Ben artık hayattan erken yaşta bıkmış bi insanım.Evde sabah bilgisayarımı açıp bu saatlere kadar oturuyorum.Geleceğimi hiçe sayarak sanki bi ömür bu bilgisayarın başında geçirecekmişim gibi..Keşkede öyle olsa bi ömür bilgisayarımın başında geçirsem,kimse çağırmasın beni.Ne okula,ne gezmeye ben oturmak istiyorum gece bu saatlere kadar ...Hep suanki gibi içimde nedeni olmayan bi mutsuzluk,stres var içim ağlıyor sanki.Zaten bu yaşta saçında beyaz olan bi insan nasıl mutludur ki ? yaşım:19 İnsanların ileriye yönelik beklentileri var hayalleri,eşi,çocuk,huzur... Peki ya benim?...artık hiç bir beklentim yok.Ne hayallerim var ne bişey ben anladım,ben imkansızları istiyorum.Şimdi bana bi psikolog'a gitmeyi önerçeksiniz.Ben bunu aileme söylersem bana deli gözüyle bakıçaklar veya bu yaşta ne psikolog'u çok stresin varya gibi sözler söylüceklerdir.Kendi doktorum olmalıyım.İntihar hayattan kurtulmanın en kolay yolu burdan kurtuldun peki ya öbür taraf?Öbür taraftan korkmasaydım şu an çoktan bitmişti herşey.Artık olumsuz,eleştiri hiç birşey duymak istemiyorum.Sevilmek,sayılmak istiyorum belkide..Ne istediğimi bile bilmiyorum okadar aciz bi kızım ben.Anca herkesi güldüren eve gelince tek başına ağlayan çaresiz bi kızım...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılobsesif kompülsif oluyor sanırım bende özelikle tipe kendi tipime yani büyük takıntım var hiç bir zaman sevmedim sevmiyecemde tanrı beni unutmuş bir köşede öyle yalnızım hep karamsar düşünür dururum hayatımın hiç değişmiyeceği aklımda askeri okul vardı fakat bırak askeri okula bendeki hastalıklardan normal zorunlu askeriye kapısının önünden geçirmezler hayatımı askerliğe adamıştım tek mesleğim olur diye sevinir dururdum yaşım 18 fakat artık bitmiş biriyim onada almıyacaklar spor yapıyorum 1 tek bu beni mutlu eder gibi oluyor onun dışında saten bazende bu spor bile benim moralimi bozduğu oluyor şu hayata 2 kere aşık oldum 1 incisinde seneler sürdüm gecelerim falan derken benim duygularım bitme aşamasına geldi karşımdaki ise hiç bir şekilde yanaşmadı karamsardım ondan öncede ama bu sefer hepten oldum hiç bir şeye inanç kalmadı tanrıya bile kötü sözler söyler dururum ama eninde sonunda gine ona dönüyorum ne yapıyımki 1 tek o beni biliyor ne konuşabileceğim şöyle bana mutlu bir an verecek biri oldu nede olucak neyse hep kendimi kötüledim bu beni sevmez niye sevsin şu surata bir bak ne işe yarıyorumki okuldur falan 10 sınıftım 1 sene kaldım diye gitim bıraktım okulu hiç bir şekilde düşünmedim saten bir şey olmaz diye şimdi 2 senedir öyle boş ne okul nede başka bir şey çalışmıyorumda ama çalışamıyorum demem daha doğru olur her seferinde her aynaya bakınca kendimi sinirden yumruklayasım geliyor niye böyleyim neden bu kadar çirkinim hiç bir şekilde kendimi beğenemiyorum doktora git demeyin onlarda anlamıyor 1 kere gitim özel bir yerdi sağolsun yakınım götürdü heybetli yer öyle oyuncuların falan kaldığı semti dedim burası kesin çözüm bulurda yok sanki ben doktorum o hasta saten hislerim kuvvetlidir karşımdakini anlıyorum hemen buda beni bitiriyor millet hevesleniyor karşındakimi bir anlasam hayat çok iyi olucak diye hiç iyi olmuyor düşüncelerini okur gibi oluyorsun ve ben 2 inci kez aşık oldugumda her şeyi bitirdim aşık oldugum gün geceyi hepsini dün gibi hatırlarım bir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldahada saten o anı yaşıyamıyacağımıda biliyorum saten hoşlandığımı dediğim an itibaren benim karamsarlığım umutsuzluğum tutu çünkü o seviyormuş gibi davranıyordu 1 anlık hevesle olduğunu biliyordum onun duygularını herşeyi geçtim arkadaşlarınla tanıştırmak istese rezil olacaktı çirkinliğimden dolayı onunla dalga bile geçerdiler ben böyle olunca dahada kötü olurdum sevmezdi saten neden sevsin hep çirkin kaldım böyle devam edecem aşk sevgi işleri adamlıkla mert yüreği yeten insanların sahip oldugu dili kuvvetli insanların sahip oldugunu sanıyorsunuzya hiç öyle değil mertliği adamlığı geçtim öyle bir hastalık ki bu istiyorum kurtulmak ama bir tarafımda artık hiç istemiyor ki o tarafımı dinliyeceğim ömür boyu şimdi tutulduğum insana bağlı kalacağım belki belki bir daha aşık olacağım çünkü 1 2 ay 1 senede sürmüyor bendeki duygular benim ruhumun içine edecek dereceye kadar sürüyor ilerliyorda herneyse her seferinde aynı sözleri bir bayan görsem karşımda direk utanmam kızlardan hiç utanmam
Cevap sahibi+1 yılGidip konuşurum her türlü ama konu bulamıyorum konu sorunu vs derken 2 3 dk sonra saten hemen oda sıkılıyor eminim içinden ya kalkıp gitmek geliyor ya da kendisi bir şeyler bulmaya çalışıyor ya da öyle hissiz duygusuz öylecek duruyor veya aklında başka bir şey var ki ben her seferinde bu yüzdende kendimi kısıtlar dururum annem babam hep derler kız arkadaşı vs falan ben hep utanır gibi yapar onlara benim hiç böyle işlere girmemiş gibi hissetirim ama bir bilseler nasıl bir çıkmazın içinde oldugumu psikolojikmen artık ben bile tanıyı koydum hiç bir zaman sevse bile onunla olamayacak ömür boyu sadece uzaktan uzağa izleyecek hani o filimlerde çaba gösterip kavga vs olurda sonra aşk olurya hayat inanın o filimdekiler gibi değil bu senaristler nasıl hayalperest insanlar ki böyle senaryolar oluşturuyor benim senaryom ise gel sevgili olalım değilde hoşlanıyorum seviyorum ama sevgili hayır biliyorum çünkü sevmediğini niye sevsinki niçin sevsin o kadar yakışıklı insan var 1 de en berbatı sevse
Cevap sahibi+1 yılbile ben her türlü karamsarlığımdan umutsuzluğumdan ötürü inanamıyacağım gerçekten ben bunu zamanında 1 kere yaşadım 9 ay boyunca bir güzel insan denedi bunu hiç yorulmadı seviyormuydu yoksa öylemi hisediyordu bilmiyorum ama her türlü katlandı nasıl yaptı bilmiyorum ama yaptı işte neyse işte hiç güvenemiyorum hiç bir şekilde inanmıyorum sevmiyorsun bu tipi kim sever neden sevesinki sen şu an öyle hissediyorsun ve sonra gidiceksin saten ya da eğlenmek alay etmek için diyorsun bunları ama ne oluyor biliyormusunuz karşımdaki bunlardan ötürü gidince bir üzülme oluyor bende bir ağlama bir sızlanma işte söylemek istemediklerimi bana bu hastalık söyletiriyor her an pişman oluyorum bu yüzden ne evlenebileceğim evlenmeyi bırak sevdiğim insanı hep başka insanlarla göreceğim ki ben bu yüzden çılgına dönüyorum ki görüyorumda bu varya bu duygu bu tanrı beni bu hale soktuğu için hem ona nahlet hem şeytana hem herşeye neden ki böyleyim ama eskiden azda olsa duygu vardı şimdi hiç biri kalmamış sadece
Cevap sahibi+1 yılhayal kurmak kaldı kendimi hayallerimde sevdiğim insanla birlikte görüyorum ama 5 dk bazen 10 dk her yatmadan önce sadece hayal ama olmaz işte neden olsunki hayaler gerçekleştirmek bizim elimizdeymiş güya bu sözü söyleyen beni bir bulsa ne güzel olacak kendine bak biraz dersiniz ama ne bakması bir zamanlar kaş göz yüz derken hiç bir şeye yaramıyor ne diyimki geleceğe dair hiç bir şeyim yok ben pc başında geçiriyorum çoğunlukla arkadaşlarım gelir sevgilisinden ayrılır (hep kızlar oluyor bunlar genelde) onlarla konuşur motive eder bitirir dururum ama bir işe yaramıyor çünkü onları anlıyan var ya beni beni kimse anlamıyor ben buraya özet bile geçemiyorum şuanda kısadan anlatmaya çalışıyorum oda olmuyor ne ben ömür boyu bu tipim düzelir nede o hislerim güven hissim geri gelir bu yüzden tanrıyada nahlet olsun yaratıklarınada
En İyi Cevaplar
dediğin çoğu şeyde aynıyiz bence çünkü bende kalkar bilgisayara oturup oyun yok şu bu öyle gün geçiririm bende hep bir mutsuzluk olur arada bir mutluluk sanki gelir gibi olur ama kısa süre sabah kalk moral yok gün içinde biraz moral olur aileden biri bozar moralimi öyle ıste sen ailem deli gözu ile bakar demissin kim ne derse desin takma gerekirse git bir şekilde migden için nasıl doktora gidiyorsan gene git oda sağlık ha olmadı dersen dertleseçek birini ararsan ben dinler yol göstermeye olmadı moral olmaya çalışırım bazen herşeyden daha iyi dertlesmek ve intihar asla düşünme bence o konuda helal sana...
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim.
Soran+1 yılTesekkür ederim seni ekliycem.
Bilgisayardan uzaklaşmayı denesen? İnsan evde oturdukça oturası geliyor..Hayatında kötü giden bir olay mı var?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır şu an kötü giden bir olayım yok.Ama bilgisayarımın basından kalkamıyorum çalışmak istiyorum dısarı çıkmak istiyorum çıkamıyorum.Sanki İçim dısarı çıkmama izin vermiyor .
Soran+1 yılİnsallah kalkabilirim tesekkür ederim ..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Ya sıkıntı yaptığın şeye bak . Herşeyin hayırlısı ne sıkıntı yapıyosn , sen sanıyomusun herşey böyle devam edicek . Muhakkak hayatında bi dönüm noktası olucak :) Psikoloğa ne gerek var , senin hayatına psikolokmu yön vericek . Gitmeni gerektiricek bişey yok zaten ortada. Kafanı topla biraz yeter. Saçın ağardıysa ağardı . Benimde başımda rahat 20 25 tane beyaz var ve yaşım 21 . Bende çok mutsuz bi yıl geçirdim bu sene ama şuan gayet iyi gitmeye başladı herşey. unutma Bir Umuttur Yaşamak :)
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hersey dediğin gibi olur.Dünyada bu durumu yasayan tek ben olsaydım delirmistim herhalde.
Soran+1 yılEvet biliyorum.Halime şükrediyorum.
+1 yılSana bunları yaptran seni toplumdan ayıran anlatamadgn bi derdin olsa gerek ama inan böyle gitmez biyerinden tutucaksn hayatı şu an braksalar evden bile cıkmam diyodursn ama dedigim gibi gitmez öyle hayat. bi yerinden cok zorda olsa istemesende yakalamalsn hayatı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tesekkür ederim.
yasım 27 ye dogru gıdıyor...ve yaklasık 7 yıldır bu sekılde yapıyorum kafama göre calısıp kafama göre yasıyorum sıkılıyorum bende memnun degılım sabaha kadar netın basında olmaktan ama baskada bırsey yok...dısarda sahte gulucukler atıp yanlız kaldıgında böyle dusunmen normal ama dua et ölmek falan gıbı seylerıde kafandan cıkar..en azından sukur et...bende sen gıbı dusunurdum takıı en yakın arkadasımı kanserden kaybettıgımde anladım yasamanın ne derece guzel oldugunu...ve sana söyle soyleyeyım o arkadasım ömrunun az olmasına ragmen ölme kafa tutuyordu...bılmem anlatabıldımmı
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum.Basın sağolsun.Yaşamak tabikii bende istiyorum fakat hayat zorluyor işte...
+1 yılSeni mutsuz eden yanlızlık. Biri ile beraber olursan herşey yoluna girebilir. Konuşup muhabbet edeceğin biri yok sanırsam herşeyi içine atıyosun kimse sırtını sıvazlamıyo ya da dinlemiyo...
15 Yorumla- +1 yıl
Daha şu genç yaşında sanki dünyanın kahrını çekmişsin gibi.Hiç hastaneye gittin mi. Orda neler var neler. Kanserinden tut veremine kadar.Tümöründen tut kötürümüne kadar. Yüzünde tümör çıkmış bir insan gördün mü hiç.Görmeni tavsiye etmem.Çünkü ne burnun ne yüzün nede ağzın gözükür.Yüzünün önünde buruş buruş deri tapakaları düşün öyle bir hayat düşün. Elleri olmayan kızlar gördüm ayaklarıyla resim yapan, ayakları olmayan gördüm hayata bizden daha sıkı bağlanan gülen şükreden.Bence ynls yapıyosun.
Soran+1 yılBen halime şükreden bi insanım.Eli olmayan,tümörlü insanları biliyorum.İlla dert olması için elimin kesik,tümörümün mü olması gerekiyor.Ben ruhsal depresyondan bahsediyorum sen neden bahsediyosun.
- +1 yıl
Gerçekten problemin olduğu belli zaten. Hemen bana karşı savunma almana gerek yok. Asıl onların ruhsal depresyon yaşaması gerekmez mi. Onların ruhu kalbi yok mu. Ben sana elleri olmayıp ayaklarıyla resim yapan birinden bahsediyorum. Elleri olmadığı için hayata mı küstü ? Onlar dahi bunca şeye rağmen hayata sıkı sıkı tutunabiliyorsa en önemlisi gülebiliyorsa sen bu sapasağlam halinle nasıl gülemiyorsun ki.
- +1 yıl
Benim sanki hiç sıkıntım yok. Herkesin derdi var. Herkesin sıkıntıları var. Ama ben bu insanları düşününce halime şükredip mutlu olmasını biliyorum. Savaşlarda ölen çocuklar var yani ama ben burdayım yaşıyorum keyfim yerinde. İnternetim de var. Onların başını sokacağı evi dahi yok...
Soran+1 yılTamam Haklısın.
Merak Etme Sen Doğrusunu Yapıyorsun Bende Öyleyim Biliyormusun Mesela Dışarıda İnsanlar 2 Yüzlü Olurlar Ama Ben AçıkSözlülüğümden Dolayı HerKes Beni Hor Gördü İnsanlar Bizim Gibi İnsanları Asla Anlamıcak Gibime Geliyo Herkes O Kadar Yalancı Ve AçGözlükü Resmen Yaşama İsteiğim Gitti Pskolojim Bozuldu Benim Durumumda Böyle İşte Ama Sende Böylemisin Yani Açık Konuşş ?
010 Yorumla
Soran+1 yılBen dısarıdan gayet normal görünen fakat içi kan ağlayan bi insanım.Çok açıksözlü değilim insanları kırmaktan korkarım fakat onlar bana karşı hiçte öyle değiller.
Soran+1 yılEvet Çok.
- +1 yıl
Merak Etme Sen Sakın Üzme Kendini Canım Benim De Hayatım Hep Böyle Geçti Nerdeyse Sevdiğim Kızlar Bile Bana Bunu Yaptılar Halbuki Niyetim O Kadar İyi İken Hepsine Ama Ne Yapalım Kıyafetimizdede Yazmıyorki Ben Böyleyim Ben Şöyleyim Diye Ben Açıklamaya Çalıştıkça İnsanlar Hep Uzaklaştı Benden Bazen Diyorumki Aileme Falan Beni Hiç Kimse Anlamıyor Senin İçinde Böledir ? :)
Soran+1 yılEvet Aynen dediğin gibi benmi yaklasamıyorum,onlar mı bana yaklasmıyor bi türlü bilmiyorum.Hepte değer verdiğim insanların beni kullanması zoruma giden...
- +1 yıl
Öyle İnsanlar Genelde Bazen İyilik Yapmaya Çalıştıklarını Sanırlar Ama Genelde Öyle Değildirler Bende Yaklaşmaya Çalıştıkça Benden Kaçıyorlar Sonra Da İyi Davranıyorlar Bende İyi Davrandığımda Bir Hallere Giriyorlar Bende Hallere Giriyorum Haliyle Ondan Sonra Da Bana Tavır Alıyorlar Sen Hallere Giriyosun Falan Diye Sinir Oldum Ya :DD
- +1 yıl
Genel De Bende Değer Veriyorum Ama Sonra Hallere Giriyolar Bir Havalanıyorlar Böyle Şeyler Yapınca Bende Haliyle Tavrımı Koyuyorum Böyle Yapınca İnsanlar Bana Yaklaşıyorlar Ama Bende Yaklaşıtklarından Dolayı Sevgi Ve Saygı Gösteriyorum Gösterincede Yine Havalanıyorlar Yine Canımı Acıtıyorlar Bende Üzülüyorum Bende Ama İnsanlara Yansıtmıyorum Geceleri Yastığımı Sırıl Sıklam Ettiğim Halde...
Soran+1 yılEvet hepsi öyle senin yüzünden havalanıp sonra seni ezmeye baslıyor.Çıkarırsam tepeme olacakları bu ne bekliyodumki.Ama artık yok öyle.
Soran+1 yılOlabilir :D
Senin derdin kendini çok onemsemek aslinda . Çünkü bu kadar çaresizlik bundan.inan bana ve kendini karamsar olmaktan kurtarmaya çalışma .sadede kendini tanı kendine dürüst ol kendine bile soylemedigin onemsizde olsa çok sey olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Sen bitmissin okeye dönüyosun:)) silkelen bı kendine gel heyy:)) abartilacak bı durum yok kendin istediğin için bu durumdasin unutma!
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biran önce silkelenmeliyim.
Soran+1 yılTesekkür ederim düşünmen bile yeterli.Eğer birşey olursa mesaj atıcam :)
Soran+1 yılBende yatmayı dusunuyodum şu anda iyi geceler. (:
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bişe söylimmi senin varya için ölmüş .
anlat derdine çare olmaya çalışayayım ama yukardakileri değil anlatmayıp anlatamayıp beyninde tuttuklarını anlat , bir insan hayata küsmüşse muhakkak bi sebep vardır belki kendide bilmiyordur bilmemesinin sebebi önem vermediği bi düşüncedir ama o küçümsediği düşünce aslında onu çürütüyordur . dene .00 YorumlaAmaaaaan tipik ergenlik halleeri. geçer geçer üzülme herkese oluyor :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
sana bi muska yazsın benim halam,iyi anlar o işlerden sen göz var göz ..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen düşünüyorum üzerimde büyü mü vardır,göz mü vardır diye...Keske yazabilseydi .
Soran+1 yılBen yüz yüze görüsmekten bahsetmiştim :) Tsk ederim.
+1 yılböyle düşünerek kendini resmen bitirme noktasına getirmişsin, yaşın kaç daha senin.?
01 Yorumla
Soran+1 yıl19.
Hayırdır bu caresizliğin bıkmışlığın sbeebi nedir..*
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmem Geçmişin yorgunluğu herhalde.
Soran+1 yılŞimdi yatıcam tsk ederim ben seni ekliyorum.
Soran+1 yılTesekkür ederim ekledim.
+1 yılbende senin gibiyim yemin ederim ya. ölek mi_?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ölmenin cevabını sorumun içinde cevapladım.
+1 yılsenin sağlam bir arkadaşa ihtiyacın var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum.Benim hiç en yakın arkadasım olmadı.İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum.Onlar bana yaklasmaya,dısarı çağırsalarda içim gitmek istemiyor.Bir türlü uyuşamıyoruz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem