Merhaba arkadaşlar biraz uzun ama okursanız sevinirim. 24 yaşındayım geçen sene okulum bitince üniversitedeki kız arkadaşımla evlendim. şu an hem master yapıyorum hem de çalışıyorum. 7 yaşından beri tanıdğım ve aşık olduğum bir kız vardı komşumuzdu. uzun bir hikayem var ama kısa keseceğim. ben buna hep platoniktim. aynı liseyi kazandık birlikte gidip gelmeye başladık neyse ben 5-6 ay sonra açıldım buna, oda boş değilmiş bana karşı çıkmaya başladık. deliler gibi seviyordum onu hani herkesin bir hayali olur ya zengin olmak, ünlü olmak vs.. benim tek hayalimde oydu öyle böyle değil aşırı seviyordum (hala seviyorum :( ). 4 sene devam etti ilişkimiz sonra terk edildim. uzun süre kendime gelemedim. üniversitenin 3. sınıfında bir kızla tanıştım 2 sene kadar çıktıktan sonra okul bitince evlendik. fakat ona hiç bir zaman aşık olmadım, ilk aşkımdan sonra zaten birine aşık olamayacağımı biliyordum. iffetli , düzgün, iyi karakterli biri olduğu için evlendim onunla. aslında ondan hoşlanmamım bir nedenide ilk aşkıma çok benziyor.
neyse olay burada bitmiyor ben mezun olduğum okulda master yapıyorum ankaradayım. o İstanbul'da okuyordu benim üniversiteme geçiş yapmış (bu sene başlayacak) daha bitmemiş okulu. sosyal hesaplarını takip ediyorum zaten ortak arkadaşlarımıza falan soruyorum. çok kötüyüm unutamadım bir türlü, ondan başkasını sevemem ben. Bilerek mi yapıyor bunu, başka okul mu kalmadı? zamanında bırakıp gittin ne diye daha fazla yaramı deşiyorsun benim.
bir yandan da eşimi üzmekten korkuyorum ama ne yapıyım elimde değil. şüpheleniyor bazı şeylerden, son zamanalrda çok ilgisiz davrandım. ona da haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
neyse olay burada bitmiyor ben mezun olduğum okulda master yapıyorum ankaradayım. o İstanbul'da okuyordu benim üniversiteme geçiş yapmış (bu sene başlayacak) daha bitmemiş okulu. sosyal hesaplarını takip ediyorum zaten ortak arkadaşlarımıza falan soruyorum. çok kötüyüm unutamadım bir türlü, ondan başkasını sevemem ben. Bilerek mi yapıyor bunu, başka okul mu kalmadı? zamanında bırakıp gittin ne diye daha fazla yaramı deşiyorsun benim.
bir yandan da eşimi üzmekten korkuyorum ama ne yapıyım elimde değil. şüpheleniyor bazı şeylerden, son zamanalrda çok ilgisiz davrandım. ona da haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer