Merhaba ben 20 yaşındayım. Uzun süresir evde babamdan sopayla, herhangi bir cisim ile hem fiziksel şiddet, hem psikolojik şiddet görüyorum darp ediliyorum. Konu ev işlerini beğenmemesinde çıkıyor. Annem çalıştığı için ev işlerini ben yapıyorum ve 5 yaşında kardeşime bakıyorum aynı anda. Ama köy işi çok ve bitmiyor. Hep bir kusur buluyorlar, ne yaparsam yapayım annem işten gelince beğenmiyor, şunu da yapsaydın diyor. Yaptığı iş çok kolay ana sürekli yatıyor evde ve akşamda herşeyi ben yapıyorum, yapmazsam da dayak yiyorum. Biz köy yerinde yaşıyoruz çevrede kimse yok o yüzden bana istediklerini yapıyorlar. Geçen gün merdiveni süpürmeyi unuttuğum için sopayla yol ortasında dayak yedim, hâlâ iyileşmeyen morluklarım var. Hastaneye gitmek istiyorum ağrım var dediğimde şikayetçi olurum diye korkup hergün ağrı kesici içirdiler. Polisi aramamam içinde sürekli şiddet içerikli tehtidler ediyor babam. Hem dövüyor hemde ertesi gün yine benden yemek hizmet bekliyor.
Ve bu durum döngü haline geldi. Ben sustukça zaten susuyorum diye bağırıp ayaklarına çağırıp iş söylüyorlar. Ben bu evden bıktım evden gitmek istiyorum ama gidecek biryerimde yok. Kaç defa eşyamı topladım gitmek için, önce nereye gidersen git diyorlar ama gideceğim zamanda göndermiyorlar. Annem, babam dövünce 2 gün yanımda duruyor,
ama 3. gün babamla aşırı samimi oluyor bana bağırıp duruyor, babama şikayet ediyor beni dövsün diye. Baban dövsün, babana dicem gibi laflar ediyor. Evde resmen köleyim. Kades indirdim bişey olursa diye, polis böyle bir durumda evden gitmek istiyorum zorla tutuluyorum dersem bana yardımcı olur mu, kadın sığınma evine yerleşmek istiyorum. Lütfen yardım edin.
Ve bu durum döngü haline geldi. Ben sustukça zaten susuyorum diye bağırıp ayaklarına çağırıp iş söylüyorlar. Ben bu evden bıktım evden gitmek istiyorum ama gidecek biryerimde yok. Kaç defa eşyamı topladım gitmek için, önce nereye gidersen git diyorlar ama gideceğim zamanda göndermiyorlar. Annem, babam dövünce 2 gün yanımda duruyor,
ama 3. gün babamla aşırı samimi oluyor bana bağırıp duruyor, babama şikayet ediyor beni dövsün diye. Baban dövsün, babana dicem gibi laflar ediyor. Evde resmen köleyim. Kades indirdim bişey olursa diye, polis böyle bir durumda evden gitmek istiyorum zorla tutuluyorum dersem bana yardımcı olur mu, kadın sığınma evine yerleşmek istiyorum. Lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer