Rahat konuşamıyorum çünkü anlattıklarımı dinlemiyor

Erkekler bakar mısınız? sinirlerim çok bozuk...

Sevgilim bana benimle ilgilenmiyorsun,sevgini hissedemiyorum diyor.Ne yapmalıyım diyorum sevdiğimi daha nasıl göstereyim diyorum ara sor konuş mesaj at diyor.Ama sorun şu rahat konuşamıyorum çünkü anlattıklarımı dinlemiyor ona hep saçma geliyor.E benim de o zaman konusasım gelmiyor o zaman da ben ödün oluyorum duygusuz oluyorum...e şimdi bir şey anlattım telefonda konuşurken bana çok açıklıymış dedi.Ben de sarmadı seni galba dedim.O da duymadı ne dedin dedi ben de bir şey demedim dedim tekrar sorunca da sarmadı seni dedim o da saçmaydı dedi.Ben de kapatalım mı teli dedim neden dedi uyucam dedim kapattık.E madem sohbetim seni sarmıyor bırak o zaman.Sıkılsanız da etseniz de sevgilinizi dinleyin olur mu?çünkü bu onları sizden uzaklaştırıyor...mesela ben anlattığı bana saçma gelen şeyleri bile pür dikkat dinliyorum onun
Güncellemeler
+1 yıl
o zaman anlattıgım seyi yazayım.yurttayım ben annem aradı o sırada da eda sesli konusuyordu(oda arkadaşım).annem de arkadasnın sesi daha cok cıkıyor diyince ben de off elif diye tepki verdim.(odadakiler benden büyükler 2yas).eda de sert tepki verdi biz mi cıkalım dısarı napalım yani falan diye.bunu da annem duyunca annem üzüldü hani hp böyle bir tepki aldıgımı düşündü.kadının sesi düştü,annem de benim için cok cok değerli o üzülünce ben de üzüldüm anneme sen beni bilmiyor musun anne
Güncellemeler
+1 yıl
ben kendimi ezdirir miyim dedim sonra odaya döndüm.edaya kırgındım cnku annemin sesi üzgün bir

şekilde kapattık telefonu.ben edayla kırgın konusunca bir baktım 10dk sonra kız aglıyor gittim

sarıldım bir ton onla ugrastım...böyle.cok acıklı dedi bana.ben onun bir ton saçmalıklarını

dinliyorum ama.
Rahat konuşamıyorum çünkü anlattıklarımı dinlemiyor