Alışveriş & Hediyeler Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? (Sayfa 3) SüslüSüpürge Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Temizlikte fark yaratacak bir şarjlı süpürge hangi özelliklere sahip olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
mugeum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Emiş gücü ve bataryasının dayanma süresi iyi olmalı 0 0 Yorumla
Denizdebirgece Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kimseyi yormadan geçtiği yerde ne varsa bir kerede almalı bence 0 0 Yorumla
Baliiin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şarjı uzun olması ve her şeyi güzel süpürsün yeterli bence 0 0 Yorumla
Deryaasay21 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Her yere ulaşabilmeli köşeler ince dolap arkaları için de aparatı olmalı 0 0 Yorumla
Ahbenerdesin Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sessiz olsun haznesi büyük olsun emiş gücü iyi olsun ayatalanabilsin halıya yapışmasın süpürürken 0 0 Yorumla
melikesoydan0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl çekiş gücü , şarj süresi ve şarjın ne kadar gıttıgı. kapasıtesı 0 0 Yorumla
Yerin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben motoru yukarda olanlari tercih ediyorum asagida olunca her yere girmiyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim için tüygibi hafif olması ve öyle bişey mümkün değil, o yüzden nefret ediyorum temizlik yapmaktan 😂 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ben de çok sevmem ama Beko PowerClean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile gayet kolay oluyor 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten mi? aklmda olsn ☺️ Yorumla
tugcegssss Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sessiz olsun da😄... gerci bu eski bi ozellik ama bu en onemlisi benim icin 0 0 Yorumla
ƚυυႦαツ Takip Et Xper 2 Yaş: 104 +1 yıl Evlenince bende alacağım.. Bataryası kuvvetli güçlü olması lazım 0 0 Yorumla
EMEL61 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Güçlü çekim gücüne sahip olmalı kesinlikle. Eğer halıyı kaldırmıyosa kendine süpürgeyim demesin :) 0 0 Yorumla
Masalreis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Hızlı temiz güçlü emiş gücü 1 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl emiş gücü çok kuvvetli Yorumla
Ceyda-Shame Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Her yere rhaatça girip çıkabilmeli 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl kesinlikle dip köşe temizlik yapanlar için bu çok önemli Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Öncelikle şarjlı olmalı bir kere. 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl şarjlı zaten :) Yorumla
Hhdhhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl İyi süpürsün ve sarjı uzun gitsin cnmm 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl şarjı tüm eve yetiyor Yorumla
cicimod Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl Eğilip bükülmesi ne güzel... kaç kg bu ürün? 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl 2.8 kg. oldukça hafif 😊 Yorumla cicimod +1 yıl hafif olması iyi olur :) Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bir ay tozlanmasın ev öyle bi süpürge olsun :D 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ah keşke ama 1 ay olmasa da uzun süre temiz kalıyor ev çünkü çok iyi çekiyor tozları. 😊 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Emiş gücü iyi olmalı Haznesi geniş olmalı 1 0 Yorumla
Özlemim-Özlem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Supue olsun yeterli özellik aramıyorum ben ya. 0 0 Yorumla
yıldıztozu42 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Yakında tamamen robotlara kalacağız 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çekim gücü fazla olmalı bu büyük bi fark yaratablr bnce enerjiden tasarruflu olması da olblr 0 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Eşşek gibi ağır bişi çekmek istemiyorum artıkkkk 0 0 Yorumla
Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Almayı düşünüyorum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
AleynaCanaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Selam kanki, çekim gücü ve pili bence🙃 0 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle önceliğim emiş gücü ve sessiz olması🌼 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Beko olsun yeter 🤭🤭Gerisi hallolur nasılsa 0 0 Yorumla
Yigit58svs Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kendi kendine süpürebilen, her türlü zor yerlere girip çıkabilen, şarj etme esnasında kendi kendine şarj edebilen bir cihaz olsa iyi olur 0 0 Yorumla
fareleratlası Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Gürültüsü olmayan ya da minimum olan ve çekim gücü yüksek fazla ağır olmayan herhangi bir robot süpürge en iyisidir. 0 1 Yorumla fareleratlası +1 yıl Yanlış yazmışım şarjlı diyecektim Yorumla
Umutsuzzzluk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Valla en iyisi robotların hayatımıza tam girmesi yoksa nasıl yapacak keyiflerini bu güzel insanlar 🤣 0 0 Yorumla
metaliayar1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Benim icin aparatif olabilir ana temizlik. malzemesi olmuyor. Bende de var ara islerde kullaniyorum büyük temizlik icin daha büyük supurgem var 0 0 Yorumla
TommyVercetti35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kablosuz urunlerin hepsi cok kullanisli oluyor , birde sarjlari uzun sure dayaniyorsa tadindan yenmiyor 🤙 0 0 Yorumla
Avşaroğlu66 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Parmağımı şıklatır şıklatmaz direk devreye girip evi temizlemeye başlaması lazım :D 0 0 Yorumla
Raes__ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kendi kendine süpürmesi bence gayet güzel bir özellik 0 0 Yorumla
hakantan1266 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Hiç benlik bı konu değil ama en önemlisi çekim gücü heralde 0 0 Yorumla
InboxTrade Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Süpürge önemli ya. Çekiş gücünün yüksek olması gerek. 0 0 Yorumla
Hknaydn222 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Güzel alet!! Her genç kız çeyizine koymalı bence 🤣🤣 0 0 Yorumla
uralbora Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Kendi kendine temizlese de bizi uğraştırmasa ne iyi olurdu. 0 0 Yorumla
Edge3333 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence her işi yapmalı koltuk aralarına bile girmeli 0 0 Yorumla
User007 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Annelerimiz zamanında çalı süpürgesi ile ev süpürürdü 😂 0 0 Yorumla
bayefendi07 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Emiş gücü yüksek olsun yeterli bence fazla birseye gerek yok 0 0 Yorumla
askadami4545 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çok iyi süpürmeli gerçekten çok iyi süpürmeli ama 😂 0 0 Yorumla
Berkeöğğ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Emiş gücü fazla olmalıEnerji tasarrufu Evcil hayvanlar için özel ara yüz fırçaları vb gibi 0 0 Yorumla
CeeYa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Aga iyi çeksin yeter. Supurgeden kahve yapıp getirmesini bekleyemem 😅 0 0 Yorumla
ARAMİSH Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ebu kendi kendine supursun arada kalk ordan desin 🤣🤣 0 0 Yorumla
frailman Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 5 cm kadar etrafındakileri cekebilse fena olur belim ağrıyor artik zorlaya zorlaya 0 0 Yorumla
Mrmr98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Annem aşırı temizlik yapar eminim bu faydası olucak 0 0 Yorumla
Phoenixes Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çekiş gücü yüksek olmalı ve şarjı uzun süre dayanmalı 0 0 Yorumla
0yameraktanya0 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Sessizlik ve çekiş gücünün iyi olması dik süpürgeler küçük hazne nedeniyle pek tercihim değil 0 0 Yorumla
Arslanx3 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Vakum gibi çekmesi en iyi özellik olabilir sesi de az olsun 0 0 Yorumla
cokonemlideil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bir şarjlı süpürge normal süpürge gibi olmadı çünkü o bir süpürge 0 0 Yorumla
yapramıye Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bilmem ki yaa hızlı olabilir mesela hdhsh salladim iste 0 0 Yorumla
DikkatSoruGeliyor Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sessiz dinamik yerde kolay kayan olabilir pek kullanmadığım için 😂 0 0 Yorumla
1907stanbul1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dayanikli olmali saglam olmali kaliteli olmali uzun omurlu olmali 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şarj ömrü uzun olmalı ve hızlı şarjı dolmalı 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ben de bu özelliklere önem verdiğim için Beko PowerClean tercih ettim Yorumla
Gönlüm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 83% +1 yıl Temizlik gibisi yok ya temizlik iyidir 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ev tertemiz olunca çok huzurlu oluyorum Yorumla
erkekyhaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Sessiz olsun yeter. Sesten çok rahatsız oluyorum 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ben de ses sevmiyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Emiş gücü ve bataryasının dayanma süresi iyi olmalı
Kimseyi yormadan geçtiği yerde ne varsa bir kerede almalı bence
Şarjı uzun olması ve her şeyi güzel süpürsün yeterli bence
Her yere ulaşabilmeli köşeler ince dolap arkaları için de aparatı olmalı
Sessiz olsun haznesi büyük olsun emiş gücü iyi olsun ayatalanabilsin halıya yapışmasın süpürürken
çekiş gücü , şarj süresi ve şarjın ne kadar gıttıgı. kapasıtesı
Ben motoru yukarda olanlari tercih ediyorum asagida olunca her yere girmiyo
Benim için tüygibi hafif olması ve öyle bişey mümkün değil, o yüzden nefret ediyorum temizlik yapmaktan 😂
ben de çok sevmem ama Beko PowerClean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile gayet kolay oluyor 😊
Gerçekten mi? aklmda olsn ☺️
Sessiz olsun da😄... gerci bu eski bi ozellik ama bu en onemlisi benim icin
Evlenince bende alacağım.. Bataryası kuvvetli güçlü olması lazım
Güçlü çekim gücüne sahip olmalı kesinlikle. Eğer halıyı kaldırmıyosa kendine süpürgeyim demesin :)
Hızlı temiz güçlü emiş gücü
emiş gücü çok kuvvetli
Her yere rhaatça girip çıkabilmeli
kesinlikle dip köşe temizlik yapanlar için bu çok önemli
Öncelikle şarjlı olmalı bir kere.
şarjlı zaten :)
İyi süpürsün ve sarjı uzun gitsin cnmm
şarjı tüm eve yetiyor
Eğilip bükülmesi ne güzel... kaç kg bu ürün?
2.8 kg. oldukça hafif 😊
hafif olması iyi olur :)
Bir ay tozlanmasın ev öyle bi süpürge olsun :D
ah keşke ama 1 ay olmasa da uzun süre temiz kalıyor ev çünkü çok iyi çekiyor tozları. 😊
Emiş gücü iyi olmalı
Haznesi geniş olmalı
Süper yazı oldukça ilgi çekici
Hem yıkasın hem durulasin
Emiş gücü iyi olması gerek.
Supue olsun yeterli özellik aramıyorum ben ya.
Tozları içine çekmeli kesinlikle
Yakında tamamen robotlara kalacağız 🤣
Çekim gücü fazla olmalı bu büyük bi fark yaratablr bnce enerjiden tasarruflu olması da olblr
Eşşek gibi ağır bişi çekmek istemiyorum artıkkkk
Almayı düşünüyorum paylaşım için teşekkürler
Selam kanki, çekim gücü ve pili bence🙃
Kesinlikle önceliğim emiş gücü ve sessiz olması🌼
Beko olsun yeter 🤭🤭
Gerisi hallolur nasılsa
Erkekler Ne Diyor
Kendi kendine süpürebilen, her türlü zor yerlere girip çıkabilen, şarj etme esnasında kendi kendine şarj edebilen bir cihaz olsa iyi olur
Gürültüsü olmayan ya da minimum olan ve çekim gücü yüksek fazla ağır olmayan herhangi bir robot süpürge en iyisidir.
Yanlış yazmışım şarjlı diyecektim
Valla en iyisi robotların hayatımıza tam girmesi yoksa nasıl yapacak keyiflerini bu güzel insanlar 🤣
Benim icin aparatif olabilir ana temizlik. malzemesi olmuyor. Bende de var ara islerde kullaniyorum büyük temizlik icin daha büyük supurgem var
Kablosuz urunlerin hepsi cok kullanisli oluyor , birde sarjlari uzun sure dayaniyorsa tadindan yenmiyor 🤙
Parmağımı şıklatır şıklatmaz direk devreye girip evi temizlemeye başlaması lazım :D
Kendi kendine süpürmesi bence gayet güzel bir özellik
Hiç benlik bı konu değil ama en önemlisi çekim gücü heralde
Süpürge önemli ya. Çekiş gücünün yüksek olması gerek.
Güzel alet!! Her genç kız çeyizine koymalı bence 🤣🤣
Kendi kendine temizlese de bizi uğraştırmasa ne iyi olurdu.
Bence her işi yapmalı koltuk aralarına bile girmeli
Annelerimiz zamanında çalı süpürgesi ile ev süpürürdü 😂
Emiş gücü yüksek olsun yeterli bence fazla birseye gerek yok
Çok iyi süpürmeli gerçekten çok iyi süpürmeli ama 😂
Emiş gücü fazla olmalı
Enerji tasarrufu
Evcil hayvanlar için özel ara yüz fırçaları vb gibi
Aga iyi çeksin yeter. Supurgeden kahve yapıp getirmesini bekleyemem 😅
Ebu kendi kendine supursun arada kalk ordan desin 🤣🤣
5 cm kadar etrafındakileri cekebilse fena olur belim ağrıyor artik zorlaya zorlaya
Annem aşırı temizlik yapar eminim bu faydası olucak
Çekiş gücü yüksek olmalı ve şarjı uzun süre dayanmalı
Sessizlik ve çekiş gücünün iyi olması dik süpürgeler küçük hazne nedeniyle pek tercihim değil
Vakum gibi çekmesi en iyi özellik olabilir sesi de az olsun
Bir şarjlı süpürge normal süpürge gibi olmadı çünkü o bir süpürge
Bilmem ki yaa hızlı olabilir mesela hdhsh salladim iste
Sessiz dinamik yerde kolay kayan olabilir pek kullanmadığım için 😂
Dayanikli olmali saglam olmali kaliteli olmali uzun omurlu olmali
Şarj ömrü uzun olmalı ve hızlı şarjı dolmalı
ben de bu özelliklere önem verdiğim için Beko PowerClean tercih ettim
Temizlik gibisi yok ya temizlik iyidir
ev tertemiz olunca çok huzurlu oluyorum
Sessiz olsun yeter. Sesten çok rahatsız oluyorum
ben de ses sevmiyorum