En yakın arkadaşımın hoşlandığı çocukla çıkıyorum?

Gönül işleri karışık maalesef. Arkadaşlık bitirme sebebi oluyor günün sonunda. Aynısı senin başına gelse nasıl olurdu diye düşünerek doğru cevaba ulaşabilirsin 🤷🏼♀️
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yasak oldugu için tatlı geliyor igrenç bi insansın kalpten geliyo gerçek diye kendini kandır o arkadasın dan umarım senle ilişkisini keser
Ohh tamam sen gibi bi arkadaşım hiç olmaz umarım mezara girene kadar mide bulandırıcısın
Bu işler nasip kısmet kardeşim dediğim adam hoşlandığım kızla evli :)
Kimi sevdiğimizi biz seçemeyiz
Hukuka uygun ama Etik değil
Etik olmayan kısmı aşık olman değil bunu harekete geçerek eyleme dökmen. Canın sana ait olmayan bir ağacın meyvesini çekiyor olabilir ama bu sana o bahçeye girip o meyveyi almanı haklı çıkartmıyor. Olmamalı.
Aslında dediğine hak verdim teşekkür ederim ama biraz daha detay verirsem şöyle oldu olay: Bu eski arkadaşım, ondan birkaç defa ret cevabı almıştı ve üstünden birkaç ay geçti, biz aynı yerdeydik. Başta çok soğuktuk bir ay sonra falan genelde şakalaşma tarzı konuşuyorduk. Bir zaman sonra konuşmaya başladık (flört denemez) kafalarımızın uyuştuğunu fark ettik zaten bunun his boyutunda karşılığı da geldi. Yani anlayacağın o meyveler de ağaç da bir başkasına ait değildi diyebiliriz.
Ağacın, meyvenin kimin olduğuna arkadaşının bu olaylardan sonra sana karşı duyduğu hisleri karar verir. Canını acıtıyorsa bu durum onun (arkadaşım sevdiğimle beraber oldu) gibi görüyorsa; evet, ağaçta meyve de başkasının. Kendini gönlünce teselli edip huzur bulmaya çalışabilirsin buna kimse mani olamaz ama yanlış yanlıştır. Arkadaşınla konuşup rızasını almalıydın. "üstünden zaman geçti hâlâ bişey hissetmiyorsun gibi görüyorum ve bende ona karşı boş değilim gönlünü kırmayacaksa bu durum onunla görüşmek istiyorum" gibi bi konuşma yapılabilirdi belki
Degilsin gonul kimi isterse onla
Arkadasina uzuldum
Aferim tebrik ediyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş