Aşk İlişkileri 1 ay Sevgiliniz, exinin takıntılı olduğunu söylese ne yaparsınız? IMrLonely Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Sıkıntılı bir durum. Dövsen kıza daha çok dert olacak, karışmasan olmayacak, iki ucu 💩 değnek. Siz olsanız ne yaparsınız? Sevgiliniz, exinin takıntılı olduğunu söylese ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
princess_Angela Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Takıntılı olsa ne halt yiyecek çiğ çiğ yerim onu 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı. Gider döve döve gebertirim. 1 0 Yorumla
melekısırığı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Erkekler için ayrı sorun olur dediğiniz gibi dövsen ayrı dert, uğraşmazsan ayrı. Benim sevgilim söylemiş olsaydı umursamazdim ne yapabilir ki 1 0 Yorumla
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Anthon Chigurh gibi yeni bi sevgilisinin olduğunu ve takıntıda yeni bi literatür olucanı söylerdim 1 0 Yorumla
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu bir de söyleyecek kadar s@lak katlanamam böyle bir akılsızlığa 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Benimde takıntılı exim var kapıştırırız sorun yok kvkjbv 1 0 Yorumla
s İçimeişlerbakanı Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. İkisi de birbirinden toksiktir, en iyisi ben fıtı fıtı kaçarım. 1 0 Yorumla
Elmalıİlber Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. S2sin gitsin lan biz ne güne duruyoruz bizim olduğumuz yerde başka erkek sinek bile olamaz 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ɒmınɒkoyarım ☺️ ben takıntı makıntı dinlemem o yârrağını keser pişirir yediririm, sonra bağırsağını söker okstlenmiş kalıntıya dönmüş kardeşim zevk olsun diye yukarı çıkartıp çıkartıp ağzından sıçtırrım. Hayırdır lan? 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O kişiden ayrılırdım herhalde.. 1 2 Yorumla IMrLonely 1 ay Olması gereken bu aslında, kimse için değmiyor. Yorumla SpunkyChick1 1 ay Aynen öyle.. Yorumla
Вuӏutsu Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Benlik bir durum değil, sevgilim yapar ne gerekiyosa 0 0 Yorumla
vampo Takip Et Xper 1 Yaş: 45 1 ay Uzak kalmasını denk gelmeyip zamana bırakırdım gözden uzak gönülden uzak misali 1 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilim yok. Bu yüzden bilmiyorum😄 2 0 Yorumla
emineh Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sıkıntılı ya 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şikayetçi olmasını söylerdim 1 0 Yorumla
Bir_Esintii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Ayrılırım 1 1 Yorumla IMrLonely 1 ay Mantıklı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 82% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Ben daha da takıntılıym ama ya 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet sıkıntılı bir durum ama dövmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Kararsızkız000 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Dedi ayrıldım 0 0 Yorumla
Zeynepsuella_ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Umrumda bile olmaz 1 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kacmak lazim ordan 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Uğraşamam kimseyle. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bişey yapmam napayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Takıntılı olsa ne halt yiyecek çiğ çiğ yerim onu 😂
Gider döve döve gebertirim.
Erkekler için ayrı sorun olur dediğiniz gibi dövsen ayrı dert, uğraşmazsan ayrı. Benim sevgilim söylemiş olsaydı umursamazdim ne yapabilir ki
Anthon Chigurh gibi yeni bi sevgilisinin olduğunu ve takıntıda yeni bi literatür olucanı söylerdim
Bunu bir de söyleyecek kadar s@lak katlanamam böyle bir akılsızlığa
Benimde takıntılı exim var kapıştırırız sorun yok kvkjbv
İkisi de birbirinden toksiktir, en iyisi ben fıtı fıtı kaçarım.
S2sin gitsin lan biz ne güne duruyoruz bizim olduğumuz yerde başka erkek sinek bile olamaz
Ɒmınɒkoyarım ☺️ ben takıntı makıntı dinlemem o yârrağını keser pişirir yediririm, sonra bağırsağını söker okstlenmiş kalıntıya dönmüş kardeşim zevk olsun diye yukarı çıkartıp çıkartıp ağzından sıçtırrım. Hayırdır lan?
O kişiden ayrılırdım herhalde..
Olması gereken bu aslında, kimse için değmiyor.
Aynen öyle..
Benlik bir durum değil, sevgilim yapar ne gerekiyosa
Uzak kalmasını denk gelmeyip zamana bırakırdım gözden uzak gönülden uzak misali
Sevgilim yok. Bu yüzden bilmiyorum😄
Sıkıntılı ya
Şikayetçi olmasını söylerdim
Ayrılırım
Mantıklı
Gitiği yere kadar artık.
Ben daha da takıntılıym ama ya
Evet sıkıntılı bir durum ama dövmeyi tercih ederim
Dedi ayrıldım