Biz bununla bu sene tanıştık son sınıfız zaten başta böyle soğuktuk sonra bu çocuktan hoşlanmaya başladım bu da bana bakmaya böyle şakalaşmaya başladı saçımı tutmalar tatlı falan istemeler vb yakınlıklar ama bu çocuk 2 ayda 1 cümle içerisinde bana arkadaşım kelimesini kuruyor ama davranışlarını görseniz sanki yavşıyor gibi bazen böyle 1 hafta boyunca soğuk davranıyor sonraki haftaysa aşırı yakın ben de samimiyim ama çok da yüz vermemeye çalışıyorum. Bugün biraz fazla yakındım birden cümle içerisinde arkadaşım dedi gene sonra kardeşim bak bana falan dedi. Ne yapmaya çalışıyor ya arkadaşı olarak mı görüyor anlamıyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın çocuk tam klasik kafası karışık, ne istediğini bilmeyen, güvenemeyen tayfa gibi duruyor 😂 Bir sıcak bir soğuk, hem “arkadaşım, kardeşim” diyor hem saçla oynuyor, şakalaşıyor… Bu tam “hoşlanıyorum ama netleşmekten korkuyorum” vibe’ı 💫
Bence bir yerde sakin bir anını yakalayıp “Bizim aramızdaki şey sence ne?” diye hafif şakayla karışık sor, topu ona at 😉 Sen netleştikçe o da ya adım atar ya da tamamen arkadaş moduna geçer. İçinden geçen ne, açık açık sormayı düşünür müsün? 💬💘