Panik atak ve çarpıntı hissi duyuyorum. Ne tavsiye edersiniz?

arkadaşlar ben eps ameliyatı oldum kalpten fazladan damar mı ne varmış prof.dr volkan tuzcu yaptı açık ameliyat değildi ameliyat %99 başarılı geçmişti o günden beri çarpıntım olmuyordu. fakat bu aralar çok stresliydim ve aynı çarpıntılar değil ama çarpıntılar oluyodu kalbimde korkuyordum eski çarpıntılar değil ama çarpıyor yani. acillik oldum ölüyorum diye kaç kere doktorlar hiç bişeyin yok dedi. tatmin olmadım kardiyolojiye gittim oda tahliller yaptı hiç bişey bulamadı piskolojik dedi panik atak ilaçları kullanıyorum. internette okuduğum her şey beni kıllandırıyo sanki aynıları bana olacak gibi midem antidepresanlar yüzünden şişik boğazım gıdıklanıyor ara sıra kalp krizi sanıyorum. moralim çok bozuk. dideral kullanıyorum geçiyo çarpıntı ama bişey okudum diyo ki çarpıntıdan çok ilaçlar öldürücü bilmem ne. sizce doktorlar hata yapmışmıdır ? korkuyorum ya mantıklı beyinlerden cevap bekliyorum lütfen yardım edin. kalp krizi geçircem diye korkuyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
9 tane doktora gittim heralde hepsi hata yapacak değil ya dimi :/ 2 tanesi prof. 1 tane doc. gerisi uzmanlardı kalp üzerine :(
Panik atak ve çarpıntı hissi duyuyorum. Ne tavsiye edersiniz?