Nedenini gerçekten merak ediyorum. (İş bulamadığı için çalışamayanlara bir lafım yok.)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir iş yeri 100 tane ilkokul lise mezunu alırken en fazla 2 tane veya 3 tane üniversite mezunu geçiyor eğitim sisteminin basitleştirilmesi ile de önüne gelen üniversite bitirdi dolayısıyla üniversite mezunları iş bulmakta zorlanıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece üniversite okumak için bence
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bence de
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi tercihleri ama çalışırlarsa daha iyi olur
023 Yorumla- +1 yıl
Bunu tercih edemezler. Yanlış bir tercih çünkü.
- +1 yıl
Tercih edebilirler. herkes özgürdür yanlış tercih olması kişiye göre değişir. bence çalışmaları daha iyi olur kendi paralarını kazanmalı ve güçlü olmaları
- +1 yıl
Herkes özgür olmamalı çünkü insan sosyal bir varlık bu yüzden yaptığı şey toplumu etkiler. Çalışmayan kadınlar topluma zarar veriyorlar bu yüzden çalışmaları gerekir. Aklımızı ve mantığımızı kullanarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabileceğimiz için yanlış olması herkese göre aynı olur.
- +1 yıl
Ben buna katılmıyorum. bir kişi çalışmıyor diye topluma zarar vermez. yanlış olmaları tercih olduğunu gerçeğini değiştirmiyor, sonuçta kendi hayatları kendi seçimleri. zaten başta söyledim çalışmaları kendileri için daha iyi olur.
- +1 yıl
Kadının çalışmamasının topluma ve kendine zarar verdiğini düşünüyorum. Tercih olduğunu inkâr etmiyorum yanlış bir tercih diyorum sadece. Anlamamışsın. Herkes istediği gibi yaşayamaz. Çünkü insanın yaptığı toplumu etkiler. O zaman fah*şeyi de eleştiremeyiz sonuçta herkesin kendi hayatı, kendi seçimi dimi? Hem kendileri, hem toplum için daha iyi olur.
- +1 yıl
Kendine zarar verebilir ama topluma zarar verdiğini düşünmüyorum zaten topluma değil kendisine faydasını konuşuyoruz. topluma zarar verenler konsununu konuşursak çalışmayan kadınlardan önce daha bir çok şey topluma zarar veriyor zaten. sanırım sizde anlamamışsınız. herkes gayette istediği gibi yaşar koyun gibi aynı şeyleri yakmak zorunda değiliz. her birey kendi hayatı kendi seçimleri vardır olgun bir insansanız bunu zaten bilmeniz gerekir. ayrıca kime göre neye göre? ben topluma göre değil kendim için en iyi olanı seçiyorum. ayrıca bu seçim de beni ilgilendirir veya diğer insanları, kısaca seçtiğimiz hayatı yaşarız. bizim için seçilen hayatı değil.
- +1 yıl
Ben topluma faydasından da bahsediyorum. Topluma sadece çalışmayan kadınların zarar verdiğini söylemediğime göre başka şeylerin de zarar verdiğini söylemen anlamsız. Ben sizin ne demek istediğini anladım da siz anlamadınız. Herkes doğru olanı yapmak zorunda. Bu koyunluk değil. Sosyolojiye ve mantığa göre yanlış. Herkes istediği gibi yaşayacaksa herkes her türlü kötülüğü ve yanlışı yapsın, cinayet işlemek isteyen işlesin, hırsızlık yapmak isteyen yapsın, fah*şlik yapmak isteyen yapsın, zararlı maddeler kullanmak isteyen kullansın, evini ve çevreyi kirletmek isteyen kirletsin, isteyen dilencilik yaparak para kazansın, hayattan soyutlanmak isteyen soyutlansın sonuçta herkesin kendi hayatı değil mi? Bu saydıklarımın, kadının çalışmamasının topluma zararı büyük. Bunlar yapılırsa topluma zarar verilmiş olur bu yüzden herkes istediğini yapamaz ve istediği gibi yaşayamaz. Herkes doğru yaşamak zorunda.
- +1 yıl
Olgun bir insan olduğum için herkes istediği gibi yaşayamaz diyorum. Çünkü insan sosyal bir varlıktır yaptığı iyi şey de, kötü şey de toplumu etkiler diyorum ama sen hâlâ herkes istediği gibi yaşar diyorsun. Neden herkesin istediği gibi yaşayamayacağını söylediğim hâlde ısrarla herkes istediği gibi yaşayabilir diyorsun. Bu anlamadığının kanıtı.
- +1 yıl
Siz anlamadınız bence, ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz sanırım. çok takıntılı olduğunuz için sanırım söylediğim şeyleri idrak edemiyorsunuz. kime göre neye göre yanlış? ayrıca isteyen fahişlik yapar zaten bu sadece o kişiyi ilgilendirir bir topluma bir kuralı dayatamazsın. çalışmayan bir insanın sana kişisel olarak zararı yoksa karışmaya hakkınızda yoktur bunu unutmayın. topluma zarar vermek görecelidir. bir dilenci sana zarar veriyorsa zaten sende sorun vardır. çalışmayan bir kişiye ceza olmadığına göre toplumun zararından bahsedemezsiniz değil mi? tekrar söylüyorum herkes özgürdür ve kendi hayatlarını ilgilendiren konular sizi ilgiledirmemeli kendi hayatınıza bakmalısnız sadece.
- +1 yıl
Bence daha yaşınız küçük yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor. olgun olan insan başkalarına karışılmaması gerektiğini bilir. sosyal ve toplumdan bahsediyorsanız işsiz kalmanın ne kadar alt sıralarda yer aldığını unutmayın. o kadar katil ve tecavüzcü varken siz işsiz insanlara takmışsanız bu sizin proebleminizdir.
- +1 yıl
Anlamamak da ısrar eden ve takıntılı olan sensin. Herkes istediği gibi yaşayamaz dememdeki nedeni açıklıyorum ama anlayamıyorsun. Kime göre neye göre yanlış olduğunu söyledim ama bak anlayamamışsın. Fah*şeliği savunamazsın kimse fah*şelik yapamaz yapan toplumun ahlakını bozduğu için topluma zarar vermiş olur. Çalışmayan kadın topluma zarar verir, ben de toplumun parçası olduğum için bana da zarar verir. Topluma zarar vermek göreceli değil, görecesizdir. Sosyoloji bilimine göre saydıklarımın hepsi topluma zarar verir. Dilenci bana zarar veriyorsa sorun dilencidedir. Çünkü zarar veren odur. Öyleyse döven değil, döven de sorun var bu saçma zihniyete göre. Fah*şe, dilenci, katil ve tecavüzcü de ceza almıyor. Ceza almamaları doğru yaptıkları anlamına gelmez. Bu ülkede adalet yok diye ceza almıyorlar. Herkes özgür olamaz insan sosyal bir canlıdır ve bu yüzden yaptıkları toplumu etkiler. Bu nedenle özgür olamaz herkes. Defalarca söyledim ama anlayamıyorsun.
- +1 yıl
Sizin düşünceniz geri olduğu için öyle düşünüyorsunuz ve anlamayan sizsiniz. toplum ahlakı bozulmaz korkmayın o kadar tecavüz oluyor ölümler oluyor onlarda bozabilir ona bakılırsa bir kız fa*işe olabilir bu sizi ilgilendirmez kendi kararı sadece saygı duyacaksınız. o zaman dinler de bana zarar veriyor ben inançsızım ama verdiğim vergiler sürekli din için harcanıyor o zaman buda topluma zarar veriyor. ayrıca insalar özgürdür toplumun parçası olmanız bireylerin haklarına ve seçimlerine karışma hakkını size vermez.
- +1 yıl
Benim yaşım küçük ama kişiliğim olgundur. Bunu benden 40-50 yaş büyük insanlar da söyler. Sen benim kendince haksız olduğumu kanıtlamak için yaşımın küçük olduğunu bahane ediyorsun. Akıl yaşta değil, baştadır. Aklı başa yaş değil, tecrübe ve düşünce getirir. Sen de 22 yaşındasın altı üstü benden 4 yaş büyüksün ama sanki çok büyükmüşsün gibi beni küçük görüyorsun. Bu çok gülünç bir durum. Detay kısmına iş bulamadığı için çalışamayan kadınlara bir lafımın olmadığını yazdım ama onu bile anlayamamışsın. Sadece kendi bildiğini doğru kabule ettiğin için hiçbir dediğimi anlayamıyorsun. Farklı fikirlere ve görüşlere açık olmadığın müddetçe beni de, başkasını da anlayamayacaksın. Ben katil ve tecavüzcülere senden daha çok takıntılıyım emin olabilirsin bundan. İşsiz insanlarla sorunum yok. Hiçbir şey anlayamamışsın. Ben üniversite mezunu olduğu hâlde çalışmayan kadınlardan bahsediyorum. İş bulamadığı için çalışamayanlara bir lafımın olmadığını da söyledim ama anlayamadın. Sadece kendi düşüncelerini kabul etmen, anlamayamaman senin için büyük bir problem.
- +1 yıl
Bana da olgun olduğumu söylerler bir çok psikologla konuştum şimdiye kadar onlarda sizin yanlış düşündüğünüzü söylerlerdi. akıl yaşta değil düşüncelerdedir ama düşüncelerin bana çocuksa geldi ve öyle zaten. sadece kendini İspat etmek isteyen kendi düşüncelerini başka insanlara dayatmak isteyen birisin. bence biraz daha saygılı olmasını gerçekte kimse bu kadar karışmana izin vermez bilgin olsun diye söylüyorum. bende zaten kadınların çalışmasını istiyorum yazdım ama onu bile anlamadın. ayrıca topluma zararlı diyen sen değil miydin? kendi yazdıklarını unutuyorsun sanırım. söylemlerin arasında tutarsızlık var. ayrıca emin olamazsın ben daha takıntılıyım belki de bunu bilemezsiniz tıpkı diğer insanların neler yaşadığını bilmediğin gibi. ayrıca sürekli anlamadın diyerek ego kasan da sensin sizin gibi insanlarla her gün konuşuyorum merak etmeyin gerekli cevapları da veriyorum. sadece kendi düşüncelerini doğru olarak sayman ve başka düşüncelere kapalı olman dar düşünceli olduğunuzu gösteriyor ama zamanla geçer diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Benim yaşım küçük ama kişiliğim olgundur. Bunu benden 40-50 yaş büyük insanlar da söyler. Sen benim kendince haksız olduğumu kanıtlamak için yaşımın küçük olduğunu bahane ediyorsun. Akıl yaşta değil, baştadır. Aklı başa yaş değil, tecrübe ve düşünce getirir. Sen de 22 yaşındasın altı üstü benden 4 yaş büyüksün ama sanki çok büyükmüşsün gibi beni küçük görüyorsun. Bu çok gülünç bir durum. Detay kısmına iş bulamadığı için çalışamayan kadınlara bir lafımın olmadığını yazdım ama onu bile anlayamamışsın. Sadece kendi bildiğini doğru kabule ettiğin için hiçbir dediğimi anlayamıyorsun. Farklı fikirlere ve görüşlere açık olmadığın müddetçe beni de, başkasını da anlayamayacaksın. Ben katil ve tecavüzcülere senden daha çok takıntılıyım emin olabilirsin bundan. İşsiz insanlarla sorunum yok. Hiçbir şey anlayamamışsın. Ben üniversite mezunu olduğu hâlde çalışmayan kadınlardan bahsediyorum. İş bulamadığı için çalışamayanlara bir lafımın olmadığını da söyledim ama anlayamadın. Sadece kendi düşüncelerini kabul etmen, anlamayamaman senin için büyük bir problem.
Düşüncem geri olsaydı kadın yeri evidir derdim ve kadınların çalışmaması gerektiğini savunurdum. Yorumları okuyunca anlamayanın sen olduğunu biraz aklın varsa anlarsın. Hayır, toplumun ahlakı bozulur. Cinayetler, tecavüzler toplumun ahlakını bozdu. Bunu bile anlayamıyorsun😂 Toplumun ahlakını bozan şey sadece cinayet ve tecavüz değil. Fah*şlik de toplumun ahlakını bozar. Toplumun bir parçası olduğum için beni ilgilendirir diye defalarca dedim ama anlayamadın. Bana ve topluma zarar verdiği için saygı duyamam. Laik bir ülkede dinden zarar göremezsin dinle yönetilen ülkede dinden zarar görürsün. Toplumun çoğunun dini inancı var bu yüzden vergilerin din için harcanması yanlış değil ayrıca sadece din için harcanmıyor. Başkasının özgürlüğü bana zarar veriyorsa o özgürlük olmaktan çıkar, zorbalığa girer. Toplumun parçası olduğum için zarar görüyorum. Bana zarar veriliyor. Özsavunma haktır bu yüzden karışırım. - +1 yıl
Düşüncem geri olsaydı kadın yeri evidir derdim ve kadınların çalışmaması gerektiğini savunurdum. Yorumları okuyunca anlamayanın sen olduğunu biraz aklın varsa anlarsın. Hayır, toplumun ahlakı bozulur. Cinayetler, tecavüzler toplumun ahlakını bozdu. Bunu bile anlayamıyorsun😂 Toplumun ahlakını bozan şey sadece cinayet ve tecavüz değil. Fah*şlik de toplumun ahlakını bozar. Toplumun bir parçası olduğum için beni ilgilendirir diye defalarca dedim ama anlayamadın. Bana ve topluma zarar verdiği için saygı duyamam. Laik bir ülkede dinden zarar göremezsin dinle yönetilen ülkede dinden zarar görürsün. Toplumun çoğunun dini inancı var bu yüzden vergilerin din için harcanması yanlış değil ayrıca sadece din için harcanmıyor. Başkasının özgürlüğü bana zarar veriyorsa o özgürlük olmaktan çıkar, zorbalığa girer. Toplumun parçası olduğum için zarar görüyorum. Bana zarar veriliyor. Özsavunma haktır bu yüzden karışırım. - +1 yıl
Tekrar söylüyorum fa*hişlik ahlakı bozmaz sırf sizin inançlarınıza terk düşmesi yanlış olduğunu göstermez :D ayrıca yorumlarını okursan ki hiç sanıyorum okuma yeteneğin olduğunu hatalı olduğunu ve düşüncelerinin ne kadar çocuksa bir isyan olduğunu fark edersin... toplumun ahlakı bozulmaz çünkü bu kişiye özel tercihtir zaten senin ahlakın başkaları yüzünden bozuluyorsa zaten ahlakında sorun vardır. şöyle bir laf var biliyor musun? kim ahlak bekçiliği yaparsa en ahlaksız odur işte sen bu tanıma uyuyorsun :D zaten ciddiye almıyorum yazdıklarından sonra anladım artık gerçekten konuşmaya değer olmadığını. ayrıca senin fa*işelere karışman da onların özgürlüğe karışmak oluyor insan düşünceleri hakkında hiç bir şey bilmediğin gibi nezaket ve konuşma kuralları hakkında da bir şey bilmiyorsunuz. zamanla karakteriniz büyüdüğü zaman düşünceleriniz değişeceğini düşünüyorum daha yaşınız küçük olduğu için böyle söylüyorsunuz. ayrıca toplum ahlakı eğitim seviyesi ile doğru orantılıdır. fuh*uşluğun en çok yapıldığı ülkelere bakın isterseniz dinle yönetilen ülkelerde tecüviz intihar ve ölüm oranları daha fazla. araştırın şimdi
- +1 yıl
Ayrıca sizin toplumla ilginendiğinizi bile düşünmüyorum :D sadece kendi düşüncelerinizi ölümüne savunan ve bunu başkalarını da dayatmayı deneyen birisiniz sadece ama insanalr özgürdür bunu unutmayın sırf sizin düşünceniz olduğu için söylediğiniz şey doğru sayılmaz. ayrıca fuh*uşluk yapmak bir kadının kendi tercihidir. çoğu kişi bu şekidle hayatını sürdürüyor para alıyor ne zorluklar yaşadığını zaten bilmenizi beklemiyorum hayat hakkında biraz daha bilginiz olmalı bence gidin araştırın bunu bile yapamıyorsanız ülke ekonomisini düşüren nedenleri araştırın
- +1 yıl
İnancımı bilmediğin halde öyle demen önyargılı olduğunun kanıtı. İnancıma ters düştüğü için değil, ahlaken yanlış olduğu için karşıyım. Dindar biri olmadığım için inancımın ne dediği umurumda değil. Okuma yeteneğim olmasa okuyamazdım daha ne dediğini bile bilmiyosun😂 çocuk neyin ahlakı bozduğunu bilmez bu yüzde isyanıma çocuksu demen komik. O laf kadınların kıyafetine karışanlar için denir. Ahlaksızlığa göz yumduğun için ahlaksız olan sensin. Ben senin konuşmaya değer olmadığının en başından beri farkındayım seni ezmek için seninle konuşuyorum. Evet, hayat kadını karışmak özgürlüklerine karışmak olur ben de bu yüzden karışıyorum ama hâlâ anlayamıyorsun neden karıştığımı😂 nezaket ve konuşma kuralları hakkında bir şey bilmesem senin gibi bazen siz bazen sen diye hitap ederdim, karşımdaki insanı küçümsemeye çalışırdım ve anlamak istememeye çalışırdım. 22 yaşındaki biri olarak yaşımdan dolayı beni küçümsemen çok komik 😂😂😂 dünkü çocuk bana ahkam kesiyor😂 karakterim olgun olduğu için böyle düşünüyorum senin gibi cahil ve aklı kıt olsam senin gibi düşünürdüm. Fuh*ş şeriat ülkelerinde yasak. Baskının olduğu toplumlarda ahlaksızlık, tecavüz olur. Türkiye’de ve İslam ülkelerinde cinsel baskı var bu yüzden tecavüz oranları yüksek. En çok intihar oranı İslam ülkesinde değil. Araştırdığım için konuşuyorum senin gibi bişey bilmeyen, cahil biri değilim. Daha da bir şey yazma. Kıt akıllılarla işim olmaz. - +1 yıl
Sosyoloji okuyorum toplumla ilgilenmesem bu dediklerimi bilmezdim. Düşüncelerini savunan ve dayatan sensin ilk cümlenden ve anlamamak için direnmenden belli böyle olduğun. Senin düşüncen olduğu için her şeyi doğru sanıyosun. Fuh*şluk yapmanın kendi tercihi olduğunu inkâr etmiyorum bunu tercih edemeyeceğini söylüyorum ama bunu anlamamışsın 🤦🏻♀️ ne zorluklar yaşadıklarını biliyorum ama her zorluk çeken kendini satmıyor. Temizlikçilik yaparak da geçinebilirdi. Hiçbir şey bilmiyorsun
- +1 yıl
Ahlaken karşı olduğunu sana kim söyledi? :D asıl seni o insanları tanımadan yargılaman ve toplum ahlakını bozduğunu söylemen ön yargılı olduğunu gösteriyor yazdıklarını hiç takip etmiyor musun? daha yazma ve okuma yeteneğin yok kalkıp tartışıyorsun birde :D gülüyorum şu an sadec. ayrıca en çok ahlak bekçiliği yapan ahlaksızdır. bence insanlara karışmaktansa kendi hayatına bakmalısın. bu yazdıklarından sonra sağlıklı bir düşüncen olmadığını hatta aşırı sorunlu olduğunu fark ettim. lütfen geri dönüp yazdığın ve söylediğin şeylerin ne kadar mantıksız ve kişiye özel olduğunu anla lütfen. söylediğin şeyler nesnel şeyler değil tamamen senin kendi düşüncelerin ve sen kendi doğularında yaşıyorsun şu an. başka kimsenin fikri önemli değil sana göre. ayrıca gerçekten yalın küçük senin başkasının f*huşluk yapmasına karışma hakkın yok önce bunu anla istersen :D :D :D daha 18 lik çocuk benimle konuşuyor hayır siz kimsiniz ki yani hayat hakkında ne biliyorsunuz? :D ergen gibisinj sadece benimle konuşabileceğini düşündüren nedir? işe bak ya :D ayrıca sizin gibiler yüzünden zaten insanlar cinsellik konuşmaya çekiniyor kendilerini ifade edemiyorlar yazık sana çocuğum :D
- +1 yıl
Ayrıca cahil olan kişi sizsiniz bu kadar geri düşünceli biri görmedim ben hayatımda laf anlamıyorsunuz yazdığınız şeyleri bile anlamıyorsunuz neyse ya ergen diyip geçiştiriyorum lütfen yazma artık ciddiye alıp ayrım saat yazdığıma bile inanmıyorum :D neyse bunda da bir şey vardır...
- +1 yıl
Herkes özgür olmamalı diyen sizsiniz daha yazdığın şeyleri bile hatırlamıyorsunuz psikoloji hakkında ya da toplum hakkında en ufak bilgin yok senin :D şu an sadece gülerek okuyorum yazdıklarını sana okulda bir şey öğretmediler mi? hayat her yerde aynı değildir çocuk. bir çok ülke buradan kötü durumda senin dünaydan haberin yok
Sormak lazım sebebini
Herkesin doğrusu kendine
Sen çalışıyor musun peki
03 Yorumla- +1 yıl
Bu sene üniversiteye başlayacağım. Çalışamayacak kadar sağlımı kaybetmediğim müddetçe çalışmamaya niyetim yok. Çalışacağım.
- +1 yıl
İnşaallah
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar çok üniversite olursa bu kadarda. İşsiz mezun olur
011 Yorumla- +1 yıl
Detay kısmını oku
- +1 yıl
O zaman zaman geçirmek için okumuşlardır. ya da diplomayı odalarına asmak için
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Sen ne durumdasın?
- +1 yıl
Şimdi gördüm. Bu sene üniversiteye başlayacağım. Çalışamayacak kadar sağlımı kaybetmediğim müddetçe çalışmamaya niyetim yok. Çalışacağım.
- +1 yıl
İnşallah yüzün güler sevdiğin işi yaparsın
- +1 yıl
İnşaallah sağ ol
- +1 yıl
Sana güveniyorum. İyi bak kendine
- +1 yıl
Teşekkürler 💐💐💐
- +1 yıl
💐💐💐
- +1 yıl
Caddeye gelince beni bul😉
+1 yılÜstüne bide evlenirler
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman iyice alışırlar rahata ve daha da tembel olurlar çünkü eve para getiren kocaları var.
- +1 yıl
Öyle olmuyor mu zaten
- +1 yıl
Ben de öyle olduğunu söylüyorum ya zaten
- +1 yıl
Doğru aynısını söylüyorsun 😁😁
- Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılKocası çalıştırmıyordur koca ne derse o höt...
00 Yorumla
+1 yıleğitimli olmak için sadece iş için okunmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Çalışmadıktan sonra o eğitimi bir işe yaramaz. Çalışmamak eğitilmesini engeller.
- +1 yıl
Çalışmaması eğitimsiz olduğunun, üniversite eğitiminin etkisiz olduğunun göstergesi. Eğitimli kadın çalışması gerektiğini bilir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaman kaybı
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istedin?
Cevap sahibi+1 yılZaman kaybetmek için yani evlenmesin diye okuyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversite mezunu olduğu hâlde çalışmayan kadınlar madem çalışmayacaklardı neden okudular?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler