Kendisini pek tanımasamda 1 yıldır konusuyor benimle ondan soğuduğum icin konusasim gelmiyor, cocukca hareketler sergiledigi icin heryerden engelledim bana ulasmasin diye baskasinin numarasından bana mesaj atıyor, arıyor konusmak istedigini biliyorum ama ben istemiyorum ondan komple kurtulabilmem için ne yapmam gerekiyor? Resmen kapımda g*tumde kopek olmus konusmak istemedigimi 100 kere soyledim soylememe rağmen beni anlamıyor engellesem bile tanımadığım birilerinin numarasından ulasiyor kufur ediyorum Birdaha sakın bana yazma sxktir git diyorum laftan anladigi yok o kadar kadın, kız, insan varken neden hala benimle konusmak istiyor onu anlamis degilim cocuga umit verecek hicbirsey yapmadim?
Konuşmak istemediğimi söylediğim halde benimle konusmak istiyor?
Bu tür bir durumla başa çıkmak bazen zorlu olabilir, ancak sınırlarınızı korumak ve kendinizi rahat hissetmek önemlidir. İşte bu tür bir durumu yönetmek için bazı öneriler:
1. Net ve Dürüst Olun: Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade edin. Kişiye duygusal olarak bağlı olmadığınızı ve iletişim kurmak istemediğinizi açıkça belirtin.
2. İletişim Engeli: Kişiyi telefonunuzdan, sosyal medya platformlarından ve diğer iletişim kanallarından engelleyin. Bu, istemediğiniz iletişimi kesmek için etkili bir yoldur.
3. Yardım Alın: Eğer kişi sizi taciz etmeye devam ederse veya tehdit ederse, bu durumu yetkililere bildirmek veya hukuki yardım almak gerekebilir.
4. İnsanlardan Destek Alın: Bu tür bir durumla başa çıkmak zor olabilir, bu yüzden yakın arkadaşlarınız veya aileniz gibi güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.
5. Sabır: Bu tür durumlar zaman alabilir. Kişi, sınırlarınızı anlayana kadar sabırlı olmanız gerekebilir.
6. Kendinizi Koruyun: Kendinizi tehdit altında hissediyorsanız, güvende olmanız önemlidir. Kişinin sizi rahatsız etmesi veya tehdit etmesi durumunda, hemen yetkililere başvurun.
Sınırlarınıza saygı duymayan biriyle başa çıkmak zor olabilir, ancak bu tür insanlarla iletişimi kesmek ve kendinizi korumak önemlidir. Kendinizi rahatsız hissettiğinizde ve sınırlarınıza saygı duyulmadığında, kişisel güvenliğiniz öncelikli olmalıdır.