+1 yılBana sadece ex değil sevgilisi olan bir çok kız yazdı. Yazmakla kalmadı yattı benimle ama erkek arkadaşından ayrılsa bile hiçbiriyle sevgili olmam. Bugün onu boynuzlayan yarın beni de boynuzlar. Erkek arkadaşı olan adamların hayatındaki ilk sevgilisi bu kızlar. Yani 25 yaşına ellerine kadın eli değmemiş adamların. E bu tip adamların parası varsa kızdan seks almak için aylarca kıza para yediriyor. Kızlar bu adamlara bakireyim diye yalan söylüyor. 24 saat sonra gelip benimle yatıyor. Ertesi sabah hiçbir şey yokmuş gibi herifle sevgili olmaya devam ediyor. Aslında kız ikimizi de aldatıyor. Parasını yediği adamı çekici bulmuyor. Onunla seks yapmak istemiyor. Beni çekici buluyorlar ama kadınlara bankamatik olmayı sevmediğim için genelde tek gece birlikte oluyorlar. Yani bazı kızlar sevgili olduğu erkekten parayı alıyor, benden de zevki alıyor. Mesele bu. Halk arasında boşuna demezler. Zevkin parası olmaz diye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir hatırlatma yapmak istiyorum Türkçe'mizi güzel kullanalım diyor lütfen İkincisi de bitmiş gitmiş Bir ilişkide artık bana yazsa ne olur yazmasa Ne olur artık benim için Çünkü bitmiş eskimiş hadi diyelim ki yazdı Ben de onu affettim Artık eskisi gibi olur muyuz olamayız bunun için mantık artık biten giden bir ilişkiye geri dönmemen gerektiğini söyler kalbin de mantığını dinlemek zorundadır
03 Yorumla- +1 yıl
Sana ne
- +1 yıl
ben türküm ingiliz değil :)
- +1 yıl
Olabilir, ee?
Başka biriyle ilişkisi varken bana yazandan ne hayır gelir ki? Ayrılıp sadece seninle olacağım dese bile, benimleyken başkaları ile konuşmayacağının garantisi var mı? Yok..
15 Yorumla- +1 yıl
Yok, o zaman da ayrılıp sana geldiği kişiye yazar :D
- +1 yıl
Kansız vizyonsuz hem de :D
- +1 yıl
Çok amen 🙏😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim bana mesaj atamaz. Diyelim ki oldu hayatında birisi olmasa dahi onunla olmam. O yaşattıklarından sonra, ayrılığın üzerinden 2 yıl geçmişken hiçbir şey yaşanmamış gibi davranamam. Hayatında birisi olsun veya olmasın direkt yol veririm.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu exlerin benim telefona şarkı dinletmesi ciddi şakamı ben bunu anlamadım 😏
211 Yorumla- +1 yıl
Fenomenliğiniz hayırlı olsun :D
- +1 yıl
Tskrler canım birde öğlen sistem attı bende oldum iyi yapmışım 😂
- +1 yıl
Yapmismiyim
- +1 yıl
Yapmışsın cenderoo
- +1 yıl
Ama silerim birden giderim ona göre 😂
- +1 yıl
Zor shdjs
- +1 yıl
Ben silerim bana zor değil 😂 engel oluyosan bilemem 😂
- +1 yıl
Kimseye engel olamam cendero :D
- +1 yıl
Bak sen sosiligi tuttu gene gitme kal diyemedim demiyor 😂
- +1 yıl
Gitme, kal demem kimseye. Tanısaydın bilirdin. 😃
- +1 yıl
Yani bak tanısaydin bilirdim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEx'im yok ki olsaydı cevap dahi vermez veya yazdığına pişman ederdim.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şanslısın sen var ya 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiye yazdın, ben doğru kişiye iletiyorum der geçerim..
12 Yorumla- +1 yıl
.. dedi ve ardına bakmadı :D
- +1 yıl
Kaos olacaksa, oturur izleriz..
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ex'im bana yazamaz 😀 yazarsa ifşalarim sjsj
12 Yorumla- +1 yıl
Hashaj sen sus :D
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilim yok ama bir insanın sevgilisi varken eski sevgilisine yazması bildiğin yüzsüzlük karaktersizliktir :D gerçi bu dönemde çoğu kişi öyle kimseye güven olmuyor. benim başıma gelse ben gider sevgilisine bana yazdığı şeyi gösteririm artık ne yazdıysa sonra da engellerim ikisini de uğraşamam. biten bitmiştir ✌️
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey mümkün olabilir mi sence bir kere ex olan bir kişinin rehberimde artık numarası dahi olmaz bitmiş bitmiştir yazarsa hemen engellerim arkadaş kalırız dost oluruz vss bunlar bize göre şeyler değil eski sevgiliden dost olmaz olmamalı
14 Yorumla- +1 yıl
İsteyen her yerden ulaşabilir, mümkündür :F
- +1 yıl
:D buuu
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sen fırsat vermezsen hiç kimse hiç biryerden ulaşamaz canım resti çekersin olay biter
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL çiçeğim ben seni bir yorumda etiket yapmıştim bildirim geldimi sana
Yapacağım en mantıklı şey asla muhabbet içine girmeyip yazdıklarını SS alıp biliyorsam eğer sevgilisine atardım. Sonuçta hemcinsimi kurtarmak isterim. Bunu yaptığım gibi de her yerden engelleyip ikisini de başbaşa bırakırdım. Eğer bilmiyorsam sevgilisini sadece olduğunu biliyorsan onda da hiçbir şekilde iletişim kurmayıp her yerden engellerdim. Aşırı gereksiz yani olgunlaşamamış erkek sendromu..:(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu, sizin karşınızdakine verdiğiniz taviz ile alakalıdır. Ne kadar vıcık olduysanız o kadar yüz göz olursunuz. Çok gereksiz. İnsanlara hak ettiği kadar verin değeri. Fazlası tepenize çıkarır. Hayatında biri varken duygusal anlamda kimse bana yazamaz (!)
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/QzF8LQ1q2hMÖyle birisi yok ama eğer olsaydı böyle bir şey derdim 😄Videonun tamamını atamadım küfürlüydü. Ayrıca hiç sevmem öyle şeyleri. Bana yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm sevdiği varken benimle samimiyet kurulmasını.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıma bir hafta önce geldi. Telefonlarını açmayıp mesajlarına bakmıyorum. Yorumları okudum harika şeyler yazmışlar deneyebiriim yapmayı onları :D
11 Yorumla- +1 yıl
Dene bakalım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl"Hanımefendi ben müşteri hizmetleri miyim?" Derim diyeceğim ama o an derdini ve niyetini anlamak adına, artık her şeyden şüphe duyan ruhumla yoklarım. Ne oluyor, ne bitiyor?
110 Yorumla- +1 yıl
Sen terslemezsin :D
- +1 yıl
Aşk olsun, hiç yapar mıyım öyle bir şey. :D
- +1 yıl
Yapmazsın karıncaya bile kış dememiş :D
- +1 yıl
Karıncaya kış demedim ama geçmişte ürkütücü şeyler yaptığım da oldu. Yalan yok.:)
- +1 yıl
İtiraf gelsin :D
- +1 yıl
Kiracı olarak oturduğumuz ikinci evin tam önünde, apartman kapısının bitişiğinde eski bir tuğlalı duvar vardı.
Bir gün, kapı önünde oynarken orada, duvardaki bir oyukta bir örümcek ağı ve ağın derinliklerinde bana bakan örümceği fark ettim. Sonra yerde gezinen bir karıncayı tutup, ağına bıraktım. Jet hızıyla geldi, kaptı ve gitti.
Sonra bunu alışkanlık haline getirip, her gün bir karınca ile o örümceği besledim. Bu da yaklaşık iki hafta kadar sürdü.
Zaman biraz geçtikten sonra karıncalara da acıdım ve bundan vazgeçtim. Bazen parmaklarımın ucunda kıvrana o karıncaları ve ağın kuytu köşesinde bana bakan örümceği hatırlarım.
Bu da öyle bir anı işte :) - +1 yıl
🥺 vahşiii
- +1 yıl
Vahşilik kısmına odaklanırsak, Tanrı ya da Allah dediğimiz ilahi varlıkların da yaptığı şey bundan pek farklı değil :)
- +1 yıl
Susma hakkımı kullanıyorum.
- +1 yıl
:) Pekala
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaklıktan güvenim kalmayan birine endişelerimi haksız çıkarmadığı için teşekkür ederdim. Belki ss alıp sevgilisine atardım ayrılır veya ayrılmaz beni ilgilendirmiyor. Hatalıysa hatasını görmeli. Öyle mesaj atmak gibi bir hata yapacağını sanmam ben ama.
10 YorumlaYazamaz, çünkü birseyi bitirince tüm iletişim kanallarıni keserim.
25 Yorumla- +1 yıl
Öyle de ulaşmak isteyen ulaşır 😁
- +1 yıl
Yürü be Antep fıstığı 😃
- +1 yıl
Olsundu ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yandan halimem yandan severim seni candan seviyorsan candan boşan gel kocandan
12 Yorumla- +1 yıl
🙄
Üye hesabın donduruldu diyor bana neden böyle bir şey yapıldi bana söyler misin
13 Yorumla- +1 yıl
Kurallara aykırı bir şeyler söz konusu olmuş olabilir
- +1 yıl
Kızlarsoruyor hesabıyla bağlantıya geç istersen. Bir yanlışlık olmuştur.
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ex yazarsa Ss alınır Next'ine Send yapılır eheueh
11 Yorumla- +1 yıl
İşte budur :D
Bana yazamaz. Olur da yazarsa şeytan üçgeninin şeytanı olarak haddini bildiririm.
15 Yorumla- +1 yıl
Kim tam olarak şeytan 😬
- +1 yıl
Hıı ben kendine diyorsun sandım :D aboo
- +1 yıl
😃
Nasıl yazabilebiliyormuş ya mantık hatası var 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Yazmak isteyen her türlü yazar :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eski sevgilim bana yazamaz engel listesinde olur 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin kuzu
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 😳😳hiç eski sevgilim olmadı ama yazamazdı buhtemelen 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Sağol şekerim senin kandilin de mübarek olsun 🌺
+1 yılBenle sevgiliyken de exine yazan bir sevgilim oldu zaten amannnn koy gözüne rahvan gitsin be 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Vay adiii :D
- +1 yıl
Çiğ çiğ yedim mi yedim ama 😂
Bir daha yazarsa ss alıp sevgilisine atacağımı söylerim :)
16 Yorumla- +1 yıl
Bebeğime bak 🤝
- +1 yıl
Sabahları bile bu yönünü yakalayamadım :D
- +1 yıl
Benim şansım sensin, dostluğun 🌺
+1 yılYazdığı mesajı kıza atardım araları bozulurdu bende oturup çit çit çekirdeğimi çitlerdim
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha afiedd
Sevgilisiyle kanka olur burnundan getirirdim 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın sen bunu :D
- +1 yıl
Güzel kaşırsın ibreti alem için sjdja
+1 yılCevap vermem. Kıza ss atıp "Köpeğinin ipini sıkı tut." derim.
11 Yorumla- +1 yıl
Uu woow :D
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. şakamı bu :) senin yerine başka birini tercih eden ve giden biri zaman sonra yazmak tekrar aklına gelmek ve yazmak.. hadi be or dan der geçerim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılExim değil de eski flörtüm yazmıştı. Hayatındaki insana üzüldüğümü, kimsenin böyle sınırlarını ve haddini bilmeyen birini hak etmediğini söyleyip iletişimi kesmiştim.
10 Yorumla
+1 yılCevap bile yazmam. Zaten engellemişimdir. Her yolu deneyip yine de yazıyorsa ex kişisiyle "bu yaptığının yanlış olduğunu söylemek için bile" konuşmam. Kendi yanlışında boğulabilir umurumda olmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle bir durum yaşamıştım. Beni onunla aldatmıştı. Onu benimle aldatmak için dönmüştü ama sümüğümü bile atmamıştım. Çok havalıydım. Sevgilisine hiçbir şey söylemedim, çünkü banane.
17 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir anlatış Allah aşkına yaa midem bulandı resmen
- +1 yıl
Ne yapayım miden bulandıysa?
- +1 yıl
Ukala burnu havada işe yaramaz.
- +1 yıl
Aldatan birisine çöp gibi davrandığım için mi? İyi yapmışım. Aferim bana.
- +1 yıl
Onun o davranışı zaten başlı başına saçmalık. Ama senin de kendine göre hataların var.
- +1 yıl
Ne düşündüğün umrumda değil.
- +1 yıl
Seninde ne yaşadığın seviim değil.
İnsanı. Hedefleri vardır ve ulaşınca yeni hedefler koyar sıradaki hedef sensin sonraki kim olur acaba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimsenin elinin altındaki biri olmam. Sevgilisi olan biriyle sadece arkadaş olurum, ilerisi olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy geldi bu benim başıma , iğrenç bir duygu
12 Yorumla- +1 yıl
B’k gibim bir şey hsdja
Cevap sahibi+1 yılHahahaha
+1 yılSevgilisiyle mutluluklar diler kendime yeni sevgili bulur yola devam ederdim
20 Yorumla
+1 yılyaşandı ben de karşılık vermiştim ama kıza seni aldatır demiştim inanmamıştı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Engellerdim.. hic bir insan bunu hak etmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Beni az bir şey tanıyan biri böyle bir şey yapamayacağını çok iyi bilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bunu da yasadik ama yazdigini manitasina attiydim :/
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanımamazlıktan gelirim. Çünkü ben böyle birini tanımamayı yeğlerim..
10 Yorumla Yolun açık olsun. Benden sana ekmek çıkmaz derdim :)
10 Yorumla
+1 yılBiraz Saygın olsun hayatındaki insana.
Bundan sonra seninle işim olmaz yazardım.10 Yorumla
+1 yılSevgilisi olup olmaması fark etmez hayatından giden birisi yeniden hayatımda olamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlik yapmazdım.. her yerden engeller siler herkes olanı herkes gibi kabul ederdim.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisine ulaşırım, tasmasını sıkı tut, geri geliyor diye söylerim.
10 YorumlaOnu hala unutmadıysam karşılık veririm cekinsemde
10 Yorumla
+1 yılGüzelce aşaglardım sonra ss alıp nexine şutlardım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılEx'im yok ama olsaydı ve yazsaydı, sevgilisini uyarırdım sanırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermem yazmam gerekirse da sevgilim bilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Manitasına söylerdim al bunu başımdan diye ya da şu kızla ilgilen biraz derdim. 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. engeller geçerim, işim gücüm yok onlami ugrascam SOMXWOSKWWLŞ
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuğada yazık etme, denenmişi bir daha denemem derdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntüsünü alana kadar konuştururum sonra kanal kanal gezdiririm 😅
10 Yorumla
+1 yılHemen ekran görüntüsü alıp sevgilisine atardım. 2 kadın, dayanışma yapıp terk ederdik onu.
10 Yorumla
+1 yılHem wx hem de sevgilisi var. Ex olması bile midemin bulanmasına yeterdi oysa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aleyküm selam. sevgilisi olsun veya olmasın bana ulaşması pek mümkün olmaz
10 YorumlaParası varsa parasını yerdim yokda hiç muhatap olmazdım
10 Yorumla
+1 yılNe yaptığımı hatırlamıyorum çok alkollüydüm 😂 kibarca küfür ederim.
10 YorumlaSevgilisine mutlaka söylerdim delilleriyle gösterip onu da asla uyarmazdım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine saygısızlık yapmamalı. Yüz vermem ve konuşma falan başlatmam tekrardan..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende bir karşılığı yoksa, ki ex olduysa yoktur, dert etmem bana ne 🙂
10 Yorumla Mesajları ekran görüntüsü alıp sevgilisine atardım
10 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler