Evliyim ama eski sevgilimi unutamıyorum?

Merhaba, benim olayım biraz karışık o yüzden biraz detaylı anlatacağım. Sıkılmadan okuyup bana akıl verebilirsiniz umarım. Bundan 7 sene önce kadar A şehrinde yaşarken bir sevgilim vardı birbirimizi çok seviyorduk birbirimizin yaralarına ailevi sorunlara vs. iyi geliyorduk. Daha sonra üniversiteye geçeceği için benden ayrıldı benim daha 2 senem vardı. Bu yaptığı ilk ve en hafif hatasıydı. Sonrasında ara ara iletişime geçtiğimiz oldu ve bana birkaç tane daha hatası oldu ve bende ondan nefret etmek istedim onu düşünmek istemedim. O her aklıma geldiğinde farklı şehirde yaşayan tanıdığım birisini düşündüm ve yanlışlıkla 3 sene ona platonik olduğumu sandım. Eski sevgilim benimle her iletişime geçtiğinde eski duygularım hemen geri geliyordu hala onu istiyordum. Eski sevgilim B şehrinde ikinci üni (askeri) okurken bende C şehrinde üni okuyordum. Aralarında ki mesafe max 3-4 saattir. Her neyse biz her iletişime geçtiğimiz de beni B şehrine çağırıyordu tüm masrafları falan ödeyeceğini söylüyordu. Açıkçası beni cinsel olarak arzuladığını bildiğim için gerçekten görmek istediği için mi yoksa bir şeyler yaşamak için mi diye güvenmeyip hiçbir zaman gitmedim. Her konuşmamızda benim sevgilim olmasını istemediğine elimin erkek eline dokunmamasına geliyordu konu, çünkü o kızlarla yatıp kalkacak bende onu bekleyecektim ve o benimle evlenecekti kafasında ki plan buydu. Beni her aradığında bunları söylediğinde hep hayatında birileri vardı ve gururuma yediremiyordum söylediklerini de kabul etmiyordum sevgilisi varken beni aramamasını söylüyordum ve iletişimimiz bir süre daha kopuyordu. Bir ara ikimizinde tatilleri denk geldi ve A şehrinde ayrıldıktan 3 sene sonra görüştük. Üni okuduğum şehirden gelmiştim ve terminalde buluşup bir kafede birkaç saat oturmuştuk. O gün ki sarılmamızı bakışmamızı hala unutamıyorum içim sızlıyor.1 hafta sonra akşam geri dönerken koşa koşa terminale gelip beni uğurladı en son görüşmemiz o zamandı. Hayatıma falanda hep saçma sapan insanlar falan giriyordu aslında ben hiçbirini sevmiyordum bir kusur buluyordum. Bir akşam onsuz olamayacağıma karar verdim ve onunla iletişime geçtim. Her şeyi unutmaya hazır olduğumu konusunu bile açmayacağıma işinin de benim için önemli olmayacağını söyledim. (Asker karısı olmam diyordum öncesinde ona bir şey olursa dayanamazdım çünkü) Ben yaptığı hataların hepsini görmezden gelip ona bir şans vermek istedim ama o daha zamanı var deyip karı kızla yatmaya devam etmeyi seçti. O gece sabaha kadar ağlamıştım kendimi çok değersiz hissettim. Daha sonra ki zamanlarda şu an 2.5yıldır evli olduğum eşimle tanıştım. Beni çok sevdiğine ve değer verdiğine inandığım için ailevi sorunlarımdan ötürü onu kaybetmek istemedim ve 7 aylık sevgiliyken evlendim. Evliliğimin ilk aylarında eski sevgilim iletişime geçti bir defa arkadaş gibi konuştuk artık evli olduğumu ve benimle iletişime geçmemesini de söyledim. Zamanla eşimin de gerçek kişiliğini tanıdım ve evlendiğime pişman olmaya başladım. Kendisi çok manipülatif birisi olduğu için her hatasında ben haksız çıkıp özür diliyordum ve bu yüzden de acaba haksızlık mı ediyorum diyordum.2-3 sene böyle gitsin duruma göre ayrılırım diyordum. Çünkü o an zamanlar dönüp gidebileceğim bir yer yoktu ailemin istemediği bir evlilik yaptığım için benimle konuşmuyorlardı. Her neyse eşim hormonları bozuyor diye doğum kontrol yöntemlerini kabul etmiyordu ve benim maaşım yattığı gibi hepsini aldığı için kendimde alamıyordum. Tam spiral taktırmaya ikna ettim derken 9 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim. sonra eski sevgilimle iletişime geçtim. Devamını yorum olarak yazacağım sığmayacak

Evliyim ama eski sevgilimi unutamıyorum?