Ailemi yanlış tanımışım. Annem eskiden böyle değildi sürekli benimle ilgilenir beni çok severdi her şey babam yüzünden oldu. Annem babamın ilgisizliği yüzünden bana saldırıyor ve “sen bizi ayırdın” diyor. Babam başkalarına değer verdi ama onlara değil bana suç atıyor annem. beni zarar vermekle tehdit ediyorlar. Babam şikayet etsen bile ceza almayız diyerek tekrar tekrar tehdit ediyor beni. Endişe ediyorum bir şekilde bana zarar verecekler diye. Annem kalbine vururum bile dedi. Şok içindeyim çok üzülüyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Öneriniz var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
burada bi celiski var ya soylemek istemiyirum da babanin seni taciz etmesi mi var ne anlamadim annen sen ayirdi diyor baban sikayet etsen de bisey olmaz diyor? 🤔🤔
Hayır annem babamın ilgisizliğinin suçunu bana atıyor o yüzden böyle diyor. Babam da şiddetten dolayı şikayetçi olursam bir şey olmaz bize diyor
Yani malum ulke de cok fazla bisey olacagi yok dogru demis oda bunu bildigi icin rahat yani. Keske ayri eve vs cikabilseymissin. Insallah duzelirler ya. Elden bisey gelmiyor.
Sen ne yaptın ki seni suçluyor?
Ben bir şey yapmadım sorun orada. Babam sürekli kız kardeşine değer verdi onun yanında olmayı tercih etti.
Annen kafayı seninle bozmuş anlaşılan, kaç yaşındasın?
26
Neden böyle bir şey dedin
Suçun yok ama seni suçluyor onun için dedim, böyle devam ederse yaşında gelmiş evlenip bir an önce o evden kurtulmaya bak
Beraber terapiste mi gitseniz
Gitmiyorlar. Bir keresinde gittik onlara siz aile dinamiklerine sahip değilsiniz dedi doktor.
Çalışıyor musun yaşın kaç
Evet çalışıyorum 26 yaşındayım
Ayrı eve mi çıksan
Çıkamıyorum maalesef
Neden
Biri bişiler mi dedi annene yoksa
Bir şey mi dedi derken
Senle alakalı olan olmayan dedikodularla dokduruşa mı geldi
Hayır kendi kafasında kurduğu şeyler
Kendi kendine olmaz vardır bir kuran onu ve en yakınında ara dolduranı
Olabilir bilemiyorum ama bu umrumda değil ben bunu bulamam.
Benim çözüme ihtiyacım var
Çözüm sende sizde buna bir öneri veremem
Nooldu