Bizim sınıfta bir oğlan var, önceleri pasif olduğu için hiç dikkatimi çekmemişti. Sonradan sonraya ben siniftakilere bir şaka yaparken bu oğlana da yaptığımda onun tepkileri çok tatlı olduğu için ilk defa orada dikkatimi çekmişti. Yaptığım şakadan dolayı samimi hissetmiş olmalı ki o gun beni faceten ekledi. Ertesi gün mesaj attı selam napıyon gibisinden.. bir kaç dakika gecmeden iki defa öpücük emojisi yolladi. Şaşırdım açıkçası. Sonra konuşurken manalı manalı seyler yazdi. Işte ben bir kızın dış görünüşüne bakmam, iç güzelliği önemlidir. Içi bayatsa dışını ben napıyım gibisinden. Dedim burada bana bir şeyler mi demeye çalışıyo acaba. Bir de bizim ortak noktamiz kick boks yapıyor olmamız, o konuda da kendini güçlü gösterip durmaya çalışıyor. Bende güçlüymüş gibi vay vuy diyorum. Sonra bana, beni onun memleketine götüreceğini falan söylüyordu. Beraber zaman geçirmemiz gerektiğini. Sonra ben hastalandim, evde de yalnızdım.. bu bana şunu yap bunu bunu karıştır iç iyi gelir, ben birazdan sana tekrar yazıcam dediklerimi kesinlikle yap gibisinden ilgilenerek konuştu. Böyle 3 gün manalı yazışmadan sonra bana hiç mesaj atmadı.. okulda da hiç konuşmadık.. yani yüzüme bile bakmıyordu. Ben sınıfa girdiğimde Günaydın diyodum o da Günaydın diyo ama o kadar. Onun dışında hiç konuşmadık. Konuşmayı başlatan da o olmadı. Ben de konuşmadım. Simdi aradan bir hafta geçti tekrar haftasonuna girdik, bana tekrar naptın diye mesaj attı. Ama ben bu çocuğu anlayamadım.
Hoşlanıyor mu, arkadaş mı olmaya çalışıyor bir türlü anlayamadım. Bana bu konu da yardımcı olursanız ve tavsiyeler verirseni, nasıl davranmam gerektiği gibi, çok minnettar olurum 😥
Hoşlanıyor mu, arkadaş mı olmaya çalışıyor bir türlü anlayamadım. Bana bu konu da yardımcı olursanız ve tavsiyeler verirseni, nasıl davranmam gerektiği gibi, çok minnettar olurum 😥
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta beni 2 defa aradı ama açmamıştım, neden aradın diye sorunca arkadaşım güldürdü yanlışlıkla bastım demişti 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer