şekilde kapattık telefonu.ben edayla kırgın konusunca bir baktım 10dk sonra kız aglıyor gittim
sarıldım bir ton onla ugrastım...böyle.cok acıklı dedi bana.ben onun bir ton saçmalıklarını
dinliyorum ama.
Peki düşünceleri,söyledikleri kendine saçma gelen biriyle nasıl sevgili oluyor?Hangi paylaşımla sevgili oldunuz ki?Bence çek onu ve bu yazdıklarını aynen söyle ona.Benim anlattıklarımı sürekli saçma ve anlamsız bulman beni kırıyor de.İlişkinizi masaya yatırın bence
sanırım o bunu bilmiyor.
bilmesin bkalm sonu gelince her seyn napcak acaba cok umrumda
bence umurunda.ama uzun süre gitmez boyle.
evet gitmez
en başından beri boyle miydi.seni dinlemek konusnda yani
cicim aylarında agzımın içine düşse de bu tür olayları yasadım sürekli
anladım.sanırım asıl karşı tarafın sevdiğinden emin olamayan sensin burada
hyr sevgisinden eminim sevme seklinden de nefret ediyorum
:)boyle giderse emin olamayacaksın ama.gittikçe ilgisi azalıyor sana.seni rakip olarak görmeye başlıyor.
valla mümkünse bu uzun süreli ilişkiyi ben bitirmeyeyim ilgisinin azalması ihtimali canımı acıtmıyor.o kişi mantıgıma uymuyor ayrılmayı düşünsem de tek korkum pişman olmam baskasında onu aramam onu özlemem bunlar korkutuyor beni.ama o ayrılsa böyle olmayacak.işin kötüsü ayrılıklarımızda hep dönüyor beni br şekilde 2-3hafta ugrasıp geri alıyor
bunun nedeni ona yaptığın yatırım olmalı.ne kadar süredir ilişkiniz var
4sene
sende aynı şeyi yap, saçma de dinlemek istemiyorum de öf de pöf de eninde sonunda sinir olup noluyor diyecektir beni anlamaya başlamışsın güzel filan dersin.
kimisi empati yapamıyor illa benzer bir duyguyu hissetmesi gerekiyor.
üzgünüm aqma o size değer vermiyor, yada düşüncelerinize diyelim, bundan anlaşılan bu.Sizin anlattıklarınızı saçma bıulması öncelik meselesine girmezmi hayatındaki?
haklısın ne diyim
ne kullandırcam kendimi kullancak bir şey yok ortada 2gün alakamı keseyim antidepresana baslıyor
bilemiyorum ztn sevmediini hissetsem daha kolay bitiririm
demez
kapattm işte teli yüzüne ne yapayım ona ben hep gidene yol orda diyorum bu kadar basit mi diyor.ben onsuz da yaparım,gidebilir tutan yok
evet
evet belirlemem lazm
Cevap
7Cevap
Merhaba benimde erkek arkadaşım bu şekilde yaşadığın duyguyu yaşıyorum önemsiz değersiz hissediyorum konuşurken acaba yine eleştiricek mi ya da kırıcak mu lafımı kesicek mi diye düşünüyorum her defasında onun anlattığı her şey çok önemli ama benimkilere çoğu zaman tepki vermiyor lafımı bölüyor başka bir şey anlatıyor sonra konuştuğuma pişman hissettiriyor duvarla konuşsaydım keşke dedirttiriyor. Konuşmayı denedim bu problem için fakat çözüm olmadı ben seni dinlediğim kadar kimseyi dinlemedim annemi babamı dinlemedim hep bi sorun çıkartıp hayatımdan çıkmaya çalışıyorsun sen beni sevmiyorsuna dönüyor oluyor
çocuğun ağzından çıkan her lafı pür dikkat kesilip dinlemek zorunda değilsin güzel kardeşim.
dinlerim bn ama odun olan da bn olurum..
haklısın
Bu karizma, bu gülüş, bu zeka, bu akıl, bu güzellik, bu boy, bu endam; ALLAH hepsini biryerde toplamış. Neyse benden çok bahsettik eee senden naber?
:d
Sevgilim kokunu özledim dedi, çoraplarımı gönderdim.. Ayrıldık.
Irkcılığa o kadar karşıyımki: Sahur sofrasında siyah zeytinle yeşil zeytini aynı tabağa koyuyorum. Samimi olmak lazım sonuçta.
+alo kimsiniz? -ben eben yavrum. +aman kaç teyze herkes seni arıyor!
Edebiyat Hocası sınıfta bize; -Ben sizin babanız sayılırım, dedi. Bende; -Senin gibi babam olsun cebine esrar kor polise şikayet ederim, dedim.
UMARIM MORALLER DÜZELİR
Delinin biri deliler hastanesinde banyo yaparken diğerleri delikten bakmasın diye kapıyı sökmüş.
:))teşekkürkr ederim
NE DEMEK
sende onu dinleme.. yani dnlemiormuş gibi yap nasıl oluyrmuş bunu hssettr ona
kızlar genelde konuşmak mesajlaşmak ister sizde ters olmuş
bu soruya baya olmuş ama bian ben kendimmi yazdım acaba dedim son gelişmeler noldu
bunu okumam imkansız, bu kadar yazıcak şey bulduguna göre sorun sende diye düşünüyorum.
Nasipten ote yol olmazmis, yol ver, gitsin
yol ver de olmuyor ama soguyorum yakında kaybedecek
Kaybeden o olur
niye karşıma senin gibi bir kız çıkmazki.
he cıksın da böle olsn
ama ben senin sevgilin gibi odun degilim ondan öyle dedim
İlginç bi tipmiş.
aynen sogutuyor kendinden
aslan burcu mu
yok ya yengeç lanet aslan olaydı anlaşırdım ztn
sen nesin
yay
burçlarınız uymuyor. o yüzden anlaşamamanız normal :)
evt gitsin kendine oralarda su toprak falan bulsun
:D bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar