Alışveriş & Hediyeler Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? (Sayfa 4) SüslüSüpürge Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
mayiscinar Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 66% +1 yıl Şarj ömrü uzun olmalı ve hızlı şarjı dolmalı 0 0 Yorumla
cabukisimler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Şarjı uzun gitmeli bence en önemlisi bu 0 0 Yorumla
ÇanakAnten Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl portatif, hafif, şarjı uzun süre dayanaklı olmalı. 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Süpürsün yeter.Ne özelliği olması gerekiyor. 0 0 Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Temizlemeli önce rahat süpürülmeli gb. Şeyler 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu tür süpürgelerine çok pratik ve hafif 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ses meselesi benim için çok önemli, sessiz olması ilk bakacağım şeydir süpürge alırken 0 0 Yorumla
Black_pearl_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Evi temizlese yeterlii olur 0 1 Yorumla Black_pearl_ +1 yıl Adından belli oluyor :) Yorumla
ozgurejderha999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl sessiz olmalı ve beni uğraştırmamalı 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
Prre12 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl dip köşe iş görecek kadar iyi olmalı 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl tek bir toz tanesi bırakmıyor 😊 Yorumla
Lim1Ox Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 89% +1 yıl Cok güzel vakum özelliğine sahip olmalı ve hafif 0 0 Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Valla hiç anlamama nasıl yaparsın bilemedim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İğne ucu kadar toz bile kalmamalı öyle bir süpürge 0 0 Yorumla
akoarabbitayyara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Sessiz sakin kendi halinde çalışsın 0 0 Yorumla
ıssızadam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Küçük akıllı olmalı kendi halinde temizlik yapmalı 0 0 Yorumla
ErdenizGz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Olması gerektiği her özelliği barındırıyor. 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Emiş gücü yüksek ise o süpürge alınır 0 0 Yorumla
Caniyaniky Takip Et Xper 5 Yaş: 69 , eic 82% +1 yıl Kesinlikle çok güçlü çekmesi gerek ve otomotiv 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Gördüğü her tozu pisliği görüp silmesi temizlemesi 0 0 Yorumla
GöksuGaming Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl En iyisi her zaman tabiki Beko PowerClean Pro. ^^ 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
iyi özellikere sahip olmalı.
Şarj ömrü uzun olmalı ve hızlı şarjı dolmalı
Şarjı uzun gitmeli bence en önemlisi bu
Beni yormasın yeter 😅 😂
Hem buharlı silme hem süpür me
Kesinlikle halı yıkama özelliği olmalı
Dogru bir bilgi verdiniz teşekkürler 👏
Sessiz olmalı
Güçlü çekmeli
portatif, hafif, şarjı uzun süre dayanaklı olmalı.
Harika pratik bilgiler bunlar
Süpürsün yeter.
Ne özelliği olması gerekiyor.
Güzel paylaşım beğendim ❤️
Güzel olmuş emeğine sağlık.
Temizlemeli önce rahat süpürülmeli gb. Şeyler
Çekimi güçlü olmalı hafif olmalı
Çok güzel emeğinize sağlık🤗
Güzel çeksin önemli olan o 😂😂
Tesekkurler suslu supurge dhhdd
Emeğinize sağlık olsun 👏
Kullanışlı ve çekici olması
Sessiz güçlü ve şarji uzun gitmeli
Temizlik şart bence herkes yapmalı
Kaliteli olması en önemli unsur
Bu tür süpürgelerine çok pratik ve hafif
Ses meselesi benim için çok önemli, sessiz olması ilk bakacağım şeydir süpürge alırken
Sessiz olması yeterli benim için 😊
İyi bir vakum gücüne sahip olmalı
Evi temizlese yeterlii olur
Adından belli oluyor :)
sessiz olmalı ve beni uğraştırmamalı
Neden
tasarruflu olsun güçlü olsn
Erkekler Ne Diyor
dip köşe iş görecek kadar iyi olmalı
tek bir toz tanesi bırakmıyor 😊
Getir götürüde yapsa iyi olur
Gürültü az cekiş güçü ve sarjı iyi olmali
Eğer süpürge alırsam dikkat ederim
Cok güzel vakum özelliğine sahip olmalı ve hafif
Valla hiç anlamama nasıl yaparsın bilemedim
Süpürge daha iyi eski usul hem
İyi çekim gücü. Uzun ömürlü pil
Son teknoloji olmalı elbet te
Derin temizlik yapması şart
Çekim gücü iyi olsun yeter.
her eve lazım süpürge makinesi
Kendi copunu kendi dokecek
İğne ucu kadar toz bile kalmamalı öyle bir süpürge
Emiş gücü iyi olmalı bence
Kaliteli olmalı orası kesin
Yeni çıkan telefonla kontrol edilen robot süpürge tercihim
kesinlikle vakumu kuvvetli olmalı
Sessiz sakin kendi halinde çalışsın
Şarjlı madem şarjı uzun gitsin
Küçük akıllı olmalı kendi halinde temizlik yapmalı
Olması gerektiği her özelliği barındırıyor.
Ya şimdiye kadar nerdeyse bu süpürge
Emiş gücü yüksek ise o süpürge alınır
Kesinlikle çok güçlü çekmesi gerek ve otomotiv
Gördüğü her tozu pisliği görüp silmesi temizlemesi
En iyisi her zaman tabiki Beko PowerClean Pro. ^^
Emiş yüzünün kuvvetli olması lazım
Pahalı olmamalı
sonuçta bir süpürge :)
Hafif güçlü olsa fena Max ve sessiz