Güncellemeler
+1 yıl
Ya bişey sorcam, biz daha önce 2 kez geldiğimiz bir bakırköy sahili var. şu an oradayım ve ona buranın resmini ayıp tanıdık geldi mi diye sormak istiyorum. Ama bundan emin değilim. Zorla konuşmaya çalışıyormuşum gibi, benimle konuşmak istediğini sanmıyorum sanki. Birde bidaha bir yere de gelmek istemeyebilir belki. sence bunu göndersem mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abisi olarak görüyorsa yavaş yavaş ümidinizi kesin kardeşiniz olarak görün.
Çok zor ya, ben net biriyim. Ya sevgili ya da hiçbir şey. Sürekli aynı işyerindeyiz ve abisinden dolayı da arkadaş ortamınız aynı. Kısaca silip atmak kolay değil. Arkadaş dost olmam da içimde böyle bir şey varken bana pek uymuyor. Kendimi zorluyorum resmen
Bu hissin yanında sanırım birazda takıntı var bence bu kadar kendinizi yormayın.
Nasıl bir takıntı? 😕
Ya hep ya hiç diyorsunuz bu doğru değil ortada hiç bir şey yokkan birine düşman olmak gıcık olmak gibi bir şey bu sizde ki hoşlantı. Bu yüzden takıntı haline getirmişsiniz. kız kendi halinde biri sizde ortama olaya ayak uydurmanız daha doğru olmaz mı sizce? Normal bakmaya çalışın.
İşte bunu yapamıyorum ki, onu sürekli kıskanıyorum. Başkasıyla konuşması, bana bundan bahsetmesi, şakasını yapması bile batıyor.
O zaman dile getirin sevdiğinizi madem bu kadar hoşlanıyorsunuz. Siz bilirsiniz.
Benim korkum onun buna tepkisi. Arkadaş ortamından ve iş ortamından bile dışlanabilirim. Ondan emin olmak istiyorum. ama olamıyorum
Seviyorsan git konuş bence
Bana abi diyor sürekli ve onun abisiyle de çok yakın arkadaşız. Kızla aramızda 7 yaş fark var.
Benim sevgilimle aramda 9 yaş var. Ve dayımın arkadaşıydı kendisi... bende ona abi diyordum :) .
Bilemiyorum ya, kız bana erkek arkadaşını anlatıyor. Kardeş gibiyiz diyor. Bunları düşününce adım atamıyorum. Bir keresinde adalara gidelim dedim haftasonu için, bana abim de gelir o da hiç görmemiş demişti. Benimle bir şey yapmak istediğini sanmıyorum. Bana bu yönde bir işaret vermiyor 😕
Bizdede durum pek farklı değildi. Benim o zamanlar sevgilim vardı. Ama aramız kötüydü bitmekte olan bi ilişki. Ama alışmışlık devam ediyordu. Şuanki sevgilim de bunları biliyordu abim olarak tabiki. Ama herşeye rağmen bana beni sevdiğini söyledi. Tabi benim tepkim çok kötü oldu başlarda.. yok seni abi olarak görüyorum yok bilmem... vs vs bir sene boyunca sabretti sevgisinde ısrar etti. İnadım kırıldı yumuşadım ve bize bir şans verdim. şu an 1 yıllık sevgiliyiz nasipse yakında evleniyoruz. Bence sende sadece dene. Unutma insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişman olur. Ama şunu göz önünde bulundurarak hareket et hani diyorsun ya sevgilisi var. Bu duruma dikkat et biraz. Çünkü ben sizin olayınızı tam bilemem sen daha iyi bilirsin.
Şöyle söyleyeyim, sevgili değil daha çok flört gibiler. Ben daha çok abisine söylemesi den ve daha sonra bu yüzden arkadaş ortamımdan bile dışlanmaktan korkuyorum.
Abisi bir kızla erkek arasında en fazla 4-5 yaş olması gerektiğini söylüyor.
Aynı bizim durum ya 😃.. dikkatli sabırlı bir şekilde yap yapacaklarını. İçinde kalırsa bunun pişmanlığını yaşayabilirsin. Bizde yaştır , arkadaş kardeşi yeğeni gibi şeylere takildik açıkçası ama bunlar hep toplumun dayatmaları gerçek sevgi varsa herşeyi aşmaya değer
Benim var gerçekten sevgi fakat karşı taraftan emin değilim 😕
Ya benimle haftasonu için bile buluşmak istemedi ya.. bu çok koydu bana
Belki başka planları vardı. Hemen öyle koyverme kendini.. ya da bilerek yapıyor. Belki sevginin farkında seni test ediyor
Ya valla sen de bir kadınsın, hani sen beni daha iyi anlarsın bir kadın gözüyle. Ben ona fazlasıyla bunu belli ettim zaten. İşyerinde bir şey yapmak istediğimde hemen onu bir şekilde yapması için yardımcı oluyorum. Bazen konuşurken ona dokunurum omzuna. Bazen yüzündeki bir kirpiği alırım mesela. Her Gün ona ne kadar güzel olduğunu söylerim gözüne bakarak. Yani normalde iki sıradan arkadaşın yapmayacağı şeyler bunlar. O ise beni sürekli başkalarına yakıştırıyor. Bunun şakasını yapıyor. Bana daha önce o an ki sevgilisini anlattı. daha doğrusu bunu hissettim hergün yanımda olduğundan ve ona bunu sorduğumda bana anlattı. Ciddi ciddi evkenecekti onla ama olmadı. 9 aydır ben ona hergün bunu hissttiriyorum ve o da bu sürede birçok kişiyle görüştü. Bazılarıyla çıktı bazılarıyla flört oldu. Ben hep kırıldım. Bana bir kadın gözüyle, bu durumu nasıl yorumlarsın?
Sen ona hissettirdiysen.. yani hislerini farkettiğini düşünüyorsan 2 durum var
1. si bunların farkında olan bir kadın seni hiç istemezse ona dokunmana iltifat etmene asla meydan vermez. Şu durumda biliyor içten içe istiyor. Hoşuna da gidiyor. Çünkü sen ona 9 aydır gözüne baka baka hislerini belli ediyorsun. Kız sana keskin karşılıklar vermiyorsa bil ki bunun olması onun istediği bir şey. Ayni zamanda bu yaptıkları yani başkalarıyla konuşmalar ve bunları sana anlatmalar senin tepkini ölçmek.. hele beni kıskanıyor mu tespiti yapmak içindir.. sana yakıştırdıkları kadınlar vs de aynı şekilde acaba diyor kendi kendine 🤔 bu cidden bana karşı kesin mi yoksa derdi evlilik mi yani başka kadınlar da olur mu? Seni test etme çabaları bunlar hep...
Şimdiii
2. durum
Ki umarım bu değildir. Çünkü bir kadın bunu yapıyorsa afedersin ama bu etik değil yani...
Şöyle ki senin ilginin farkında ve buna rağmen işte sevgililer flörtler sana anlatmalar vs vs ... eğer seni gerçekten istemiyorsa sana hem seni üzmemek hemde kendini yormamak için mesafe koyar. Yani sen bu dediğin şeyleri yapamazsın onunla yok gözünden kirpik alayım, omzuna dokunayım, gözlerine bakarak iltifat edeyim vs.. olmaz bunlar. İzin vermez yani.. bak benim kanâtime göre bu durum 1 durum. Sen adım atarsan zorluklarla karşılaşacaksın mutlaka. Karşı tarafın nazları ama'ları çünkü'leri bitmez.. ama karşılığı varsa az da olsa... sana kendiliginden bağlanıp gidecek.. bende böyle olmuştu. Umarım her şey gönlünce olur hakkında hayırlısı olsun. Sen onu ömrünün geri kalanını paylaşacak kadar seveceksen.. ona diğer yarım diyeceksen. Sonuna kadar çabala. Ama aşkın bu kadar büyük değilse de ona göre davran. İkinizde çok mutlu olun😊 kimse incinmesin
Valla bu kadar uzun uzun yazdığın için sana çok çok teşekkür ederim 🙂 bence de durum 1. Oluyor burada. Bir keresinde o da bana aynı şekilde dokunmuştu. Benim ona dokunmamdan hiç rahatsız olmadı. Son 3 gün ise bildiğin cehennem gibi geçiyor benim için. Yüzüm düşük çünkü sürekli bir çocukla konuşup duruyor. Telefonda konuştukça o an oradan koşarak kaçıyorum. bana işyerinde ki ablayla bu şekilde hiç çekilmiyorsun dediler. ben sessiz kaldım. Kız bugün bana bence bu aşık olmuş dedi. Bende ben aşık olmam dedim. O da bana tabi tabi dedi gülerek. Ya o hiç umursamıyor gibi davranıyor, şarkılar söylüyor oynuyor zıplıyor.. ya hiç mi umursamaz bir insan diyorsun ve bir kez daha zoruma gidiyor 🙂🙂
Bilerek yapıyor bence☺... biliyor ya bu kız. Nazlı bişey galiba. Ama bu kadar çok erkeklerle konuşması beni bile rahatsız etti haklısın bu konuda.. kıskandırmak maksatlı yapıyorsa eğer 🤔 bilemedim. Biraz fazla değil mi bu kadarı sence de.. olay yerinde inceleme yapmam gerek. Kafam karıştı
Gel bir gün bizim işyerine seni ajan olarak gelirsin, hem de bir gözlem yaparsın 😂😇 bana ilgiden çok hoşlandığını söylemişti. Buna bağlıyorum biraz 🤔
Gelesim geldi şuan😅. Nerdesiniz ki.. şaka bi yana şu an senin tarafındayım farkındasın dimi.. çünkü bizim hikayemize çok benziyor. Ve ben çok mutluyum çok şükür. Ve tüm kalbimle istiyorum şu an>> kavuşun🥳
Evet bunun farkındayım, bu yüzden sana herşeyi anlatabilirim 🙂 yerimiz İstanbul Tuzla'da bu arada 😅😅
Merhaba, tekrar rahatsız ediyorum fakat beni sadece sen anlarsın durumlar aynı çünkü🙂 bugün Tüm gün bana karşı soğuk davranıyordu. Öyle ki yanımdan kalkıp diğer tarafa oturdu. Benim karşımda flört ettiği kişiyle görüntülü konuştu. Bunu hiç yapmazdı daha önce. Hatta onunla konuşurken bana abi diyerek de bişey soruyordu. Ben ise karşısında kendimi yerken ona ters cevap vermemeye çalıştım. Tüm konuşma boyunca onu izledim karşısında. O da telefonu kapattıktan sonra bana baktı bir ara ve hemen önüne döndü. Kendi kendine yine şarkı söyledi. Ben ise ayağa kalktım ve seviglin mi var dedim. Bana hayır ya ne sevgilisi dedi. Bende yedim tabi dedim. Hangi arkadaş bu şekilde davranı ki? Yolda, işte, sık sık kim neden arar yeni tanıdığı birini? Bana karşı eskiden hep güler komik videolar gösterirdi. Artık yanımda o kadar ciddiydi ki onu bir an tanıyamadım. Hatta acaba canı mı sıkkın, bir sıkıntısı mı var diye sordum. Bana hayır herzaman ki halim dedi. Oysa o bana karşı bu şekidle davranıyormuş. ortak çaycı abla yanımıza geldiğinde direk onun yanına oturdu ve konuşmaya başladı onunla. Yüzü gülüyordu ve kahkahalar atıyordu. Asıl zoruma giden kısım, benden kaçarken ve ben konuşmaya çalışmama rağmen benimle konuşmayıp başkasına zaman ayırması.. bu beni öldürdü resmen. Sonrası saçmaladım biraz, konuşmaya felan çalışıyordum ama sonradan düşündükçe daha fazla zoruma gitti ve sanırım mesafe oluşmaya başladı aramızda. Bu iş neden nasıl buraya geldi diye sormaya başladım kendime.. gerçekten bu iş şu an nereye gidiyor? Neler oluyor anlamıyorum
Kalbim ınan çok kırıldı bugün karşımda bunu yapması
Bugün sana soğuk davrandı.. peki dün nasıldı durum?
Dün de yine konuşuyordu telefonda ve benim yüzüm çok düşüktü. O çok neşeliydi ve o benimle konuşmaya çalışıyordu. Birlikte çaycı ablayla kahve içerken, bana laf atıyordu.
Başka bişey olmadı. Ve ertesi gün siğuk davrandı öyle mi? 🤔 yorum yapamadım. İlginç , ne yapmaya çalışıyor. Dikkatini mi dağıtıyor ne yapıyor
Bilmiyorum, akşama doğru artık benim iyice zoruma gitmişti. Çıkarken her zaman ki sohpet havasında değildik. Durakta beklerken beni patronum çağırdı ve duraktan ayrılmak zorunda kaldım. O otobüse bindi. 2 dk sonra işyerinden ayrıldım ve bir sonraki durakta o otobüse yetiştim. onun yanı doluydu ve Otobüste farklı yerlere oturduk. Otobüste beni aradı, ne olmuş dedi. Patron arayınca bişey oldu diye korkmuş. Daha sonra durakta indiğimizde o eski sohpet havası esti biraz. Daha sonra metroda ayrıldık
Hala ona çok fazla kırgınım, bugün yaşadıklarımı hala yediremiyorum kendime
Yorum yapmak için yeterince açık bilgi yok burda.. şimdi ne desem bilemedim. Biraz bekle bakalım nedir bu
İnan bilmiyorum, nasıl davranacağımı ne yapmam gerektiğini..
Teşekkür ederim yine 🙂
Bişey yapma. Çünkü şu an hepsi varsayım. Bekle biraz gözlemle onu. Tutarlı biri değil sanki. Dikkatli ol
Dikkatli ol derken nasıl yani?
Bişey kaçırma ağzından fevri davranma gibi şeyler...
Yok ya ne kaçırabilirm Allah aşkına. Ama ilgisiz davranmayı düşünüyorum şahsen
Şansın bol olsun👍🏻
Bi gelişme olursa haberdar et
Tabiki, Valla bu konuyu konuşabilceğim tek kişi sensin artık idare et 😇
Ne demek:) inşallah kalbine göre olur hayırlısı olur. Ne olursa olsun mutlu ol
Öyle olmasını umuyorum bende, teşekkürler 🙂
Merhaba, sana bugün ki raporu vermek istiyorum 😇. Sabah otobüs durağına geldiğimde o oturmuş görüntülü görüştüğü çocukla Whatsapp ta konuşuyordu. Onu görünce günaydın diyerek kenara çekildim. Daha sonra otobüs geldi ve yanyana oturmamıza rağmen hiç konuşmadım ve o da konuşmadı. 45-50 dk bu şekilde işyerine geldik. İşyerinde çaycı ablayla birlikte konuşmaya başladık havadan sudan. Daha sonra ben her zaman ki gibi neşeli bir şekilde davranmaya devam ettim. Kahvaltı da bana mantık evliliği yapmamı tavsiye etti. Kendinin de öyle yapacağını söyledi. Ben mantık evliliğine karşı olduğumu söyledim. Daha sonra bütün gün ona karşı ve çevreme karşı gayet olumlu, neşeli olarak takılmaya devam ettim. O bazen WhatsApp taki çocukla, bazen de Instagram'da biriyle konuştu sürekli. Bir ara gözüm onun Instagram konuşmasına takıldı. Sesli arama geçmişi vardı. Benim için özel olan bir an da oldu bu arada. Ailesiyle ilgili özel durumunu bana anlattı. Gerçekten güvendiği biri olduğumu düşünmeme neden oldu bu. Daha sonra bir ara gayet güzel takıldığımız da oldu. Bir ara YouTube da bir müzik videosu çekip yanımda Whatsapp hikayesinde paylaştı. Onu ben göremedim. Çünkü benden gşzlemişti. Daha önce bunu Instagram'da da yapmıştı ve ben bunu dolaylı olarak sorduğumda biraz suçluluk hissetmişti. Yalan da söyledi o an. Bana yalan söylesin istemiyorum onun. Bu yüzden WhatsApp olayına girmedim bile. Bir insanı yönlendiremezsin bence. Daha sonra akşam işten dönüşte otobüste yer yoktu ve karşılıklı başkalarının yanına oturduk. Aramızda sadece bir koridor vardı. İkimiz de koridar tarafında oturuyorduk. Daha sonra 2 durak sonra yanımdaki kişi indi ve ben cam kenarına geçtim. O yanıma gelmedi. Olduğu yerde oturdu. Daha sonra başkası gelip yanıma oturdu. Yol boyunca sürekli Instagram da konuşup durdu. Bir ara telefonda konuştuğunu da gördüm. Yol boyunca 45-50 dk böyle geçti. Durağa geldiğimizde ben inmek için hazırlık yaptım ve o da sonra yanıma geldi.
Birlikte iniyoruz aynı durakta. Benim sanırım tepkili olacağımı düşündü. Biraz durgundu. Daha sonra yine ben normal şekilde konuşmaya başladım biraz yürüdük konuşurken bu kez Instagram'da sesli arama geldi bir erkekten ve o da metroya bineceğinş ve eve gittiğimde ararım seni dedi. Sonra yine kısa bir konuştuk ve ayrıldık. Ben bugün ki yaşadıklarına bir anlam veremedim yine. Benim için özel ailevi şeyleri paylaşması hoşuma gitti aslında ama otobüste sanki yabancıymışım gibi yanıma gelmemesi, sürekli gün boyunca Instagram'da, WhatsApp da konuşması beni düşündürdü. Kahvaltıda bana o şekilde konuşması yine aynı şekilde.. benşm ona aşık olduğumdan emin ve öyle zaten. Ne düşünüyorsun bugün ki yaşananlar hakkında? Yorum alalım 😕
Bu kız bi garip aslında 🤔... kafam şuna takıldı hani watsapta bişey paylaştı dedin. Hemde senin yanında ama senden gizlemiş göremiyorsun ne yapmaya çalışıyor.. asıl soru şu : ne paylaştı da senden gizledi? Paylaşırken görmüşsün madem, neydi hatırlıyor musun bu önemli bir detay bence
Evet hatırlıyorum tabi, bunu dün akşam saatlerinde kendisinin ayrı bir Instagram sayfası var, orada da paylaşmıştı. Yıldız Tilbe ve Serdar ayyıldızın korktum deseydin isimli şarkının başında söylediği sözleri çekti videoya.. hatta o an dedim ki sen bunu dün Instagram da kendi sayfanda gönderinin arkasında da paylaşmıştın dimi dedim evet dedi.
Korktum deseydin anlardım
Alay etmen komik değildi
Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik...
Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi
Başlayamadık!
Şarkının sözlerine bakar mısın😱😱😱😱
Evet gördüm ama anlam veremedim 😕
Ben alay felan etmedim ki, benim için de olduğundan emin değilim
Oraya takılma.. ortada öyle bişey yok zaten..
Hadi diyor ya:
""Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi..
Başlayamadık"""
Bunu önceden sana göstermesi.. ve hikayeden gizlemesi çok garip. Sanki hani sen bunu bil de ama aleni bir şekilde gönderme yapmiyim havasında.
Tabi her zaman aksini de düşünmek lazım realist davranmak lazım.. 🤔 bu gönderme başkasına da olabilir.. ancak küçük bir ihtimal gibi görünüyor. Burdan bakınca bu hareketleri sana gibi..
Peki ben ne yapabilirim? Nasıl davranacağım konusunda çok kararsızım 😕
Ne yap biliyor musun.. kafanın karışması konusunda haklısın. Cidden benim bile kafam baya karıştı hep bi kaç ihtimal dolaşıyor kafamda.. bu böyle olmaz. Şöyle yapalım. Bize hem onunla yakın hemde sana haber uçuran birine ihtiyacımız var. Çünkü seninki baya karıştırdı kafamızı bizim onun aklından , kalbinden geçeni mutlaka öğrenmemiz lazım. Baksana senin de elini ayağını bağlamış adım atacaksın atamıyorsun e geri de duramıyorsun. Bak onu da düşündüm. Sizin çaycı abla var ya.. eğer becerebilirse o çok iyi olur, sen ne dersin?
Asla olmaz direk haber uçurur. Çaycı abla ile benden bile bazen yakın olduklarını düşünüyorum. Benden daha sık mesajlaşıyorlar ve konuşuyorlar. Ona bu konuda güvenemem. Bu durumu kimseye anlatamam. Arkadaş çevremiz vs aynı ve arkadaş ortamından bile dışlanabilirim..
Sana bişey söyleyeyim mi, bugün eğlenceli bir konuşma esnasında bilgisayar başında yanyana otururken elimi omzuna attım ve kötü bir tepki vermedi. Bu da yine kafa karıştırıcı değil mi? 😕
Neredeyse her hareketi kafa karıştırıcı...
Kesinlikle 😕 ne yapsam bilemiyorum valla seni bile zor durumda bıraktığına göre benim işim baya zor gibi 😅
Dedim ya çaycı abladan yardım alacaz diye..
E valla ben orda olsaydım şimdiye kızla arkadaş olmuştum her şeyi öğrenmiştim. Hatta sizi kavuşturmuştum bile.
Ama bende çaycı ablaya güvenmediğimi söylemiştim direk gider söyler herşeyi valla, sonra o abisine sonra herkes öğrenir. Bu konuda kimseye güvenmiyorum. Keşke sen bizim ortamda olabilsem, zaten kolay olurdu işimiz
🤔 yok mu güvenebileceğimiz başka kimse ya... başka türlü çok zor
Yok valla keşke olsa ama yok. Olsa buralara bile yazmazdım ki.. dediğin gibi o başka zor yolları denememiz gerekiyor
Ya kusura bakma ben de seni rahatsız ediyorum valla bu şekilde hakkını helal et 🙂
Yok estağfurullah. Ne rahatsızlığı. Seninkinin KS hesabı var mı
Hayır burada hesabı yok hatta buradan bihaber. Instagram verebilirim istersen diyeceğim de nasıl bir muhabbet kurabilir, nasıl arkadaşlık oluşturursun, işe yarar mı bilemiyorum
Burdan çok kolay olurdu. Ama instagram daha reel bir ortam buraya göre. Orda sırdaşlık seviyesine gelmemiz çok çok zor.
Gözlemleye gözlemleye kafayı yersin. Ne yaptığını anlamak çok zor. Bi şekilde öğrenmek lazım aklındakini
Evet kafayı yiyorum valla, hele dün çok kötüydüm. Karşımda görüntülü flörtleşmesi resmen çıldırttı beni. Valla tıkandım ben burada, kafam durdu resmen
Yarın tatil dimi? Bu arada ne iş yapiyorsunuz
Evet yarın tatil çok şükür 🙂 özel sektörde sağlık personeli olarak çalışıyorum
Yaşlarınız kaç senle sevdiceğinin?
Ben 29 o 22
Bizde öyleyiz o 30 ben 21..
İnşallah sonumuz bizim gibi olur🥰 başta bende onu çok yordum. Hep diyorum ona.. ama diyo olsun. Sonunda kavuştuk ya.. umarım sende sonunda bu cümleleri kurarsın ona.. umarım sevgine, bu çabalarına layık bir insandır
Biliyor musun en sevdiğim özelliği bir karar alırken direk abisine sormak istiyor. Akşam eve gidince abisinden onay alıyor. Mesela bu onay alacağı, ya da fikrini alacağı kişi ileride eşi olacak bence. Sonra birde kolay kolay yabancılarla samimi hareketler yapmıyor benim ona dokunmam gibi mesela. Bu konular biraz bende güven oluşturuyor. İleride isteyeceğim biriisi. Umarım bizim de sonumuz, sizin ki gibi bir mutluluk olur
Peki sizin aileniz bişey demedi mi bu evliliğe? Hani yaş farkı bakımından? 😕
Aksine çok mutlu oldular. Çünkü biz dengiz birbirimize. Olgunluk seviyemiz uyumumuz gayet iyi.
Nasıl ya valla helal olsun bak bu çok güzel bir şey. Benimkinin abisi evlilik arasındaki yaş farkının maksimum 5 olmasından yana 😕 bence çok şanslısınız
3 5 7 9 ne farkeder uyum önemli uyum. Bu devirde geçti o eski kurallar bilmem neler. Bak hergün binlerce çift boşanıyor evlenmek yuva kurmak öyle kolay mı.. abisi önce sevgi saygı sadakat var mı diye bakacak gerisi hikaye...
Haklısın valla, bunu bir ara abisine de söyler misin lütfen sonra sıkıntı yapmasın bize 😅😅
Neden olmasın 😅 söyleyeyim tabi... yıksın tabularını
Valla bugün çok yoğun geçti ben yatar yorgunum biraz. Yarın artık haber veririm yine duruma göre 🙂
İyi uykular🌠
Sanada 🙋♂️
Günaydın, bugün sabah kalktığımda düşündüm biraz da, sanırım bu şarkı o yüzyüze flörtleştiği çocuğa bir gönderme olabileceğini düşündüm. Geçen haftasonu, eski ev arkadaşının kuzeni gelmiş ve bunlar birlikte haftasonu kahvaltı ve geziye gitmişler. Çocuk memlekete gitmeden bişeyler yapalım demiş bu yüzden böyle bir şey organize etmişler. Instagram da kendi profilinde değil, kendisine ait fotoğraf sayfasında da yolda giderken ön camda çektiği videonun arkasına bu şarkıyı koymuştu. Yanyana olmaktan bahsetmesi şarkının, şoför koltuğunda o çocuk, diğer tarafta kendisinin olmasından, Whatsapp hikayesinde benden gizli paylaşmasını sebebi de o çocuğun görmesini istemesi olabilir diye düşünüyorum. Belki de yanılıyorumdur, ben kafamda kuruyorum dur. Telefonda yüzyüze karşımda konuşması esnasında hiçbir şey olmamış gibi, arada abi diyerek işle ilgili bişey sorması da ayrı bir şey. Bu kadar mı duygusuz olur bir insan diyorum bazen.
Kafanda kurmuyorsun bende öyle düşündüm şu an biliyormusun😕. Bu durumda başka bişey düşünülemezdi zaten. Ama hâlâ bunu kesinleştirmemiz gerekiyor. Bu bilgilerle anca bu kadar yorum yapılabilir. Daha detaylı bilmemiz gerekiyor
Haklısın, ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yaa valla sıkıntı
Gönderme. Konuşma başlatacaksan illa.. sadece naber nasılsın gibisinden bişeyler sor. Baktın konuşma akıyor.. o zaman gönderirsin.. zorla konuşmaya çalışıyormuşsun gibi görünmez
Yok ya naber nasılsın yazmak da olmaz. O zaman kalsın boşver 😕
Kalsın... ama özledin galiba gece gece 😏
Valla bugün arkadaşlarla buluştuk ama hiç sohpet edemedim. aklımdan hiç çıkmıyor biliyor musun. Neden beni beğenmedi ya da neden istemedi diye soruyorum kendime. Sonra şu son 3 gündür yaşadıklarım.. bugün Whatsapp son görünmesine baktım akşam saat 3 45 de idi. Gün boyu sürekli Whatsapp da takıldı. Instagram çok az kullandı. Normalde bu tam tersi olurdu. O çocukla da Whatsapp da konuşuyordu genelde. Sanırım durum ortada
Neredeyse 4 e kadar watsapta.. bir insanın sevgilisi yoksa bu kadar kalmaz bence. Ya ama ben seninle olsun istiyordum☹🥺 eminim şu an konuştuğu her kimse. Senin kadar değer vermiyordur ona.. ya da senin kadar olgun değildir Çünkü senide benim sevgilim gibi düşündüm. Kızı da kendim gibi.. büyük ihtimal yaşın büyük diye baştan kapatmış konuyu.. senden hoşlanmış olsa bile kendi yaşına yakın biri var diye daha rahat iletişim kuracağını düşünüp onu tercih etmiş olabilir. Halbuki seni seçse daha mutlu olurdu.. ne yazık ki toy daha.. bak eğer onu gerçekten müstakbel eşin gibi düşünüyorsan o kadar ciddiysen benim sevgilim gibi sende baya uğraşacaksın. Bu böyle ama onsuz da olur diyorsan hiç bulaşma 😕 çok üzgünüm şu an
Haklısın, ben mücadeleyi severim fakat o sürekli başkalarıyla gezerken bunu izlemek çok koyacak bana. Muhtemelen pazartesi günü de yine yanımda görüntülü konuşmalar vs olacak mesela. Hatta gelip bana bunu bile anlatabilir. Bunları ben nasıl kaldıracağım? 🥺
Ya bu kız biraz vicdansız mı bana mı öyle geliyor? Hem diyorsun farkında ona olan ilginin... hemde gelip flörtlerini anlatıyor.. bu hiç hoş değil.
Bunu aslında ona ben sordum ve o şekilde anlattı bana. Ama ne bilim beni ne olarak görüyor. Daha önce uğradığı bir taciz olayını da anlatmıştı bana. Bundan dolayı yaşadığı travmalar vs. Bunları abisine dahi anlatamadığını söylemişti. Bana güvendiğini düşünüyorum. Ama bilemiyorum. Kesinlikle onu sevdiğimi de biliyor ama
Onu sevdiğini biliyorsa.. karşılığı varsa karşılık vermeli yoksa da bu haraketler olmaz ya. Sen emin misin farkında olduğuna
Yani ona hergün iltifat ediyorum, sıksık ona dokunuyorum, iş dışında da hikayelerine konuşma başlatmak için yorum ifade bırakıyorum. Oldukça üstüne de düştüğümü düşünüyorum hatta bu konuda biraz abartıyor bile olabilirim. mesela bir işi olduğunda onu planlayıp çözüm sunuyorum. Normal arkadaşlar bunları yapar mı? Bir keresinde sabah durağa gelmediğini gördüm merak edip aradım. O da abisinin bırakacağını söyledi. O gün öğlen yemekte, sabah merak ettiğim için aradığımı söyledim. Yüz ifadesi orada olumsuz anlamda değişti biraz. Ertesi gün de yine abisiyle gelecekmiş, ben aramadan ve yazmadan o bana yazdı. Bundan rahatsız olduğunu düşündüm orada.
Aklında başkaları var. O senin yaptıkların üzerine düşünmüyor büyük ihtimal. Kafası orda olmadığı için farketmiyor bence kulak ardı etmiş diyebilir miyiz..🤔 ya da ciddi ciddi görmezden geliyor
Valla şu söylediklerinin her ikisi de olabilir. Haftasonu için plan yapmak istemem bile bir flört mesajı değil midir? Bunu anlamayacak biri olabilir mi ki? 😕
Anlamayacak biri olamaz. Anlamak istemeyen biri olur ancak.
Anlamak istemiyor o zaman. Ama kafasında biri olduğundan mıdır yoksa kulak arkası yaptığından mı bilemiyorum. Bu benden kaynaklı olabilir mi sence? Kendimi yetersiz, kötü hissettiyor bana bu kız. Pazartesi işe gitmek bile istemiyorum şu an
Bende öyle hissettirmişim biliyor musun. Bana sevgilim de böyle demişti. Defalarca reddettiğim için kendini değersiz hissediyordu. Senin azminle olur.. olur da... ben senin kızdan emin olamadım. Ayakları yere basıyor mu cidden.. yeterince mantıklı kararlar verebiliyor mu sence? Eğer öyleyse ona kefilsen.. bu kız o takıldığı çocuğu bi süre sonra bırakıp ben ne yapıyorum diye sorgular normalde. Seni de kaçırmamalı bence. O kadar iyi anladım ki ben "seni seveni sev" demişler ya.. işte bunu çok iyi anladım. Umarım o da anlamakta gecikmez. İnanki sen diyorsun ya pazartesi işe bile gitmek istemiyorum. İçim yandı resmen.. şans senden yana olsun
Teşekkür ederim yorum için. Valla beni anlayan birinin olması güzel bir şey. Ondan emin miyim dersen evet ayakları yere basan birisi. Kendi başına İstanbul'a gelmiş ayakları üzerinde durmaya çalışan, ailesinden yardım almayan birisi. Yalnız yaşından dolayı biraz toyluk da var. Takıldığı çocukuk en yakın arkadaşının kuzeni olduğundan sanki bu işin olmaması zor gibi geliyor bana. Çünkü arada en yakın arkadaşı var. O aralarını hep iyi tutacak gibi geliyor..
Çöpçatan var arada uff. Ben orda olaydım ondan önce sizi birleştirmiştim. :(
Evet işte zaten hep ortalığı o karıştırdı bence 🥺🥺
Kesin o zaten.. bu onun başının altından çıkmıştır
Tanışmaları, haftasonu buluşup biryerlere birlikte gitmeleri vs hep onun organizasyonu. zaten bizim ki de aşık olmak istiyorum diyip duruyordu..
Sana olaydı ya.. deli kız.. bula bula o çöpçatanın kuzenini mi buldu
Valla öyle oldu, ya çok moralim bozuk inan aklımdan çıkmıyor. Yolda giderken dalıp gidiyorum düşünürek olan biteni..
Arkadaşlarım bana işten ayrılmamı istiyorlar uzun zamandır. Bunu bile düşünmeye başladım aslında ama 7 yıldır çalıştığım işyerinden de ayrılmak istemiyorum 😕
Deme öyle ya:( gün içinde aklıma geliyor. Diyorum acaba ne oldu. Bide sana üzülüyorum çok. Allah bu kıza akıl fikir versin. Kalbine senin aşkını koysun/amin🥺
Amin 🙏 hayırlısı diyelim ya 😕
İşten ayrılma ya. O kadar da değil
O kadar mı üzülüyorsun ya :( kıyamam
Hergün onu izlemek daha zor değil mi? Ben sana bişey söyleyeyim mi, ben abisiyle o kadar samimiyim ki.. evde abisi, o kız ve ben defalarca birlikte yatılı kaldığımız zamanlar oldu. O zamanlar abisi eşini ve kızını memlekete göndermişti ve abisi evde yalnız sıkılıyordu. Bu yüzden birlikte geçiriyordum çoğu zamanı. Dolayısıyla evde kızla da görüşüyorduk. Abisinin eşini ve kızını dahi tanıyorum. Kızı 1 buçuk yaşında ve beni çok seviyor. Resmen onlardan biri gibiyim. O kadar samimiyiz aslında onlarla
Ayy yemin ediyorum bizim hikaye ya bu. Sevgilimde daýımla sizin gibi çok samimiler. Kardeş gibi. Tek fark şu an sizin sevgili olmamanız. 😟 Allahım ya
her şey aynı resmen
Sonu da aynı olur inşallah 🙏
Siz evlendiniz mi?
İnşallah. Da... böyle bekleyerek çok bişey olmaz. Sana diyim. Gözün hep üstünde olsun. O çocukla arası bozulduğu gibi büyük ihtimalle kız arkadasiyla da bozulur. Yapayalnız kalacak. Sende o anda yanında olacaksın. Ona gerçek sevgiyi hissettireceksin. Ve hatta cesaret edip belki de sevdiğini söyleyeceksin. Abisi onu ne idüğü belirsiz insanlara vereceğine. En yakın dostuna emanet edecek. Bundan daha güzel ne olabilir..🍀
O zamana kadar hep bir vicdan azabı olacak ama. Belki de bunun sonu onun düğününü de görebilirim dimi? Ya ben neden hep olumsuz düşünüyorum ki? 😕
Bu ayın başına evlenecektik. Ama dedem vefat edince...
Birinin ona doğru düşünmeyi öğretmesi lazım. Yoksa bu gidişle dediğin gibi düğününü de görebilirsin allah etmesin
Anladım, başın sağolsun. Artık hayırlısı ya, bu noktaya kadar gelmiş geç olsun da hayırlısı olsun artık.. benim kıza gelince, ona bunu gösterecek veya öğretecek kimsenin olduğunu sanmıyorum..
Abisine açsan konuyu🤔 ne olur
Olay olur. Abisi dediğim gibi, bir erkekle kadın arasında yaş farkının en fazla 5 olması gerektiğini düşünüyor ve beni ailesine aldığı birinin kızkardeşine bu gözle bakmasını hoş karşılayacağını sanmıyorum. Üstelik arkadaşlığımız da bitebilir.
Sevgilimde bundan çok korkuyordu. Biz sevgili olduktan 6 7 ay sonra daýımla konustu. Ben yeğenini seviyorum evlenmek istiyorum vs. Dayımın başta zoruna gitti seninde dediğin gibi.. işte sen bizim ailenin içindesin yan gözle baktın muhabbeti. Sevgilim kızdı ona. Ben kötü bişey yapmadım edebimle namusumla sevdim talip oldum. Dedi dayım bir iki gün mırın kırın etti ama şimdi çok memnun. Tüm aile çok sevindi sadece dayım biraz dediğin gibi erkeklik gururumudur nedir onu yaptı işte. Bunlar geçici işte.. önemli olan kalbine söz geçirmen. Sen onsuz yapamıyorsan yapamıyorsundur.. yeri gelir her şeyi göze alırsın.. hiçbişey öyle kolay olmuyor sonuçta
Doğru söylüyorsun ama şu aşamada bunu söylemek doğru olmaz çünkü kız bana soğuk davranıyor. Görüştüğü biri var 😕
Haklısın. Biraz bekleyelim bakalım. Hayırlısı olsun. 🙏🏻
Hayırlısı bakalım ya, teşekkür ederim her şey için 🙏
Ne demek rica ederim. Keşke elimden bişey gelse.. her ne olursa olsun. Üzme kendini tamam mı🙏🏻
Tamamdır 🙂
Ya ben sana mesaj olarak yazsam olur mu özelden? Burası baya doldu bence 😅
He yaa.. bende diyecektim. Unuttum 😅
Valla ben seni takip ediyorum ama sen beni takip etmediğin için sana mesaj yazamıyorum
Adının baş harfini söyle. Gizliliğini korkumak istiyorsan☺
Osman desem yeterli bence 😅
La daha sahip bile olamamışsın bu kıskançlık ne.
Hoşlantı, aşk artık ne dersen..
Boşver üzülme