Aile içi şiddetle büyüyüp iki kez YKS'ye giren, annesinden psikolojik şiddet gören bir kız olarak ne yapmalıyım?

Herkesin derdi kendine büyük küçük o yüzden yorum yapacaklar yargılamadan yapsınlar. Ben aile içi ş. ile büyüdüm. Babamı kaybettim. Geçmişi geçmişte bıraktım. Şu an 19 yaşındayım. İki defa üniversite sınavına girdim. Sıralamamı yarı yarıya indirsemde iyi bölümlere girecek bir sıralamam yoktu. Bu süreçlerde yazları işte çalıştım. Paramım çoğunu aileme verdim. Kitap masraflarım hariç. Tekrar kalmamı istediler gitmektense. Ama bu süreçte her aile çocuğuna iyi yerlere gelmesi için bir şeyler söylemiştir. Ama benim annem her gün işten geldiğinde psikolojik ş uyguluyor. Küçük sebepler fiziksel ş uyguluyor. Tek yaptığım evde olmak ders çalışmak. Bunu kendileri istedi ama rahatsız oluyor. Erkek arkadaşım oldu. Fakat maddi ve manevi yanımda olacağını söyledi iş icraata gelince hemen geri çekildi. Süslü sözler yalan oldu. Şu an elimden geleni son kez yapıyorum. Allah kimseyi ne ailesine ne eşine kimseye muhtaç etmesin. İnsanlar çok acımasız.

Güncellemeler
5 ay
Başlığı uygulama düzeltti kusura bakmayın.
Aile içi şiddetle büyüyüp iki kez YKS'ye giren, annesinden psikolojik şiddet gören bir kız olarak ne yapmalıyım?