aynı şey eşim içinde geçerli. Bende yeni bir hayat yeni bir düzen kurmak istiyorum oğlumla ama eşimin ciddi manada bizden başka ailesi yok o yüzden ona da vicdan yapıyorum
- 7 ay
esini sevmiyosun ama ustelik kotu davraniyo sana hala vicdanmi yapiyon bide
Soran7 ayŞu anda kötü davranmıyor yaptıklarından pişman olduğunu dile getirdi ve bu aile için elinden geleni yapıyor. Beni kaybetmekten artık korktuğunu düşünüyorum
- 7 ay
o zaman sorun yok yuvana bak sen eski sevgiliyi de dusunme sosyal medya falan hicbiyerden bakma bile unut gitsin onu ve ayaklarinin uzerinde durabilmen icinde maasini kocanin eline sayma birak sende dursun ne zaman ne olcagi belli olmaz
Soran7 ayMaalesef şu anda çalışamıyorum bütün gün evde bebeğimle ilgileniyorum
ne denir ki aklın başkasında iken neden yanlış bir evlilik yaptın, akıl başkasında olunca huzur mu aradın
06 Yorumla
Soran7 ayİçinde bulunduğum ruh halinden nasıl kurtulabilirim böyleyken hiçbir şey yapamıyorum
Soran7 ayŞu anda iyi bir arkadaşım olduğunu düşündüğüm kimse yok psikologla da görüşmüştüm ailemin evine gitmeden önce iyi geliyor gibiydi ama eşimin haberim olmayan paramla ödemiştim. Şu anda o da yok eşimde psikolog için para vermez. O yüzden buraya yazdım aslında biraz da
Unutabilen var mı zaten o yüzden sevgilisi olmuş kadınla evlilik olmaz
01 Yorumla
7 ayKadınlara güvenilmez boşa denmiyot
01 Yorumla
Soran7 ayEşim sevgililik dönemimizde ki gibi kalsaydı eskisinin esamesi bile geçmezdi aklımdan
7 ayEee hamilelikten sonra iletişime geçtin?
013 Yorumla
- 7 ay
Eski sevgilin bundan farksızmış hani aldatma vs elindekinin kıymetini bil sana karşı iyiyse şimdi eskiyi boş ver
Soran7 ayTekrardan nasıl ısınabilirim, ona dokunmak, bakmak sohbet bile etmek istemiyorum. Yalandan seni seviyorum diyorum ama kalbimin o kadar boş olduğunu hissediyorum ki o an tekrar nasıl dolar bilmiyorum
- 7 ay
Zamanla olur. Eskisinin bundan farkı yok çünkü
Soran7 ayBeni en çok üzen kısımda bu zaten eşimin cidden farklı olduğuna inanmıştım yoksa hayatta bu kadar erken yaşta evlenecek birisi değildim hayallerim vardı. Ailem yüzünden onun verdiği sevgiyi değeri kaybetmek istemedim ama sonrasında bir çöp kadar değersiz hissettirdi
- 7 ay
İşte aile bişeyleri bilir genelde. O yüzden sana yapma der
Soran7 ayAslında onlar bizi evliliğe mecbur bıraktı karışık olaylar var o kısımda biz daha ben okulumu bitirmeden o da parasını biriktirmeden evlenmeyi düşünmüyorduk. Belki de o senelerde ayrılırdık kim bilir
- 7 ay
Ayrılırsınız kaç kere ayrılmışsınız onla.
Soran7 ayNe söylediğinizi anlayamadım tam olarak. Eşimle sevgiliyken hiç ayrılmadık evliyken de bir defa terk ettim ama babam istemediği için geri döndüm
- 7 ay
Ben eski sevgilinle ayrılmayı anlatıyon sandım. Aile nasıl zorladı ki
Soran7 ayBabamdan hiçbir zaman değer ve sevgi görmedim. Bizim ailede genelde çıkarlar hakimdi ve beni istedikleri gibi yönlendirmeye çalışıyorlardı. Eşimle sevgili olduğumuzu öğrendiğinde babam bana küstü ve okulum tatil olup 2 ay sonra eve gittiğimde tanıştırmak istediğimi söyledim. Kiminle görüştüğümü yanımda kim olduğunu bilmesini istedim ama 2 yıl sonra getir dedi. Bir de ikimizin fotoğrafını instagram da profil fotoğrafı yapmıştım. O olay patlak verdi. Elalem ne der kafasındalardı ama bana gelinceye kadar elalemin milyon tane olayı vardı. Küçük bir yerde yaşıyordum ve sübyancılar mı dersiniz sabah akşam beraber olan arkadaşların eşlerinin birbiriyle mi aldatması mı dersiniz Lut kavmi gibi bir yer. Babam bu kadar koca meraklısıysan git madem vs. gibi şeyler dedi ağrıma gitti. O gün gitmek istedim ama komşumuz ve annem durdurdu ben orta yol bulunsun diye kendi aramızda söz yapalım dedim. Annem kabul etti ve sonraki süreçte ayrılmamız için elinden geleni yaptı. Bende eşimi bu tür olaylardan dolayı kaybetmek istemedim
- 7 ay
Biraz inatlaşma var yani
Soran7 ayKesinlikle öyle, aldığım kararları da kimseye yüklemek istemiyorum ama olan olaylar yavaş yavaş birikip bir yerde patlak verdi. Ailem evlenmemde asla kendi paylarının olduğunu düşünmüyor tamamen benim hatam olduğunu söylüyor. Aslında annem söylüyor babam hala benimle konuşmuyor
Gizli Üye(30-35)7 ayBunu okuyan terminatör çıkar mı bakalım
03 Yorumla
Soran7 ayİnşallah olur, devam kısmını da bu yoruma yazacağım. İletişime geçme sebebim son bir defa konuşup kendi içimde tamamen vedalaşmak içindi. O gün bana ona geri dönersem beni kabul edeceğini falan söyledi. Bende eşimi sevdiğimi ve hamile olduğumu söyledim. Bana inanmadı inanmak istemedi. Ben, hayat bu belki sende evlenirsin çocukların olur ama bir gün boşanıp tekrar bir araya geliriz dedim. Öyle olmaz ben ailemi kuracağım dedi. Her neyse gerçek yüzünün birazını gördüğüm eşim hamilelik ve lohusalık döneminde adeta bir canavara dönüştü. Çok ağır psikolojik şiddet görüyordum sürekli ağlıyordum bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyordum. Bir gece bebeğim daha 5 aylıkken gece yarısı bizi evden kovdu. Büyük bir şehirde yaşıyoruz ve ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor. Her neyse ailemin evine gittim kesin boşanmak istiyordum ama babam beni ve bebeğimi istemedi. Eşim de dönmemiz için baya uğraştı bende mecbur dönmek zorunda kaldım. Şu an ona karşı içimde bir sevgim kalmadı çok soğudum. Yaşattığı şeylerin hiçbirini hak etmedim evinde tek bir eşya yokken evlendim yeri geri geldi aç uyuduk okulum yarım kaldı çok fazla fedakarlık yaptım. Şimdi ona sarılmak bile zulüm gibi geliyor. Sürekli eski sevgilimi düşünüyorum onunla olsaydı bu kadar olmazdık diyorum. Eski sevgilimde beni her yerden engelledi sevgilisi var.
Soran7 aySürekli acaba beni sevdi mi dediklerinde ciddi miydi bir gün tekrar beraber olabilir miyiz diye düşünüyorum. Acaba bir defa iletişime geçip içimde ki her şeyi dökmek mantıklı olur mu tekrar bir araya gelmek için değil ama neler yaşadığımı hissettiğimi onun farkında bile olmadan bu evliliğe ittiğini söylemek istiyorum. Eşimde eskisi gibi değil baya değişti genel olarak bir sorunu yok şu anlık benden başka ailesi de olmadığı için vicdan yapıyorum ömrümün sonuna kadar mutsuz olacağım bir evlilikte olmak istemiyorum. Şu anda maddi bir imkanım yok destek olan kimsem de yok. Bir yanımda belki mutlu olabiliriz her şey düzelebilir diyorum ama eski sevgilimi tamamen noktalamadan olmayacak gibi. Bana lütfen akıl verin çok üzülüyorum çok mutsuzum artık fiziksel sağlığımda etkilenmeye başladı. Şu anda 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bebeğim de neredeyse 9 aylık
Cevap sahibi7 ayAbla valla okumam ben bunu okursam kafayı yerim numaramı vereyim sesli anlat ahhahahahbaha
Gizli Üye(45 üstü)7 ayYuvan gitmis senin Allah yardimcin olsun
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayOkuma ihtiyacı duymuyorum hanfendi
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok uzun ya bacım, okuyamadım sorry.
00 Yorumlaburada takıl arada kafa dagitirsin
01 Yorumla
Soran7 ayUmarım iyi gelir, içim fazla dolu
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. maşallah roman
01 Yorumla
Soran7 ayUmarım romanları seviyorsunuzdur. Akıl almak isterim
vay urspu taslayin su kariyi
01 Yorumla
7 ayHaydaaaaa
010 Yorumla
- 7 ay
Okudukta devamini merak ettik
Soran7 aySenin yorumun nedir bir erkek olarak ne düşünüyorsun eski sevgilim ve eşim hakkında. Ne yapmam gerekir
- 7 ay
Sanki onu bir an önce unutup mevcut evliliğinde huzuru bulmaya çalış
- 7 ay
🤔
Soran7 ayBir yanım bunu gerçekten istiyor
- 7 ay
Yoksa sürekli bunları düşünüp huzur bulamazsın sanırım
Soran7 ayDüşünmemek için tavsiyeniz var mı?
- 7 ay
Kendini farklı şeylere ver 🤔 sohbet et 🫣
- 7 ay
Bu yorum banada mantıklı gelmedi ama idare et
Gel özel
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNe kadarlık evlisin
05 Yorumla
Cevap sahibi7 ayŞu anki eşinle hiç mutlu olmadın mı
Soran7 ayÖnceden mutluyduk özellikle sevgiliyken ama evlendikten sonra işin rengi değişti. Benim sahibim gibi davranmaya başladı ilk başta sonra ağır psikolojik şiddete maruz kaldım ve soğudum.
Cevap sahibi7 ayYazık olmuş, her şey yolunda giderken
Soran7 ayÖyle oldu, onunla gerçekten çok mutlu bir hayatımız olacağına inanıyordum şu anki durumda ise nasıl toparlayabileceğimizi tekrardan nasıl ısınabilirim hiç bilemiyorum
7 ayDevami nerde
01 Yorumla
Soran7 ay“ Bunu okuyan terminatör çıkar mı bakalım” yorumunun altında devamını yazdım. Eğer sizde gözükmüyorsa kopyalayıp buraya yazabilirim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar