Evett arkiler hoslandigim cocukla en yakın arkadaşım flörtleşiyorlar sanırım geçen gün aramış bunu çocuk hatta beni sormuş yüzsüze bak delircem of ya napsam soğumak için bi sey diyin soğuyayım kankilwe
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bizim bişey dememize gerek yok ki sen böyle bi durumda ona rest çekmeyi bileceksin !
Arkadasım hoslandıgımı bilmiyor ki
Hoşlandığın çocuk onu sevdiğini biliyor mu peki
Hayırrr
O zaman boynunu eğiceksin usul usul yürüyeceksin. Şimdi onlar çıkıyorken gidip söylemek yakışmaz
Ay yok söyleyecegimden degil ya ama unutmak istiyorum of o kadar sacma biri ki aslında tipsiz ve takıntılı gibi 30 yasında zaten 21 yasında gencecik ona mı kaldım
İntikam kokuları alıyorum. İkisininde götür dereye at.😂🤣
Keske degseler buna ya.. aslında ikis de tipsiz yakıstılar ahahaha
Ama içine oturmuş daha sende başka bilgiler var gibi. Az kendini avutuyorsun gibi. Kıskançlık krizi geçirme 😂🤣
Ya cidden tipini görsen cocugun cocuk dedigimde 30 yasında ya tip yok ama bilgisi beni cekti beni gördügü günden beri sürekli arıyor wpden yazıyor ediyor dalga geciyorduk kızlarla bildiginbiraz bilgili zeki bi sey bende öyle insanlarla anca sohbet edebiliyorum seviyorum sohbet etmeyi baya sohbetimiz iyiydi ay bilmiyorum ya simdi en yakın arkadasıma böyle hareketiini gördüm daha öncede görmüştüm başka bir kıza
Sen daha çok şey döküleceksin istek talep
Gönder bana gerisi bende😂🤣
Bütün erkekler sapiktir emin ol üzülmeye değmez ben şu an birini seviyorum ama zerre umrumda değil oldu oldu olmadi çok ta tinlamam hayat üzülmek için çok kısa
Ya arkadaşına durumu söyle yok yapamam diyorsan unut gitsin onu da yapamam diyorsan sıranı bekle ozaman
Offf hata bende ya kızda cirkin koca burunlu of ya salak çocuk
Neden hata sende?
Cocuk benden hoslanıyodu ben tipsiz diyodum baya tipsiz cünkü sonra bi sekilde kendine cekti beni falan ama yine söylemiyordum o da bi sey söylemiyodu falan simdi de arkadasımı aramıs ya abi böyle birinden ne beklersin salaklık bende tabi ve aptalın teki tipini görmen lazım yanımda gezdirmeye utanırım ahahsfkkf of neyse egolu gibi gözüktüm ama kızda ona yakısır bi kız tipleri tencere kapak
Biraz fazla ego içermiş yazın
Neyse herkes yoluna demek lazım
Ya bilmiyorum sinirleniyorum aslında boyle biri oldugunu da tahmin ediyordum aslında bir kac kez yakaladım neyse 30 yasında ben 21 beni ilk gördügü günden beri sürekli arar durur diyordum o zamanlar bu da bana yürüyo herkesle dalga gectik o derece ama neyse sonra sanki bende böyle hoslanmaya basladım ama sadece bilgisine bilgili zeki olanlar beni cekiyor nedense yani sohbet etmeyi seviyorum öyle insanlarla onunla da baya sohbet ediyorduk bir araya geldigimizde ama öyle kaldı acılma falan olmadı iste arkadasımla da tanısıyolardı ama aramıs yani ne alaka aradıgını da bilmiyorum
Takılma başkası çıkar karşına
En yakın arkadaşınsa eğer ona o çocuktan hoşlandığını söylemen gerekir bence.
Söyleyemem ya of :(((
Oha çok zor bir durumdasın arki
Aynen arki
Bu nedir Ya hangi dizinin şanssız kızısın sen
Kanki bi de cocugun tipini görsen bi de beni görsen yüzüme tükürürsün ama napiyim bilgisine asik oldum heralde
Kanki mi? Ben de sanmıştım ki onu unutmak için benle flörtleşiyorsun 😂
Arkadaşına nasıl seviştiklerini sor