Eski sevgilimle karşılaştım evliyim...

geçen gün emınonune gıdecektim. kendıme kıyafet bakmaya abiye. tam vapura bindim karşımda nişanlanacakken son anda ayrıldığm eskı sevgılım oturuyordu. hemen arkalara dogru ılerledım ama kalbim küt küt atıyor ınsallah yanıma gelmez dıye.bır kaç dakıka sonra yanıma geldi ne numaran var ne adresın bari burada konusalım dedi bende gıdermısın ben evlıyım brı gorecek dedım gıtmem dedı senı gormeyı o kadar cok ıstedımkı ama bı kere bıle karsılasmadık dedı sana soyleyecek cok seyım var dedı. bende gıt basımdan dedım hayır dınleyeceksın benı dınle sonra nereye gıdersen gıt evlı kadınla ısım olmaz dedı.bende hayır gıt evlılıgımı tehlıkeye atıosunşu anbu yaptıgın gercekten terbıyesızlık dedım. tamam dedı sunu bil senle ayrıldık ayrılalı 1 gun dusunmedıgım gun olmadı dedı eskıden aşka ınanmazdım amaşu ancok ıyı anlıyorum dedi.senı cok sevıyorum şimdi gidiyorum dedi vapurdan hızla inip gittti. üzüldüm onun için. eski anılarım canlandı bir yandanda eşimi dusundum bana yaptıgı hataları cok mutsuzum. asla aldatan bır kadın olmam oyle dusunmeyın ama etkılendım işte. belkıde onun ıcın uzuldum bılemıyorum... olay bu sızce ne yapmalıyım ne yapmalıyım derken ne sorcamı bıle bılmıyorum
Eski sevgilimle karşılaştım evliyim...