yaşım 27 .ailemle yaşıyorum .annem ve babamdan şiddet görüyorum .tabi her gün değil ama çok sinirlenince bana şiddet uyguluyorlar .bu küçük yaşımdan beri böyleydi .hala devam ediyor tabi azaldı çocukluğuma göre .yaptığım kusur ettiğim birşeyde yok .ahlakıma namusuma birşey de getirmedim .neden böyle bilmiyorum .geçen gün gözlük camımı düşürüp kırdığım için babam resmen beni dövdü .canımın yanmasını geçtim .artık piskolojik olarak dayanamıyorum .ne yapıcağımı bilemiyorum .paylaşmak istedim sadece .
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de ünideyken dayak yemiştim :( dediğin gibi canım yanmadı ama içim fena acıdı... şuan böyle bi şey söz konusu değil olsa sanıyorum ki artık evi terkederim. ben de ne yazık ki aileme bir türlü yaranamadım. hiç bi şekilde saygı da kusur etmediğim halde. kendi masraflarımı kendim karşıladığım halde. şimdi ise çok hırçın bi kardeşim var dünyayı dar ediyo onlara. ve ben bu kez onlara üzülmeye başlıyorum. evet diyorum ben ne yaparsam yapayım onların hakkını ödeyemem. evet diyorum onlar her şeyin en iyisini hak ediyolar. yanii hem içimde bi yara vardır hem de bi şevkat... Allah biliyo içimi ve yaşadıklarımı...
27 Yorumla
Soran+1 yılevet bende onları çok seviyorum ama içimde kırgınlıklar var çocukluğumdan beri .ne olursa olsun kimse şiddeti hak etmez
Cevap sahibi+1 yılbence konuş onlarla canım. yaşının gereği olarak saygıyı hak ettiğini hatırlat. böyle giderse beni kaybedeceksiniz de...
Soran+1 yılkonuştum ama işe yaramadı .anlamıyorlar .
Cevap sahibi+1 yılgidebileceğin hiç bi yer yok mu yanında kalabileceğin bi arkadaşın falan. bi süre uzaklaş ki tepkini anlasınlar. böyle devam etmemeli bu.
Soran+1 yılyok ki gidebileceğim bir yer
Cevap sahibi+1 yılo zaman arkadaşlarında dediği gibi acil iyi kötü bi iş bulmaya bak. ve iyi bir insanla evlenmeye bak. Allah yardımcın olsun...
Soran+1 yılamin inşş
En İyi Cevaplar
+1 yılne demek 27 yasında koskoca kıza şiddet ya.yaşını geçtim insan evladına nasıl kıyar?ben kızıma sesimi yükselttiğimde bile vicdan azabı çekiyorum.
mesleğin olmak zorunda değil bayanlar çok kolay iş bulabiliyor artık.tezgahtarlık kasiyerlik bir sürü iş imkanı var.git işkur şubesine açtır kaydını mutlaka çıkar bişeyler.gir çalış kimseye muhtac olmadan yaşarsın.ayrıca uygulayan/uygulanan kim olursa olsun şiddet suçtur.git savcılığa suç duyurusunda bulun.hem hapis hem para cezası var.bak bakalım sonra dokunabilcekmi sana.okadar sinirlendimki şu an başka bişey söylemicem.45 Yorumla
Soran+1 yılben çocukluktada şiddet gördüm zaten.yani şiddet hayatımın bir parçasıydı .o yüzden mesela bazı arkadaşlarım hiç tokat bile yemedim babamdan deyince ben inanmazdım .herkes böyle dayak yiyor sanırdım çocukken .ama büyüyünce anladım anormal olan benim durmumdu
- +1 yıl
normal olan şiddetsiz bi ortamda çocuk büyütmek tabii.ama bu durumdan utanması gereken sen değilsin.anne babayım diye geçinen o insanlara iki çift lafım var ama neyse.sen dediğimi yap kimseye güvenme evleneyim kurtulayımda deme yangından kaçarken doluya tutulmakta var sonuçta.gir bi işe kur hayatını kolay demiyorum zor olucak hemde çok zor ama emin ol değer.hayatını kurduktan sonra seversin evlenirsin o ayrı.ama lütfen önce kendi ayaklarının üstünde dur.
Soran+1 yıleevet haklısın .
- +1 yıl
Evet abla bana da şiddet uyguluyorlar onları şikayet ettim polisler hicbirsey yapmadılar bir de hiç umrumuzda değilsin dayak ye bize ne dediler sen suçlusun dediler annem beni şikayet etti ben onlara şiddet uygulamışim bir de bana sürekli küfür ediyorlar basit küfürler değil orspu filan diyorlar psikolojim berbat durumda ağlasam da duygu sömürüsü yapma diyorlar
- +1 yıl
Ve onların ciddi ciddi bı suçları var şiddet dışında uyuşturucu kaçırdılar İstanbul'a sırf eve minder alabilmek için bana da kimseye söyleme diyorlar daha neler yaptılar bı bilsen para cezası alsalar da bana suç atalar sen odeyeceksin derler
+1 yılkonuyu açıkça yay etrafa...gerekire dayaklara karşılık ver...sende vur...eğer bunların devamında darp devam ederse hastane raporu apkın babanın yasalar karşısına çıkmaı için yeterli olacaktır. avukat vs gerekirse burdan birçok insan sana destek verecektir.
bir kez daha bunu tekrarlamalarına müsade etmezsen ve bu konunun gizli kalmasını engelleren daha düzgün bi hayatın olacaktır.
saldırganlaş.08 Yorumla
Soran+1 yıltamamda karşılık veremiyorum ki fırsat kalmıyor zaten .bide çok hassasım bu dayak konusunda dayak başlayınca ağlıyorum vs kendimi kullanamıyorum
- +1 yıl
çalışıyor musun sen?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
neden çalışmıyorsun
Soran+1 yılmesleğim yok
- +1 yıl
Merhaba marquiDeSade ben 15 yaşındayım allah aşkına bana yardim edin dayanmıyorum artık ya hergun üvey evlat olsam bu kadar olmaz ya valahi bıktım ağza alınmayacak laflar ediyorlar liseyi pansiyonlu bir okulda istiyorum hayır diyorlar ablam olacak insan ya hergun dövüyor evde sesimi çıkaramıyorum nolursunuz bana yardım edin evde hem fiziksel hem piskolojik şiddet var nolur bana yardim edin İstanbul fatihte oturuyorum
- +1 yıl
@Defne2004 çok acıklı sanırım ağlayacağım ahah
- +1 yıl
Ben bunu denedim bu durumumdan şikayet ettiler yaydığım için de beni eve kilitledi bunu küçüklüğümden beri yapıyor karşılık verdim kolu sakat kaldı şikayet ettim hiçbir işe yaramadı polisler beni suçladı yurda gittik orada çok kötü şeyler yaşadım şahit oldum avukat a anlattım beni yalanladı annem olcak manyak karı hastane raporu aldım hiçbir işe yaramadı ben artık gerçekten bıktım ise yaramıyor hicbirsey şu an yaşadığım yerden insanlardan nefret ediyorum ölmeyi bile diledim artık sen düşün ya
bence kaç uzaklar git buralardan seni seven biri varsa onun yanına git
09 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri yok ki
Soran+1 yılya ne bileyim ordada şiddet göörürüm ben insanın anası babası böle olunca elin oğlu ne yapmaz
Soran+1 yılben aslen konyalıyım
Soran+1 yılama olmaz ki net ortamı sonuçta burası
- +1 yıl
Sence bend kacmali miyim benim onun hakkında konusmamdan korkuyor o yüzden çıkmama izin vermiyor kapıyı kilitliyor keşke uzaklara gidebilsem beni sevenleri benden aldılar ve birinin beni sevebilecegini düşünmüyorum bunu bana onlar yaptı ailem bile benden nefret ediyorsa kötü davranıyorsa kim yardım edicek kim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
18Cevap
+1 yılInanamıyorum sana 27 yaşına gelmişsin hala bu muameleye tahammül ediyorsun, yorumdakiler konuş ailenle falan demiş böyle insanlıktan nasibi olmayan insanlarmı anlayacak seni, kaç ama para bul öyle kaç bi dahada bu şerefsizlere katlanma, ben 18 yaşındayım 1 yıl daha tahammül edicek takatim yok, ne olursa olsun başıma ne geliceksede gelsin, ailem rezil olursada olsun, ben mutlaka kaçıcam, ya sen köle değilsin, yiyil içip temizlik yapıp dayak yersen köleden ne farkın kalır, sen özgürsün çünkü türkiye cumhuriyetinde her hakkın var, iş bulup çalışmak kendi bağımsızlığını kazanmak, bu insanlar tarafından dayak yitip aşağılanmaktan daha mı zor, ya kurtul, kaç kurtul, en olmadı bi tane tekstilde çalışır kirada yaşar gidersin, bidahada yüzlerini görmezsin, duygusal bağın mı var bu insanlara karşı, başlarını yere eğerim diyemi korkuyorsun, eyilsin, seni fiziksel ve psijolojik olarak gram umursamayan küçücük şeyler yüzünden seni döven canını acıtan bu insanlarla bağını koparmak bu kadar zor olmamalı
40 Yorumla
+1 yılAilen ne yazikki senin uzerinde istedigimi yapabilirim diyerek bu kadar dövüyor.Ancak bunlara en buyuk sebepte asagidaki yorumlari okudugum uzere hala onlardan para aliyor olman.Eger kendi gecimini kendin saglarsa hatta eve,babana biraz para verirsen maaşindan senden degerlisi olmaz.Hem is hayatina atilmak kismetin icinde iyi olur.Belki guluceksin ama ciddiyim evde oturarak kac kisiyi taniyabilirsin ki?.Edebinle kismetin gelince de evlenir kur5ulirsun.Ama sen bir is bul onlara az birazda harclik ver bak gor senden degerlisi var mi?InsAllah duzelir bu durum...
16 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın yük gibi geliyordur .ama ben ailemden çok soğudum sonuçta beni dünyaya onlar getirdi ben yaşamayı seçmedim onlar benim adıma karar verdiler .iş çok aradım bir dönem bunalıma girdim bulamadım bulduklarımdanda başıma tatsız olaylar geldi .hayatım dizi film gibi resmen .
- +1 yıl
Ara yinede sen ve dua et ama duan icten olsun.Sen yinede sabret bakma digerleeinin evden kac siginma evine git dediklerine.Ne olursa olsun insan kiyamiyo yine de ailesine hem yarin obur gun evlenecegin kisiye ve ailesine nasil anlatirsin ailenle olan durumunu?Kiz isteyecekler ama gelinin ailesi yok diye dedikodu cikarirlar.Bak ben bunlari soyluyorum belki cok gelenekci diyeceksin bana ama durum boyle univ. okuyorum.Yani okumakla alakasi yok sonucta annenle babani degistiremezsin
Soran+1 yılevet konunun orasıda var .bide dayak yiyip evlenen kızların eşleride şiddet gösteriyormuş genelde .hani evindede dayak yemeye alışmış diye bide gidicek bir yeri yok diye .ama arkadaşlar halime üzüldüğü için öyle yorumlar yaptılar tabi .allah kimseye vermesin .benide kurtarsın inşş bu durumdan .bir gün çocuğum olursa bir fiske vurursam allah canımı alsın benim
- +1 yıl
Zaten kocana ailenden dayak yedigini soyleme sakin.Bir kavga aninda bak babanda yapiyormus demek ki bir bildigi varmis der Allah korusun bu devirde kimseye guven olmaz.Yagmurdan kacarken doluya tutulma:(
Soran+1 yılevet haklısın öyle oluyor genelde çünkü erkekler sahipsiz görünce üstüne gelior
- +1 yıl
Evet param olsaydı eğer onlarla bı daha muhatap olmazdım nefret ediyorum onlardan
böyle anne babaya gücten düştüklerinde etmedigin eziyeti bırakmayacaksın...biz seni büyüttük ühü dedikce daha cok yapacaksın.
en kısa zamanda bir işe gir. elinin altında internet var. cv hazırla. basvur her yere. yoksa dayakla zorla evlendirirler seni. sinirlendim.74 Yorumla
Soran+1 yılevt başvuruyorum zaten bir dönemde çalışıyorum ama yine aynıydı
Soran+1 yılinşş en kısa zamanda yine başlarım bi yere
- +1 yıl
Bana birini mi seviyorsun evlendirelim diyip dalga geçiyorlar bir yere başvurmama izin vermiyorlar
Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. tek çaren kendine bir iş bulman mesleğim yok deme belediyelerin vs bedava meslek edindirme kursları var yaşadığın yerde de mutlaka vardır. meslek edinemiyorsan bile kendine uygun bir iş bul. evlilik çare değildir bulacağın adamın yarın birgün sana şiddet uygulamayacağının garantisini kimse veremez senin de sığınacak bir ailen olacak gibi gözükmüyor. o yüzden meslek edinmek çalışmak için araştır kendi ayakların üzerinde durmak için neler yapabilirsin bunun çaresine bak.
14 Yorumla
Soran+1 yılben bir kaç yerde çalıştım zaten .hiç çalışmadım değil ama elle tutulur bir mesleğim yok .iş aramak istiyorum tekrardan inşş bulurum .
Soran+1 yılinşş ama babam o işe izin vermez
- +1 yıl
Nasıl iş bulabilirim göndermiyorlar milletin önünde iyi anne baba rolünü oynuyorlar
+1 yılŞu an bende seninle aynı durumdayım yaşım daha genç ama cidden bıktım ne karşılık verebiliyorum ne polise gidebilirim , birine anlatsam o ailen der , evlilik kesinlikle olmaz zaten ailesibden şiddet gören kadınlar evlenince devgenelde şiddet görüyormuş hayatta bu riski göze alamam inşallah bütün bu mağdurlar kurtulur (iş hayatı için ise daha çok gencim kaç yıl daha katlanmam gerekiyor bilmiyorum bir an önce kurtulurum inşallah)
60 Yorumla
+1 yılbence bu annen , babanda olan bir sorun
gözlük camı kırılmış olabilir yalnız kızlarının kalbi kırılması daha kötü
bence insanın evladının kalbi daha degerli dir65 Yorumla
Soran+1 yılöyle evet de işte demek değilmiş
- +1 yıl
yoksa baban 007 de ona verilmiş özellikli süper ötesi bir gözlük müydü ?
Soran+1 yılyk ya benim gözlüğüm
- +1 yıl
şuna bak ya hem kendi gözlügünü kırmış hem sana kızıyorlar olurmuya
haksızlık - +1 yıl
Maalesef bu şiddet eğilimli insanlar kalbin kırılmasını psikolojiyi vs umursamıyor anlamıyorlar
Bende daha 15 yaşındayım yapmadıklarını bırakmadılar zorla kapattılar bişey demedim şimdide zorla etek giy diyorlar bahçeye dahi çıkmama izin yok ve okutmuyorlar polisi aramayı düşünüyorum çünkü ben mesleğim olsun istiyorum psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım annemin antidepresanlarini içiyorum gizlice yeme bozuklukları anksiyete hepsi oluştu yaşamak istemiyorum bu yaşta polis olan biri yardım edebilirmi
00 YorumlaSelam ben küçüğüm annem nerdeyse beni her gün dovuyor laptobumu kırdı telefonumuda alicak son yarım saatim okula gidemedigim için bana şiddet uyguluyo bilerek yapiyo bunu beni dovmekten zevk aliyo napicagimi bilmiyorum annemden korkar oldum hergun dovuyo beni demin üçlü prizin kablosuyla sırtıma ve bacağıma tüm gücüyle vurdu kulağım cinliyo heryerim mosmor 1 gözüm iyi gozmuyo ağzımda 4 yara var ne yapicam söyleyin lutfen
23 Yorumla- +1 yıl
Benimkilerde öyle 18 yasindayim ve annem de babamda psikopat geçenlerde babam kafama tüm gücüyle 8 kez falan vurdu en sonunda yere düştüm hala başım ağrıyor, beni ve doger kardeşlerimi köle olarak görüyorlar, ve ben özgürluğüme düşkün biriyim diğer kardeşlerim onlara hiç ses çıkarmıyor, ne diyolarsa tamam falan diyorlar ama öyle sürekli dayak yiyen kölelerdenn ne farkım kalır bilmiyorum, bu sene çok ders çalışıp düzgün bi üni kazanıp şehir dışına kaçmayı düşünüyorum, böylece bir daha yüzlerini görmem, tek sıkıntı para 20bin bile olsa yeter önce bi ev tutarım tüm yaz çalışırım, bilmiyorum böyle yaşayamam, ben köle değilim, ve dünyadaki tek çarem annemin babamın evinde köle gibi türlü eziyetlerle yaşamakta değil, yurt dışına çıkabilirim, şehir dışına çıkabilirim, üniversite okuyamasam bile en azından çalışır kendi ayaklarımın üzerinde dururum kimseye muhtaç olmayan özgür bir insan olurum artık köle gibi olmaya dayanamıyorum, ben özgürüm babam niçin benden hiç korkmuyor polise giderim onu şikayet edebilirim ama gram korkmuyor benden çünkü şikayet etmiyceğimi asla evi terketmiyceğimi düşünuyor ama ben özgürüm sende öyle annenin şiddetine katlanmak zorunda değilsin, katlanırsan çiftlik hayvanlarından ne farkın kalır...
- +1 yıl
Allah onların belasını versin onlardan kurtul
sürekli maaş getiren bir işin varsa yalnız yaşamayı seç ev arkadaşı bul ayrıl evden, birsüre ilişkini kes sonra duruma göre hareket edersin
13 Yorumla
Soran+1 yılişim yok ki
- +1 yıl
tahsilin de yoksa bir an önce açıköğretime gir ve biran önce de işe gir hatta bu gece cv oluştur hemen iş aramaya başla.hayatın en acımasız yönü imkanı olanların imkanı olmayanların imkansızlıklarını kulanarak ezmeleridir.anan baban dai olsa ezirme kendini.kendine ait bir tavrın kişiliğin olsun özgüvenin olsun.bunu birkez kaybedersen geri kazanmak yıllarını alabilir.
Soran+1 yılvar zaten kariyer sitlerinde cv im .
üvey aıle olsa bukadar hor gormezlerdııı senın degıl aılenın psıkolojısı bozuk benceee
41 Yorumla
Soran+1 yılevet .bir gözlük camı için dayak yedim gittim yaptırdım para bile almadı adam yani .onun için kocaman kızım ama dayak yedim
+1 yılumarım çalışıyorsundur biran önce kendi hayatını kurmalısın bu ailende olsa kimse seni hırpalamamalı bunlara katlanmak zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır evdeyim çalışmıyorum
27 yaşındasın ne evlenmişsin ne meslek var haklılar...
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım saçma bir sebepten dayak yersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim diyecek bir sözde bulamadım keşke sana söyliyecek 2 3 lafım olsaydı ama maddi imkanın varsa ayrı eve çık
03 Yorumla
Soran+1 yılmaddi imkanım yok ki ...teşekkür ederim .
Cevap sahibi+1 yılcanım benim o zaman ibadet et namaz kıl allah illa ki bir çıkış yolu gösterecektir sana :)
Soran+1 yılyapıyorum dua çok ediyorum inşş
- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAdalete başvurun. Yaşınız gelmiş sonuçta evlenip ayrılabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılevlenemedim ki
+1 yılyardım derneklerine başvurmanı tavsiye ederim yaşında ilerlemiş çare bulur... :(
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum onuda nasıl yapsam diye düşünüyorum
- +1 yıl
net üzerinden araştır konuya dair bilgi edin istersen bende bakayım karışmak gibi olmazsa tabi..
Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. evlenmelisin biran önce ama sakın şiddet yanlısı bir eş seçme kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılöle olup olmayacağını bilemem ki
bir mesleğin yoksa birini bul evlen ve kaç bayramdan bayrama gelirsin değerin artar
12 Yorumla
Soran+1 yılonuda bulamadım işte .
+1 yılbenimkilerde aynı gerçekten bıktım artık ben sırf matematik sorusunu bilemediğim için babam bana bussuru şeyler söyledi sen canım senden bi bok olmaz vesayri vesayri yani artık gerçekten bıktım evden çıkmak istiyorum ama yaşım küçük;(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. canım bir şekilde iş bulup ayrı eve çıkman veya bir yurtta kalman iyi olur onlardan uzak kalman
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılya bir iş bul çalış ya da evlenmeye bak en kısa zamanda.
09 Yorumla
Soran+1 yılmesleğim yok
- +1 yıl
kurslar var oralara git.hem para da veriyorlar.ailen de karşı çıkmaz buna herhalde.senin açından da iyi olur hem çevre yaparsın.meslek bahane zaten kasiyerlikte olsa yap.
Soran+1 yılbilmiorum kurslara gittim bir ara sonra sıkıldımm bıraktım para almadım ama
- +1 yıl
oho seninki de armut piş ağzıma düş hesabı.sen bu saatten sonra anneni babanı değiştiremezsin.ne yapacaksan kendin için yapacaksın.onun için biraz zorlayacaksın kendini bir iş bulacaksın.ama öyle ama böyle.yoksa çekmeye devam edersin böyle.
Soran+1 yıliş bulamıyorum işte onu dedim ya .bir kaç yerde çalıştım zaten deneyimsiz değilim
- +1 yıl
aramaya devam edeceksin yapacak başka bir şey yok.ama iş bulsan da gene ailenin yanına döneceksin işten sonra.en kısa zaman da bir koca adayı bul kendine.bulamıyorum deme bana bir şekilde bulacaksın.yapacak başka bir şey yok.
Soran+1 yılevt ama kısmet olmayınca olmuyor evlilik
- +1 yıl
orası öyle tabiki.sen de oturup bekleme çabala biraz.Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılbir kaç kişiyle görüştümde olmadı .neyse amin .pek dışarı çıkamıyorumda sosyal değilim öyle olmayıncada evlenmekde olmuyor
Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı. uzaklaş onlardan polise git akılları başlarına gelsin ...kaç yaşına gelmişsin olacak işmi bu yaaa
03 Yorumla
Soran+1 yılutanırım polise gitmeye .şimdi odamdayım .mısır yaptım annem elime şak diye vurdu mesela bulaşık çıkardın diye oysaki ben yıkıcaktım yani
Soran+1 yılakrabamda yok ki sığınıcak .polise gitsemde birşey olmaz geri gönderirler yaşım küçük değilki
+1 yılMaalesef bende ailemden şiddet yiyorum. Sinirlenince çok farklı bir insana dönüşüyorlar. Bunu sadece şimdi değil öncelerden de yedim. Ve gerçekten çok kötü bir duygu.
10 Yorumlaİmkanın varsa ayrı bir eve taşın, yoksa o imkanı yaratacak bir yol bul.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılaminn allah yardımcım olsun .çok dua ediyorum bu ara
Soran+1 yılinşş
17 yaşıma yakında gireceğim benimde babam annemi sürekli dövüyor bizi dövüyor bağırıyor çalışmıyor bende artık katlanamiyorum umarım herkes mutlu olur
00 YorumlaKızlarrr ailemden şiddet görüyorum sevdiğim çocuk beni kurtarmak istiyor sizce kaçmam doğru olur lütfen yardım edin?
00 YorumlaBende senin gibi şiddet gördüm ve hala görüyorum ve yaşım küçük
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye polise gitmiyorsun
00 Yorumla Çok üzüldüm bir an önce evlenip uzaklaşmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yıloda kısmet olmadı
Soran+1 yıldedim zaten kaç kere konuştum ama bir işe yaramadı
bence gitmelisin kendini ezdirme
05 Yorumla
Soran+1 yılgidicek bi yerim yok ki
Soran+1 yılevet kimseye anlatamıyorum zaten arkadaş,aile vs .bir kere babam dışarda dövdü adamlar geldi kurtardı .babam deyince çekildiler .
Soran+1 yılamin dua ediyorum zaten bu evden gitmek için hep
+1 yılallah sabır versin, yok mu bi' talibin falan
01 Yorumla
Soran+1 yılyok şu anda .
Ailenin psikolojisi bozuk demekki üzüldüm adına
04 Yorumla
Soran+1 yılevet sanırım .iki laf konuşulmuyor
Soran+1 yılbilmiyorum
sana karşı normalde nasıllar
03 Yorumla
Soran+1 yılnormal işte ama sinirlenince dayak hakaret oluyor .normalde normaller ama küçük yaştan beri çok dayak yediğimi söyleyebilirim maalesef
Soran+1 yılkonuştum hep.polise gidicem diye tehdit ettim ama yine aynı şey oldu .artık aralıkları azaldı ama çoculukta çok dayak yedim
+1 yılbi iş bul..
10 YorumlaAkrabalara git derim
10 Yorumlakarşı şiddeti uygula
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?