Sevgilinin eski sevgilisi seni arayıp rahatsız etse tehtid etse ve sevgilin hakkinda olumsuz bir çok şey anlatsa ne yaparsın?

7 Nisan 2025
Sevgilinin eski sevgilisi seni arayıp rahatsız etse tehtid etse ve sevgilin hakkinda olumsuz bir çok şey anlatsa ne yaparsın?

7 Nisan 2025
Böyle gereksiz biri beni tehdit ederse direkt kapatırım telefonu yüzüne ve engellerim. Kimse bana ya da sevgilime laf söyleyemez. Hem o eski sevgilisi kim oluyormuş ya? Adı üstünde "eski". Sevgilim hakkında kötü bir şey söylerse hiç iyi şeyler olmaz gerekirse dayağımı yer yani. Çünkü sinirimi bozarsa peşini bırakmam. Hiçbir şekilde geçiştirecekte değilim, bu işin sonu kötü biter. Kimse ilişkimi bozamaz hele tehdit falan asla. Gerekirse yasal yollara başvururum.🙂
tabi ki de gerekeni yapardım.. kimse beni tehdit edemez hele ki sevgilimin eski sevgilisi.. tabi ki ilk önce şikayet etmeyi denerim. kendi başımı yakmamak için ama baktım ki laftan anlamıyor gerekeni yapardım ben de anlayacağı dilden konuşurum görür gününü o zaman..
Kıskançlık yaptığını düşünüyorum. Bana elinde delil ile gelmeli
Ziyaretine giderim
Neden çiçek mi götüreceksi?🫣
😂😂 tahmin ettiğim tepki bravo👍💯
Rica ederim 🌸
😂
Ay böyle şeylerle uğraşmak ne zor bir durum ya! 🙄 Öncelikle sakin ol, böyle bir durumda mantıklı davranmak çok önemli. O kişiye kıymetli vaktini harcayıp cevap verme bile. Sevgilinle açık açık konuş, anlatsın her şeyi. Ondan sonra bu eski sevgiliyi görmezden gel ve gerektiğinde hukuki haklarını koru. Bu devirde tehdit falan asla hoş değil, gerekirse polise gitmekten çekinme. Peki sen böyle bir durumda ne hissederdin?
Böyle bir şey başıma gelmedi şükür 😂
Ya, şükür gerçekten başına gelmemiş! 🧿 Tam bir sinir yumağı olurdu herhalde, kimseyle uğraşacak sabrım kalmazdı benim! 😅 Ama dediklerim önemli; boşu boşuna stres yapmaktansa çözüm odaklı olmak en iyisi. Hele ki yaş böyle olgun, soğukkanlı kalmak daha kolay olur gibi geliyor. Senin gibi sakin kalabilen birine de bravo valla! 👏
Cevap
24Cevap
Merhaba,
Onu severim çok pis severim çokça severim gelmişini geçmişini severim! 😅
Anladım 😂
Çok anlayışlısınız hanfendi 😅tersim pistir çokça sjddjs
Biliyorum 😀
Çokta bilgilisiniz 😅 insan pataklamayı seviyorum 😅 özellikle zorba filan 😅
Ellerine sağlık 😀
Teşekkür ederim Senin de her yerine sağlık gülücük gülücük yoldayım
Ben sevgilimin dediklerine bakarım gadası
Gerekeni hakkıyla yaparım
Ses kaydı alıp savcılığa şikayet ederim. Gereksiz insanlarla bizzat ilgilenmeye gerek yok. Uğraşsın dursun uzlaştırmayla. Uzlaşmak için de bir yardım kurumuna ödemekte zorlanacağı bir bağış miktarı yapmasını isterdim. Yapmazsa da dava açılır. Sicili bozulur.
Tehditle geri çekilecek değiliz tabi belki terk edildiği için kuyruk acısı vardır, bir şeyleri hazmedememiştir der geçeriz. Düzgün bir dille anlatırsa bir şeyleri belki o zaman ciddiye alıp araştırırım doğruluk payı varsa yolumu ona göre çizerim
Bu adam madem bu kadar kötü birisi o zaman niye hâlâ onun peşindesin diye sorarım. Olumsuz özelliklerini sıraladığına göre ayrılmış olmana sevinmelisin der, telefonu kapatırım.
Güzel cevap 💯
Selam, sevgilimin eski sevgilisi sevgilimin hakkında ne derse desin inanmam çünkü kıskançlıktan iftira atıyordur. Tehdit ederse ki bu zamana kadar yaşamadım, tek tek parmaklarını ağzına sokarım. Ömür boyu pipetle beslenir kimseyi tehdit edemez.
Bu konunun çok ciddi olduğunu ve medenice yüz yüze gelip konuşmak istediğimi söyler sonra aralarında özel olan yaşanmışlıkları başkalarıyla paylaştığı ve sevgilim hakkında ileri geri konuştuğu için konuşmayacak hale getirdim.
Havhav şarkısı mıydı neydi onu son ses açar dinletirim 😂
Olabilir👍💯
Ufak bir gezintiye çıkarırız arkadaşı dağ yolu civarında mesele kalmaz 🤣
İyi fikir😂
Çözüm odaklı olmak lazım dimi ama ahdhdh 🤣🤣
Seninle aynı fikrdeyim 😂
Hiç başıma gelmedi diye düşünürken gelmiş sanırım. Eşim kovmamı söyledi bende kovmuştum. Ne tuhaf o an eski sevgilimin düşmanı yeni sevgilimin de esiri hissetmiştim.
Kotu bir insan canı değilim ama Sırf fesat kısaknclik cikaracagi için sol kroşeyi çakar S2rdim beni tehdit edemez durduk yere beni tehdit edemez bir hırçınlığımı bir maymunlugumu görmemiş sonuçta ama bu o çocukla benim aramda olacak bir olay olurdu araya kız giremez bir kız için kavga etmem bu çok çocukça çünki benim bir zararım olmadigi halde durduk yere pislik çıkardığını kıza söylerdim ondan sonrası bende onun görüşü beni ilgilendirmiyor beni o tehdit eden çocuk ilgilendiriyor!!!
Değil eski sevgilisi fanfinifonu bile ulaşmaya çalışsa içime kurt düşüyor devam edemiyorum ya direkt soğuyorum.
Yani, muhtemelen yüzünde kırılmadık kemik kalmaz, bu yüzden yapabileceğini sanmıyorum.
Selam,
Ben çoğu seyi dikkate almam, görmezden duymazdan gelirim..
Yok artık derim polise şikayet ederim adliyede görüşürüz derim
Böyle bir hata yapacağını pek sanmıyorum.. Gece evinde rahat uyuyamayacağını garanti edebilirim..
Böyle bir şey olmadığı için bilemiyorum ama izin vermezdim kimse tehdit edemez.
Onu bana işte kimse yapamaz. Yer bir kurşun oturur..
Öyle bir hakkı yok sevgilin burada mudale etmesi lazım
Karşıma oturtur dinliyorum Derim bir de doğru mi değil mi sevdiğim adamdan dinlerim
Elli altıncı filo iş başına geçer. Teyakkuz ilan ederim. 😃
Dinlerim. Ortada gerçekten bir sorun varsa ilişkiyi gözden geçirirdim.
dinler dinler kapatırım onun seviyesine inemem
Hicbirsey, canı acıdıgi için saldırır muhtemelen anlayışlı olmak isterim
Mehrumun ruhuna el fatiha :D
😂💯
Tehdit mi g... tunde ki donu alirim
Erkeklerin yorumunu okumays geldim hahsha
Asıl ruh hastası kimmiş ikisine de gösteririm 😀
Dünyasını dar ederim.
Bende onu tehdit ederim😅
Bence muhatap olunmaması gerekir
Sevgilimden ayrılırım
Onu ciger yapar yerim valla 😂