Alışveriş & Hediyeler Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? (Sayfa 5) SüslüSüpürge Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Pahalı ama güzell işe yarıyor kullanışlı. 0 0 Yorumla
mutsuzbirisi00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Şarz gücü iyi, kabloyla uğrasmaya gerek kalmiyor 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl gerçekten ihtiyac var biz kablolarla savasiyoruz 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl bir süpürgenin tam çekmesi çok önemli 0 0 Yorumla
1kadin1galaxi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kavraması kolay, hafif ve cekim gücü yüksek 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl o zaman aradığın süpürgeyi buldun 😊 Yorumla
Ceydadrli Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Heryeri temizleyebilmeli bence 1 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl dip köşe her yeri temizliyor Yorumla
Dallarıbastikiraz Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Şarjı uzun dayanmalı bide çok ağır olmamalı 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Beko PowerClean oldukça hafif Yorumla
Ayçiçeği0850100 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bütün tozları güzelce alması lazım 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl tek bir toz bile bırakmıyor :) Yorumla
mrvssk Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl hafif ve çekim gücü yüksek olmalı 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Beko PowerClean'i tarif ediyorsun <3 Yorumla
infinity_90 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İyi çeksin yeterli yani çekim gücü yüksek olmalı 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl o zaman Beko PowerClean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge tam senlik 😊 Yorumla ftma16au +1 yıl Bencede Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Sessiz olsun iyi çeksin ve bozulmasın. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ne gerek var ya çağır temizlikçi ablayı halletsin 0 0 Yorumla
EmreTandogan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kesinlikle dinamik olmalı senelerce 0 0 Yorumla
ooosssmmmaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 56% +1 yıl Temizlik yapanlar için iyidir kuzenim kullanıyor 0 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Çalışmalı bence bi şarjı uzun gitmeli 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Emiş gücü fazla olmalı etrafı tizutmamali 0 0 Yorumla
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl Çalışıyor olması gerekli en büyük özelliği 😎 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Yok yok dedirten cinsten bir süpürge olmuş 0 0 Yorumla
ferman87 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Çok ses çıkartmasın, adam gibi çeksin yeter 0 0 Yorumla
garipbirisibu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Sul fışkırtmasi lazım temizlik içim güzel olurdu 0 0 Yorumla
Wecanruletheworld Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Emeğinize sağlık. Yararlı bilgiler 0 0 Yorumla
AfrikaLeoparı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Vakum gücü iyi olmalı ve her yere girebilmeli 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Emiş gücü çok ses yok ve torba sistemi. Olmamalı 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl :) hahahaha harika gzl bir tanıtım olmuş. 0 0 Yorumla
ArtiOtuzbesKadinlar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Kesinlikle çok sessiz olması gerek. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pahalı ama güzell işe yarıyor kullanışlı.
Emis gucu fazla olmali tabikide
Şarz gücü iyi, kabloyla uğrasmaya gerek kalmiyor
gerçekten ihtiyac var biz kablolarla savasiyoruz
bir süpürgenin tam çekmesi çok önemli
Yerde toz tanesi bile bırakmamalı
Teşekkür ederim yazarr💪🏽💪🏽
Çabuk şarjı bitmemeli ayfon gibi
Kavraması kolay, hafif ve cekim gücü yüksek
o zaman aradığın süpürgeyi buldun 😊
Çekiş gücü iyi olmalı en önemlisi bu
Çok güzel paylaşım olmuş 😍😍😍
Şarjı dayanıklı olmalı sorun çıkarmamalı.
Gurultu cikarmasin
Bisey birakmasn yerde
Yüksek çekim gücü ve sessiz olmalı
Detaylı bilgi için teşekkürler
Kendi yapsın herşeyi çok iyi olur
Çok güzel gözüküyor ya 😊
Çekim gücünün iyi olması.
Sessiz ve güclü olmali ve kablosuz
Kendi kendine süpürmeli hemde 4 4lük
Güzel bir paylaşım olmuş bilgilendirici
güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Bu fiyatlara tozu yok etsin diye bekliyorum
Ay ben gibi yapamaz hiç biri.
Heryeri temizleyebilmeli bence
dip köşe her yeri temizliyor
Şarjı uzun dayanmalı bide çok ağır olmamalı
Beko PowerClean oldukça hafif
Bütün tozları güzelce alması lazım
tek bir toz bile bırakmıyor :)
hafif ve çekim gücü yüksek olmalı
Beko PowerClean'i tarif ediyorsun <3
İyi çeksin yeterli yani çekim gücü yüksek olmalı
o zaman Beko PowerClean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge tam senlik 😊
Bencede
Emiş gücü
Çekiç gücü
Gurultu olmamalı
Erkekler Ne Diyor
Güçlü ve kuvvetli olmalı.
Sessiz olsun iyi çeksin ve bozulmasın.
bedava ve bana hediye olmasıdır :).
ne gerek var ya çağır temizlikçi ablayı halletsin
Kesinlikle dinamik olmalı senelerce
İyi süpürsün yeterli bence
Temizlik yapanlar için iyidir kuzenim kullanıyor
Güzel bilgiler tessşekürler
Çalışmalı bence bi şarjı uzun gitmeli
Emiş gücü fazla olmalı etrafı tizutmamali
Çalışıyor olması gerekli en büyük özelliği 😎
Yok yok dedirten cinsten bir süpürge olmuş
Çok ses çıkartmasın, adam gibi çeksin yeter
Sul fışkırtmasi lazım temizlik içim güzel olurdu
Emeğinize sağlık. Yararlı bilgiler
Elinize sağlık güzel bence :)
Eline sağlık hepsini okudum
Vakum gücü iyi olmalı ve her yere girebilmeli
Kendi süpürmeli hafif olmalı
Emiş gücü çok ses yok ve torba sistemi. Olmamalı
Hiç kullanamadım ben bilmiyorum
En net biçimde tüm mikropları yutmali
Şarjı uzun gitmeli tabi ki :)
Şarjlılar çok pratik oluyor
Güzel bilgiler elinize sağlık
:) hahahaha harika gzl bir tanıtım olmuş.
Sessiz olması en önemli unsur
En önemli yormaması bence
Kesinlikle çok sessiz olması gerek.
Emiş gücünün yüksek olması