Aşk İlişkileri 2 sa Sevgiliniz, exinin takıntılı olduğunu söylese ne yaparsınız? IMrLonely Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sıkıntılı bir durum. Dövsen kıza daha çok dert olacak, karışmasan olmayacak, iki ucu 💩 değnek. Siz olsanız ne yaparsınız? Sevgiliniz, exinin takıntılı olduğunu söylese ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı. Gider döve döve gebertirim. 1 0 Yorumla
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. Anthon Chigurh gibi yeni bi sevgilisinin olduğunu ve takıntıda yeni bi literatür olucanı söylerdim 1 0 Yorumla
s İçimeişlerbakanı Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. İkisi de birbirinden toksiktir, en iyisi ben fıtı fıtı kaçarım. 1 0 Yorumla
Elmalıİlber Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. S2sin gitsin lan biz ne güne duruyoruz bizim olduğumuz yerde başka erkek sinek bile olamaz 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ɒmınɒkoyarım ☺️ ben takıntı makıntı dinlemem o yârrağını keser pişirir yediririm, sonra bağırsağını söker okstlenmiş kalıntıya dönmüş kardeşim zevk olsun diye yukarı çıkartıp çıkartıp ağzından sıçtırrım. Hayırdır lan? 0 0 Yorumla
melekısırığı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 sa Erkekler için ayrı sorun olur dediğiniz gibi dövsen ayrı dert, uğraşmazsan ayrı. Benim sevgilim söylemiş olsaydı umursamazdim ne yapabilir ki 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O kişiden ayrılırdım herhalde.. 1 2 Yorumla IMrLonely 2 sa Olması gereken bu aslında, kimse için değmiyor. Yorumla SpunkyChick1 2 sa Aynen öyle.. Yorumla
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 30 sn Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunu bir de söyleyecek kadar s@lak katlanamam böyle bir akılsızlığa 0 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 29 dk Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benimde takıntılı exim var kapıştırırız sorun yok kvkjbv 0 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgilim yok. Bu yüzden bilmiyorum😄 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Şikayetçi olmasını söylerdim 1 0 Yorumla
Bir_Esintii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Ayrılırım 1 1 Yorumla IMrLonely 2 sa Mantıklı Yorumla
vampo Takip Et Xper 1 Yaş: 45 49 dk Uzak kalmasını denk gelmeyip zamana bırakırdım gözden uzak gönülden uzak misali 0 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. kacmak lazim ordan 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Uğraşamam kimseyle. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bişey yapmam napayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gider döve döve gebertirim.
Anthon Chigurh gibi yeni bi sevgilisinin olduğunu ve takıntıda yeni bi literatür olucanı söylerdim
İkisi de birbirinden toksiktir, en iyisi ben fıtı fıtı kaçarım.
S2sin gitsin lan biz ne güne duruyoruz bizim olduğumuz yerde başka erkek sinek bile olamaz
Ɒmınɒkoyarım ☺️ ben takıntı makıntı dinlemem o yârrağını keser pişirir yediririm, sonra bağırsağını söker okstlenmiş kalıntıya dönmüş kardeşim zevk olsun diye yukarı çıkartıp çıkartıp ağzından sıçtırrım. Hayırdır lan?
Erkekler için ayrı sorun olur dediğiniz gibi dövsen ayrı dert, uğraşmazsan ayrı. Benim sevgilim söylemiş olsaydı umursamazdim ne yapabilir ki
O kişiden ayrılırdım herhalde..
Olması gereken bu aslında, kimse için değmiyor.
Aynen öyle..
Bunu bir de söyleyecek kadar s@lak katlanamam böyle bir akılsızlığa
Benimde takıntılı exim var kapıştırırız sorun yok kvkjbv
Sevgilim yok. Bu yüzden bilmiyorum😄
Şikayetçi olmasını söylerdim
Ayrılırım
Mantıklı
Uzak kalmasını denk gelmeyip zamana bırakırdım gözden uzak gönülden uzak misali
kacmak lazim ordan
Yan yana koyup ikisinede kayarım
Uğraşamam kimseyle.
Bişey yapmam napayım