Yakın arkadaşım sevdiğim çocukla çıkıyor?

Merhaba. Bu sıralar başımdan cok kotu olaylar geçiyor ve ben bu durumdan oldukça etkilendim şimdi benim yakın bir arkadaşım var çok ta yakın değil aslında ama birlikte okuldan kacmalarimiz bir cafe de oturup sohbet muhabbet ettigimiz oldu yani 2 senedir falan tanışıyoruz okulda sevdiğim bir cocuk var aşik değilim ama gün geçtikçe duygularım daha da ilerisine gidiyor du arkadaşıma da bu olaydan bahsettim hoşlanıyorum ondan falan diye tepkisi değişik ti neyse aradan 1 hafta falan geçti benim sevdiğim çocuk arkadaşıma mesaj atmış konuşmuşlar falan bende arkadaşımın telefonunda gördüm adını konuşuyor musunuz falan dedim oda öyle arkadaş olarak aramiz da bişey yok dedi o zamanlar kızın sevgilisi var 1 senelik falan galiba sevgilisi olduğu halde konuşuyor benim sevdiğim çocuğun da sevgilisi vardı ama kısa bir süre önce ayrildilar zaten ben çocuğa duygularimdan bahsettim okadar iyi karşıladı ki beni yani dedim bu iş olucak buluştuk ettik falan konuştuk baya sonra bu bana ümit verdi bende dedim eğer aramızda bişey olmicaksa yani konusmanin anlamı yok dedim oda ben sana karşı bir duygular beslemiuorum dedi o günden beri konusmuyoduk neyse ben yakın arkadaşıma tavrımı koydum tabi konuşmuyorum onunla elimden gelse bir kaşık suda dövucem kuran çarpsin ve Şu an çıkıyorlar çocuk bizim sınıfta kızda başka sınıfta her tenefus kız bizim sınıfa geliuor sariliyorlar baya yakınların canım gerçekten çok yanıyor ikisindende nefret ediyorum bu durumu onlarla tek tek konuşmak istiyorum ama nasıl konusucam ne konusucam bilmiyorum siz olsaniz napardiniz ne konusurdunuz
Yakın arkadaşım sevdiğim çocukla çıkıyor?