Engelledim ama konuşmak istemediğimi anlamıyor, ne demeliyim?

Kiz arkadaşımla artık konuşmak istemiyorum onun Alışveriş hastalığı yüzünden bende öyle oldum sürekli onu almam lazım bunun rengi yok psikolojisine giriyor şimdi bir işe girip çalışmaya başladı ben çalışmıyorum sürekli bir şey alır gösterir yine göstermese bile ben almış mıdır acaba diye strese giriyorum. Onun yüzünden bende de Alışveriş delisi oldum babam hergün kargo zili duymaktan bıktı kiz çok iyi biri ama arkadaşlığımı bitirmek zorundayım bana böyle yazmış
“Cnm artık sesin soluğun çıkmıyor ne biliyim eskisi gbi değilsin pek konuşmuyorsun benimle sana ulaşamıyorum hiccc bayramda kendimden aradım annemdenn muhammetten aradım hep meşgul çalıyor bir uzaksın sanki artık bana onceden konuşurduk ne biliyim smdi ise öyle değil gönlümden geçiyorsun arıyorum gün içinde olmadı bir ara aradım iftar hazırlıyor yemek yiyordun denk gelmedi sonrada sen aramadin donmedin 😑”

Güncellemeler
+1 yıl
Kızı kurmak istiemiyorum ne diyeyim veya sessizliğimi mi koruyayım numaramı mı değiştireyim birde çok meraklı sevgilinle fotoğrafını at falan diyor
Engelledim ama konuşmak istemediğimi anlamıyor, ne demeliyim?