Zamanında çok sevdiğim insanla gurur yüzünden ayrıldık sonra ben çok barışmak istedim o istemedi. Onu hiç unutmadim. Ben bu kafa karisikligiyla sadece sevilmek istediğim için eski sevgilimi andiran birini hayatıma aldım ve evlendim. Evlenene kadar eski sevgilim aklımdaydı günlerce bununla mücadele ettim. Bakışları ve gülüşü ona benziyordu bu benim ilk yenilgimdi. Nisanliyken ayrılacaktım ama bana başkasıyla evleneceğim dedi ben bu evliliği yaptım. Onun hala beni sevdiğine eminim. Eşim iyi bir insan ona çok haksızlık ettim yalan söyledim, hak etmedi ama ben başkasına aşığım hala eşimi hiç mutlu edemedim. Onu daha fazla kandırmak istemiyorum. Eski sevgilim evlenmemiş bana yalan söylemiş benim düzenim bozulmasın diye. Hep aklımda yürürken, uyurken, eşim yanımdayken bu durumu kaldıramıyorum her gün ölüyorum gizlice ağlıyorum. Eşimle ayrılmak istiyorum ama ona bunu söylemeye cesaretim yok. Nasıl söylemem gerekir bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce bir durum tespiti yapalım buradaki en büyük hata senin hiç hatası olmayan ise eşin şimdi burada yapman gereken öncelikle eşinle yüzleş ona her şeyi anlat ama şunu söylim bu durumda sen tamamen haksızsın o yüzden diyeceklerini hep alttan al sonra eski sevgilin ile yüz yüze konuş açık açık seni seviyor mu sevmiyor mu bunu öğren hem eşini daha fazla mutsuz etme hem eski sevgilin ile aranda ne varsa o sorunu çöz geçmişin ile ilgili sana sert çıkmak da bu duruma fayda getirmeyeceğinden yazıyorum. Yol yakınken ikinizi de boş yere mutsuz etme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmemiş olsa ne olmasa ne hadi eşini bırakıp ona döndün ya sonra ne olacak
Mutlu olacağını falan mı sanıyorsun?
Bence mutlu olamazsın geriye dönmek istersin bu seferde mendil gibi savurup attığın eşin seni istemez
Hayatın daha bokka Sarar olan sana olur kimseye bir şey olmaz
Ben senin yerinde olsaydım unutmaya ugrasirdim nasip değilmiş olmamış belki daha berbat olurdu hayatın eşinin kıymetini bil
Yazdıklarına göre eşin senin kıymetini biliyor bu devirde böyle eş bulmak zor sende onun kıymetini bil
Bazıları öyle eş istiyor bazıları elindekinin kıymetini bilmiyor insanoğlu çok tuhaf21 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok iyi biri diyorsun kardeşim kendine saygın yoksa eşine saygın olsun arada çocuk yoksa söyle ama şunu unutma senin gururun canın varsa onunda var bence çok iyi bir insansa devam et belki onunla olsaydın ayrılacaktın böyle düşün bir de o zaman suanki eşine dönmek isteyeceksin iyinin kıymetini bil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok o onu kıskandırmış yok şöyle yok böyle. Kusura bakmada bi şeyler yapıp sonra öyleyim böyleyim demekle olmuyor. Madem pişman olacaksın yapma. Sen aşkından aşk acından öl bit ama gidip masum bir kızın hayatına girip yalanlarla dolu evliliğe hapsetme. Yazıktır günahtır
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir adam değişmediği sürece asla doğru davranıp mutlu olamaz. Senin eski sevgilin seni sevmiyorü o nedenle de seni bırakmış gitmiş. Seni istese, seni sevse hayatında olurdu. Karşınızdakinin sizi sevmediğini kabul etmek yerine böyle süslü ama boş "gurur yüzünden" bahanelerini bırakmanız lazım.
Eşinle ayrılırsın ya da ayrılmazsın bilemem ama eski sevgilini unutmalısın. Onun için de bu tür süslü ama bir erkeği zavallıya çeviren aşk masallarından kurtulup, yetişkin biri olmalısın.20 Yorumla gram adam değilsiniz.
adam gibi adam Mert olur, böyle başkasının hakkına girip kandırmaz. O kızın günahı ne? Sizi sevmiş, sevildiğini düşünmüş evlenmiş. Yazık size ve sizin gibilere ya. Cidden.
adamım diye de dolaşırsınız.
aşırı sinirlendim bu yazdıklarınıza ve yaptıklarınıza, empati yapıyorum..
Türk toplumunda evlenmiş boşanmış kadınların neler yaşadığının farkında mısınız siz? Yazıklar olsun ya...
siz onu sevseydiniz, beklerdiniz. Öyle hemen başkasını bulup evlenmezdiniz.
allah sizi bildiği gibi yapsın..20 YorumlaÖncelikle Kendine dürüst olduğun için ve kimsenin hakkına girmek istemeyen enerjisi sömürücü olmadığın için seni tebrik ederim. Eşin ne kadar üzülecek dahi olsa onunla her şeyi dürüstçe paylaşman ilerleyen zamanlarda seni iyi anmasına ve zamanında karakterli biriyle evlendim demesini sağlar. Bu şekilde evliliğine devam etmen hayat enerjini bitirmekten başka hiçbir işe yaramaz ve eşininde… kadınlar hissederler ve evliliği boyunca senin bu ruh halinin sebebinin kendisi olduğunu düşünerek kendisini suçlayarak yanında olmasını ister misin? Dürüst ol ona anlat her şeyi anlat eşinin haklarınıda düşünerek anlat ve git aşkını yaşa! aşk kurdelesi kör düğüm olan ama bu dünyadaki en önemli en değerli ve insanın tüm gücünü harekete geçiren tek duygu
20 Yorumla
+1 yılSen çok kötü kalpli bir insansın. Kendi çıkarlarına eşini alet etmişsin. Eski nişanlısı evlenmemişte boşanmak istiyormuşta. Yazık cidden. Daha fazla eşinin hakkına girme kalpsizliğini yalanlarını açıkça anlat. Zaten anlattıktan sonra boşanma davasını o açar merak etme.
40 Yorumla
+1 yılYa ne diye millettin ahını alıyorsunuz ne diye millettin hayatıyla oynuyorsunuz ki yazık kafanıza şimdi küfür edicem olmucak abicim seni istemiyorsa hayatına baksana ne diye evlniyorsun evlenmeseydin unutmaya çalışsaydın birini unutmak için niye birini kullandın ki 😡😐
30 YorumlaEsinden ayrilinca eski sevgiline donebilcekmisin sence? Onu sevdigini bile bile neden evlendin ki. Kaldiramiyorum artik diyosan acik bir sekilde esinle konus cesaretini topla ve ayrilin esinide daha fazla uzme. Eski sevgilinin sana donecegini hic sanmiyorum. Ayrilirsan mutlu olabilcek misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılKaldıramıyorum insanlar kolayca ayrılma yuvani yıkma vs diyorlar. Basit değil hiçbir şey acı çekiyorum. Eski sevgilim hala beni seviyor biliyorum benimle gelirse onunla yoluma bakmak eşimi de daha fazla kandırmamak istiyorum. Mutlu olacağıma inanıyorum çünkü eski sevgilim benim bütün geçmişim, bu dünyada ben konuşmadan beni anlayan kişi.
Soran+1 yılBu ağır bir durum olacak ama olan oldu. Keşke böyle olmasaydı hiçbir şey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden düşüncektin.. birini unutmadan diğerine gidilmez..
Ne yazıkki bunu bir çok erkek yapıyor çivi çiviyi sökeceğini sanıyor ama sökmüyor!
Şimdiki eşinede haksızlık exinede haksızlık yapmışsın.
Kısacası sadece kendini düşünmüşsün.. bunu bırakayımda yenisi iyileştirsin hesabı.. kendiniz kendinizi düzeltmediğiniz sürece her gelene gidene haksızlık yapacaksınız.. kadınlar sizi iyileştirmeye mecbur değil. Görevide değil.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşık olduğun o kişi seni sevseydi en başta kabul ederdi.. ayrıca evlenmiş ve sana yalan söylemiş.. seni istemeyen biri için yuvanı yıkıp evde seni seven bekleyen karını terkedicen öylemi.. hemde seni istemeyen biri için..
Aklını başına topla da öyle düşün.. aynı şeyi eşin yapsaydı sen ne düşünürdün bunun cevabını kendine verebiliyorsan vicdanın sızlamiyor ise ayrıl..
İnsanlar böyle işte seveni sevmezler sevmeyeni severler.. bir yuva kolay kurulmuyor ama bozması beş dakika..10 YorumlaNeden duygularıyla oynadın ki kadının başkasını seviyoken başkasıyla evlenmemeliydin , şu an seni seven sana güvenen birini düşüncelerinde başkasını isteyerek aldatman ona çok büyük haksızlık bı yolunu bul ayrıl eski sevgilinle biraraya gelecek olsan da olmasan da boşanmalısın hayatına aklında başka kimseyi bırakmayacak birini almalısın doğrusu bu
20 Yorumla
+1 yılYaa eşinin yerinde olmak istemezdim onun açısından durum çok zor bence bir an önce söylemelisin eşine ayrılmayı sonrasında aileniz genişlerse işin içinden hiç çıkamazsın keşke unutamadığın birinin yerine diğerini kurban seçmeseydin çok üzüldüm gönül yıkacaksın sen bu çok zor olsa gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılYazık yaaa senin gibi bir adama denk geldi Allah uzak etsin senin gibi adamlardan ne diyim okudukça tahammül edemedim eşin bu durumu bilse yıkılır, bir an önce ayrıl bir insanın duygularıyla oynayacak kadar karaktersizsin lannn
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkileri kesinlikle birbirinden ayırmamız gerekiyor. Senin asıl sorununun şu an olmaması gereken bir evliliğin içinde olman. Dolayısıyla önce buna egilmeli ve eşinle ayrılmak istediğini-sana önerim detaylara inmeden- belirtmelisin. Neticede istenmeyen bir evlilik içinde olmak öncelikle kendine sonra da eşine yaptığın ve yapacağın en büyük haksızlık.
Bu sorunu çözdükten sonra da diğer iliskinle ilgili yapman veya olması gerekenlere bakarsın sırayla.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi esine sölyedin diyelim. Bu kadinin bi gelecegi yok mu nasil tekrar evlenecek nasil tekrar birine güvenecek. Evlenmis bosanmis kadinlar tekrar zor evlenirler kimse de almaz. Madem sevmiyordun nisanliyken ayrilacaktin. Olan olmus artik birsey diyemicem bir an önce esinle konus ve gercekleri anlat. istedigi kadar üzülsün. eninde sonunda üzülecek zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet evli kalsada üzülecek yani durum degismeyecek o bunu kabul etse bile ben edemem. Ona bunu yaşatmak istemem. Daha fazla kandırmak , günahına girmek istemem. şu an bile üzüyorum onu veya igilenemiyorum bile. Zaten ben onun hayatindayken onu mutlu edemiyorum ki. Kacmak hep tek başıma kalmak istiyorum. Zaten onun yanındayken de onun yanında değilim hep başkası var.
Cevap sahibi+1 yılOzaman hemen söylemelisin. Eski sevgilinle evlenmeme sebebin neydi peki. Gurur meselesi diyorsun da ne degisti simdi.
Soran+1 yılBen onun eski sevgilisiyle olan geçmişine takmıştım sonra ağır sözler soyledim o da beni affetmedi.
Siz erkekler için ne kadar kolay dimi böyle yapmak aklında birisi varken başkasının umuduyla çocuk gibi oynamak.. umarım en kötüsünü yaşarsınız, evlendiğiniz kadının ahı çıkar ikiniz de.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Iyide o kiz seni senin sandigin kadar sevseydi adimina karsilik verirdi… gercekten asik olsa asla reddetmezdi demek ki sende evlilik goremedi secimini yapti… bence elindekinin kiymetini bil esini kaybetme yoksa seni kimse toparlayamaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Burada mesele eşine nasıl söyleyeceğin ayrılman değil o masumun ahını aldıktan sonra eski sevgilinle gerçekten mutlu olacağını mı sanıyorsun o kızın hayallerini yıktıktan sonra senin yüzün gülecek mi sanıyorsun önce bunları düşün sen
12 Yorumla- +1 yıl
Karaktersiz olan bu soylediklerinizi anlamaz bile. Çünkü karaktersiz
+1 yılO kadının bir gram aklı varsa donuna kadar elinde ne varsa alır senden
50 Yorumla
+1 yılKalırsan ikinizin de hayatı mahvolacak belki ilişki düzelir diye çocuk yapacaksınız o da mutsuz olacak baglariniz iyice birleşmenin bosan haklarını ver üzmeden bosan sonra ikiniz de yolunuza bakarsınız
00 YorumlaDünyada böyle bir erkek var mı laaan? Kadın gibi bir hikâye anlatılmış.
Erkek sevmediği kadınla evlenmezz en fazla skşir. Erkek olduğundan şüphe ediyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Kadının biri erkek hesabı açmış sormuş kadınlar asla eski sevgilisini unutmaz evlense çocuğu olsa bile
Kardeşim, Eşin Hanımefendiye Çok Büyük Saygısızlık ve İhanet İçindesin. Derhal Bahsettiğin Kızı Kafandan Söküp Atmak ve Senin İyine Kötüne Her Şeyine Katlanan Eşine Sadık Olman Gerekiyor. Bunun Zor Olduğunun Farkındayım Ama Kendini Eşin Hanımefendinin Yerine Koy, Empati Yap
Çünkü Delikanlılık Bunu Gerektirir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDostum karaktersizliğin vücut bulmuş halisin resmen. Bu saatten sonra nasıl mutlu olucam diye degilde o kadina yaptigin haksizligin vebalinden nasil kurtulcam diye dusun bence
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş eşini harcamışsın kardeşim
boş ver eski sevgilini önüne bak olacak olsa onla olurdu bu iş seni yarı yolda bırakanla değil elini tutanla devam et sonra çok üzlürsün00 YorumlaŞimdi diyelim boşandın o kadınla evlendin. peki eşin üzülmiyecek mi kadın dul kalacak. ancak 35 40 yaşındaki insanla evlenir. ya da bekar genç birisi eşini kabul eder mi? Etmez. Allah senin o kadını cezasını versin. Ama boşanacaksan boşana çocuk yapmayın.
01 Yorumla
+1 yılYaptiniz şey okadar yanlişki yani şöylle dusunun şu dunyada en sevdiginiz insani yanlislikla oldurmusunuz gibi şimdi o eşiniz insanllara bidaha nasil guvence ayni yastiga bas koydugu esi aklinda baskasi varken ona guldu sohbet etti o size bisey olldumu yaninizda oldu şimdi siz ona oylle bisey yasatiosunuzki omur boyu bu yarayi taşicak yazik size bukadar dusmeyin ya
00 Yorumla
+1 yılBir de şu taraftan bak. Eski sevgilinle uyuşuyor olsaydınız ya da seni seviyor olsaydı hiç ayrılmazdınız.
Eşinle her açıdan uyuşmuşsunuz ki evlilik olmuş. Uyum her zaman öncelik olmalı.00 Yorumla
+1 yılyapma be kardes yazik o eşine ona sadik ol seytana uyma
14 Yorumla
Soran+1 yılKardeş valla çok acı çekiyorum dayanamıyorum kendime faydam yok. Ben uçurumun esigindeyim. hem eşime yalanlar söylüyorum rol yapıyorum kalbimde başkası var. Hem onu düşünüyorum yalanlarla yaşamasın. Sevdiğim kişi baskaşıyle evlenirse zaten yaşamam için neden kalmaz bu dünyada ben zaten yaşarken öldüm
- +1 yıl
bak kardesim aşk sevdigin evlense de onun mutlu olmasidir bizde aşık olduk 16 yil sonra konusdun dusun ama evlendi gitti Allah mesut etsin diyorum cunku kaderinde ne varsa onu yasarsin eşin var ve ona deger ver sev sevgi gor emin ol o kadin da bu durumundan cok rahatsiz oluyordur sen karina yönel isime gucume bak
Soran+1 yılKimseyi de kendimi de kandiramam. Kimsenin hayatını zindan etmeye hakkım yok. Onu sürekli çocuk gibi kandırmaya hakkım yok. Eşim iyi biri kandirilmayi hak etmiyor. Beynimin içinde eski sevgilimle yaşıyorum ben sadece onun sesini duyuyorum, onun yüzünü görüyorum. Ve o başkasıyla evlendiği an ben öleceğim. O başkasıyla olursa kaldiramam. Kendime hayatı zindan ediyorum. Acı çekiyorum ve kimse anlamıyor.
- +1 yıl
Seninki aşk değil takıntı
Emin ol eşimden boşanıp eski ile evlensen
Bu muydu olay bu muydu uğruna her şeyi feda ettiğim diyeceksin
Sen sadece kavuşamamışsın ve istenmeyen sevilmeyen olunca insan kafasına takıyor bu durumu. insan kalbi dönektir bi kaç yıl seversin sonra en sevmediğin insana dönüşür karşı taraf olay bu yani
Eşine çok üzüldüm hiç bir kadın onun yerinde olmak istemez
Sana değil de boşanırsanız onun için mutlu bir hayat dilerim
Kıymetini bilen birisi çıkar karşısına umarım
+1 yılBir kadının yapacağı en büyük hata başkasına aşık bir erkekle evlenmektir. O evlilik o kadin içim zehirdir. Eşini mağdur etmeden bosan
00 YorumlaŞimdi s*ctın yani etrafa bulaştırıp bir de masum rolüne girmeyin. Evlendiğin kişinin günahı nedir avarel. Boş laflarla methiye dizmeyin bari.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbartma ya anasını satayım sanki mecnunsun dağı deldim sevdiğin kız için, unutacaksın evliliğine odaklan başka yolu yok baştan sen seçmişsin yolunu eşine de bir şey belli etme yazık kadına bunca zaman kullanmışsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyenler kocanız bunun gibi olsun başka da bir şey demiyorum sivsisgkvskvkdidgk
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki eski sevgilinde kucaklayıp seni bekliyor bitmiş sizin ilişkiniz tekrar olmazsiniz eşinden de ayrılma yazik günah ama varya boyle rol yapan erkekler ne haliniz varsa görün yazikkk
03 Yorumla
Soran+1 yılBir yalanı mi yasatmaliyim ona sürekli seviyor gibi rol yapmak ama başkasını düşünmek mi doğru olan siz ayrilmayin diyorsunuz ama kimse bir yalanı yaşamak istemez. Ben onu kandirdigim için kendimden nefret ediyorum. Ona bakarken hep başkasının yüzünü hayal ediyorum. Ben onu hiç mutlu edemedim edemem de çünkü ben onun yanında olsam da ruhum onun yanında değil.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayril ama insallah yari yolda kalırsın kimse tutmaz elinden
Soran+1 yılVicdanım rahatlasın yeter eşim de mutlu olsun yoluna baksın ve acı cektirmemek çekmemek istiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi an öncr söyle yeterince eziyet etmişsin kadına. Sonra kadınlar neden erkeklerden nefret ediyor. Acaba neden? Bu kadın bir daha başka bir erkeğe nasıl güvenebilecek?
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ben ne yaptığımı bilmiyordum ki kalbimde başkası varken bu evliliği yapmalıydım. Eşime haksızlık ettim. O ço iyi bir insan onu daha fazla kandırmak beni bitiriyor.
Cevap sahibi+1 yılSana üzülemiyorum üzgünüm. En kısa sürede çık git kadının hayatından bişey söyleme hatta eskileri bile karıştırma en azından bunca yıl kandırıldım diyr üzülmez. Bilemedim ya.
Soran+1 yılOna başkasını seviyordum diyemem zaten ben hep yalan söyledim diyemem, seninleykem hep başkasını düşündüm diyemem. Birini kandırmak insanı bitiren bir şey. Bir yandan eski sevgilim onu da mahvettim o da ben evlendiğimde çok üzülmüş arkadaşı anlatmıştı. Hep kenarda durmuş ki benim düzenim bozulmasın diye hep içine atmış.
Cevap sahibi+1 yılDiyecek bir şey bulamıyorum. En kısa sürede konuşmalısın. Kadın da kendi yolunu kursun.
Soran+1 yılZor olacak çok üzülecek biliyorum ama vicdanımı başka türlü rahatlatamam. Ona daha fazla haksızlık edemem.
Cevap sahibi+1 yılBir üzülür iki üzülür böyle daha kötü.
Soran+1 yılEvet bir yalanı yasattim sana diyemem. O hiç bilmesin bu durumu istiyorum acı çeksin istemiyorum. Mutlu olmayı hakediyor ama benimle olamaz ben zaten bitmiş biriyim takatim kalmamış.
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılergen ergen şeyler ya zorla mı evlendirdiler evlenmeseydin
20 Yorumla
+1 yılEşinle konuşup swinger partilere katılın, böylece atlatman kolay olur
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılEn baştan evlenmeyecektin, o kadının suçu neydi ki bunları yaşattın ona.
10 YorumlaEski sevdalar uğruna size hayatını adayan eşlerinize ihanet etmeyin..
10 YorumlaEski sevgiline geri dön şuanki karına ayıp ediyorsun
00 YorumlaAyy işte bu çok kötü aklında kalması, aklında başka yanında başka biri yaşatmasın Allah kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkumda yürü izini belli etme her ikisini arada götür işte .
08 Yorumla- +1 yıl
Hasta.
- +1 yıl
anana öyle yapıyorlar galiba
- +1 yıl
aaaa niye gaz yaptı ki size , adam demek ki arz var talebi var. size vermıyor diye kıskanmayın.
- +1 yıl
sana veren vermiş zaten
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa anlamadıgım şuu , yüzüne bakılmayacak kızlar bulsalar tenhada emikleyecek olanlar , gelmiş burada namus dersi veriyor.
hadı bi sie olup gidiniz. - +1 yıl
kes lan pzhvg
- +1 yıl
anana çok becermişler alışkınsın
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa senın gibi bu pichlerden cok var maalesef ki ama sorun ailende cunku aıle bıreylerın anan kenar mahalle kezzosu
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılO eski sevgilin aklı yok muydu bence o çocuk sevmiyor sizi bahane bunlar nasıl izin verdi o zaman
00 Yorumla Aklındakiyle ölürsün yanındakiyle yaşlanırsın misali işte
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok zordur aklında biri varken başkasıyla evli kalmak. Bence eşinle konuş çoxuktan sonra daha zor olur ayrıomak. Şimdi ayrilırsan eşin de hayatına daha kolay devam eder.
00 Yorumla
+1 yılBak eğer sevdigini alamazsan, aldigini seveceksin.
O kadina da daha fazla haksizlik etme, yazik gunah yaa? Boşan bu sefer karin gelecek aklina. Helalin olmus o kadin. artik. senin.
Sevgili denen kisiyi de unut!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet duygusal yorumlar yapa dursun sen de cekirdek kolani al eglen
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@izmir1984 trolun empatisini mi?
Cevap sahibi+1 yıl@izmir1984 inanip inanip bide yorum yapiyorsunuz buna. Zamaniniza yazik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilin başkasıyla evleneceğini söylediğinde nişanlına biraz da olsa bir şey hissetmedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış evlilik olmuş unutmak zorundasin onu artık ya da ayrıl onunla ol iki seçenek var
00 Yorumla
+1 yılOyle dusunme boyle dusunmen bile yanindaki kadina haksizlik. Sana deger verene sadik ol ve onu unut. Seni sevseydi yaninda olurdu olmusla olmuse care yok.
00 Yorumla
+1 yılBence bu evliliğin daha ileriyemiyeceğini söyle ve ona gerçekleri söyle yalan söylemene gerek yok. Bu arada senin adına üzüldüm:(
00 Yorumla
+1 yılUnutursun bilader kafaya takma biraz zaman daha doğrusu etkili bir karar ve doğru bir karar vermen laazım
00 Yorumla
+1 yılBunu neden kendine yaptın ki unutamadıysan iki hayat birden mahvettin be
10 Yorumla
+1 yılEşinde seni aldatıyordur yoksa göz yummaz safa yatıyor sadece
00 YorumlaKalp kalbe karşıdı belki oda eski sevgililerini unutamamıştır
00 YorumlaEşine üzüldüm seninde canın cehenneme 🤬
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizliğin kitabını yazdin yani.
010 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok sadece mutlu olmak istedim ama birini kandırmak acı vermeye başladı bana. Onu seviyormuş gibi dokunmak, sözler söylemek acı vermeye başladı.
- +1 yıl
İşte bu karaktersizlik
Soran+1 yılİnsanın başına hayatta her şey geliyor. Sadece istediğim sevdiğim insanla mutlu olmak eşimi daha fazla kandırmamak.
- +1 yıl
Kadın zorla gel benimle evlenmi dedi sana utanmadan günah çıkariyorsun bide sevdigi insanmış bir kadinin hayatını mahvedecek iki karaktersizsiniz o günahsız kadının ahını al iki yakaniz bir araya gelmez merak etme
Soran+1 yılEski sevgilimin günahı yok o hiçbir zaman benim kafamı karıştırmadi benim aklıma hep ondaydi zaten.
- +1 yıl
Ağzımı bozmayacağım kadın sana gel benimle evlenmi dedi adam akıllı otur oturduğun yerde ya da al karşına eşini konuş ver yasal haklarını ne halt yersen ye ama haketmeyeb bir gönlü kırdın mi yüzün ömür boyu gülmez unutma
Soran+1 yılBir yalanı yaşatmak onu sürekli kandırmak mi doğru olan ben doğru olanı yapmaya çalışıyorum ne arkadaşlarım var sürekli karılarını aldatıp sonra karımı seviyorum diyen. Ben en azından eşimi kandirmak istemiyorum. Ona bir yalanı yaşatmak istemiyorum.
- +1 yıl
Lan kadınla evlenerek zaten kandirmissin yanımda olsan kafanı duvara gömerdim bide günah çıkariyorsun 😡
Soran+1 yılEvet evlendim hatam var yanlış yaptım yapmamam gereken bir şeyi yaptım kendimi bu girdaba surukledim ve içinden çıkamadım. Tek yol ikimizin ayrı yollara gitmesi ve ben artık bu azaptan kurtulmak istiyorum.
- +1 yıl
Beni germe sus
Exsinde kollarını açmış seni bekliyordu
10 Yorumla
+1 yılAl işte. Sürünün ya ne denir size.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnut kadınına ihanet etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMadem unutamadın neden evlendin?
00 Yorumla en korktuğum şey bu aw
00 Yorumla
+1 yılGüç inandırıcı gelmedi kadın gibi yazmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Vay ya işte bu yüzdn evlilikten nefret ediyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem